Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
hehe...nézegettem videókat, vannek ezek a nagy dinoszaurusz szerû dögök is benne...alig várom már hogy egyiknek életét kioltsam valami komoly lövõvassal 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

a dlc be lesznek új "gear -ek" is
grebber
LOL majdnem kinyuvasztottak a repkedõ izék.Megyek egy feladathoz és látom égen repülnök ilyen izé mondom na de jó kis hátterek ezek.Erre megyek felvenni a zsét a dobozból és valami veszi le az életemet de pörgök forgok sehol semmi azt 4esével támadtak az égbõl 😄
Most már tudom nem csak "hátterek"<#banplz>

Azért van benne elég sok nagy szívós dög amiket ki se bírok nyírni 😞

Next PC upgrade: 2022

nem tom én most láttam ezt az oldalt 1x
gfreak
és ez mennyire friss? mivel várható megjelenésnek idén március van feltüntetve 😄DD

ja csak az pc batyesz 😄
gfreak
meló után rávetem magam a Határvidékekre, aztán meglátom...félig-meddig már meggyõzött, de azért még futni kell párat, hogy nem-e unok rá nagyon gyorsan...meg hogy ha egyszer uninstallom akkor hajlandó leszek-e megint nekifutni..de pont olyan játéknak tûnik aminek többször is nekifutok 😄DD

IMYke2.0.0.0
X-dobozra "reális" ár.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LOL ezek nagyon be vannak állva -.-
IMYke2.0.0.0
Denevérbácsi kalandjai nem dobtak fel, 18%-ig bírtam vele nyûglõdni, azt szépen letelepítettem. Igaz, szemét voltam, és ezt nem vettem meg dobozos verzióban - úgy gondolom, jól is jártam.
Aktuális címünket remélhetõleg sikerül kipróbálnom vagy ma, vagy holnap, és ha érdemesnek találom, akkor bizony nekem is gazdagabb lesz a gyûjteményem általa.
Szeretem az egyedi világú, ízû játékokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gfreak
szereny személyem meg nvidul, szóval nem veti meg a fizikszet mint olyat...a Batman AA-ban is jópofa volt (na nem mintha nélkül rosszabb lenne a játék bármennyivel is, da ha már van, akkor miért ne)..az a doboz is ott figyel a polcon, és elõreláthatólag ez is ott lesz 😄

IMYke2.0.0.0
Nehezen tudom elképzelni a helyénvalóságát, de bizonyára kell hozzá, ha eleve létezik a forrás lemezen... szerintem, "van" benne Pisix.
Más kérdés, hogy kell is-e bele...

Én is a rettegett AT(t)Ila vezér egyik klónját használom, ergo, a Pisix nem izgat, annál inkább az eredetihez mindinkább tendáló kiadvány. Nem szeretem a buherált dolgokat.

van benne physx (ha lamó kérdés : nem kell a szarkazmus)
gfreak
én is pengülök majd akkor egyet..csak a fiziksz miatt 😄

IMYke2.0.0.0
Nincs tuti - a csapatok közül utóbbi észrevett egy dinoszaurusz méretû hibát az elõzõ release-ben, és ezért, na meg a "csinált" iso-ért, kicsit megfakult a fénye az Újratöltött-nek.
Ha bízol benne, akkor használd azt. Én nem, ezért a Pengére szavazok.

palesz legalább olvass vissza asdasdasdasdasd
pluhi
Semmiféle gondot nem tapasztaltam a reloaded verzióval. Razor veri a palávert, hogy a RLDed nem ugyanaz, mint a végleges, mert hiányzik a Securom róla. Hát nekem nem hiányzik😄. Meg külön csináltak hozzá installert, hát inkább az, mint nekem kelljen cserélgetni az exe-t az install ALATT megfelelõ idõben...
A PhysX könyvtár hiánya lehetne az egyetlen elfogadható pont, ha nem lennék ATIs...
Palesz2
Valaki LAN?... vagy nem mükszik?

Origi
Palesz2
reloaded

zozyk
Valaki mondja meg a tutit:
Reloaded vagy razor

Bár nekem az elsõ van meg,de ha jobb a másik akkor leszedem.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

pluhi
Azért van mert ez Unreal engine, neked meg ATI kártyád van. DX9 alatt nem támogatott benne az AA alapon vagy mi, állitólag NVIDIA karikon megy egyszerû driver force-szal, hát ATIn úgyse nagyon. Próbáltam piszkálni init, meg átnevezni az exe-t, meg a szokásos csiribiri, eddig semmi siker.
Amúgy a játék elég mókásnak tûnik, az eleje picit uncsi, de talán késõbb felpörög. Amit kicsit karcsúnak érzek, az egyetlen aktiv skill/class. Ezen a részén picit agyalhattak volna még, legalább minden fára tehettek volna egyet. A respawn is fura, kb 5-10 perc alatt jönnek vissza a mobok.
Grafikailag nálam okés, birom a cell shadinget is. Pár csúnya textura azért befigyel a tereptárgyakon. Animációk szépek.
Pirospont a coopért gamespy-on, még tunngle-lal se kell szarakodni.
IMYke2.0.0.0
Nem kell átnyergelni, de én hiszek a Release scene-nek, és ha ott azt rebesgetik, hogy összecsapott az elsõ verzió, akkor az...

IMYke2.0.0.0
Van egy sejtésem, de majd a guruk megmondják a tutit...

skyman14
rohadtúl nem ide tartozik... de am nálam is elõfordult már ez (tré-online-os netem van) és gõzöm sincs mitõl, jelenleg semmi baja sincs.

balee4
Gyerekek hátha vki okosabb nálam és ért az ilyesmihez, mitõl lehet, hogy tudok netezni, letölteni is max sebességgel, de a torrent nem müxik, azt írja, hogy a DHT kiszolgáló meg vmi gépnév nem elérhetõ. De pl, a Nod sem hajlandó frissíteni magát és az MSN sem müxik. De a legdurvább hogy a hálózati megosztási központ vagy mi a fene azt írja nincs is net kapcsolat. 😄 Ez mitõl lehet? Ezt mostanában egyre gyakrabban játsza el, aztán magától megjavul.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

gfreak
természetesen az elsõ két-három óra játék után kiderül a sorsa...dobozos vagy uninstallos 😄

addig meg...hát...otthon már seedel a gép mint a barom, igaz reloaded-et, szóval razorra kell átnyergelni...fakk 😄

grebber
Nekem semmi bajom sincs a RELOADED verzióval!

IMYke2.0.0.0
Elõbbit kezdtem, de aztán itt és máshol olvasgattam, és ledobtam 18%-nál... így igaz késõbb, de polcon lesz a Penge változat.

gfreak
pontosan...1600*1050-ben már korántsem olyan gyászos...de ha ennyire bántja a szemedet, szerintem a catalyst is tud force-olni élsimítást <#ravasz1>

más

reloaded vagy razor? (#846 alapján utóbbi kéne...)

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg azért, mert helybõl nincs benne élsimítás - konzol, hatalma monitorok, nagy felbontás = értelmetlen.

grebber
Jó.Csak még elején alig ad a gép fejlõdésre való pontokat.
Amúgy fain dolog pl az a kis "fedezékes lerakható géppuskafészek" (jól elneveztem)<#banplz>

zozyk
Kipróbáltam,szerintem nagyon hangulatos kis játék,bár lõszerbõl soha nincs hiány,de belefutottam pár meglepetés ellenfélbe. 😊

Pár kép:

Mondjuk azt nem értem,hogy ha minden feltolok grafikailag max ra,miért vannak recék a képen...Vagy catalyst ban kellene bekapcsolni valamit?

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Fehercsoki
Na milyen a játék?😊

IMYke2.0.0.0
<#buck><#worship>

IMYke2.0.0.0
Nem baj ha megsértõdsz... de ezt ugye nem gondoltad komolyan?!

gfreak
uhh a Bloodline-t tuti nem vállaltam volna be 😄DD háromszor játszottam végig, három különbözõ karakterrel és az egyik legjobb pc-s RPG élményem volt, fõként a remek történetnek és a jól megírt párbeszédeknek köszönhetõen...tehát nem kis fában van a fejsze 😄DD respekt 😄DD

Rage47
Nekem már fárasztó, ami itt megy😄 -fav
triplet
ha kiszeded nekem a szövegeket sima txt fájlba, és elküldöd az E-mailemre, én lefordítom neked😊aztán majd valaki visszarakja a szövegeket ahogy kell😄

IMYke2.0.0.0
Honosítok. Ez a projekt túl sok lenne már.
Wolfenstein - végsõ simítások
Prototype - végre befejezés
Vampire: The Masquarade - Bloodline - nagyon komoly.
és a többi, korábban megkezdett, befejezendõ.

Egyszerûen fizikailag nem fér bele új fordítás az életembe.

gfreak
juteszembe: ezt is tervezed honosítani? vagy mostanában nem fordítasz?

IMYke2.0.0.0
Néhány játék megmozgatta a fantáziámat mostanság, társasággal, a probléma azonban az otthoni internet hiánya...
Talán, záros határidõn belül ez is változik. Addig marad a szingli móka.
Én amúgy is pepecselõs fajta vagyok - szeretem a pörgõs játékokat is , de mostanság inkább izgat a sztori, a ráció, szívesen el is olvasom a hátteret stb.

gfreak
értem én mit írtál korábban, csak azt hittem hogy GFWL rendszerû lesz és nem Steam vagy bármi más <#vigyor4> azért mondtam hogy sikeresen félreértettem, mert nekem ez az Achievementes dolog csak GFWL-bõl volt ismerõs, más cuccal még nem játszottam ahol lenne hasonló (leszámítva a Risen-t, ami meg ugyen nem online cucc) 😄

mindenesetre én is singleben nyomom majd természetesene, online meg úgyis haverokkal szoktunk baromkodni...na meg néhány lelkes SG-s jelentkezõvel...úgyhogy majd a hét második fele környékén szívesen tolom estefelé valakivel 😄

offkorzreg
ez jó 😄DDDD
énis szerintem majd öcsémmel tolom,és ha valamit elbasz nekem akkor jól fejen csapom a másik szobában 😄

böröczk
Csak a rendes LAN nem túl gyakran kivitelezhetõ, sokkal kényelmesebb ugyebár mindenkinek otthonról. : P

No mindegy, én maradok a társas játéknál, szigorúan ismerõsökkel, privát lobbiban, jó esetben különbözõ kasztokkal játszva. : )

Kumiho #2179

böröczk
Te nem tudsz? <#idiota>

Kumiho #2179

IMYke2.0.0.0
Látod, én épp utóbbi miatt írtam azt a hosszabb lélegzetût.
Persze, zárt társasággal, netán, egymás melletti gépeken más az élmény. Meg ha ökör, akkor átmész és a fejére versz, vagy fizet cserébe neked egy kört a sarki kávézóban _😊

nem kötekszem szimplán uncsi virágboltból nem tudsz cuccokat letölteni ezért értelmetlen
böröczk
Lehet. De próbáld csak ki legalább egy ismerõsöddel (annyi is elég), sokkal jobb szórakozás. Nem kell public-ra menni, arra én se vagyok kíváncsi, ahogy rohannak ész nélkül és happolják el elõled a cuccokat.

Kumiho #2179