5584
-
#1862 1. - egyáltalán nem figyelsz és figyeltél a történetre, sem az elején, sem máskor
2. - nem egy második Diablo 2-őt akartak létrehozni a fejlesztők... ahogy egyetlen másik játék klónját sem.
3. - bármilyen, extra-csúcs szuper és plusz fegyver moddolhatóság tönkre vágja, és vágná az egész játék egyensúlyát!
Nem véletlen, hogy nem mellékelték a játékhoz a Borderlands Unreal Editort!
-
Noodlee #1861 Amúgy a fegyvereket nézegetve eszembe jutott, hogy van némi hasonlóság a Borderlands, és a Hellgate: London fegyverei között. Átvehették volna a fegyvereken lévő slotokat Hellgateből, így még tápabb cuccokat lehetett volna kreálni :)
Igazából baromira bejön a játék, egyedül, amit hiányolok az a stash. Karakterek közötti cucc átadásokat is megoldhatták volna valami egyszerű módon. -
#1860 Rosszul veszed ki. Értelme se lenne semmi. -
Noodlee #1859 Azt veszem ki ebből, hogy pl. a single karaktered lvl 20, játszol vele multiban, mondjuk lépsz + 10 szintet, majd visszatöltöd single playerrel, és minden quest úgy van, ahogy multi előtt, csak a szinted, és az inventory tartalma változott? Ergo nem befolyásolja a multis questek menete a single questekét. -
Noodlee #1858 Az inventoryban a neve elött.
Erre nem is gondoltam :)
Az nem érdekel, hogy mennyi xp-t kapok a questek végén. Igaz 1-2 boss néha megizzaszt, de azon kívül röhögve darálok bármit, bármekkora mennyiségben :) Lassan már elég jól kimatekozom, hogy mit mivel érdemes gyakni. Érdekes, mert találtam egy nem túl tápos assault rifle-t, aminek semmi extra tulajdonsága nincs, még elemental sebzése sem, mégis majdnem mindent aprítok vele. -
#1857 Én tegnap játszottam coopban aztán simán betöltöttem ugyanazt a karaktert single-be is, úgyhogy elvileg nálam oda-vissza jó volt.
A questek felvehetők később is, de mindegyiknek van egy nehézségi foka, ez határozza meg a végén az xp mennyiségét amit kapsz. Ha magas szintű vagy és alacsony szintű küldetést adsz le, ne számíts sok xp-re :)
Elvileg minden fegyver neve előtt van egy ikon, abból fel lehet ismerni, hogy milyen típusú. -
Noodlee #1856 Hi!
Multiban indítom a single karakteremet, akkor külön kezeli a kettőt, vagy hatással lesz a multis játék a single karakteremre, pl. questek terén?
A stikkes robotok néha beszólnak, hogy xy helyen újabb questek elérhetők. Ha egy darabig nem veszem fel őket, akkor bukom, vagy késöbb is felvehetem?
Valaki preferálja a gépágyús járművet? Nem látom értelmét, mivel a rakétással sokkal jobban lehet aprítani.
Lvl 28 vagyok, de még nem találtam se alien, se sárga, se narancs fegyvert. Ezek mennyire rare cuccok?
A fegyverekről hogy lehet megállapítani, hogy melyik kategóriába tartoznak, ha a nevük nem árulkodik, mert az nem segít, hogy milyen ammo kell hozzá. (wiki-n nézegettem a fegyver kategóriákat, és ott voltak különböző lőszeresek egy kategóriában.)
Hirtelen ennyi, majd még spemmelek, ha a többi kérdésem eszembe jut :) -
haxoror #1855 32-esen mentem Old Havenbe :P -
haxoror #1854 Stockpile. de csak akkor tölt ha a turret mellett állsz. -
#1853 Valaki meg tudná mondani hogy a soldiernek melyik az a skille ami automatikusan tölti újra a lőszert? Mert én csak a rapid reloadedet találtam meg:S -
#1852 Valaki aki végig tolta értette a végének a lényegét? Nekem nem igazán esett le a dolog, ha valakinek van kedve és energiája megírhatná !priviben! a "poénját" hogy ne legyen spoileres itt. Ty -
Jobboka #1851 richardix, nincs kedved coopozni? kb. fél 3 -ra itthon vok és onnantól ráérek...de kell msn vagy xfire ha nem tud valamelyikünk fellépni a másikhoz... addig msn: [email protected]
xfire: jobboka3
Na phisz.... (aki coopozni akar és már coopozott is, az is felvehet) -
#1850 Ez a 32 gyanus...én is elsöre 22 voltam. -
rumkola #1849 én 22-es szinten mentem New Heavenbe :D
-
#1848 Én is megcsinálok mindent. 20,5. szinten mentem át New Dahl-ba. -
#1847 pedig énis mindet megcsinálom,és csak utána haladok tovább :) -
#1846 Én direkt úgy játszok, hogy először az adott területen a szintemnek megfelelő összes mellékküldit megcsinálom, aztán jöhet a főküldi. Tényleg jók és mellesleg baromi jó cuccokat lehet szerezni. -
#1845 Azért király, hogy 8 óra game után "megadta" a Fast Travelt. -
haxoror #1844 Eh, most jutottam még csak Old Haven-be és 32 szinten vagyok :)
Néha az az érzésem hogy senki más nem csinálja meg a mellékküldetéseket pedig sok közülük jobb mint a főküldetés :P -
#1843 readme-ben le van írva -
#1842 nah, nekem is ugyanez a gondom nagyjából.
ki kell nyitni a portot, de nem tudom mi a port száma a játéknak -
#1841 Miért nem tudok szervert hosztolni? csak a joint megy. és péár ismerősömnek sem megy a host:(
ez miért van? -
#1840 ez merre van? -
#1839 melyik az online port-ja a játéknak, mondjuk én tudtam vele online játszani, de néha elég nehezen kapcsolódok rá, és rendszerint van hogy kidob -
sirdond #1838 és hol lehet megtalálni azt a snipert?
amúgy a videoban ami van secret room, oda hogyan lehet bejutni? -
MURopi #1837 nagyon a vége fele tarthatok már :D 35ös vagyok és vmi Steele-t kell meg keresnem :) -
MURopi #1836 machine gun gyűjtős küldiben hol a stock? -
#1835 Pont ezzel a sniperel osztom az észt én is. -
#1834 aki szeretne farmolni egy kicsit...
-
r4pt0r #1833 Áhh thx. Mondjuk így belegondolva logikusnak tűnik. :D -
Richardix #1832 az az h hány lövedéket lő ki egyszerre. -
r4pt0r #1831 Valaki meg tudná mondani mit jelent a damagenél amikor sárgán villog egy szám.
pl. 2x, főleg shotiknál láttam, de 1-2 pisztolynál is volt. -
#1830 na végigtolva. 35-ös szintet elértük komával mindketten a végére, hát... röviden és tömören: szórakoztató játékmenet, nagyon fos és értelmetlen befejezés. -
Jobboka #1829 vki GAME?? :D naon bepunnyadtam -
gyuri12 #1828 Akkor lehet,hogy tápolnod kéne. Ez a legjobb megoldás pedig.:) -
#1827 Próbálok,de nem sok élete fogy..:) na mindenesetre köszi! -
Richardix #1826 lövöd mint állat :)
Am próbálj becélozni a szájába mikor nyitva van. Az a gyengepontja. -
gyuri12 #1825 Elugrálsz előle,aztán amikor kinyitja a száját(ehhez távolabb kell tőle menned, amikor 1-2 méterre állsz tőle akkor nem nyitja ki) akkor belelősz. Ezt sokszor megismétled,és voálá... -
#1824 A Skagzillát hogy lehet megölni? -
Jobboka #1823 kb 23-25 ös level mind1 mi (én hunta vok)