Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
öcsémmel majd kipróbálom coopban is,szerintem toljuk majd vele.nagyon leköt a játék.nagyon szórakoztató is,vicces a kis robot is 😄
Sirennel tolom amúgy,hatalmas mikor felnevet ha sok criticalt sebzek az ellenbe,imádom ^^
eddig minden nagyon tetszik,jó játék lett nagyon.sokat fogok játszani vele az tuti 😊
de szerintem nem csak én 😄
Why so serious?
Why so serious?
haver most nézi a hivatalos fórumot úgy levan terhelve mint az állat, jól is teszik!<#wow2>#wow2><#boxer>#boxer>
Én eddig annyit láttam belõle, hogy egy Fallout-szerû posztapokaliptikus cell-shaded világban lövöldözünk mindenféle culágermalacokra, azoknak meg mindenféle szám esik ki a hátukból ennek apropóján lol.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Haverral próbáljuk hamachin a játékot, de sehogy sem akar mûködni. Mindketten csináltunk gamespy acc-ot is, próbáltunk online és lan private hostal is, de hiába hívjuk meg a másikat timeout a vége mindig. Valami ötlet? 😞
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ebben hogy müködik a mentés? Mert most vissza léptem contiune game ott a mentés elvileg, de újra kezdi
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Nekem nem csatlakozik egyetlen szerverre sem...... Ötlet?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Amúgy. Még nem ismertem ki igazán a játékot, de gondolom csak annyi hogy le tudja állítani az idõt 1 darabig.
Így el lehet menekülni ha gáz van 😊
Tényleg, Siren-nek mi a képessége?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Erõs sniper fegyóval kell lõni, + a soldier ágyúját le kell pakolni.
van egy rész, ahova fel tudsz mászni, és õ nem tud utánad jönni... onnan kell leszedni (ahonnan bejöttél, egybõl jobbra kell fordulni, ott lesz egy perem-szerû rész, ahova fel kell menni)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Racism is a weapon of mass destruction!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez az "anti-warez" hozzáállás több mint idegesítõ már.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Racism is a weapon of mass destruction!
Korábban akartam lelépni melóhelyrõl.