5584
-
Noodlee #1902 Én is ránéztem. Buta, mint a tök :) -
#1901 Hoppszlá... 23 éves -
#1900 Köszönöm! Felderítettél... [hát illetve "ő"]... ez a gyerek kész...
-
Noodlee #1899 80. komment? -
#1898 Válasz:75-ös "te direkt vagy ilyen hülye, vagy csak rájátszol?" -
#1897 74 és 72-es hozzászólást olvassátok eeeel:D
Zseniális:) -
#1896 Titan Quest-hez direkt gyártottak szabad fejlesztő eszközt, és közreadták.
A Diablo-sorozathoz nem adtak ki SDK-t - így, igazad van, nem "olyan" modder barát -, de a leleményes és ügyes emberkék olyan szinten darabokra szedték a játékot, és úgy dokumentálták az egészet, hogy kis energia befektetéssel BÁRKI képes lehet egyedi fegyvereket, szörnyeket, küldetéseket készíteni a Diablo 2-höz... de a Diablo 1-hez is... [The Hell MOD!]... sőt, egyedi pályákat is láttam már!
-
#1895 Én inkább TQ féle SDK-ra gondoltam itt, pályaszerkesztő, nulláról felépitett helyszínek, küldisorozatok, story. A d2-t inkább megerőszakolni lehet, annak a vége meg általában teljesen kigyensúlyozatlan játékmenet, de biztos vannak kivételek. -
Noodlee #1894 Van egy pár hasznos oldal, amit be lehetne tenni a bráner alá:
http://borderlands.wikia.com/wiki/Borderlands_Wiki
http://www.greatpcs.net/2009/10/27/borderlands-pc-multiplayer-troubles/
http://www.gamingnewslink.com/2009/10/26/fixes-for-borderlands-crashes-bugs-freezes-sound-and-install-errors/
http://portforward.com/ -
#1893 Én néha használok kontrollert (Logitech Dual Shock), de megszokni nem tudom és nem tudnám.
Nekem kell a kezem alá az asztal, és hogy SZABADON, akár milliméter pontosan ÉN döntsem el, hogy mire célzok, mit lövök meg... ne a GÉP/program/kontroller döntsön helyettem...!
-
rumkola #1892 Én párszor megtettem és vettem konzolt. Pár hónap után azonban mindig eladtam. Nekem macera a nappali+tv. :) -
#1891 Hogy tudjak hostolni, mit kell megnyíssak, mien portot? -
Noodlee #1890 Amúgy, ha már feladtad a keresést:
http://borderlands.wikia.com/wiki/Quests -
#1889 dede kmegcsináltam elivleg ugye annyit kellett hogy direktx telepítés után átmáslom az instal craccket a binaris könyvtárba, a sima normális cracket meg a játék könyvtárába faszául meg is cracceli mert ha nem okézom le akkor indul a játék. szla valami más a gebvasz sztem... :S vagy én nemtom -
#1888 Razor-os verziód van és nem hajtottad végre azt, amit leírtak az *.NFO fájlban!
-
Noodlee #1887 Több fegyver alkatrészes küldetés van. Sokszor a küldetés tárgyak az épületek tetején vannak. Érdemes alaposan körbenézni a környéken. Sokszor a Rippel fivérek elbújhatnak, olyan mutatványokat kell végrehajtani értük. A repair kitekkel is meg fog gyűlni a bajod. Ahogy haladsz a storyban, úgy egyre nehezebb a megtalálásuk. -
#1886 Phrozenkeep, a legnagyobb, legalaposabb Diablo 2 MOD portál
-
#1885 hy az mitől van nekem hogy intsall után kiírja hogy error 1722 és ok
aztán meg csak törli magát a gém... néztem már googlit de semmi értleemset nem találtam :S
Vista van a gépen de eddig nem volt ilyen problémám -
#1884 1. Deus Ex 1-et próbálj beszerezni manapság! A Deus Ex Community nagyobb, mint hinnéd!
2. "Másrészt ott a Diablo 2, amit sose lehetett piszkálni" ... ezt nem gondoltad komolyan, ugye?
Az *.MPQ fájlokhoz maguk a fejlesztők is adtak editort.
Külön erre a játékra rengeteg MODDER csapat jött létre...
[URL=http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=Diablo+2+MODS&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=lr%3D&aq=f&oq=Diablo+2+MODS&fp=a24bfb0d9e5ff23a]kugliba beírva "Diablo 2 MODS"[/URL]
-
ManoNegra #1883 Akkor keresgélek még. Kösz. -
#1882 Érdekes dolog ez, valóban életben tud tartani egy játékot a közösség, de jelentkezik-e a dolog eladásokban? Mert őket ez érdekli, nem emberbaráti társaság. Veszi ma valaki a Deus Exet emiatt? Jó példa talán a Titan Quest, ami fanpatchek miatt javult fel normális állapotra évekkel a kiadás (és a fejlesztő cég feloszlása) után. Steamen ma is kapható, talán néha meg is veszik.
Másrészt ott a Diablo 2, amit sose lehetett piszkálni, és mégis nyomják bneten a mai napig. Bár a Blizz külön kategória ma már. Amúgy ők is efelé nyitottak, a Wowban az UI nulláról felépithető, gyak a játékosok elvégzik a fejlesztéseket rajta, aztán a legjobbak cuccok bekerülnek a hivatalos patchekbe is (többé-kevésbé használható formában). A Starcraft 2 editorával meg már FPSt is lehet gyártani... -
#1881 Én nem tartok még ott, de azt írták, hogy ott van az, a közelben...
-
ManoNegra #1880 Láttam másnak is gondja volt vele, de választ nem láttam. Abban a küldetésben mikor fegyver alkatrészeket kell összeszedni, nem találom a harmadik alkatrészt. hordók vannak a helyén. Ez valami bug, vagy meg lehet találni? -
#1879 Az első, témaindító hozzászólást olvassátok el!
Lefesti mindazt, amit én is gondolok a mai játékvilágról - játék piacra, No SDK, csak DLC...
Tökéletesen igaza van a srácnak!
-
#1878 -
Noodlee #1877 Rust Commons területen van egy rózsaszín jármű az egyik épület tetején. Azt nem lehet valahogy megkaparintani? :D
Biztos, csak optikai tunning, mert szétlőni nem lehet :( -
#1876 Utobbi.Én konzolt max akkor ha nagyon elborul az agyam vagy ajándékba kapok.De akkor is első utam a csúnya bácsikhoz vinni flashelni -
Noodlee #1875 Szerintem az utolsó :) -
#1874 Mármint, neked van X-Box 360-ad, vagy amióta a 360-as van, azóta van 30 játék rá írva, ami érdekelne Téged?
-
#1873 fehér > zöld > kék > bíbor > világos narancssárga > narancssárga > sötét narancs > gyöngyház (utóbbi nincs megerősítve)
Ezek a színkódok a tárgyakra, és értelemszerűen a gyengébbtől az erősebb felé...
-
#1872 Onnan kb pár kattintás és lehetne összes game-et pc-re megcsinálni,de mivel nincs ki venné őket csak kevesen ezért alig van pc-re game!
Mondjuk amióta van xbox 360 csak olyan 30 db game van amit kipróbálnék az meg nemtom hány év alatt elenyésző! -
#1871 So I beat the game, now what?
Play it again with New Game+. In NG+ the mobs in the game start off at level 35 and obviously are a bit harder than the first time through.
Azaz: ha végigjátszottad, kezdd el újra, sokkal erősebbek lesznek az ellenfelek.
-
#1870 "Many issues have been addressed here, but we are continuing work on support updates for all platforms, and will deploy fixes for every version as soon as possible and continue to support all platforms. If you are experiencing an issue that has not been addressed, please post on our technical support forums and let us know!"
Azért, valamelyest biztató a helyzet.
-
#1869 Min is készítik a konzol játékokat? No comment.
-
#1868 Valóban jó ötlet.
Én mondjuk "Fecsegőt" (CL4P-TP, Claptrap) tudnám ebben a szerepben elképzelni... szinte látom magam előtt, ahogy vicces szöveggel odaszáguld a Szirénemhez, amikor el akarok tenni, vagy elő akarok venni valamit "belőle"...
Na, ez szuper lenne!
-
#1867 És ők miért utálják a pc-t??
-Mert nem termel pénzt. (Tisztelet a WOW és a Simseknek) -
#1866 Miért is utáljuk annyira a konzolokat?
Konzol exkluzív patch.
-
Noodlee #1865 nem feltétlenül olyan stash megoldásra gondoltam, mint a diablóban.
Akár megoldhatták volna úgy is, mint a Falloutban, hogy nyitható szekrénybe pakolod a cuccaid. Igaz itt nem a megszokott nyitogatós rendszer van. Akár lehetne benne egy NPC, aki némi pénz ellenében tárolja a motyódat. -
#1864 Ha játszottál mondjuk lvl 20-ig a karaktereddel single-ben és utána játszani szeretnél ezzel coopban akkor mindig annak a történetszálát lehet továbbvinni (ha előrébb jár vagy le van maradva a többiekhez képest) aki a hostoló. Tehát ha ugyanott jársz mint a többiek akkor rendesen kapsz új küldiket, ha előttük jársz (mint ahogyan én tegnap) akkor mehetsz velük csinálni a küldiket, hogy beérhessenek a történetben. Ha le vagy maradva akkor viszont megeshet, hogy nem vehetsz fel küldiket mert a főszál le van maradva.
Nos amikor befejeztétek akkor amikor átlépsz vissza single-be ezzel a karakterrel akkor onnan folytatod ahol befejezted a coopot. Minden küldetés, tárgy úgy marad ahogyan multiból kiléptél. -
haxoror #1863 A gépágyús kocsit én főleg rakk-ok és a többi kocsi ellen használom, a gyalogosok ellen jó a rakéta és a gázolás :)