Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg
NA játszottam vele énis közel 2 órát,nagyon jó eddig,nagyon tetszik nekem. jó a játék ^^
öcsémmel majd kipróbálom coopban is,szerintem toljuk majd vele.nagyon leköt a játék.nagyon szórakoztató is,vicces a kis robot is 😄
Sirennel tolom amúgy,hatalmas mikor felnevet ha sok criticalt sebzek az ellenbe,imádom ^^
eddig minden nagyon tetszik,jó játék lett nagyon.sokat fogok játszani vele az tuti 😊
de szerintem nem csak én 😄

ha 30. -án jön ki a game, akk van rá esély, h. kihozzák aznap?
a számok a sebzés mennyiségét jelzik
xD hát +5200, azért h. 4 nappal elöbb játszhass... megérte?
Kikapcsolni se mármint.

Why so serious?

Pedig igazából tényleg össze lehet ennyivel foglalni, csak rohadtul hangulatos az egész. Délután 3 barátommal toltuk vagy 4 órán keresztül és egy pillanatra nem untuk meg. Az egyetlen ami szar benne az a voice chat, folyamatos, nem lehet gombnyomásra tenni, de kikapcsolni így még annyit se tudtunk tenni, hogy átmenjünk TS-re helyette.

Why so serious?

skyman14
Jaja most néztük haverral. Hát basszák meg a jó k*rva steam, iylen tényleg nincs f*szom... és a dobozt is beszoptuk áhh.............
haver most nézi a hivatalos fórumot úgy levan terhelve mint az állat, jól is teszik!<#wow2><#boxer>

Cumshot
De tényleg, valaki összefoglalná, hogy mirõl is szól ez a játék igazából?
Én eddig annyit láttam belõle, hogy egy Fallout-szerû posztapokaliptikus cell-shaded világban lövöldözünk mindenféle culágermalacokra, azoknak meg mindenféle szám esik ki a hátukból ennek apropóján lol.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Eltolták 3 nap és 6 órával, így a steam rendszerén vásárolt vásárlókat úgy baszták át ahogy nem szégyelték. Komolyan mondom... Inkább nem mondok semmit. Így mi is pénteken tudunk játszani csak (legalábbis az eredeti verzióval ugye), de ráfizettünk és még a dobozt is baszhatjuk. Igazán remek.
Hi!
Haverral próbáljuk hamachin a játékot, de sehogy sem akar mûködni. Mindketten csináltunk gamespy acc-ot is, próbáltunk online és lan private hostal is, de hiába hívjuk meg a másikat timeout a vége mindig. Valami ötlet? 😞
wedge31
Amikor villog a bannerban is láthato jel olyan rendszer mint a batmanba volt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Najó kérdezek egy értelmeset 😊
Ebben hogy müködik a mentés? Mert most vissza léptem contiune game ott a mentés elvileg, de újra kezdi
skyman14
1 óra és feloldják a steamon a gamet 😊 áhh de jó lesz 😊

wedge31
<#fejvakaras>

Asszem a játékkal van valami gond azt olvastam, mert megakad az elején....
vampire: már felvettem két fegyvert a ládánál követem a robotot, lelövöm a banditákat megjelenik a hologram csaj és mond valamit, és a térkép szerint ott van 3 épület amibe nem tudok bemenni, és egy kapu amerre menni kéne de zárva.. kapcsolokat nem találok vagy , ha igen nem aktivak...
bakker ez gház, folyamat jönnek a warez kérdések... válaszok vki egy warez fórumot PHLÍÍZ
wedge31
Még elöbb asszem egy ládánál áll meg azt nézted ?

Semmilyen kapcsolót nem találok😞 Vagy ha igen akkor meg nem jelenik meg az E betû, hogy nyitható...
wedge31
Nyisd ki az ajtot a dokihoz ott a kapcsoló ha arrol beszélsz.

Hello! Az elején elakadtam követtem a kis robotot lelõttem a banditákat, meghaltak és most nem tudok semerre se menni a robot meg csak ott áldogál egy ház elött.. hogy lehet bemenni épületbe?
SubZero911
Ez OK, csak olvastam valahol, hogy simán megy neten is....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Ha-ma-CHIII
SubZero911
MULTI-s kérdés :

Nekem nem csatlakozik egyetlen szerverre sem...... Ötlet?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

az jött be amit jósolt egyik kedves társunk....
Bonehead: Jobbra fel a vaslemezen a nagy álványos víz(?)tartály mellé begugolsz, és sniperrel csak fejbe(!), közben gránát, és az álványos géppuska... Persze kétszer visszamentem a Shopba munícióért, mire leszedtem a bajtársait... Nekem így sikerült.
Csaó, tanulom a rpg-t. Boxon level 14-en a Bányánál járok a katona karakterrel. Egy 12lövetû karabény, 3XSniper stb. Hogyan lehet valami ütõsebb fegyóm mert így nem vagyok versenyképes. thx
Maxtreme
Gyorsan meg tud halni xD

Amúgy. Még nem ismertem ki igazán a játékot, de gondolom csak annyi hogy le tudja állítani az idõt 1 darabig.
Így el lehet menekülni ha gáz van 😊

kuci06
Kíváló kérdés 😄

Tényleg, Siren-nek mi a képessége?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Maxtreme
és aki mondjuk nem soldierrel van? xD
Én a Siren-el pl rendesen megszenvedtem😊

kuci06
Bonehead? lazááán 😄

Erõs sniper fegyóval kell lõni, + a soldier ágyúját le kell pakolni.
van egy rész, ahova fel tudsz mászni, és õ nem tud utánad jönni... onnan kell leszedni (ahonnan bejöttél, egybõl jobbra kell fordulni, ott lesz egy perem-szerû rész, ahova fel kell menni)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Már tololm single-be pár orálya és eddig nem volt gond, bonehead nél vagyok és nem megy le se tudom sebezni nagyon . Valaki már tudja hogy kell?

nekem se jött be
IMYke2.0.0.0
Nem szeretném itt részletezni, de azt hiszem, elég lesz, ha ezt a kérdést felteszed a topikjában is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
shift miért csalódás???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

helyes 😄 én csak jellegtelen gameket töltök le( amiben nincs naon zsííír online )
gfreak
majd nyomom singleben, aztán ha jó, megveszem hogy multizhassak...GTA4 multija is nagyon jó lett, kár hogy szétcsalják az agyukat emberek...mint szinte bármelyik online multi esetében...

Racism is a weapon of mass destruction!

IMYke2.0.0.0
Én pedig nem vagyok híve az Online-nak, úgy hogy részemrõl üdvözölve a megoldás 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Modern warfare 2 😄 csak single lesz a wareznak (nem vok warez ellenes, mert én is warezolok)
IMYke2.0.0.0
Inkább, mint a sok csalódott hozzászólás... lásd GTA4, Undercover, Shift, ARMA2 és társaik.
Ez az "anti-warez" hozzáállás több mint idegesítõ már.

cumshot képben van 😄 (spricc spricc)
Cumshot
Na, megjött a warez.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Rage47
én is azért álltam le vele mert kéne vmit zh-ra is készülni
gfreak
naplopó brigád..szerencsétlen munkásember meg alig várja hogy hazaérjen hogy tudjon egy kicsit játszani, és meg kell elégednie a fórumozással 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Rage47
adsz pénzt megveszem
akk vedd meg és én tolom veled 😄 mert én is coopos vok
nah és akkor most kéne a warez fórum
Rage47
ez nagyon veszélyes játék, egész nap játszanék coopban 😄
I.C.ram
Legelején vagyok, kiírtottam a "huligánokat" a kezdõ tutorial városból, de valamiért nem tudok tovább menni. A kis robot megáll egy ajtó elõtt, és nem történik semmi. A feladat meg azt írja, hogy kövessem a robotot, de sehova nem mozdul. Mit kell ilyenkor tenni?
IMYke2.0.0.0
Már ezért az élmény beszámolóért is érdemes volt maradnom az utolsó 15 percre... <#vigyor2><#taps>
Korábban akartam lelépni melóhelyrõl.