Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Win7 alatt nemtudjátok hova teszi a mentéseket mert nem lelem😊
köszi
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Racism is a weapon of mass destruction!
Úgy érzem ez lesz a második kedvenc játékom a Mass Effect után.
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Force it in the nvidia control panel (or in the ati one if there is such an option there) OR go to:
Documents/My Games/Borderlands/WillowGame/Config/
and open the file WillowEngine.ini
Go down to this line:
UseVsync=False
Change it to
UseVsync=True
AA:
AA for Ati: rename Borderlands.exe to Bioshock.exe or UT3.exe. Force AA in CCC. Might need to put Catalyst AI to advanced.
Or use Rivatuner's "D3DOverrider".
AA for Nvidia: Use nHancer.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Borderlands\Engine\config\BaseEngine.ini ebben a fileban az utolsó sor ez legyen:
bHasVoiceEnabled=false
Remélem magyarítják majd.Mert a dumáknak a szövegét hiába írtam át az int fájlban magyarra ugyanúgy angol maradt.Elvileg UPK-ban vannak az meg gázos.Bár most van egy progi amivel megoldható talán.
Majd a hozzáértök megmondják.
Annyi 100% hogy a menük + a küldetések leirása az magyarrá tehetõ minden nehézség nélkül!
Next PC upgrade: 2022
Ha jönne vki vegyen fel msn en ([email protected]) , vagy játékban friendnek - nevem:
Starcraft2 e-mail: [email protected]
nekem a képekrõl az jön le, hogy nincs is rá szükség, mert ezzel a cellshaded-el amúgysem recés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GSC profilom: Logan8523
aki akar vegyen fel.
tegyétek fel a progit, olyan mint az xfire és a steam. Lehet játékokat is vásárolni róla, meg tölteni cuccosokat is. és pontosan méri a játékidõt is. Másodperces pontosággal. Ez a jövõ😄D Majdnem oylan mint a Live.
de elhiheted, hogy gyorsan meg lehet szerintem csinálni az egészet is, ha mindig csak a zöld jel irányába futsz.
amugy az elején nincs még nagy választék, utána meg ember legyen a talpán, aki kiválogatja, hogy meiket kell, és meiket nem muszáj, mert megcsinálsz egy melléket, akkor aszthiszed majd hogy nah ezt is meg kellett, az utána a fõ szálbol 1-et, és azután már csak találgatni lehet, hogy nah az elõttelévõre szükség volt-e vagy nem...
vagyis feltételezem, hogy ennek kideritésére sok változatban kellene kiprobálni véghezvitelét a küldetéseknek....
vagyis erre gondolok, van monnyuk 4 küldetés, abból tegyük fel 3 nem fontos.
akkor ezt ugy tudnánk megtudni ha elkezdené valaki hogy:
- 1234
- 2134
- 3124
stb.
néztem neten, de még angol nyelven se találtam végigjátszást...:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
elgondoltam, hogy monnyuk konzolon mikor gyüjtöd az acsikat...
olvasnád a listát, és mekkora poén lenne az hogyha az egyik acsi ez lenne:
"Obtain all available weapons"
(magyarul: szerezd meg az összes fegyvert!!!)
beszarnák a röhögéstõl!!! 😄DDDDDDDDD
mellesleg a 8871 az minek a portja? hamacsi?
nem lehet túl sok mindet mutatja az iránytû.
Nekem is kifagyott az egész, mikor lekértem a public game listát.
Nyomtuk 4 órát haverral, nagy móka, csak a respawn picit gyors. Nem lehet továbbmenni, ha 3 szinttel nagyobb küldit csinálsz, mert mire átvágod magad az elsõ felén az instának, már megint ott van a banda az elején.
az kemény...ko nagy védelem lehet a játékon...😄
mans: 5 perc játék alatt annyi jött le h van 1 kincs amit meg kell keresni. Bevezetõ intro nagyon powás.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
grafika 1280 x 1024, minden on/full, ez sokkal szebb mint a XIII volt, igaz, az lassan 5 éves holmi...nem kell jósnak lenni, a tél lan csatáinak fõszereplõje lesz, jó orrom van az ilyenhez<#nezze>#nezze>, slágertermék lesz ez a javából, az irányítása a karaktereknek mint 4-5 éve volt egy fps-nek, ugrálós-folytonlövõs, ez kell közös játékra, emlékszem ut unreal csatákon majd kiesett az ember szíve<#eplus2>#eplus2>
nem értek hozzá , de gyanítom pár éves motor lévén könnyebben mod-olható, mint egy frissebb engine-s játék, és persze, az elsõ dlc is itt a nyakunkon, hamar érkezik ez elsõ buktató a demoósok részére, kb holnap ilyenkorra tudni fogom hogy hétvége felé megerõsítsem e, a megrendelésemet, de szinte biztos, aki meg elõrendelte fellélegezhet...szerintem<#hawaii>#hawaii>
Kb ennyi a játék,1edül játszva egy idõ után monoton fossá válik az egyhangú küldik miatt..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Why so serious?
General protection fault
mitõl lehet válaszotokat elõre is köszi
Why so serious?
Melyik ami tényleg jó müködik mint szingli és multiba is?
Segitsetek pls
Why so serious?