5584
-
haxoror #1942 Bonehead-et nem tudod kinyírni, ez a szintkülönbség miatt van és egy csomóan benézik.
Menj vissza T.K.-hoz és csináld meg a level 7-es küldetését, az elég lesz hogy felfejlődj level 10-re. -
TDantes #1941 Ez nem egy igazi RPG...és nem megyek és ölök, de azért na...ez szerintem akkoris butaság, hogy beállok egy jóhelyre, rádobok három gránátot, belelövok tíz tárat, semmi hatás, ő lő kétszer-háromszor, és meghalok. Hát ez nem éppen fer.
A Fallout 3-ban is lövöldözni kellet, vagy a Mass Effect-ben, de azok közül egyikben se volt ilyesmi. -
#1940 Elkezd visszaszámolni a játék, de nem történik semmit csak amikor elér a 0-ig akkor kiírja hogy nem tud csatlakozni, viszont 1-szer már sikerült. -
#1939 Tab->küldiknél válaszd ki a szintednek megfelelőt/legkönnyebbet. Mindig van vmi, amit meg lehet csinálni, 4 szinttel fölötted levővel még jó, hogy nem boldogulsz:) -
#1938 Szerintem is túl könnyű volt...
de nem rossz alázni...
ráveszem öcsém vagy ismerőseim hogy játszanak kicsit, aztán majd playthrough 2-t együtt toljuk :D úgy talán nehezebb :)
(Skagzilla megölhető többször?)
Van egy Hornetem meg egy fura Equalizerem... repeater és revolver, corrossive dmg, elsőnél nem kell tárazni és burstöl, második simán termeli a töltényt... ez geciimba :) ezért nem is nagyon használtam :D
(titkos szoba, New Haven Basement megnyitható P2-nél? vagy csak az elsőnél? :( mert azt olvastam hogy egyik küldi felvétele, de el nem kezdésekor lehet megcsinálni csak :)) -
rumkola #1937 Szerintem meg túl könnyű. Csak normal meg trivial küldiket kapok régóta, kihívás nem sok. Ja, és egy fegyvert használok kb. 5-6 szintlépés óta. -
#1936 RPG lényege: nem megyünk oszt ölünk...
Előtte fejlődj és fejlessz a karaktereden!!
-
TDantes #1935 Az a bajom ezzel a játékkal, hogy nekem legalábbis rohadt nehéz. És nehzésséggel nem illik össze, ez a rajzfilmszerű grafika. Mert azt gondolja az ember, óh, hát ez ilyen poénos, rajzfilmszerű, könnyű lesz. Aha, hát egy nagy frászt! Most egy solider vagy milyen karakterrel próbálkoztam, de egyszerűen nem tudok egy helyen túl jutni, jön valami 11-es szintű alak, én hetes szintű vagyok lövöm mint a franc, de semmi értelme, ő meg két lövéssel leszed. És ez ismétlődik folyamatosan...bosszantó.
Ha legalább lenne valami fedezékrendszer, vagy valami, de semmi. Próbálkozok minden hova bebújni, és fedezékből lőni, de hát, rohadt nehéz, és egy idő után már nagyon idegesít.
Legalábbis, én nem szeretem ha valamit tízszer újra kell kezdeni, mert esélyem sincs.
Nem lenne rossz amúgy, de ez a túlzott nehézség...új harmadik karaktert meg nincs már kedvem indítani, hátha azzal könnyebb -
#1934 Tunngle nálunk az elejétől fogva működik, csont nélkül. Csak mondom.
A forwardolt portokkal lehet viszont valami gáz, mert hiába raktam be mindent, amit csak találtam, hogy kellhet, nem ment. DMZ-vel viszont igen.
-
Jobboka #1933 ok de a változás (0.1,1.0) mitől függ? -
CamelX #1932 Nekem kb 10. próbálkozásra sikerült tegnap :D persze nem 1 huzamban, hanem néha kipróbáltam join game-t. Igazából csak most kezdett el jobban mozgatni a multi, hogy első playthrough megvolt, a másodiknak meg nincs kedvem egyedül nekivágni.
Nálad mikor van probléma? Amikor 15-ig számol vissza, vagy ott átmegy és a betöltésnél dob ki időtúllépéssel? Nálam mind a 2 eset összejött párszor :D -
#1931 jaj, most nekem se megy, nem tudok csatlakozni msot senkihez se, és hozzám sem tudnak, pedig nyitva vannak a portok.
De van amikor működik :-/ -
#1930 hamacsiwal win7 és xp közt probálta valaki ? ill mien beállitásokkal ?
-
Jobboka #1929 hát nem tudom 2 hét múlva új net, de én addig mit csináljak -.- -
Jobboka #1928 hüü de egy elkúrt dolog ez omg... -
#1927 Hozzá már tudtak csatlakozni, nálam van a baj mert én senkihez sem tudok csatlakozni. -
#1926 persze ez még nem garantálja hogy ez niztos siker, eddig én tudtam csatlakozni, de lehet hogy szerencsém volt. Nyitni játékot még nem próbáltam -
#1925 nem tom igazából nekem SMC-m van vagy mi a fene, köze nincs hozzá, hogy most win7 vagy milyen op rendszer van rajta. Én csak annyak tudnám elmondani.
beírod a kereső sávba, hogy 192.168.2.1 (az utolsó két szám az változhat 0.1, 0.2, 1.1, 1.2 meg ilyenek (3.1 nincs :) ))
nah és akkor ott advance settings aztán Nat (azt hiszem) és virtual server és akkor ott be lehet állítani. -
Jobboka #1924 vki írjon már egy megoldást plz.... -
Jobboka #1923 háát az h te nem tudsz máshoz az nem a te hibád szented... kérdezd meg h hozzá tudott e már vki csatizni -
#1922 Köszi a tippet a gamespy.com-hoz, működik.
Csak van egy olyan problémám hogy én senkihez sem tudok csatlakozni viszont hozzám akárki képes, ezért csak azért gond mivel igen gyenguska gépem van ezért szaggat a game ha én Host-olok.
Valakinek valami ötlete amivel orvosolni tudnám a problémát? -
Jobboka #1921 online game/host private game/invite friends -
CamelX #1920 Erről 1 kis magyarázatot kérnék. Tudtommal játékon belül nem lehet szerver IP-t megadni. Vagy akkor hol hozzak létre szervert? Hamachiba a közös hálózat nem elég? -
Jobboka #1919 már dolgozgatok rajta..... multkor spannal hamachit próbáltunk és nem ment
de bazz én úgy tudtam h több magyar is megveszi a gamet erre most: "áhh nem tudom" gecc ez azért jellemtelenség.... -
kelemenlajos #1918 Ezért jobb a hamachi, mert nem kell portokban kotorászni ;)
© Jobboka
van a neten egy oldal:
http://portforward.com/
csekk, ott meglesz a beállítás.
-
lammaer #1917 én első körben a routerben kotorásznék :) -
Jobboka #1916 hali, gyors help kéne.... hogy tudom a portokat kinyitni? (win7)??? -
#1915 Miért töltenék, private game és haver meghiv.
Amúgy ki lehet rugdalni a hülyéket játék közben. -
Jobboka #1914 nem -
Noodlee #1913 Gamespy nem szól be a tört verzió miatt? -
Jobboka #1912 akk game acc Echo141 itt meg privibe tudunk beszélni -
#1911 Nekem lenne kedvem, mi az e-mail címed, mert nekem nincs se MSN se X-fire accom. -
Jobboka #1910 vki game? mert nem naon válaszoltatok arra amit írtam... ha ok akkor gamespy acc.: Echo141 -
#1909 Alternatív megoldás: gamespy-ra reggeltek, és play:)
(Csak tűzfal kikapcs/portforwarding legyen beállítva)
Hamachi nekünk se ment, majd ha a felső verzióval gond lesz kipróbálom a tiédet.
(Online játék előnye (hátránya?) hamachival szemben, h feltöltik a playerek az üres slotokat, és 4en mentek.) -
Noodlee #1908 Thx. Majd akkor ránézek. -
#1907 Eleve szintjük van szerintem és azért nem tudod használni, mert már megvan. -
Noodlee #1906 Találtam egy artifactet, ami ugye egy turret mod. Hiába nyomok rá az inventoryban azt írja ki, hogy nem tudom használni. Az eddigieket simán használta. Már 2. szintű a Corrosive modom, ezzel lenne 3.
Lvl függő, hogy mikor tudom használni? -
kelemenlajos #1905 Srácok, nem tom kinek volt vele gond, de gondolom ha lesz faq akkor beleférhet:
Hamachi+LAN: Nem fogja látni egymást a két gép.
A szerverrel létre kell hozni a játékot, a kliens pedig az alábbi módon tud kapcsolódni:
bordelands.exe ipcím
tehát pl.:
bordelands.exe 5.173.123.121
Figylejetek arra hogy a hamachis ip-t használjátok.
Ha rossz lenne a ping hamachi+win7/vista combonál :
átlag 30-80 között kellene lennie (ADSL), de ha 500 feletti, akkor a hálózati kapcsolatok sorrendjében előre kell hozni a hamachit. És le kell cserélni a hamachit az 1.0.1.5-ösre. (ami már logmein-es de nem a legújabb.)
remélem segítettem pár embernek, nekünk tegnap 1 óra szívást jelentett a megoldás... :) -
#1904 Hát, ha tetteti, akkor sikeresen... :)
-
#1903 Ez szerintem csak tetteti hogy ilyen hülye. "Mert tavaj ismertem meg a torrenteket, és nem tudtam, hogy az alkotók vannak olyan hülyék, hogy megjelenés előtt kiadják torrentben, de én ezt nem hiszem,hogy rég a meg jelenés előtt, hanem inkább párnappal a magjelenés előtt, mert ezt is csak tegnap kezdték kiadni, és 30.-a előtt csak négy nap."