5584
-
sirdond #1982 végignyomtam, nekem szvsz tetszett, kár,hogy csak a végén lehet megszerezni az eridian lightning fegyvert, még így is feltornásztam az eridian profiency lvl-t 7-re. képzelem milyen brutál lehet 15-ön :D
hülyeség,hogy csak az smg jó, egy fegyvert kell kiválasztani amivel akarsz menni. én sniper mellett shotgunt használtam az elején, de mikor meglett az elephant gun onnantól csak azt. végére lvl 20 prof és minden csak egy lövés volt :) -
#1981 #1971 - Na meg nem árt figyelni arra, amit mond a srác a videóban:) -
#1980 Én használok SMg-t, shotit és csipát is. főleg utóbbi nagyon gyakran is... -
#1979 Néztem ilyen tüzes vackokkal megyek többnyire, de ez is milyen már, hogy van ugyan 4 féle karakter, de mégis a géppuskát használd, mert az a legjobb. Hát na, látszik, hogy a Gearbox nem csinált még RPG-t (ha tévednék elnézést) -
#1978 A fegyverek sebzéséeit + extra kiegészítéseket is (robbanótöltettel, vagy sokkos golyó, stb) is kell nézni... smg-vel érdemes menni -
#1977 Hát jó, de az olyat mindig is utáltam ,hogy csak azért ne menjek valahova, mert nem vagyok 110000000000000 szintű. Meg ahhoz, hogy normálisan játszhassak előtte órákat töltsek hülye kutyaszerű izék értelmetlen öldösésével. Ezt utáltam a Diabloban is, de ott nem volt ennyire durva a helyzet. Nem akarom megint a F3-at felhozni példának, de ott szépen haladtam előre a történetben és ugyan voltak kemény csaták főleg az elején, de ilyen ,hogy ott a kemény csávó és meg se tudom normálisan sebezni, hát ilyen nem volt.Meg ez a rajzfilm grafika marhára nem illik egy ilyen világban játszódó játékhoz, képregényes játékhoz tökéletes, de ilyenhez nem. (persze lehet csak én gondolom így) -
#1976 Teljesen egyetértek a leírtakkal! -
#1975 jah most vágom h te az ellenfelek szintjéről beszéltél...lol én meg írtam egy regényt neked XD
ööö fejlődni kell, ennyi az egész. Pl a barlangba be ne menj 10 szint alatt, oda 20-as szinten érsdemes gyűjtöhgetni az 50 db kristályt.
van egy sorrend h melyik küldit csináld... -
#1974 single playert nyomok -
#1973 Azért csatlakozz olyan gémbe, ahol veled egyszinten vannak, vagy te vagy 1 szinttel magasabban. le lehet olvasni a hostolt szerverről ki hol tart.
Úgy tényleg semmi értelme nincs, ha tőled magasabb szinten vannak online gémerek, meg ugye ismeretlenekkel ha gémezzel mindenki felkapkodja gyorsan a cuccost megnézése nélkül, így neked is azt kell tenned. haverokkal kell tolni.
egyébként simán 9/10 -
#1972 Hát én meguntam a bohóckodást, miután elindultam valami bánya kulcsát megkeresni a banditák bunkerébe és a tőlem 2 szinttel erősebb ellenfeleket egyszerűen meg sem tudtam sebezni. Mondjuk amúgy sem igazán tetszik az egész, mert teljesen élettelen az egész az jelképez egy város, hogy van benne egy doki, meg egy hülye robot, ráadásul mini ugyanott jönnek elő ugyanazok az ellenfelek? Volt olyan, eljöttem egy járaton és sehol senki visszafordulok és már 3 bandita kaparássza a hátamat. F3 is világvége utáni környezetben játszódik, de ott mégis él a világ, nem egy ilyen leraktunk x helyre y számú ellenséget aztán ezek z időközönként újraélednek. De legjobban ez a szintkülönbséges idiótaság zavar, attól ,hogy magasabb szintű a golyó még ugyanúgy sebzi. Érdekes módon más játékokban ezt sokkal jobban megtudták oldani. Na mindegy mindenkinek további jó szórakozást én inkább más kalandok után nézek. -
sirdond #1971 mert már késő, addig kellett volna amíg be nem fejezted a küldetést -
obe #1970 köszi -
Masakari #1969 a játékot végig vittem és hidd el hogy rohadtul de nem megy nekem át az ajtón;) -
#1968 Miért ne tudnád? Szerintem semmi különbség nincs a warez mentés és az eredeti mentés között. -
obe #1967 sräcok...szeretnem befejezni a karakterem lvl35-ig virägboltin, a heten pedig megjön az eredeti, tudom folytani evvel a warez karakterrel, lvl 50-ig, vagy ujjat kell kezdenem? -
#1966 Tömegoszlatásra jó, főleg ha tud valamilyen elementális sebzést is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játék vége felé a crimson katonák ellen über a savat sebző rakétavető. -
#1965 Oké, kösz :)
A rakétavető jó egyáltalán valamire? Van egy papíron kb 450-et sebző rakétavetőm, de mikor belelövök egy velem azonos szintű banditába, akkor alig sebzi... A papíron 130-at sebző Combat Rifle meg 4-5 lövésből szétszedi. -
#1964 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már nem sok. -
#1963 Most öltem meg az óriás exkavátoron lévő bandita vezért, mennyi van még hátra a játékból? Mert lenne más dolgom is, de nem bírom letenni ezt a szart :D -
#1962 én most magamat tornászom föl lvl 50-re, már 46-nál járok, holnapra azért remélem sikerülni fog.
Mások is ismerik New Haven titkos ládáit, tetszett ahogy az egyik rohangászott a városban, kár hogy már fölvettem :) -
#1961 Jót multiztam most. Feltornáztam 3 embert lvl17-ről lvl22-re:) Tetszett nekik, hogy nem nyúltam a loot-hoz:) Csak szolidáris szanitéc voltam:) Mondjuk a lvl15-20-as questeket már vagy 10x megcsináltam online:) -
haxoror #1960 Majd főküldetés része lesz. -
#1959 Azt hol kell felvenni? -
#1958 az a vicc az egészben, hogy egyszer csinálok játékot, utána már sehova se tudok joinolni. ki kell lépnem a játékból, és úgy vissza, úgy talán engedi néha -
#1957 Amelyik szerver nem enged be az első 2-3mp-ben azzal ne is foglalkozz. -
CamelX #1956 Ma is sikerült csatlakoznom, de iszonyat lagos volt, meg a játékosok is elég fásultak voltak. Pinget hol lehet megnézni amúgy ha joinolva vagyok? -
#1955 Another piece of the puzzle questet vedd fel.
Egyébként, de át kell menni az ajtón. Ő is átmegy. -
sirdond #1954 csak akkor tudsz bemenni ha a második vault key keresésére megkaptad a questet -
#1953 nem is keresztül megy rajta ő sem -
Masakari #1952 nekem nem lehet keresztül menni ezen az ajtón,akkor ezt most hogy?? -
#1951 Ahh inkább meghagyom az utókornak. -
#1950 Atya isten, bazz, ezt lementettem, de kösz a jelzést, moderáltam is. :D -
#1949 öcsémnek is most az előbb,Reaver kb 5mp :D
mennyi lvl vagy? -
#1948 Kromon jót nevettem. A kis bemutatkozó videó után már lőttem is a seggét. Ilyen könnyű bosst még nem is láttam egy játékban sem. :D -
#1947 Minden megmarad. Single és a multi egy és ugyanaz a játéktér. Amit online felvesztek, megcsináltok küldetést az is megmarad offline. -
rumkola #1946 Most öltem meg Krom-ot (5 lövés a sniperből), és utána Reavert (3másodperc a géppuskával).
Ez minden csak nem nehéz. -
#1945 router függő -
CamelX #1944 És multiba hogy megy a mentés? Autómata a host-nál? eddig csak joinolósba nyomtam, ott tudom hogy nem az én sztorimat menti, de kíváncsi vagyok h a tegnapi übertáp rakétavetőm amit kaptam 1 angol sráctól az megmarad -e single-be is... na meg a 2 szintlépésem :) -
Pares #1943 Kritikus lövéseket próbálj adni. Ez azt jelenti, hogyha a fejre célzol, akkor extra sebzést okozol... Én is most fejeztem be, de kipróbálom a Playthrough 2-t is... Nekem bejön. Szerintem jó hogy nehéz.