Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Positive Mental Attitude
Szerintem lõjetek fel egy hamachit/tunnglet, ha más nem megy. Hülye dolog rendes LAN helyett álLANt használni, de valszeg mûködni fog. Amúgy tûzfal/virusirtó és tsai keverhet esetleg.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Avatar: elvileg hamachin megy a játék, szal van benne lan.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
innentõl kezdve nincs mit csodálkozni.
hozzáteszem csak eddigi postok alapján vontam le ezt a következtetést, mivel nekem is csak 30-ától elérhetõ a game, szal még az is lehet, hogy valahol elbujtatták azt a csunya lanocskát <#banplz>#banplz>
de eddigiek alapján kétlem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És az a gáz hogy egy 3 órája még mûködött...
Itt van a 2 gép egymás mellett, routerrel össze vannak kötve, hálózat faszán mûködik, de a Borderlandsben nem látjuk egymást... Mindegy melyikünk hostol 😞
@
Positive Mental Attitude
Leszedtem a játékot, faszán megy minden, gondoltam kipróbálom öcsémmel LANon a Co-opot... Na most nem jött össze tegnap... aztán ma mûködött (nyitottam mindenféle portokat, de szvsz LANnál ez fölösleges), játszottunk is kicsit, aztán szünet, és most megint nem megy... és fingom sincs mi változott így 2 óra alatt 😞
Lan game, Host Public Game, adok valami nevet, elindítom, ott vagyok Lobbyba... karaktereink hasonló szinten vannak (közelebb állnak egymáshoz, mint mikor sikerült)... Plot Mission is ugyan az... De mégis mikor Join Gamere nyom, nem talál meg... csak kidobja hogy Host Public Game 😞
Mi lehet a gond?
@
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Miért? nem pont olyan? 😛
ám pár kérdés:
shield rate az akkor jó ha alacsony ? tehát annál hamarabb kezd el újratölteni ?
illetve coopban ha ki kell ütni valami quest itemet, akkor az 2szer esik ki vagy csak 1 valaki csinálhatja meg a questet ?
Nekem nagyon nem tetszett a videók alapján. De azt kell hogy mondjam, hogy WOW, ez kibaszott jó lett 😛 Teljesen olyan mint a wow, csak fps. Imádom.
Viszont egyelõre félrerakom, és haverral együtt koopba nyomjuk végig, mint anno a RE5öt.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Lépj be egy játékba, ahol alacsony szintüek vannak. Elvileg a host által utoljára meglátogatott Station-nél rak le. Amúgy van fast travel is az állomások között, de küldivel kell unlockolni.
hogy akkor ez csak skineket jelent, vagy csak darabok véletlenszerû generálását, minden ujjabb végigjátszás során?
vagy te rakhatsz össze a játékban alkatrészekbõl ennyit?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Racism is a weapon of mass destruction!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
viszont sehova nem tudtam csatlakozni, mert a hostolók basztak readme-t olvasni, nem nyitották meg a megfelelõ portokat, így timeout-tal mindig ledobott
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Na mindegy.
Amúgy nem tûnt fel senkinek, hogy a FOV iszonyat szûk? Sikerült áttenni 90 fokra és ég és föld. Persze csak gombnyomásra mûködik és ha be/kiszállsz egy autóba reseteli. De jobb, mint a semmi.
Illetve valaki tapasztalt már hangelmenést ? Nagyon zavaró =\