5584
-
readswift #2022 Az izlésed, khm, fail. -
MrAndree #2021 Teljes mértékben így van. Sok ilyen régihez ragaszkodó ember nem veszi észre, hogy amihez annyira ragaszkodik az nem "nosztalgikusan szép" hanem szimplán elavult. -
readswift #2020 a fallout3ban az egyetlen értelmes dolog olyan jól elvan dugva , hogy aki arra rájön az utána nem fogja szivlelni a játékot azért amilyen. Ha valakinek az úgy tetszik ahogy van , az tényleg IQLight , Imykének eléggé igaza van Méghogy rpg... talán inkább kommersz fos (p) elemekkel f(p)s. -
xxxpaulxxx #2019 és pont ezért eredeti... az emberek persze utálják az eredeti és új dolgokat, majd megszeretik:D -
#2018 -
#2017 Gamespy ID-m: Logan8523
aki nagyra tartja a játékot és komolyan veszi még most is, az nyugodtan felvehet és tolhatnánk is esténként. Néha a délután is belefér.
ui: hosztolni nem tudok... nem tudnak rám joinolni, csak én másra:S -
Richardix #2016 most mi ez a sok szarozás? 26 oldlaon keresztül jó játék most meg hirtelen mindenkinek elege van belőle? meg jöttök a fallout 3-al. a fallout 3 pont az ellentétje ennek! a Fallout egy RPG játék FPS nézetben, ez meg egy FPS játék RPG elemekkel.
Nem tetszik, letörlöd, és nem játszasz vele. Nem vesztettél semmit. -
#2015 ez egy hack'n'slash fps. ha nem jön be, dobod és kész, nem kell kínlódni, nem kötelező. olyan nincs, hogy valami mindenkinek tetszene. -
#2014 az épeszű Fallout rajongók...
ezek általában olyan típusú emberek, akik kiöregedtek a játékokból (nem feltétlen kortól függ), és minden újat, a régitől különbözőt csuklóból szaroznak le, és még mindig ott tartanak, hogy valami "miérháromdééé" -
#2013 Wizardry 7 az egyetlen RPG amivel egy egész nyarat töltöttem azóta meg nem érzek kényszert az ilyen hardcore-ab rpg-hez. Pár ilyen könnyebb hangvételűt (Fable, Witcher) végigvittem és kész, most a Risen van fent, de valahogy idegesít a mérhetetlenül sok beszélgetés és az, hogy eléggé elveszettnek érzem magam benne. -
Kamisama #2012 ja igaz, akkor sry -
obe #2011 bocs, de a withcer-re gondoltam -
Kamisama #2010 Az oblivion-t meg sem közelíti, ez egy nulla. Nem is nagyon lehet összehasonlítani a játékot. Valahogy más. Nekem ennek ez a rajzolt grafikája is elég idegesítő. -
Héeder #2009 Köszi szépen a kérdésed, DE pont ez a röhej, hogy semmit nem változtattam.
És a legjobb, hogy megint fut a játék.
-
obe #2008 OFF bocs, nem ide való kérdés
hiába október-november, nagy játék kiadások ideje...nem sok játék izgat most...a witcher-hez nem volt szerencsém, de a minap megláttam a media markt-ban 5 rugo, bővített változat, szinkronos...nem láttam még egy képet sem a játékból, de most ahogy említetted hogy jó rpg, még az oblivion-nál is jobban tetszik neked...nekem az oblivion azisten, eza witcher hasonló játék, tetszene ha az oblivion nagyon tertszett?
ON
-
Kamisama #2007 Amilyen jó kezdődött olyan szar lesz az egész. Iszonyatosan monoton játék, történet semmi csak a végtelen öldöklés. Kifogyhatatlan küldetés, semmi változatosság.
26-os Berserker vagyok most de már nagyon unom. Végig vitte már valaki? Sok van még? Már nagyon le akarom törölni, gondoltam előtte megkérdem, közel van-e már a vég? -
#2006 Hát számomra az Oblivion sem volt egy akkora pukk... Witcher jobb volt sztem... meg "RPGsebb"... de alapvetően nem vagyok nagy RPG fan...
játékok elbutulása meg párhuzamba állítható a játékosok elbutulásával :) mikor Devil May Cry 4ben elakad valaki az árnyékos résznél... egyetlen egy "fejtörő" a játékban... -
#2005 de a világ adott volt az új készítőknek is... -
#2004 Oké, akkor az én licitem az Arcanum :D -
#2003 Na ezt nem értem. A FO3 egy lebutított FPS, de az Oblivion már igazi RPG? Ez hogyan van? Gyakorlatilag ugyanaz a két játék, csak más fejlődési rendszerrel, és kardok helyett lőfegyverekkel. HA az Oblivion RPG akkor a FO3 is. Egyetlen dolgot látok ami miatt ezt mondanád, mégpedig hogy az Oblivionban több quest van. De a minőségük viszont a FO3 javára billen jócskán. -
#2002 Licitáljunk! Az RPG ott kezdődik, hogy Wizardry 7. De elég lesz az offból szerintem.
Kell ennek a játéknak egy rendes kieg benne (bugjavitásokon kivül): minimap, több aktiv skill, láda, fegyó mod slot(ok), picit hosszabb respawn, járgány modding és ami a legfontosabb, rendesebben balanszolt sebzés/HP/mobHP arány és enyhiteni az idióta szintfüggést a sebződés/sebzés képletben. Ez már idáig is bilibe lóg a kezem szint, de tudom még fokozni. Multiban erősebb ellenfelek, áthatolhatatlan pajzs (egyik elvonja a figyelmét a másik flankolja), összedolgozó ellenfelek, jobb AI, na. Kelljen kis tervezés, hogy most ki honnan megy rájuk és mivel. Kircsi lenne... -
#2001 F3, BL jó játékok, de egyezzünk ki abban, hogy mindkettő IQ 0. Mindkettő kommersz RPG. Az RPG ott kezdődik, hogy NWN, Baldur's, Morrowind, Oblivion, stb.
BL, F3 csupán egy lebutított FPS megfűszerezve tulajdonságpontokkal és rengeteg használati tárggyal. Ettől függetlenül jók.
Fallout 3 single játék, ebből fakadóan van történet, élet (mondjuk a "F3-ban él a világ" cseppet durva kijelentés volt - Oblivionban, GTA4-ben ott él a világ), míg BL kifejezetten online játéknak készült. Mint a Quake 3, Battlefield vagy az Unreal Tournamentek. Van single, de csak hogy rá lehessen írni a dobozra, illetve lehessen gyakorolni botok ellen.
BL-ben is lehet szólóban tápolni, és pont ez a lényege a single résznek. Multiban baromi jó játék, egyedül meg kong az ürességtől. Mint írtam nincs is ezzel semmi baj, hiszen fél éve tudjuk, hogy ez lesz. Battlefield-et, Quake 3-at sem fikázza senki azért, mert egyedül unalmas:D -
#2000 Pontosan. S a tendencia egyre csak efelé tendál - ismét csak hangsúlyozni tudom, mindig átfogalmazva: egyre butább játékokkal próbálják kihúzni a tisztességes vásárlók zsebéből a pénzt!
Az elmúlt évek alatt már egyre kevesebb játékot tartok méltónak arra, hogy warez nélkül megvegyem!
Nálam is első lett a kipróba - demozás, mint olyan, ugye megszűnt drága kiadóinknál... - és csak utána a filózás, ha megérdemli, hogy mikor, milyen sprórolási technikával veszem meg, vagy megérdemli a kivárást.
A Borderlands értelemszerűen - valahol olvastam, talán a korábban linkelt ausztál oldalon, nem tudom - hogy direkt nem is készítettek neki történetet, nem akartak olyan mélységekbe menni...
A baj csak az, hogy évekig készült...
A Fallout 3 persze, hogy fényéveket ráver erre. Holott, az sem egy agytekervény zsibbasztó játék.
-
#1999 mások a készítők már,úgyhogy semmi köze az korábbi részekhez -
#1998 + hogy több köze van F3nak az RPGhez mint BLnek szerintem senki nem vitatta :) -
#1997 Bár nem játszottam Fallout3mal, de annak mintha lenne pár év előnye (korábbi Falloutok), szal kidolgozott világot/háttértörténetet sztem el lehet hagyni a felsorolással :) -
#1996 Ettől függetlenül nekem bejön a játék. Imádok lootolni :D -
#1995 Nem igazán a nehézség az érdekes a 10-15 éves játékokban hanem a komplexitás. Nagyon sajnálom hogy túlságosan ki van segítve a játékos mindenben. Egy rpgben is ha a quest többet igényel mint h menj ide és ölj és/vagy szedd fel a cuccot, már rengetegen elakadnak. Emlékszem még amikor egy fél füzetet teleírtam 1-2 játék fejtörőivel, questjeivel és térképekkel. Most a seggem alá van tolva minden és érzem hogy butulok el :S -
#1994 Hát, ha az F3 IQ light, akkor a Borderlands IQ subzero. Tucatrangú játék.... Ja hogyne... 50x összetettebb játék, mint ez (szeretem a Borderlandset is). Sokkal jobban kidolgozott világgal, háttértörténettel, pedig az sincs túl komolyra véve.
Borderlands nem más mint egy FPS Diablo. Falloutban meg azért nem csak olyan küldetések vannak, hogy menj, és ölj. Arról nem is beszélve, hogy egy küldetést x féleképpen meg lehet csinálni. Szóval több köze van az RPGhez, mint a Borderlandsnek. -
#1993 A probléma ott leledzik, hogy a public relationshipment azt gondolja, a JÁTÉKOSOKNAK - azaz, akik a JÁTÉKOT szeretnék ÉLVEZNI, nem pedig csak a fejlesztőknek kikáltott emberek és sarcolóik zsebét tömni szimplán - ez megfelel...
S képzeljük csak el, mi lenne, ha mondjuk egy 8-10 évvel ezelőtti NEHÉZSÉGŰ [nem grafika, fizika!] játékok jelennének meg sorra...!
De szép is volna!
-
#1992 Singleben szerintem én sem nyomnám végig, de haver(ok)kal nagy móka.
Már én is irtam korábban, hogy ez a szintkülönbség faktor a legidegesitőbb számomra is. Nekünk úgy alakult a vége felé, hogy 3 szinttel vagyunk a mobok felett, a kihivás kb. nulla.
i2k: Ha a Fallout 3 IQ Light, ez IQ zero. Megkapod a küldid, odamész a rombuszhoz, ami mozog lelövöd, megnyomod a zöldet, teperc vissza. Más kérdés, hogy ott a harcban sosincs semmiféle kihivás, talán csak a leglején, ha kifogysz a lőszerből. -
#1991 Sajnos, online bohóckodásra találták ki.
A Quake 3 / CS, CS:Z, TF is népszerű lett semmi sztorival, azt hihették, ez most, 2009-ben is eljátszható -
#1990 Szia!
Egy alap kérdés ilyen esetekben, hogy változtattál-e valamit a gépeden aközött az idő között mikor még ment és amióta nem megy?
Üdv. -
#1989 Na bohóckodtam még egy kicsit, felmentem 14-es szintig. A fő baj az a játékkal, hogy nincs igazi hajtóerő ami miatt érdemes lenne játszani, rohangálok ide-oda de se normális történet se semmi. -
Héeder #1988 hello
Elnézést a warezzal kapcsolatos problémámmal,de valamiért indításnál lefagy a játék, és nem bírok rájönni, hogy mi okozhatja.
De a legszomorúbb, hogy már játszottam vele és akkor jó volt.
Ha már valaki találkozott már ezzel a problémával, vagy tudja a megoldást, attól segítséget kérnék.
Előre is köszi. :) -
#1987 Jó hát messze nem olyan jó, mint az 1, de nekem nagyon bejön az egész. -
Cat 02 #1986 Amíg van sniper töltényem addig könnyű, amint kifogy állati nehéz :D -
obe #1985 sräcok...hol talälok küldeteseket, azon kivül hogy: bounty board claptrap-näl, vagy kicsit odebb a gyogyautomatänäl ällo maszkos faszi, a dokinak volt az elejen pär, a felläbu küldetesei...ezeke´t mind megcsinältam...most egy küldetest talältam ami egy bänyähoz megy le (mine key), vagy micsoda...ez ugye fö küldi?..szeretnem az összes mellekküldit vegigtolni mielött a föszälra megyek rä -
vzajcev #1984 Azért a Fallout 3-ban is sétafikáltak "kemény bundában" jól felszerelt ellenfelek és esélyünk se volt -
#1983 Elhamarkodod... hidd el!
A Fallout 3-at meg ne hozd fel példának, mert az eleve IQ Light játék, ha nem Fallout lenne a 3-as előtt, le se kakilta volna senki... tucatrangú játéknak vélnék, amiben trilliónyi km és ellenfél... egy kis RPG beütéssel...
Minden épeszű Fallout rajongó sír az "új" rész és a DLC-i miatt...