Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Tisztelet a kevés kivételnek. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shock Crystalt h kéne felszedni ? Mutat egy tér közepére de nincs ott semmi.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

te gyökér arról beszélek h az oldalt lejebb tekerjem -.-
Prince23
Miért fagy ki állandóan az online keresõ, amikor jointolni akarnék egy szeróra? az egész játék kifagy... de csak akkor ha folytatom a 16 lvl karakteremmel, ha elõlrõl kezdem el, akkor simán megy az online nem fagy ki szeró-keresés közben

wedge31
Én kitolni szoktam...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Maxtreme
"letekerjem"

bazz.. mindig tanul az ember...

Mondjuk ennél már csak az a jobb mikor valaki kiviszi, illetve kipörgeti az adott játékot..

Amíg nem volt kinn a game mindent visszaolvastam, most annyira nem vok hajlandó h letekerjem....
Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy most mi a különbség a két kiadás között Reloaded és Proper-Razor??? Meg azt akartam kérdezni, hogy ha nekem a reloaded van meg akkor elég a razor-os crack-et leszedni vagy az egész gémet kell? Elõre is köszönöm a válaszokat
wedge31
Értelmes embereket ne az sg-én keress...<#eplus2>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Valakinek lenne kedve kipróbálni a coopot? értelmes embrekre gondolok összehangolt játékkal.
DarkSector
az nem értem, hogy miért 100 ora a játékidõ???
hisz ha csak 1 másodpercre is kipróbálsz minden 1-es fegyvert a 18milliós arzenálból, akkor már azzal elmegy minimum 5000 óra!!!
<#buck>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

aricsi
Úgy tom van de én se találtam még ilyen dobozt. Amúgy tényleg nagyon poénos a game, bejövõs.---Off: Ncore-ra nincs vkinek meghívója?Fizetnék is érte akár.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Nem tom elindítani a gémet mert folyton hibaüzenetet kapok hogy nem jó a konfigurácoóm ,telepitsem ujra a játékot. Már mindent ujraraktam a redist mappából de nem jó.Valaki segítsen !!!

Elég hülye az a robot... elkezd ordibálni h mindenki fedezékbe én meg reflexbõl, ugrás, c, célkereszt... mindenki fedezékbe, i'm dancing 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BlastR
Hali
Nem tudjátok ebbe a gémbe nincs olyan hely,ahova leraknám a dolgaim pl:. magasabb szintû fegyver,és késõbb elõ tudnám venni?
Vagy vak vagyok vagy tényleg nincs :S

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

balee4
Na kipróbáltam egy kicsit jobban én is, hát ez marha nagy game lett, kurva hangulatos az egész, és mellesleg az egész rohadt poénos, a kis robot kész miket mûvel az elején. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Gunner
hali, ha valaki akar játszani az vegyen fel és írjon! jelenleg lvl3 vok, masterofzozz néven 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

9:30 asszem vmi olyasmit nyom az arc, h a játkban nincsenek steam achievementek.... (de láttam a csávó megcsinált egy "challenge" -et Renteless asszem)

Reméljük valamelyik magyarító guru megcsinálja majd

Jó játék lenne csak ne lenne ez rajfilmszerü grafika....

VRSDM
azt nem vágom hogy level7 vagyok, és boneheades küldi is meg a másik opció a TK-s küldetés is lvl10-es...
jófejek 😄

u dont have to listen anybody else but me

balee4
Nagyon beteg,ahogy az egész game. 😄

DJ RX7
köszi a gyors választ!

:3

gamespy-ra beregisztrálsz, játékba beírod a nicked és jelszót, és már megy is... Lan, Online mûködik, más probléma, hogy nem mindenkinek megy rendesen. Online elég sokszor ledob a szerverrõl, vagy be se enged. De azért nagyon fasza.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DJ RX7
üdv!
lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:
wrz verzióban tudok gamespy-on keresztül játszani? vagy csak hamachin?

ha esetleg elkezdek egy online/lan módot akkor ott új "online karaktert" kell kezdenem vagy folytathatom azzal ami single player módban van?

elõre is köszi!

:3

Nekem egész jó a netem, laggolni se laggolt egyiken se, amire fölkerültem (és egy olyan 15-20 servert kipróbáltam, 10-rõl magam mentem le, mert szarok voltak). Jelenleg LVL 19 vagyok...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Gyere! Most! MSN?

Mellesleg egy amcsi gyerek csinálta a servert, és azért is volt jó, mert kommunikáltak (tudok angolul egész jól, szal szépen megértettük egymást). A többi serveren meg többnyire az ment, hogy írtam valamit, és senki se válaszolt. Néma csend volt és mind a 3-an összevissza futkostak...

Mármint amire feljutottam az külföldi volt...

Positive Mental Attitude

Én még azt sem találtam... Mert ha találtam valamit, akkor vagy timed out vagy egy elég magasszintû helyre kerültem. De volt rohadt nagy lagg is, ezért is akarok végre valakivel játszani magyarhonból, ott még megis értjük egymás és a lagg sem akkora. (Talán)

Positive Mental Attitude

Na, leteszteltem végülis az Onlinet. Sajnos elég sok szerverre nem lehet csatlakozni (mármint lejár a csatlakozási idõ folyton...), de van elég sok jó szerver. Sikerült is egy jóra csatlakoznom, 3 értelmes ember kiséretében végigvittünk pár missziót, aztán sajnos ledobott a menübe, pedig rohadt jó volt... Kéne valami jó magyar szervert csinálni, mert találtam párat, hogy Hungary meg Magyar szerver, de magyar az csak én meg a készítõje voltunk.

armageddon666
Én igen 😄

Hamachi+LAN állítólag mûködik...

másrészt gondok vannak Online, LAN, mindenféle változatával...

Kinek így megy kinek úgy...

Nekem speciel olyan szinten nem megy a LAN, hogy a VALÓDI LANon sem mûködik 😄

Megvárom az updatet... és ha a karaktert át lehet menteni az eredetire, akkor még az is lehet hogy megveszem 😊 meglehetõsen eléggé tetszetõs játék 😄

@

pluhi
Hogyne lehetne már, ne terjesszük a marhaságot. Tunngle-lal is megy.
Palesz2
...

Maxtreme
A fõmenüt amúgy nézegettétek pár perc erejéig? 😊)))
Asszem mindent elárul a játék komolyságáról 😄

IMYke2.0.0.0
Mennyire gyerek vagy, úristen!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Palesz2
most mi a fasz? Megértetted a lényegét? MEG.
azé mert ilyet írtam: @ iylen helyett: & .... meg hogy with . . .

grat neked.... köss bele hogy nem rakok most pontot a mondat végére

XeeN
Nem, mivel nem lehet.

IMYke2.0.0.0
Hát, eléggé lényeges. De higgy csak amit akarsz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Palesz2
most nem az a lenyeg hogy irtam le... -.-

IMYke2.0.0.0
w/ = vele
w/o = nélkül

IMYke2.0.0.0
Ha már nagyon internet geek akarsz lenni: w/ Hamachi & LAN w/ Friends
Magyarul azért még tudsz, ugye?

Palesz2
Valaki tolta mar with hamachi @ lan baratjaval, ismerosevel?

Seth
Scene háború az megy rendesen ilyenkor.Jókat lehet rajtuk röhögni néha XD

PSN ID.: Beegabor

pluhi
http://www.nfohump.com/forum/viewtopic.php?t=56729

Az nfo-ban magyarázza a RLD, hogy miért nincs igaza a RZR-nak, meg mi merre. Már akit izgat...
Rage47
UE3 engine gameknek kell physX mindenképp. akkor is ha nincs bennük
rld is felrakja
armageddon666
Hmm... látom már van Razor is... és állítólag RLDben nincs PhysX... másrészt rágugliztam és nem találtam semmit, hogy lenne benne PhysX...

@

Remélem azért valaki belekezd majd
armageddon666
Hatalmas betûkkel ki van írva hogy LAN, szal van LAN...

Akkor muszáj lesz Gamespyjal szopni? :\ ejj...

@

Szisztok! Nálatok a class skill-es upgrate amit lehet szerezni müködik nálatok? Mert hiába írja hogy +1 overload skill nem látom hogy megnõne! Valakinél?