Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem 😊

enyhe spoiler:
level 7 voltam én is és küldetésnek csak bonehead volt meg TK szintén level 10-es küldetése

DE

Ha odamész TK-hoz akkor kiderül hogy neki van még egy másik küldetése is a 10-esen kívül, egy level 7-es (hozd vissza a lábát), ha azt megcsinálod az pont elég hogy elérd a level 10-et és onnan már bonehead is könnyû.

Ebben a játékban eléggé érezhetõek a szintkülönbségek 😉

IMYke2.0.0.0
Nem ilyen egyszerû a dolog.
Abban igaza van a Razor-nak, hogy a Reloaded kiadásnak SEMMI köze a valódi bolti kiadványhoz, mert az elektronikus úton megvásárolható példányból, házi eszközzel mûködésre bírt, feltört - és ez ütközik a Scene Szabályokkal - módon mûködik, nem pedig az "egy crack" alapokon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Nem. Lejjebb linkeltek egy reloadedes cáfolatot... csak Razor nyafog mert megelõzték õket 😊

@

Tényleg van valami gond a Reloadedes verzióval? A Razoros rilíz leírásában ilyeneket állítanak. Tényleg a Razort érdemes tölteni?

Az sniper nem ? Ám én is pont most szívtam vele. Az nem a részeket mutatja, csak az h hol van. Nézelõdj és látni fogod a darabjait, zölddel világít.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok! Az egyik küldinél mikor mondja hogy keressem meg a revorver darabjait mindent megtaláltam kivéve a csövét! De ahova a mappon mutat nincs semmi! Valaki tud segíteni?
ruffirant
jön valaki coop-ba egyet teljesen az elejérõl?

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

IMYke2.0.0.0
Azért a Michael Jackson utalás ütõs benne a "Fecsegõtõl" .
<#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pluhi
Kis szépséghiba, hogy zoning, jármû, meg még franc tudja mi nem reseteli a FOVot. Szal folyamatosan nyomkodhatod. A defaultot kéne tudni átállitani valahogy.
Maxtreme
Ne gyökerezz hülyegyerek, én sem személyeskedtem azthiszem.

A félreértelmezésért meg sorry.

hogyne, mindenkepp<#eljen>
Calver
vert- a lelkem, 16:10-es monitoron alapból 85°-os látószög, aranyos, fõleg ha zacskó be van készítve a gép mellé. én spec felhúztam 100-ra, így már kellemes. v-sync hiánya szintén gáz, de szerencsére korrigálható... erre nézelõdjön akit érdekel FOV/v-sync manipulálás mikéntje.

btw kifejezetten kellemes kis játék, de igazat kell adnom gamespot-nak: ha nem komával tolnám multiban, hozzá sem nyúlnék asszem - így viszont veszettül szórakoztató.

kérdés azokhoz akik már végigvitték: Sledge's Safehouse után mennyi van még hátra?

"The trees move. Do you not see it?"

Prince23
Gamespy account...

obe, ha ennyire bejön vedd meg te is xD
ja, coop eldobod a cuccod, span felveszi, másik kari, coop, span eldobja, felveszed
Broafka
kérdés: van rá mód hogy a másik karakteremnek adjam át a cuccot?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

a játék zseniális, kisebb hibái ellenére is...6 kor huppantam elé, eddig bírtam, azaz a hólyagom<#hehe>...vigyázzatok: addict, saját tapasztalat<#nezze>
offkorzreg
vagy öcsém 😄
mind1 majd megnézem

Hú emberek. Nem semmi ez a játék. Fél kettõ óta toltuk 4en, most fejeztük be, elõlrõl kezdtük, 27es szinten állunk most és amelett, hogy kifolynak a szemeim meg kell, hogy mondjam, régen játszottam már ilyen jót. 😊

Why so serious?

Fpocok
Csak olyannal koopolj, akirõl tudod, hogy õ is ott tart, pl haver.

Parasite Eve 2, best game EVER!

offkorzreg
jó azt értem,de nem kell hogy szétbassza a mentésem,meg kidobáljon stb

Fpocok
Pont hogy DE! Sokkal jobb mint egyedül, és attól hogy nehéz, még nagyon is élvezetes.

offkorzreg
akkor ahogy olvasom kb nem is érdemes még coopban játszani vele,fõleg nem elsõ végigjátszáskor,jólvan

DJ RX7
spoilert használjátok pls.

:3

offkorzreg
lol,nekem azonnal lefagy

m0tTh0w
Ha vki jatszana most hamachin keresztul, az jojjon.

szoba b0rd3rl4nds
pass pandora

lv20-23, lucky kocsmaja

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Colton
segitsetek pííz

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

armageddon666
az már volt. ott szereztem meg a kulcsot, amivel megnyitottam egy új helyet, és a csaj mondta, hogy eddig könnyû volt, most lesz nehéz 😊

@

Sledge a krapek és Sledge's safe house-ba kell menni. (ami nem safe, elõre szólok 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

armageddon666
Megcsinálok minden küldit amit találok... csak az a gáz, hogy kinövöm õket 😄 mármint felveszek 3t, elkezdem csinálni, és mire elérek a harmadikhoz, már szürke a szintigénye 😄

@

Bonehead az melyik q végén van ?

Fpocok
lvl 13on sebez annyit csak elírtam.

Fpocok
WOW, nálam is az év meglepetése 😛 Pedig nagyon nem vártam.

Egyedül könnyeb, elvittem lvl 9 ig.
Haverral koopban elsõ instában kiesett egy EPIX revolver. valami 300akat sebez lvl3on, most azzal zúzok 😛 Neki meg egy lvl 3as epix 😛 ami már kicsit sebez

Naggggyon jó gamma!

Seth
A fõszál olyan 20 óra körüli, de rengeteg a mellékes, szóval csak nyugodtan haladjál, nem kell sietni😊

PSN ID.: Beegabor

Colton
csáá

a játék néha egyszerûen kidob az asztalra egy hibaüzenettel a hiba üz. neve: A program hibát észlelt ezért leállt.

nme tudja valalki mi az orvosság?

elõre is köszi!!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Prince23
Nektek van e ilyen hiba?

armageddon666
Erõsebbek az ellenfelek > izgalmasabb
Meg egyébként a loot is jobb... mondjuk ennek maximum online lenne értelme...

Milyen hosszú egyébként kb. a játék? Most kell menni a bányába Sledgehez, vagy Sledgebe? (Hely vagy személy neve? 😄) Remélem ez még csak töredéke az egésznek...

@

RedDevilsza
Az 9TOES volt nem Bonehead

armageddon666
Na megint mûködött a LAN... fene sem érti ezt :\

@

RedDevilsza
Hidd el a játék sokkal egyszerûbb egyedül, mert coopban erõsebbek a szörnyek sokkal. Azt javaslom nézdd meg van-e más quested, csekkold le a bounty boardot a robotnál, és próbáldd meg elõbb azokat megcsinálni. Ha nincs már más, akkor is meg lehet ölni, ahogy bemész a szûk átjárón, balra fel lehet menni egy kis védettebb részre onnan lövöldözz, célozd a fejét, és ha elfogy a shielded maradj fedezékbe. Lényeg a türelem<#integet2>

Elvileg. Van fent razor crack only is, bár franc se tudja, hogyha a pack rossz.

Seth
A reloadedes ugyanolyan jó, nem tudom honnan szeded , hogy nem. Ki sem próbáltad, ha már egyszer leszedted?

PSN ID.: Beegabor

köszönöm! de akkor az egész razor kiadást szedjem le vagy csak elég a crackje, mert nekem csak a reloaded van meg
Futkos körbe és lõdd, illetve próbálj fejre célozni ^^ Nekem az volt h meghaltam és "harcoltam az életemért" és pont sikerült megölnöm úgy, feléledtem, level up, max hp, 2 kutyáját meg elintéztem, bár ahogy néztem el votlak õk 1mással is 😄

most vagy én vagyok ennyire béna, vagy komolyan ennyire 'lehetetlen' a játékot egyedül játszani?
lvl 7-es vagyok de egy lvl 10-es fõellenséget(? bone head) nembirok legyilkolni
tény hogy nincsenek túl erõs fegyvereim, 22, 28 illetve 48-as sebzésûek, de nemigaz hogy páncélzaton kívül egy centi életerõt nem birok sebezni rajta

tehát..valaki játsza a játékot teljesen egyedül? ha igen, hogy boldogul?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Elvileg realoaded kihagyott meg elrontott valamit, ezért csinált a razor is rls-t, de aztán realoaded megcáfolta h bármi baj is lenne.

akkor senki nem tudja hogy mi a különbség? amúgy tényleg jó játék csak elég nehéz 1-2 helyen😄
Hm, gondoltam h az lesz, akkor meglesem. thnx
Azok a rákok jó kis xp-t adnak :p

Broafka
kicsit arrébb vannak ilyen áramozó kristályok, azokat lõdd szét, és vedd föl amik kiesnek belõle

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

balee4
Igen, meg amit a menüben is mûvel... 😄
Toltam egy huzamban 2 órát a játékot, eddig baromira bejövõs, az év meglepetése. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord