5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • rumkola
    gyanítom hogy az, én addig át sem megyek amíg a többivel nem végeztem.
    most 30-as vagyok és kb. 5-6 küldim van még old heaven előtt...
  • Hurkans
    Hellosztok kinek lenne kedve játszani mert hogy kaptam egy accountot meg játékot és mennék neten de nem tudok:(
  • lalakov
    1 hármas szintűt használok, de van mellette 3 kettes és 1 egyes szintű. Lehet az is hármas(de más hatású), de akkor miért lehet 3 kettesem?
    No mindegy, ebbe nem fogok belerokkani:).

Old Haven is főküldetés?
  • Richardix
    az artifactok nem úgy vannak h szépen erősödnek, minél többet teszel be, hanem az erősebb behelyettesíti a gyengébbet. Már használtál legalább olyan erős artifactot, mint amit próbálsz berakni, és ez a bibi.
    akkor fog erősödni az adott element ha találsz mégnagyobb artifactot.
  • rumkola
    nekem is van egy artifactom amit valamiért nem tudok használni, nem jöttem rá az okára :s
  • hitman55
    Üdv.

VAlaki leirná hogyan tudnák haverommal hamachin keresztül játszani? mert mikor csinál az egyik szobát a másik nemlátja.
    előre köszi
  • Zickler
    Hello!
    Két kérdéssel fordulnék hozzátok:
    1. Amikor megpróbálok valakihez csatlakozni, nem csatlakozik, csak elkezd visszafelé számolni és elér a 0-hoz, és ekkor kiírja hogy "Could not connect to Server", és ez baromi idegesítő.
    2. Ha pedig én vagyok, és ha esetleg maprészt akarunk váltani, pl. Arid Badlands-> Skag Gully, akkor mindenkit kidob a szerverről, rajtam kívül.

Valaki valami ötlete amivel tudnál orvosolni a problémát?
  • lalakov
    Találtam egy artifactot, de nem tudom használni. A szint megfelelő és az osztály is. Gondoltam a madaram nem tud többet kezelni(5 van benn), de nem tudom a régieket kidobni vagy visszahelyezni a táskámba, hogy eladhassam.
    Ha elmegyek Old Havenbe, attól még kapok küldetéseket New Havenben?
  • Knabb
    Televan az egész játék easter eggekkel :D
  • Broafka
    most utána olvastam, azért ez nagyon kemény! :D
    Imádom az ilyen játékokat, ahol vannak ilyen Easter Egg-ek.
  • gfreak
    #2041-es hozzászólásban van egy url, ott megivlágosodhatsz...nem is az a kérdés igazán hogy mi ez (egyfajta vonalkód) sokkal inkább az hogy mire jó....
  • Broafka
    mik ezek a qr kódok?
  • rumkola
    őhm a tárkapacitásodat miért nem fejlesztetted tovább? néhány árusnál lila tárnövelő cuccok vannak, 800-as tár stbstb....
  • kelemenlajos
    nope
    most próbáltam meg, de a felsőt és a baloldalit nem tudom beolvastatni, jobb minőségű kép kellene. Sajnos infó nincs róla hol készült a screen.
    Lehet nyitott szemmel járni és gyűjtögetni...
    főleg a baloldali érdekes, mert abban van adat rendesen :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mi az a Batman? :)
  • rumkola
    elképesztően jó ez a játék, azt hittem batmant nem lehet überelni idén, de tévedtem
  • gfreak
    és ezeket dekódoltad már?
  • killecske
    hali

Néha kifagy a játék semmire nem reagál csak a resetre.
    Mit csináljak vele?

Köszi
  • D4v3
    Érdemes úgy csinálni, hogy a legalacsonyabb szintű indítja a szervert, és ilyenkor az ő questline-ja alapján megy a játék. Ellentétes esetben a kis szintűek nem fogják tudni felvenni a nagyok quest-jeit.
  • kelemenlajos
    jah, bocs, ha valaki nem lenne képben ezek a qr kódok:
    http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/67666dd97a74ccc1e1b0d2b2f380e7a719093eab.png
  • tonyr #2042
    lanpartyn akarunk coop.. kérdésem hogy a lvl-ek bezavarhatnak, pl 10,20,30as szintü emberek jáccanak, akkor csak a 10es szintü küldetéseit lehet csin, vagy azét aki szervert inditotta ?
  • kelemenlajos
    QR kódokat láttátok a játékban?
    Tegnap láttam egyet a mine key-es missionben, de már nem volt annyi lelkierőm hogy ránézzek rendesen... De van több is nem csak ez az egy ;)

Itt egy igazi fanatikus találat :)
    http://gameinformer.com/blogs/editors/b/gijeffm_blog/archive/2009/10/28/blog-borderlands-easter-egg.aspx
  • Noodlee
    Tudom, hogy anélkül is farmolhatom a többit, de nem ez volt a kérdésem :P
  • readswift
    fallout3

: DD
  • pluhi
    Anélkül is 5 ládát farmolhatsz, untig elég. Pláne, hogy ÜBER dolgokat nem ad, nekem max 22-25-ös cuccokat dobált, ami lvl30 felett már ritkán elég jó. Persze mák kérdése.
  • Noodlee
    Another Piece Of The Puzzle Questet hogy tudom elkezdeni?
    Farmolnék én is egy kicsit :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kár, hogy már soha a büdös életben nem lesz rá időm, hogy teljesen végigjátsszam... az egyetem mindenre jó volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Baldur's Gate 1 - no question :)
  • Broafka
    nah, megvan a lvl 50, amikor elkezdett menni megint az xp csík, már-már elkezdtem reménykedni, hogy talán van még szint :)
    sajna nincs :(
  • rumkola
    am statban sem látszanak...
  • Richardix
    megkapod, hidd el.
  • Broafka
    és Brick melee attack %-os szorzója a Berserkerre is hatással van?

amúgy nekem a skillt adó személyes tárgyak is egy rejtély. Valahogy nem érzem, hogy megkapnám e azokat a skilleket
  • sirdond
    a mordecai fast hands skillje az eridian fegyverekre is hatással van?
  • MrAndree
    Kezd el a nightmare-t. Boltban rögtön olyan cuccot találtam ami kétszer jobb volt mint az aktuális fegyóm.
  • I.C.ram
    Megöltem a főszörnyet, és tényleg semmi loot? 35. szintű vagyok, de a felszerelésem átlag 30-as. Pajzsom meg kb 28-as. Boltban meg szokás szerint semmi használható.
  • Lobsterman
    Star Trail aka Der Schwartze Auge aka Realms of Arkania II, valaki? Nem rég találtam meg a kézikönyvét, a pár üres oldal ami benne van, teleirkálva(általam) a játék rejtvényeivel. Good times.
  • CamelX
    Baldur's gate 1, na az halál. Bár én alapból imádom az RPG-ket, de ahol több emberre kell figyelnem, annak tapasztalatból neki se állok :)
  • readswift
    A RAGE-ben állitólag lesz scripteletlen AI koordináltság.
    Ez szerintem is nagyon fontos. Persze aki a vicsoritós AI-ra még nem unt rá a fallout3-ban annak nem lesznek kellemes emlékei erről, hisz agyalni kell majd .
  • MerlinW
    Elvira, Eye of the beholder, Lands of lore:D
  • MrAndree
    Ez Tőled dícséret szóval köszönöm.