5584
-
#2102 na végigtoltam énis,nagyon élveztem.megcsináltam minden küldit,a végére 36lvl lettem,majdnem 37 kevés kell már csak.azthiszem 1nap 6óra az teljes játékidőm.van egy halom lila meg narancssárga fegyóm,kb mindnek van különleges képessége is,csak nekem nem kell mind,39 a táskám,de eladni nem akarom őket,ha kellenek valakinek ezekből az szóljon,valahogy összehozzuk a co-op módot online.behív a játékába,én nem tudok indítani most mondom.és akkor adok a fegyverekből.Armoryba rakok majd képeket is a fegyverekről,van mindenféle.csosztük -
Richardix #2101 te is sokat olvasol basszus.. mondom a portok megvannak -.- -
kelemenlajos #2100 háát nem tom...
Én nem várok tőle sokat, ezért tetszik, idegesítő hibák ebben is vannak, ráférne még csiszolás, de így is fasza... A második résszel lehet nem is játszanék ezek után :)
-
#2099 mondjuk a történetet sem dolgozták ki nagyon...még bőven lehetett volna árnyalni..de mire való a máősodik rész??? :DDD -
kelemenlajos #2098 Egyikben pl. link van a játék oldalára.
Konkrétan semmire, de amúgy fasza lenne ha rendesen használnák.
Lenne mondjuk ilyen plusz infó a történethez, vagy help, vagy valami plusz tartalom. VAn ebbe fantázia, de sajnos már az is nagy szó hogy easter egg-ként belerakták...
-
#2097 úgy értettem hogy a játékon belül mire jó :D nem találtam sajnos egyet sem, de nagyon kiváncsi lennék rá mire megyünk vele :D -
kelemenlajos #2096 passz.
portforward.com? -
Richardix #2095 valaki nem tud választ erre? -
kelemenlajos #2094 olv vissza begépeltem nekünk hogy ment. -
kelemenlajos #2093 http://hu.wikipedia.org/wiki/QR-k%C3%B3d
igazából amíg nicns mindenkinek min samuarena/iphone vagy valami hasonló tudásu telefonja addig nem lesz nagy a penetráció, max a geekek körében. Japóknál bevált, mert több adat fér ugyanarra a területre mint olvasható nyomtatásban. -
kelemenlajos #2092 nem az én képernyő mentésem... neten találtam... -
#2091 Nem biztos, hogy megéri szarakodni vele...
Aki több kihivást keres a coopban, engedélyezheti a friendly fire-t a Willowgame.ini-ben. LANban működik, kipróbáltuk. Siren phaseblast effekt sebzi a havert, de a Radiance nem. Soldier ágyú nem fog be, de ha lővonalba állsz, a golyók sebeznek. Kis plusz, amire figyelni kell, nem mindegy ki hol csámborog harc közben. -
#2090 Köszi
-
Noodlee #2089 Youtube -> Borderlands easter egg -
#2088 Helló! Kérdésem volna, Fyrestone-ban a játék elején a zöld clatrap-et a szikla tetején honnan lehet elérni? A háztetőről nem tudok átugrani, mintha láthatalan falnak ugranák. -
#2087 Helyeselnék, de olyan poénok vannak, amiket vétek lenne kihagyni.
Néhányat nehéz volt megszülni, de számos adja magát...
-
#2086 Felesleges várni, nincs történet, nincs beszélgetés, 1 soros küldetések vannak amit mutat a térkép. Én beszélem az angolt, de még egy küldetés leírást sem olvastam el. Ez a játék szöveg nélkül is triviális:) -
#2085 nekem, Brick-kel szét aprítottam ott mindenkit -
#2084 jaj istenem, nyílván amiket fölhasználsz azok nincsenek ott, de én azokról beszélek amiket nem használsz föl -
#2083 lehetséges, de playthrough 2-nél azért pótolhatná, mármnit ha ugyanazon claptrapet mentem meg akkor is :-/ -
haxoror #2082 A kihívás akkor kezdődik amikor eléred a level 50-et, onnantól a játékban minden veled egy szintre kerül :)
Kíváncsi vagyok hogy kinek sikerült eddig túlélnie level 50 soloban a második arénát hehe -
haxoror #2081 első végigjátszásban 42 tárhely a maximum (te kihagytál 3 claptrapet) -
Richardix #2080 heeeeeelp :(
ha hostolok szerót nem tud hozzám csatlakozni akivel toljuk.. de én tudok hozzá... csakhát ő előrébb vana sztoriba szal célszerű lenne nekem. Portokat elvileg megcsináltam, de mégse sikerül... miéééért? :( -
#2079 csak amit nem tudsz használni azok -
#2078 Nagyon nincsenek ott, egy legördülő menübe kerülnek a skill ablakban. Amit nem enged használni, azt már egyszer "megtanultad". Nyugodtan el lehet adni. -
hapi #2077 Ja és ha véletlen sikerül nagyobb szintű ellenfelet találni azt meg elintézték egyszerűen, nem tudod sebezni azt kész. -
hapi #2076 Meg hamachival is csak át kell állítani pár dolgot.
Annyira sajnálom hogy a konzolos béna kis pöcsök miatt ilyen könnyűre csinálták ezt a gamet. Semmi kihívás nincs benne kb 18-as szinttől.Az elején még belefuthatsz valami komolyabb allenbe de aztán már olyan erősek vagyunk hogy gáz. hiába voltunk bent 3-an coopban hiába írta hogy most nehezebb lesz simán mentem előre és irtottam egyedül. ennek így nem sok értelme van. -
#2075 az artifactok nagyon is a táskában vannak, és foglalják a helyet -
#2074 Annyira nem jön be a game hogy kétszer végigvigyem akkor jegelem a magyarításig! -
sirdond #2073 ugyanúgy, mint diabloban,újrakezdődik minden -
MURopi #2072 minden küldetést ujra lehet csinálni, mintha uj karit kezdenél csak sokkal nehezebb :D pl amíg a skag kis szinten alig karcolt 2. játszásra 200akat üt ami azért 1 nagyobb harcban elég gány :D -
#2071 Ha végigvisszük a játékot akkor ha újat kezdek akkor mindegyik küldetés kezdődik elölről vagy csak amiket nem csináltunk meg vagy hogy van ez? -
#2070 Az artifactok külön vannak nem a táskában.
Egyébként 32-es szinten most szereztem meg a 33. helyet.
Kamisama: Szürkeség?? Ebben a gyönyörű színes világban? Imádom.:))
-
#2069 milyen karakter vagy? -
Richardix #2068 én 43 vok és van 42 férőhelyem.. hehehehehe :) -
#2067 én lvl 50 vagyok, és úgy tudom 4 a maximum, annál nagyobb nem lesz.
bár lehet hogy karaktere válogatja, valaki azt mondta hogy neki 44 férőhelye van, nekem 33 után már nem adott többet a claptrap -
Kamisama #2066 Apám, hogy bírod??? Én lvl 27ig nyomtam de már kifolyt a szemem a nagy szürkeségben. Szóval tegnap uninstall volt. -
Forcee #2065 probáljuk neten meg lanon is tolni hamacsival haverokkal de hamacsival nem is tudunk egymáshoz csatlakozni neten meg csak én akadok :S még jobb netem van mint az egyik haveromnak aki jáccik és ö nme akad :S nmetudjátok h mit kéne csinálni? plz help nagyok jo lenne lanon -
#2064 Lehet lesz még több is, én 32-es vagyok és még mindig van 3-4. -
rumkola #2063 ezt vágom, de én úgy emlékszem, hogy nekem egy +1-es corrosive vagy mi van bent, ez meg egy +2-as amit nem tudok használni...