Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
uhh...ez nagyon jól néz ki...kéne nekem is vmi fasza fegyó lassacskán...

ki mivel nyomja? nekem van egy hunterem meg egy soldierem 😊

Racism is a weapon of mass destruction!

Dokumentumok/My Games-en belül 😊 jó tipp, én is csináltam backupot, biztos ami biztos

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

grebber
Ejha én csak level 7-es vagyok legjobb fegyverem egy 94-es sebzésû sniper!

Next PC upgrade: 2022

Hol találom a mentéseket?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Úristen, ezt meg hol szerezted?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

kuci06
lvl14 és 242-es damage? AS?:_D

basszus, én most vagyok 17, és örülök a 100 körül sebzõ shotinak 😄
igaz, már azzal is lehet aprítani rendesen
*chance to cause explosion* ftw 😉

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

pluhi
Mákerek, semmi normális nem esett nekünk. Már 18. szinten vagyunk és a legjobb cuccom egy lila pajzs, azt is vettem...
Még valami az elcseszett kari témához: senki sem akadályoz meg, hogy biztonsági mentést csinálj egy-egy hosszabb nyomulás után...
Fpocok
Most vagyok lvl14. Nem tudom, hogy a safe houset hogy csináltuk volna meg haverrel E nélkül:

Parasite Eve 2, best game EVER!

pluhi
Sokkal nagyobb gáz, hogy a multi képes nullázni a skillpontokat, ott állsz egy deka skill nélkül és nincs elosztható pont se. Azért ez 20. szint felett már meglátszik a kari teljesitményén. De legalább fix sincs még rá, bár dolgoznak rajta.
A küldiknél is jöhet be bug, szal nem érdemes nagyon idegenek játékába ki-be rohangálni, pláne ha magasabb szintûek. Haverokkal kell menni, együtt. Egyelõre ez tûnik biztonságosnak. Lootokat is jobban el lehet osztani ismerõsökkel.
Külömben se értem milyen hibára gondoltok...

Akkor nem mentette el az állásodat multiban, vagy fene tudja. Én elég sokat mentem multiban, és ez kéremszépen, a játék mechanizmusa. Szal nem nálam volt a hiba. Tesség kipróbálni. Játszál kb. 2 órát multiba a charaktereddel, és utánna nézd meg... Garantált csalódás.

hát nemtom, én amikor 20as voltam be mentem 25ösökhöz gamelni meg haltam párszor ki léptem be mentem singlibe és ott teremtem ki ahol ki léptem multiból de a questjeim nem írottak át szal max nálad lehet a hiba...

Jó volt minden, ez a game-mechanizmus...

zorrobomber
röviden: ugyanazzal a karival szinglizett, aztán multizott, majd megint szinglizett, és ekkor volt a háborodás felfelé, hogy nem annál a küldetésnél találta meg magát load utána amikor akkor volt amikor elõször szinglizett, hanem annál ahol a multi társakkal járt együtt meg összevissza, tehát késõbb.

Nekem kúrta el. Mert ha pl.: Singleba fölviszed 14-esig a charaktered, szépen akarod teljesíteni a missziókat, és közben felmész egyet online multizni is vele, akkor a single-s mentésed szó szerint elveszik. A feladataid átíródnak arra, amiket multiban mentél, sõt még respawnolni is ugyan oda fogsz, nem számít, hogy valaha életedben jártál-e már a helyen. Szóval igen, elkúrta a mentésemet. Ezt a charaktert már csak multira használom, singlere csináltam másikat. Szóval ajánlatos két charakterrel nyomulni.

Nyugodtan lehet multizni, csak akkor készülj fel, hogy a single-s mentéseid, küldetéseid fölülírja, hacsak nem te hostolod a játékot...

grebber
Akkor valami annál a srácnál nem volt jó!

elkúrta? én multiztam és semmi problémája a gamenak :S kéne vminek történnie?😄

bertino
szerinted ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ruffirant
én szivesen megyek multizni.lentebb írtam a hamachi szobát.egyelõre még csak 10-es szinten vok...

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

grebber
Ahogy olvasom elég bátran multizgattok.
Olvastam hogy valakinek elkúrta a single dolgait a multi végett.Akkor most csak nála volt gond vagy továbbra is fenáll ,de akkor minek akarton multizni?

Lehet hülyét kérdezek, de router beállításoknál a portok megadásánál a hamachis IP címet adjam meg, vagy a valósat?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

zorrobomber
jogos felvetés <#smile>

Nektek is néha fogja és elkezd akadni a játék aztán meg abbahagyja!

Hi! Valaki jönne játszani?😊 20as hunter vagyok.

Azoknál a nagy állatoknál próbálj fejre célozni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zorrobomber
17-18-as szint környékén egy quest után kapod meg a lehetõséget, hogy a New-U station-ök között teleportálj. link

IMYke2.0.0.0
Minimum:
- 2.4 GHz Pentium 4 Processor
- 1GB system RAM
- NVIDIA Geforce 8600 GS; ATI Radeon X850 Series
- Dual Layered DVD-ROM drive
- 8 GB of hard disk space

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Jelenleg a "Safehouse"-ban járok, eggyel alacsonyabb (13.)szinten vagyok mint az ellenfelek, nincs más teljesíthetõ küldim, és sok tárat fogyasztok, mivel 1-2 ellenfélbe kell akár 6-8 sniper lövés is. Sokallom. Vszleg fegyvert kellene már újítani.

IMYke2.0.0.0
A fordítás közben ezt találtam:

"
Teleporter_Disabled=Teleport nem készíthetö ezen a helyen.
Teleporter_NoRoom=Nincs elég hely ahhoz, hogy teleport készülhessen."

Mivel sokat még nem játszottam a játékkal , ezért nem tudom mire szolgálhat a szöveg.
A hely, ahol halálod esetén újraszületsz: "Registration Board"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Balumann
Hali, gépigényrõl tudnátok mondani valamit, Ati x1950 pro -val van értelme kipróbálnom a játékot?

Lõszerautomatáknál lehet venni bõvített tárhelyet a lõszereknek, én még soha nem fogytam ki teljesen de én 2-3 fegyverfaját is használok párhuzamosan szal valamelyikhez mindig van lõszer.

Ami a táposabb (nálad 3+ szintel magasabb) ellenfeleket illeti nem mernék megesküdni rá de szerintem csökkentett xp-t kapsz értük, a legtöbb xp-t a veled egy szintû ellenfelekért kapod. <#fejvakaras>

Én inkább betartom a küldetések "sorrendjét", ha túl kemény ellenfelekbe kötök bele akkor annak úgy is csak az lesz a vége hogy egy csomó lõszert meg idõt elpazarolok és a végén általában phasewalk ON + futááás lesz a vége.

Bonehead-el sem álltam le hosszabb idõre tökölni, 3 szinttel voltam alacsonyabb nála, egy lövéssel lekapta a pajzsom a másodikkal meg az életem 90%-át, nem volt túl élvezetes hogy én alig sebzek rajta valamit és az idõ jó részében csak a palánk mögött várom hogy a pajzsom újratöltsön, inkább meghagytam késõbbre <#hehe>

ruffirant
Csináltam én is egy hamachi szobát:
név: b0rd3rl4nds2
jelszó: pandora
aki akar csatlakozzon és játszhatunk

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

köszi a gyors választ mindenkinek
skyman14
csinálni kéne már egy Warez topicot a népnek, mert már rossz nézni. 1 nap 13 óra és én is belemerülök Pandora sivár világába... : )

Azért dobnak rendesen ^^ Nekem eddig 1szer fogyott ki a sniperem ami miatt szívtam.

zorrobomber
Ezzel a kérdéskörrel nekem annyi a bajom, hogy sokszor a táposabb ellenfeleket is le tudnám verni, HA lenne elég lõszerem, na de az ugye sokszor kifogy. Ha kifogy battyoghatok vissza a lõszerautomatához. Mi hiányzik? Igen, egy town portal tekercs, vagyis bármi ami azt váltaná ki.

5ös szinttõl lesznek skilljeid 😉

LVL 5-tõl lehet skill pontokat szerezni. Minden egyes levelnél kapsz 1-et. LVL 5-ig nem kapsz semmit.

sziasztok,

gyors kérdésem lenne... több szint lépésen túl vagyok (3-4 talán)de még nem kaptam skill pontokat. Nem volt még sok idõm játszani a játékkal de ez azért feltûnt. Lehet hogy nem minden szintlépéskor ad pontot?

elõre is köszi
Jó, mindegy, peace!

killecske
Hali

Telepítésnél fatal errort ír és kilép Win 7 32bit alatt mit lehetne csinálni?

huhh kösz, nekem is FOV bajom van, nagyon zavaró!

fotográfik kolomp edisön :D

IMYke2.0.0.0
Nem mondtam, hogy nem mûködnek, csak leírtam a véleményem a 2 csapat NFO-kban, és zárt helyeken egymásnak címzett dolgokkal kapcsolatban.

balee4
Sõt kb. 6 feletti szintkülönbség esetén már XP-t sem dobnak. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Pedig a jelenlegi Reloaded vs. Razor tényleg nevetséges, mivel mindkettõ mûködik rendesen...

Scene szabályzat... Mûködik, egyszerûen telepíthetõ, hagyományos úton Crackelhetõ. Ellenben a Razoros "proper" verziótól, ami semmivel se tartalmaz többet, mint a Reloaded, viszont kétszer is kell crackelni, méghozzá telepítés közben. Leszarozták a Reloadedes verziót, miközben az hibátlanul mûködik, és mint kiderült, nem igazak Razor állításai. Az igazat megvallva szerintem is csak az fáj Razor bácsinak, hogy nem õk dobták ki elõször. Külömben is, Razorék az utóbbi idõkben nagyon trehány releaseket dobtak ki, amiket joggal lehet elhamarkodott "házi" releaseknek nevezni... Szvsz Razor már nem a régi, egyes pletykák szerint, amiket hallottam, egy másik banda mûködik a nevükkel...

Na de mindegy, hagyjuk a warezt, fõ az, hogy a játék bombajóra sikerült, érdemes volt kipróbálni, mert mostmár tudom, hogy 100%-ban érdemes megvenni.

IMYke2.0.0.0
Olvasgass, aztán fikázz!
Ennek a "zsivány becsületnek" köszönhetõ, hogy több 20 éve töltögethetik az emberek a lopott cuccokat...

Ne is mond... el kellett mennem egy területre ahol voltam és minden kutya/bandita 1 xp-t dobott =\

Armageddon: pont ennyit kell csinálni 😊

wedge31
Scene Szabályok = zsivány becsület ,röhög a vakbelem tiszta gyp harc.
A lényeg hogy mindkettö egyformán jól müködik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

armageddon666
Hát...
Mûködik? Igen...
Teljes? Igen...
Feltesz - crack másol - megy? Igen...
Ennyi szerintem tökéletes 😊

Ezzel szemben Razornál: telepítés közbe másold ide meg oda az exe fájlt meg még nem tudom miket kell csinálni 😄 Szal Reloaded jobb sztem :\

@