Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki mivel nyomja? nekem van egy hunterem meg egy soldierem 😊
Racism is a weapon of mass destruction!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Next PC upgrade: 2022
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
basszus, én most vagyok 17, és örülök a 100 körül sebzõ shotinak 😄
igaz, már azzal is lehet aprítani rendesen
*chance to cause explosion* ftw 😉
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Még valami az elcseszett kari témához: senki sem akadályoz meg, hogy biztonsági mentést csinálj egy-egy hosszabb nyomulás után...
Parasite Eve 2, best game EVER!
A küldiknél is jöhet be bug, szal nem érdemes nagyon idegenek játékába ki-be rohangálni, pláne ha magasabb szintûek. Haverokkal kell menni, együtt. Egyelõre ez tûnik biztonságosnak. Lootokat is jobban el lehet osztani ismerõsökkel.
Nyugodtan lehet multizni, csak akkor készülj fel, hogy a single-s mentéseid, küldetéseid fölülírja, hacsak nem te hostolod a játékot...
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Olvastam hogy valakinek elkúrta a single dolgait a multi végett.Akkor most csak nála volt gond vagy továbbra is fenáll ,de akkor minek akarton multizni?
Next PC upgrade: 2022
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- 2.4 GHz Pentium 4 Processor
- 1GB system RAM
- NVIDIA Geforce 8600 GS; ATI Radeon X850 Series
- Dual Layered DVD-ROM drive
- 8 GB of hard disk space
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"
Teleporter_Disabled=Teleport nem készíthetö ezen a helyen.
Teleporter_NoRoom=Nincs elég hely ahhoz, hogy teleport készülhessen."
Mivel sokat még nem játszottam a játékkal
A hely, ahol halálod esetén újraszületsz: "Registration Board"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ami a táposabb (nálad 3+ szintel magasabb) ellenfeleket illeti nem mernék megesküdni rá de szerintem csökkentett xp-t kapsz értük, a legtöbb xp-t a veled egy szintû ellenfelekért kapod. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Én inkább betartom a küldetések "sorrendjét", ha túl kemény ellenfelekbe kötök bele akkor annak úgy is csak az lesz a vége hogy egy csomó lõszert meg idõt elpazarolok és a végén általában phasewalk ON + futááás lesz a vége.
Bonehead-el sem álltam le hosszabb idõre tökölni, 3 szinttel voltam alacsonyabb nála, egy lövéssel lekapta a pajzsom a másodikkal meg az életem 90%-át, nem volt túl élvezetes hogy én alig sebzek rajta valamit és az idõ jó részében csak a palánk mögött várom hogy a pajzsom újratöltsön, inkább meghagytam késõbbre <#hehe>#hehe>
név: b0rd3rl4nds2
jelszó: pandora
aki akar csatlakozzon és játszhatunk
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
gyors kérdésem lenne... több szint lépésen túl vagyok (3-4 talán)de még nem kaptam skill pontokat. Nem volt még sok idõm játszani a játékkal de ez azért feltûnt. Lehet hogy nem minden szintlépéskor ad pontot?
elõre is köszi
fotográfik kolomp edisön :D
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Na de mindegy, hagyjuk a warezt, fõ az, hogy a játék bombajóra sikerült, érdemes volt kipróbálni, mert mostmár tudom, hogy 100%-ban érdemes megvenni.
Ennek a "zsivány becsületnek" köszönhetõ, hogy több 20 éve töltögethetik az emberek a lopott cuccokat...
Armageddon: pont ennyit kell csinálni 😊
A lényeg hogy mindkettö egyformán jól müködik.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.