Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme

😄

wedge31
10 rugó lesz a játék ha még érdekel valakit...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ezért hívják single playernek. 😊

Why so serious?

3Error
szóval single playerben nincsenek társak senkinek?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Találsz még jobbakat...

Why so serious?

OMG Ezt nézzétek. Most vettem az egyik fegyverárus dobozban, speciális ajánlat volt:

<#wow1><#wow1><#wow1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

3Error
tehát nem egy csapatos játék lesz? 😞((

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

én is olvastam valahol AI csapattagokat de amint fel megyek multizni be vágódik mellém 3 lagger ember :S

Nekem egyedül ment csont nélkül, csak ügyesnek kell lenni (és bugolni 😄)

sniper darab: q nem az item helyét mutatja, csak azt h merre van. Nézzetek szét, eléggé látni, hogy hol világít valami zölden.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

3Error
oké, hülye vagyok, de mikor lesz ilyen? mindhol úgy harangozták be a játékot, hogy AI-s csapattársaim lesznek. nem? 😊

kiräly, akkor meg nem talälkoztam ilyesmivel..köszi
Valaki nézte már h mükszik Hamachival? patchelni kell vagy vmit?😄
Ruffirant fentvagyok a szervereden Hamachin de nem talált játékot😊

oke, de lvl 13-on vagyok, es meg mindig tudnäm (persze nem) azt csinälni hogy a legkisebb skag-okat meszärlom, böven hänyja meg az xp-t<#nemtudom>
RedDevilsza
Például:

Biztos hogy hallani akarod a választ? 😊
3Error
sziasztok !

én vagyok a hülye (lvl 13), vagy nem lesznek társaim? vagy késõbb kapok AI csapattagokat?

Azon a környéken van mind a 4. tehát nem pont ott. Én is kicsit keresgéltem de ott vannak a cuccok szétdobálva.
pluhi
Screenshot: jobbkatt a cuccon, és lõn. A mentés melletti könyvtárba teszi.
Fpocok
Megtaláltam, a ponttól ahol jelöli, pont balra egy 15 lépés kb...

Eddig mindegyiket pontosan mutatta, kivéve akik mászkálnak, pl marley és moe 😛 Szóval nem értem egy fix tárgyat miért jelöltek rosszul.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Alacsonyabb szintû lények egyre kevesebb xp-t adnak, valaki írta hogy 6+ szintkülönbségnél már semmi xp nem jár értük

Nem a tûzsebzésre gondolok, arra azt a jobb allul lévõ elementál-jel mutatja.

Az ilyenekre gondoltam:

Ride the wave - hullámosan lövõ shotgun

Sometimes I forget to reload - végtelen lõszer

I can do this all day - lõszert regenerál

War is in your blood - a fegyver visszarúgását szinte megszünteti

The cutting edge - esély hogy átlõ a pajzson

stb

haxoror, reddevilsza

kösz, azt hittem nincs szint limit, valamilyen mäsik jätekkel keverem (meg is van: az arthur king-el)..bocs

reddevilsza:

milyen tärgy lesz az?..talälkozhattam vele eddig?..lvl 13

apropo: ha en mäst nem csinälok csak odaällok egy üreghez ahonnan a pub skag-ok jönnek es csak irtom öket mint ällat (respawn), de nem csinälok küldiket, vagy csak minimälisan...akkor elmeletileg fejlödhetek akär 50-es lvl-ig is?

vagy pl ott a järmü..azt hasznälni szinte csaläs..csak ätgäzolok a legdurväbb skag-on is, hit and run, megcsak löszer se fogy (pedig vegtelen a kocsi löszere)..egy perc alatt 12 olyan dögöt vägtam haza, amit gyalog tuti 20 perces csata, hatalams löszerfogyässal
Ha jól emlékszem akkor fent az emeleten a háztetõre kell felmászni.

RedDevilsza
Nem pont ott van ahova mutatja, csak a területet jelöli... Keresd csak ott lesz az valamerre.

kuci06
Szerintem hibás a küldi... én is itt kepesztettem fél órát, és arra jutottam, hogy skippelem ezt a missiont 😄

Nincs ott semmi sem :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

IMYke2.0.0.0
A pirosak egy sebzés család részét jelentik - fokozatok vannak bennük, ergo: NINCS über fegyver.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Sniper darabokat kell szednem, márcsak a "sight" kell, de egyszerûen nem tudom hol van, térképen látom hol jelöli, de ott csak egy kõ van. Vágja valaki most merre?

Seth
Semmi rejtett nincs bennük, mindegyik a tûz sebzésre utal( az elsõ gondolom egyértelmû, a Pelés utalás meg elsõre meglett google-ban).

PSN ID.: Beegabor

RedDevilsza
50 a max szint, de ezt csak a 2., nehezebb végigjátszással lehet elérni ami lvl 32-35 körül kezdõdik. A 3 slotba kaszt specifikus itemeket lehet rakni, amik például a skilljeidre adnak plusz pontokat.

50 a szint limit

Ezek a piros szövegek általában a fegyver egy rejtett tulajdonságára utalnak, érdekelne egy leírás hogy melyik pontosan milyen bónuszt takar.

tenyleg, azt irjäk nincs szintlimit...akkor meddig fejlödhet egy karakter?..lvl 1000 ?...milyen sebzesü fegyok lesznek ha eleri vki a 100-at?..egy löves es kihal a puszta?
sräcok...van a karaktermenü lapon egy slot amibe nem tudom mi illik, a päncel es a gränät alatti slotra gondolok...lvl 13 vagyok, esteleg csak kesöbb tudok oda holmit betenni?...de mit?

köszi
Fpocok
OMG nice!

RedDevilsza
Ez meg fun:Pew Pew Pew!

zorrobomber
<#wow2>

armageddon666
Írtam, hogy Print Screennél csak fekete a kép...
De aztán megoldottam. Windowed mód, és úgy már mûködik. Viszont így bugos a kép... menüben nem látszik semmi, illetve az árak sem 😞

@

nem úgy értettem 😊 de ha azt írom : nem jön valaki játszani? egyedül olyan unalmas akkor ugyan úgy félreérthetõ 😄

szóval akkor most szépen : Nem jössz Borderlandsozni Coop-ban Imyke?

IMYke2.0.0.0
Csak a lényeg maradt le: http://www.thescubasite.com/smile/adult/motion.gif" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Vigyázz az ilyen kijelentésekkel:

[<#nyes><#hehe>]

Fpocok
Print Screen. Aztán alttabbal ki, paintet megnyitom, CTRL V, és akkor kivágom a lényeges részt és ment.

nem jönne valaki együtt tolni?😄 egyedül elég unalmas 😄

IMYke2.0.0.0
FRAPS a legjobb megoldás erre.

armageddon666
Hogy csináltok képeket? 😞 PrintScreen csak egy fekete képet csinál 😞

@

Fpocok
Ja.

a ven-doboznál ahol veszel lõszert pl, ott a fülnél fönt, tekerd a sell részre és akkor el tudod adni kacatot. A buyback azt jelenti, hogy ha véletlenül eladtál valamit, amit nem akartál volna, akkor vissza veheted egy rövid idõn belül.

grebber
Fegyvert eladni lehet?

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Van egy hunterem, amivel haverral nyomulok. Annak van ez a revolvere.

A revolvert az elsõ instában találtam, ahol 9 ujj is van. A vége felé ahol a nagy szintûek vannak.

Illetve van egy másik hunterem, amit egyedül húzom...

Ezt találtam most vele, barátom aki soldier imádni fogja

PEWPEW

armageddon666
Siren 😊
Most értem át az új területre. De vissza is mentem, mert lett hirtelenjében 3 új küldetés...

Szerintem túl gyorsan fejlõdök... mármint... jó eséllyel még sehol sem tartok a játékban, de már csak szürke meg zöld küldetéseim vannak csak...

@

Maxtreme
Én még level18-nál (asszem) kaptam valami elefántölõ puskát. ~400-as sebzése van (+ 5-ös szintû sebzési skill is megvan) Azóta sem találtam jobbat még így a 23-as szint végénél sem 😄

grebber
Én Soldier-re tolom de csak immel ámmal majd akkor foglalkozok majd vele igazándiból ha lesz hozzá magyarítás!

Next PC upgrade: 2022