5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • rumkola
    hát ja, nem is beszélve old heavenről :)
    én még nem cégeztem ki a játékot, de valami 1.5 millám van
  • robotnyk
    new havenben csinálsz 8-10 kört, és el vagy látva lóvéval, sőt 22n kis szerencsével még fegyverekkel is. nekem pl esett ott két narancs fegyver is így és 1 milla fölött fejeztem be az első playthrought.
  • Knabb
    Lál és erről nem is tudtam XD
  • rumkola
    lvl 33-on vagyok és még egyszer sem használtam a space gombot :)))
    most kipróbálom
  • pluhi
    Gépuskás kocsi kér, beül, Mothrakk befog(space), jobbgombra rátérdel, körbe-körbe furikázik, x idő múlva lootol.
  • zoluss
    Hiába futok, utolérnek a rohadt tűzgolyói, meg kb. 10m-ről is elég keményen sebeznek, 3-4 ki is nyír. 22-es szinten vagyok, és normalnak írja, mégis túl nehéz. Fegyvereket ritkán ad jót, de azok is elég hamar elavulnak, ha venni akarsz, arra meg annyi pénz kéne, ami nincs. Főleg hogy 3-4000 egy respawn, ha meghalsz. Szóval nekem Mothrakk már mindenképp veszteséges küldetés.
  • haxoror
    Jah, narancs színű pajzsot találtatok már?

Nekem eddig lilánál jobb soha nem esett
  • haxoror
    "futol"

Én speciel beálltam a közeli házba és az ajtóból lőttem le :)
  • Richardix
    mothrakkhoz meg kell anyni ész h nem egy helyben állsz hanem folyamatosan futol.. akkor nem talál el.
  • robotnyk
    normal feletti questekbe ne kezdj bele, keresd a mellékküldiket, hogy szintben a fő szál elé kerülj.
  • zoluss
    Más is ennyit szívott a játékkal, mint én? 1-2 rész egyszerűen túl nehéz. Nemrég értem New Havenbe, és Alt-F4 lett a vége, mert majdnem felrúgtam a gépet. A konkrét küldetés a Mothrakk. Egyszerűen akármivel lövöm, alig sérül, ráadásul nehéz eltalálni. Ő meg fosik egy tűzgolyót, és meghaltam. Elbújtam egy hasadékba, de olyan ügyes, hogy oda is bedobál. Mérgemben visszamentem New Havenbe, mondom elkezdek mást. Gondoltam megyek kocsival, de neeeem lehet, kb. 100m-es szakasz kivételével "le van zárva", azaz láthatatlan falak nem engednek át a kocsival. Na, akkor gyalogolok, erre jönnek valami csótányok, lőném őket, de ekkor a hátam mögül banditák kezdenek el abálni. Kb. egyszerre 10 ellenfél szívta a vérem, persze megint meghaltam. Hiába fejlődik a karakter, a játék egyre csak nehezebb lesz, alig ad normális fegyvert is. Én vagyok a hülye, vagy nem találták meg az "egyensúlyt" a fejlesztők?
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony... némelyik az... és kemény suskát kérnek értük.
  • DarkSector
    szarságok?
    ezzel az egy szóval el lehetne mondani a dlc-ket...:D
  • vzajcev
    "szarságok"
  • IMYke2.0.0.0
    A DLC-kre építenek... költs a további fejlesztési lehetőségek miatt.

Manapság 3 lehetőség van egy adott játék élményének meghosszabbítására:
    - 1. kategória: DLC (kisebb, általában plusz pályák, gadgetek, fegyverek, kütyük, szarságok),
    - 2. kategória: hordozón kiadott kiegészítők (1 vagy több CD, DVD lemezen; előfordul, hogy maga az eredeti alapjáték sem szükséges hozzá),
    - 3. kategória: MOD-ok készítése (természetesen: amennyiben ezt a játék fejlesztői, kiadói támogatják... előfordul, hogy néha még úgy is, ha nem teszik)

Ezt a játékot tehát, sorolhatjuk az 1. kategóriába... sajnos.

• Broafka
    a passzív skill szerintem elég röhelyes, megölsz valakit és kapsz 7 másodpercet belőle? vicc az egész, ha úgy jönnének az ellenségek mint diablóban, akkor teljesen korrekt, de már az első ellenség kinyírásával elveszted az összes HP-d pt 2-n, utána már cseszheted a passzív skilljeidet
  • Broafka
    ennek a játéknak az az egy baja van, hogy megáll a fejlődés lvl 50-en, és valszeg azért áll meg, mert különben az összes skillt ki lehetne maxolni, viszont akkor nem csak 5 pontot lehessen már adni skillenként.
    A másik: végig játszod elsőre, és lvl 38 körül vagy = ?????
    Gyakorlatilag belekezdel a 2. végigjátszásba, és már lvl 50 vagy! Utána meg mi élteti az embert? semmi.

Úgy kéne megoldani ezt a dolgot, hogy skillenként legalább 10 pont, és kb lvl 70-ig lehessen fejlődni.

Sajnos nagyon nincs kidolgozva ennek a játéknak a multija, pedig nagyon jó lenne
  • Richardix
    de azt ugye tudod, hogy fog érkezni hamarosan DLC és megemelik benne 70-re a szintlimitet?
  • offkorzreg
    sokat szoptam vele énis mire meglett,de ott van az,a közelben.nagyon gecik mert egyik roncsban van eldugva,szemben a víztoronnyal
  • kisfules30
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék egy napja keresem a scavenger revolver barell-t a térkép jelöli de azon a ponton nincs semmi jobban mondva egy víztorony szerű valami van. Azon lenne? Ha igen hogy lehet oda feljutni?
    Előre is köszi.
  • pluhi
    Ami ugyancsak gyenge balanszra utal...
  • Noodlee
    Itt nehezen tudom elképzelni, hogy olyan lenne, mint a Diabloban. Nehezebb fokozaton 1 ütésből bekaphatod a HP-d többszörös sebzését :)
  • pluhi
    Asszem mi haverrel letettük a lantot az első végigjátszás után. Még belekezdtünk a második menetbe, de uncsi lett hamar. Picit nehezebb, de nyilván ez is átfordulna alázásba, ha a mellékküldik miatt a questek szintje fölé kerülnénk. Mert más nem számit sokat sajna. Míg a diabloban/TQ-ban a második-harmadik végigjátszás során aktivan fejlődött a kari (sőt az első végén még el se érted a 30-as skilleket Dioban), addig itt mit kapnál? Még három kimaxolt PASSZIV skillt. Hát az sok változatosságot nem hoz be.
  • pluhi
    Diablos hasonlattal élve, ami itt van az az Open Bnet. Single karik, hekkelt karik, minden megy, mivel a saját gépeden tárolt mentésekkel dolgozik. Ami nincs, az a Closed Bnet, tehát szerveren tárolt karik.
  • offkorzreg
    azért ez nem teljesen egy diablo,és itt nem így van
  • xxxpaulxxx
    Miértökhülyekérdéstenagyonokos?
    Régen diabloztam és ott pl nem lehetett ilyet csinálni... hogy miért? Mert csináltál egy 99-es karakter aminek mindene maxon volt és alázol mindenkit... hát ezért... és ennyi erővel ezt itt is meg lehetne oldani
  • Broafka
    nekem van egy olyan érzésem, hogy ezek a portok amik meg vannak adva, azok nem is jók, azért nem nagyon működnek ezek az online játékos dolgok
  • Ákos90
    armagedon alap hogy beszerzem mert a gearbox meg érdemli azt a 8000ft ot egy ien játékért csak érdeklődtem hogy sokan írták azonline dolgot hogy nemstimt meg stbstb..! szerintem ez ajáték MUST HAVE! :D
  • Broafka
    playthrough 2 The Destroyer megölve :P

Ez anynira obsszantó hogy szinte semmit nem ad
  • obe
    nem warezt akartál írni offline helyett ?
  • offkorzreg
    igen,fel lehet vinni,de ez tök hülye kérdés volt amúgy
  • xxxpaulxxx
    Azt meg tudnátok mondani, hogy az offline készült karimat fel lehet e vinni netre játszani?
  • offkorzreg
    és nem is azoknak szólt akik már lvl50esek,hanem akik kb még csak 20 vagy 25ösök
  • offkorzreg
    tudom
  • offkorzreg
    tudom
  • MURopi
    nincs véletlenül 1 berserk mentésed?:D adok érte huntert :D most 41es a karim asszem
  • armageddon666
    Eredetin is vannak, de attól még nyugodtan beszerezhetsz.
  • MURopi
    ha végig tolod unlockolsz 1 Playthrough 2 nevü dolgot amivel másodjára is végig tolhatod a játékot, level 50ig fejlődhetsz, még több még jobb cucc és sokkal nehezebb is :D pl.: minden 2-3-4x nehezebb mert nagyobbat ütnek és a hp-d nem sokkal változik :D bár berserk jó mert ott a tank képességek :D kicsit brutalizálják azok a karit :D
  • sirdond
    persze,működik. bár kisse lagos,gondolom a sok spambot miatt,de még most is sokan nyomják

offkorzreg: akkor még csak normálon jutottál tovább. a neheze csak most kezdődik :)
  • Ákos90
    Sziasztok! Olyan embert kérdeznék aki beruházott a játékra! és hogy eredetin nincsenek gondok az online játékal (host, join), mert gondolkozok rajta hogy beszerzek maganak 1 darabot belőle.