Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Why so serious?
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
sniper darab: q nem az item helyét mutatja, csak azt h merre van. Nézzetek szét, eléggé látni, hogy hol világít valami zölden.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ruffirant fentvagyok a szervereden Hamachin de nem talált játékot😊
én vagyok a hülye (lvl 13), vagy nem lesznek társaim? vagy késõbb kapok AI csapattagokat?
Eddig mindegyiket pontosan mutatta, kivéve akik mászkálnak, pl marley és moe 😛 Szóval nem értem egy fix tárgyat miért jelöltek rosszul.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az ilyenekre gondoltam:
Ride the wave - hullámosan lövõ shotgun
Sometimes I forget to reload - végtelen lõszer
I can do this all day - lõszert regenerál
War is in your blood - a fegyver visszarúgását szinte megszünteti
The cutting edge - esély hogy átlõ a pajzson
stb
kösz, azt hittem nincs szint limit, valamilyen mäsik jätekkel keverem (meg is van: az arthur king-el)..bocs
reddevilsza:
milyen tärgy lesz az?..talälkozhattam vele eddig?..lvl 13
apropo: ha en mäst nem csinälok csak odaällok egy üreghez ahonnan a pub skag-ok jönnek es csak irtom öket mint ällat (respawn), de nem csinälok küldiket, vagy csak minimälisan...akkor elmeletileg fejlödhetek akär 50-es lvl-ig is?
vagy pl ott a järmü..azt hasznälni szinte csaläs..csak ätgäzolok a legdurväbb skag-on is, hit and run, megcsak löszer se fogy (pedig vegtelen a kocsi löszere)..egy perc alatt 12 olyan dögöt vägtam haza, amit gyalog tuti 20 perces csata, hatalams löszerfogyässal
Nincs ott semmi sem :/
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN ID.: Beegabor
köszi
De aztán megoldottam. Windowed mód, és úgy már mûködik. Viszont így bugos a kép... menüben nem látszik semmi, illetve az árak sem 😞

@
szóval akkor most szépen : Nem jössz Borderlandsozni Coop-ban Imyke?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[<#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>]
a ven-doboznál ahol veszel lõszert pl, ott a fülnél fönt, tekerd a sell részre és akkor el tudod adni kacatot. A buyback azt jelenti, hogy ha véletlenül eladtál valamit, amit nem akartál volna, akkor vissza veheted egy rövid idõn belül.
A revolvert az elsõ instában találtam, ahol 9 ujj is van. A vége felé ahol a nagy szintûek vannak.
Illetve van egy másik hunterem, amit egyedül húzom...
Ezt találtam most vele, barátom aki soldier imádni fogja
PEWPEW
Most értem át az új területre. De vissza is mentem, mert lett hirtelenjében 3 új küldetés...
Szerintem túl gyorsan fejlõdök... mármint... jó eséllyel még sehol sem tartok a játékban, de már csak szürke meg zöld küldetéseim vannak csak...
@