5584
-
#2183 Keresztapa... -
#2182 franc ki van már belétek, már 200 hsz szól arról, hogy nincs semmi storyja, nem értem, szar az egész, béna a játék, alig lehet fejlődni, stb,stb,stb. Nesztek, itt van a storyja. Legközelebb ha nem tetszik, nem kell vele játszani. Egyébként meg az első mondat után várható volt mit írok ,ti olvastátok tovább... "gyík" höh... -
Noodlee #2181 Dzsííz! Mekkora gyík vagy.
Gratulálok a kommenthez. -
#2180 büntit nem adnék feltétlenül, de a hozzászólást lehet törölni..a kár megvolt, legalább többen ne lássák :DDD küélönben ugyanúgy berágnak a vége dolgon :D
a bosszúval kapcsolatban igazad van, szóval majd valami szar filmet választok :DDD -
#2179 értem én... csak azért egy filmmel ne állítsd párhuzamba a bosszúdat :)
azért hsztörlés meg bünti akár mehetne is :\ én is rühellem a spoilereket. -
#2178 nem az a lényeg hogy mekkor a sztori, de én igenis már rohadt kiváncsi voltam mit lelek a Vaultban...nem minden fórumetikai szabály baromság (ez is azok közé tartozik, ráadásul nem túl nehéz betartani :D ) -
haxoror #2177 gratulálok hogy lespoilerezted az egészet... -
Knabb #2176 Egyetértek, még én sem vittem végig.... :S -
#2175 nem mintha olyan komoly story meg csattanó lenne... -
#2174 remek spoiler volt, kár hogy tageket nem sikerült...pl én még nem vittem végig, na de sebaj baszki...majd mondd el melyik filmet akarod megnézni, hátha már láttam és leírom az utsó 5 perceét neked, oks? -
xxxpaulxxx #2173 köszi szépen -
Richardix #2171 Nekem a sztoriból kb annyi jött át, hogy főhősünk a vaultról szóló meséken nőtt fel, és nekivágott megkeresni azt. Persze rajtunk kívül nem sokan hisznek benne hogy létezik eza hely, de Tannis és az a nő aki navigál minket igen. nem sok, de nekem kb ennyi jött át. -
xxxpaulxxx #2170 azt figyelgetem, de akkor se nagyon derült ki semmi:D -
MURopi #2169 ne csak ugráld a questeket és a szinteket és néha figyelj oda mit ugat a csaj, a végére úgy is rá eszmélsz, hogy kb mi volt a story :D -
xxxpaulxxx #2168 van storyja???
20as vagyok de semmi ilyet nem hallottam mégXD -
MURopi #2167 A storynak még közel sincs vége szerintem, erre simán lehet pakolni még :D -
#2166 Igen várható i2k készíti! -
Trantorius #2165 Hello
Van vagy várható magyarítás a játékhoz? -
#2164 na megcsináltam a még megmaradt küldiket... meg visszamentem a részre ahol Eridiánok vannak... azokon lehet még tápolni Playthrough 2 előtt :D
-
xxxpaulxxx #2163 pedig megnéztem videón és nem ott kellett volna lennie, hanem ott ahova mutat... -
TDantes #2162 Ne is mond. Tegnap már legszívesebben bele lőttem volna a tűz sebzést okozó sörétessel, a monitorba...míg rá nem jöttem, hogy nem ott kell keresni , pont ahová mutat, hanem a környéken. Egy órán át toporogtam egy helyben, de nem láttam. Ki léptem, vissza léptem, hátha bug vagy ilyesmi...na mindegy, tanultam belőle, az a lényeg. -
Richardix #2161 de most mibajod a 2. végigjátszással? erősebb ellenek, jobb fegyverek, és még több kihívás... -
#2160 Sehol nem emlitettem, hogy ne lenne jó multiban végigtolni (egyszer).
Izgalmasságról még végképp nem irtam semmit... -
haxoror #2159 Nem bug, az ilyen küldetéseknél csak általában mutatja a területet hogy hol vannak a darabok. -
xxxpaulxxx #2158 Mekkora bug:S:S:S
A térképen teljesen máshova mutatott, mint ahol valójában volt... -
xxxpaulxxx #2157 Scavenger: Sniper Rifle quest... az utolsó darabját a puskának nem találom... pedig megnéztem videón is és ott kéne lennie a helyén, még sincs ott:S
Mi lehet a gond? -
Richardix #2156 de msot komoylan, mit vársz a játéktól? mi az amitől neked "izgalmasabB" lenne? -
Richardix #2155 sztem naon is jó móka multiban végigtolni... -
#2154 Erősen kétlem, hogy egy DLC-be bármi gyökeres változtatást tennének. A DLC pont arról szól, hogy minimális munkával hoznak létre tartalmat, amiért aztán lehet pénzt kérni. Gyak új helyszíneket várok, új bossokat, ennyi. De ne legyen igazam. Attól, hogy 70 lesz a cap, nem változik semmi. Nem lesz érdekesebb a játék második végigtolása. -
Richardix #2153 naaaa.. unatkozom :( -
Richardix #2152 46, 16.. amit akarsz :) -
#2151 mintha lenne az elején, sőt valami hardcore mód kapcsolóra is emlékszem. -
#2150 hanyas vagy? -
Richardix #2149 namivan be vagytok tojva a rakkoktól? XD -
#2148 van benne nehézségállítás? :D -
Richardix #2147 nincs vki magányos lélek aki szívesen tolná multiban?
ha igen az itt vagy PM-be írjon -
#2146 lehet túl nehéz fokozaton kezdted :) -
zoluss #2145 Nem tudtam, hogy a kocsival lehet célt befogni. Most egyelőre feladtam, majd visszatérek rá később. Ugyanazért utálom ezt is, amiért a FarCry 2-t, hogy az ellenfelek a semmiből újrateremnek. Na meg az ajtók, amikből folyamatosan jönnek.
Nem lehet 100m-t haladni a játékban anélkül, hogy meg ne kelljen állni lövöldözni egy 10 percre. Ha pedig meghalsz, kezdheted pár km-rel visszább. Pedig jó játék lenne, de engem az ilyen dolgok idegesítenek. -
Richardix #2144 én 2nd playthrough közepefele járok, de már max money (9999999$)
szóval nem egy kemény dolog pénzt szerezni. -
#2143 ja, de new haven easy. betöltöd, futsz egy kört, eladod, reload, ismételed.