Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
[merlinw.org]
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
srácok
nagy hülyeség lenne egy olyan altopic nyitása, mint például a need for speed fórumnak a saját pimp csodáinak bemutatása..arra gondoltam, ezer és ezer kérdés fog felbukkanni majd hogy: - ez fegyver elég jó? - milyen fegyvert használjak ha szirén vagyok? - meg egyébként is kíváncsi lennék egy egy olyan egzotikumra, amit én 20. végigjátszásra sem láttam, hiszen ha nem is 18 millió, csak 100 ezer variáns kijön, az is iszonyú szám
elég a fegyver adatlapját belökni, esetleg spoiler-ben feltüntetni hol bukkant rá, bár ha láda adta, akkor mindegy, bárhol elõjöhet
Why so serious?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Positive Mental Attitude
3. Nagy
4. Igen
5. Van egy, de lehetrá gépágyút tenni, vagy rakétavetõt
Positive Mental Attitude
2. biztos nincs fél milla fegyver
3. elég nagy sok pálya rész van
4. igen elõfordul
5. vannak jármûvek
:3
1. mennyire szabad a képességek fejlesztése? mármint, kiválasztok egy kasztot és fejlõdhetek 2-3 irányba vele vagy ettõl kicsit szabadabb?
2. az a bizonyos félmillió féle fegyver mennyire igaz?
3. Mekkora a játéktér?
4. Ugye elõfordulnak olyan böhöm nagy ellenek is ahol csak nézünk felfelé mint a plane-áriumban? 😊
és végül 5. Jármûvek vannak?
Fordítva nem megy, csak ha én kreaálom 😛
Parasite Eve 2, best game EVER!
haverral próbáltuk volna lan-on vagy online-on keresztül de nem jött össze.
hamachin megcsináltuk a hálózatot de úgy sem akart menni gamespy-on szintén nem. mindig timed out lett. nem ment be 15 mp alatt. havernak csak 1,5 mb-os nete van. az lehet a probléma? pedig egy városban lakunk.
esetleg portokat kéne fowardolni routeren? egyébként, hogyan tudnám a public game-nél a szervereket valahogy szûrni? mert kicsit idegesítõ hogy refresh-kor mind 10-10 új szervert hoz fel.
:3
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
több játékos = keményebb ellenfelek = jobb loot. de ezt írja is a betöltõképernyõk egyikén.
"The trees move. Do you not see it?"
u dont have to listen anybody else but me
Elvileg ott kéne lennie, ahol a Sledge Safe House bejáratához közel van az a kis "falu", ott az egyik ilyen körös búdé mellett. De sehol sincs, egyszerûen nincs ott... Rajta állok pontosan, ott ahol lennie kéne, de a helyébe csak egy nagy kõ van. Nem értem, már vagy 15x körbejártam mindent, és sehol se látom... Pls. valaki segítsen aki már megcsinálta.
dvd galaxis: 9300 + 1280 ft postai utánvéttel
Why so serious?
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt