Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunner
Aki akar játszani az vegyen fel, lvl 15

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

norbi56
Sziasztok!Kb 3 órát játszottam a játékkal és nagyon tetszik😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

offkorzreg
<#finom>

MerlinW

[merlinw.org]

Broafka
emberek, a class mod cuccok azok mûködnek? mert nekem valahogy úgy tûnt, mintha nem igazán emelné az adott skillemet ez a mód izé

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

offkorzreg
igen nyiss egy Borderlands Armory topikot 😊

OK, köszi a választ.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

RedDevilsza
Nem lehet tuningolni, csak a maximális ammo kapacitást lehet növelni amit az adott típusú ammobol magaddal vihetsz.

pontosabban úgy gondoltam hogy szinte csak képlinkelés, maximum pár komment válasz, ilyen kép dominál topic, semmmi : lökhetitek a mindenfajta kérdést, információs pult vagyok <#phone>...egyébként nem ragaszkodom ahhoz hogy én nyissam meg, bárki kezdeményezhet, sajnos annyi idõm nincs hogy házigazda lehessek, tehát megnyithatom, de gondozásra nem tehetek ígéretet<#shakehead>
A fegyvert hogyan lehet upgrade-élni? Valami Plotmisszió vagy Quest után? Mert lentebb írták, hogy az automatikusan generált (kb.) 18 millió fegyver mellett a már meglévõket is lehet tuningolni. De eddig nem nagyon láttam még nyomát se annak, hogy tuningolni lehet a fegyvert...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

8871-es portot nyisd meg, az a gamespy portja, és ha nem nyitod meg, akkor timeoutal ledob. Még nyitott portal is néha, de csak ritkán...

zorrobomber
csinálj Borderlands Armory topikot😊 +1
jó ötlet

MerlinW
csinálj Borderlands Armory topikot😊

[merlinw.org]

tömören: nyugi, én pl hosszú órákat töltök el a fegyverek összehasonlításával, körmöt fogsz rágni hogy melyiket adjad el, hamar tele lesz a hátizsák, sok dolgot kell nézni egy fegyveren, plusz kísérletezés melyik dögre mi javallt?...ezt a részét kiba eltalálták, soha senki nem fogja leellenõrizni hogy valóban 17 bazillion különbözõ fegyver van benne...elég lesz a fegyverfétisû játékosoknak is <#gun>

srácok
nagy hülyeség lenne egy olyan altopic nyitása, mint például a need for speed fórumnak a saját pimp csodáinak bemutatása..arra gondoltam, ezer és ezer kérdés fog felbukkanni majd hogy: - ez fegyver elég jó? - milyen fegyvert használjak ha szirén vagyok? - meg egyébként is kíváncsi lennék egy egy olyan egzotikumra, amit én 20. végigjátszásra sem láttam, hiszen ha nem is 18 millió, csak 100 ezer variáns kijön, az is iszonyú szám

elég a fegyver adatlapját belökni, esetleg spoiler-ben feltüntetni hol bukkant rá, bár ha láda adta, akkor mindegy, bárhol elõjöhet
DJ RX7
egyébként ha gamespy-on akarok játszani haverral akkor is kell?

:3

DJ RX7
és melyikeket? leírnád légyszíves

Igen, nem esetleg, hanem portokat KELL (muszáj, ha csatlakozni akarsz) forwardolni...

Kb. mint a Diablo-ban. Van ezer féle tulajdonság, meg ezer féle sebzés és ezeket variálja. Itt is vannak szintek, fehér az alap, zöld az ennél jobb, kék mégjobb stb. Szóval vannak egyforma fegyverek. De egyforma tulajdonságú fegyverek nemigen. Max ilyen alap, fehér cuccokból.

Why so serious?

ja mondhatjuk így is, de nézz review -kat azokba mindent elmondanak
tehát van x féle fegyver amik fel vannak vértezve y féle tulajdonsággal?
hát vannak fegyók amik ugyan úgy néznek ki, de nagyon eltérõ a tulajdonságuk... pl.: fire damage, corrosive damage, fire rate, accurate stb..."The developers of Borderlands created a program that generates weapons based on a set of rules. In addition to this massive variety of weapons which can be found, your existing weapons can be upgraded with additional abilities. According to Game Informer, Randy Pitchford reported that the last weapon count for the game was an astronomical 17,750,000."
de ez hogy értsük? tehát ezek között mind van legalább egy minimális különbség tulajdonságilag is vagy mondjuk csak máshogy néz ki v iylesmi?
Hát minden skillnek 5 szintje van ,de ezek passzívak. És minden kasztnak van egy fõ skillje, hunter sast idéz, soldier gépágyút rak le (~engineer tf2-ben), többinek nem tudom 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

loller 17,750,000 fegyó van benne
ruffirant
ha multiztok és megcsináltok egy küldit akkor nálatok mindenki kap xp-t?

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

tulajdonképpen csak egy aktív skill van, és azt lehet erõsíteni passzívokkal, bár nem teljesen biztos mert én eddig csak siren-nel voltam

Positive Mental Attitude

a skillekkel kapcsolatban még: maguk a képességek is fejlõdnek? tehát egyre erõsödnek.
2. Nézõpont kérdése
3. Nagy
4. Igen
5. Van egy, de lehetrá gépágyút tenni, vagy rakétavetõt

Positive Mental Attitude

DJ RX7
1. 4 kaszt van ezeknek 3 talentáguk amiket ki tudsz talentolni. mindegyiknek saját különleges képességük van.
2. biztos nincs fél milla fegyver
3. elég nagy sok pálya rész van
4. igen elõfordul
5. vannak jármûvek

Sziasztok épp filózom a játékon, válaszolnátok pár alap kérdésre?
1. mennyire szabad a képességek fejlesztése? mármint, kiválasztok egy kasztot és fejlõdhetek 2-3 irányba vele vagy ettõl kicsit szabadabb?
2. az a bizonyos félmillió féle fegyver mennyire igaz?
3. Mekkora a játéktér?
4. Ugye elõfordulnak olyan böhöm nagy ellenek is ahol csak nézünk felfelé mint a plane-áriumban? 😊
és végül 5. Jármûvek vannak?
DJ RX7
nem megy sajnos sehogy.

routernél kell valami piszkálni?

Fpocok
Mi ugy csináljuk, hogy én hostolok egy public gamet, nem private ot, es meginvelem a friendsbol, igy siman feljon ram.

Fordítva nem megy, csak ha én kreaálom 😛

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én ma néztem meg haverral és ment (neki rld, nekem rzr, szal nem ütközik a 2). Tûzfalat kilõtted?

DJ RX7
üdv újra!
haverral próbáltuk volna lan-on vagy online-on keresztül de nem jött össze.
hamachin megcsináltuk a hálózatot de úgy sem akart menni gamespy-on szintén nem. mindig timed out lett. nem ment be 15 mp alatt. havernak csak 1,5 mb-os nete van. az lehet a probléma? pedig egy városban lakunk.
esetleg portokat kéne fowardolni routeren? egyébként, hogyan tudnám a public game-nél a szervereket valahogy szûrni? mert kicsit idegesítõ hogy refresh-kor mind 10-10 új szervert hoz fel.

Pretorian
Ez kurvajó játék lett, nálam nagyon betalált, megvevõs. Kb. 5 órát nyomtam eddig, remélem jó hosszú és változatos lesz. Kb. ilyennek kellett volna lennie a Hellgate: London-nak szerintem, persze kicsit más hangvételben.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Calver
pontosan.
több játékos = keményebb ellenfelek = jobb loot. de ezt írja is a betöltõképernyõk egyikén.

"The trees move. Do you not see it?"

VRSDM
ha többen álltok neki egy kvestnek akkor annyival nehezebb is?

u dont have to listen anybody else but me

skyman14
mi haverral meg beszoptuk mert a steamen rendeltük elõ 😄 a +1t-t még nem is sajnálom a webshoposokhoz képest csak a dobozkáját 😞. De péntek reggel már mehet részünkrõl is a game 😉

Úristen... má meg is van. LOL... Ilyen helyre rakni... Fél napot kerestem.

Lenne egy kis problémám... Azt a questet csinálom, amikor a snipernek a részeit kell összeszedni. A 4 alkatrészbõl három megvan, de az utolsót, a Sniper Rifle Bodyt egyszerûen nem találom.
Elvileg ott kéne lennie, ahol a Sledge Safe House bejáratához közel van az a kis "falu", ott az egyik ilyen körös búdé mellett. De sehol sincs, egyszerûen nincs ott... Rajta állok pontosan, ott ahol lennie kéne, de a helyébe csak egy nagy kõ van. Nem értem, már vagy 15x körbejártam mindent, és sehol se látom... Pls. valaki segítsen aki már megcsinálta.

bocs elirtam... dvd galaxis 8300
Cd galaxis: 9890 +900 ft
dvd galaxis: 9300 + 1280 ft postai utánvéttel
Eredeti megvásárlása: 1.
2.
Nem mind1 😄
Az jó mókva volt, négyen öltünk és mindenki kifogyott a végére... 😊

Why so serious?

RedDevilsza
Ne aggódj quest lesz, és a rewardja lesz a lila elephant gun. Skagzillát kell megölni.

Hol van ez az elefánt ?

hát elsõre meg haltam de csak kb. 10% élete maradt 😄 én géppisztolyal és 1 revolverrel estem neki 😄 messzire futottam és mindig ki nyitotta a száját 😄 úgy elég izmosan sebeztem

Heló srácok vettem egy SMG-t de de nincs nálam! Mit csináltam rosszul, vagy holt találom? Még az elején vagyok!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Maxtreme
uhh ne is mond. Én is adtam neki rakétavetõtõl kezdve, gránátokon át, mindennel 😄

az elefántot én is megszereztem 😊 kemény állatka volt az a nagy izé 😄 öltem vagy 2-3 percig 😄