5584
-
Noodlee #2223 Nincs kedve valakinek du. kb 5 órától multizni?
(Gamespy) -
#2222 Na igen, még az lehet egy 3. probléma:) -
Gibor #2221 Ezt értem... oké de sokáig tölt a map és kibasz azzal hogy a szerver szétkapcsolt... Szar gép.... -
#2220 Csatlakozáshoz nem kell semmi. Általában két probléma van:
1. a host indítója nem engedte ki a portokat
2. tengerentúli, vagy magas a ping-je.
Amelyik játékhoz nem csatlakozik az első 3-4 másodpercben, azt hagyd a fenébe. Amelyik rögtön csatlakozik, az általában jó lesz. Ha nincs jó szerver, nyomj E gombot és listázódik a következő adag. -
Gibor #2219 Énse tudok online... néha egy szerverre nem timeoutol akkor meg a sok töltés miatt elveszti a kapcsolatot :S -
#2218 Readme-ben leírt portokat kiengedi/kikapcsolja a tűzfalat a játékot indító fél, hamacsi indít, online/private host-ot indít, majd meghívja a vendéget (friends, add, invite). -
Richardix #2217 ha online nem tudsz játszani az már egy másik gond... portok kiengedve/tűzfal kikapcsolva? próba szerecsen -
cornellred #2216 köszi^^ de azért kérdeztem mert online nem tudok vele játszani ezért szeretnék haverral hamacsin mert van rajta lan de mégse látja egymást a két gép a játékban -
Richardix #2215 játékba bemész online aztán ott lehet játszani. -
cornellred #2214 sziasztok! be tudta valaki üzemelni hamachin? -
Jobboka #2213 jah igaz... főleg, h. együtt toltuk és még így se olyan fogos....max a jobb cucc megszerzése miatt -
Richardix #2212 hidd el ha eléred a lvl 50-t akkor már nem lesz olyan addiktív... sajna :( -
xxxpaulxxx #2211 VÁÁÁÁÁ utálom ezt a játékot!!!!
Hogy miért? Mert annyira élvezetes és addiktív, hogy reggel 8 óta ezt nyomom... -
haxoror #2210 Az autókat jobb gyalog szétlőni -
#2209 Berserk a leghatásosabb action skill mind közül, még a többivel nem jutottam el playthrough 2-ig, de...
Berserk az tarol -
MURopi #2208 Egész jó kis game, bár a walkthrough 2-ben kicsit imbák a kocsik... a bossok nehezek de ölhetőek, de ha jön 3 autó akkor kampec :D ha nincs 2000 shielded akkor 3 lövés alatt megfektetnek :S bár a berserk elég imba, shieldből lehet 40% health boost, skillből 60% meg van olyan class függő cuccos ami növeli még 50%al az életét, 50esen bőven össze szed 3k életet :D -
#2207 fegyverek keresése, PLUSZ a kristályok megszerzése, lesznek olyan küldik, ott se mindig mutat rá -
#2206 Sehogy. Amelyik tetszik, használd. A többit, add el. -
#2205 hogy kell fegyvereket össze szerkeszteni??? nem jöttem még rá -
#2204 Ahol fegyver alkatrészeket kell összeszedni, ott lesz, de ott épp az a feladat. Csak kb. mutatja meg, hol vannak a keresendő tárgyak és neked kell őket megkeresned (ez a "scavenger hunt" lényege). -
#2203 Scavanger Huntnál direkt nem pontos a térkép... kicsit kutakodjon a player is... ez így van rendjén... csóka annyit tud hogy x helyen szórták szét a fegyvert... hogy melyik része pontosan hol van... ez a küldi lényege :) megkeresni... -
xxxpaulxxx #2202 Hát persze... mert megint pár méterrel odébb mutatott a térkép.... váááááááááááá! Könyörgöm!
Ez egy kibszott jó játék! Hibátlan de tényleg! Tökéletes! De ezt a térképet javítsák már ki könyörgöm... ugye később nem lesz durvább eltérés a térkép és a valóság között?:D -
xxxpaulxxx #2201 Hol a picsába van Shep Sanders mert az Arid badlandsen már csak nála vannak küldetések, viszont ő teljesen felszívódott... elvileg az autóút 1. kapujánál kéne lennie (oda mutat a térkép) de itt nincs senki -
#2200 és erre kuss és a szél kergeti az ördögszekereket a topikban :D -
MURopi #2199 Hát akkor húzzunk bele, írjunk mint az állat :) -
#2198 :DDDD az a feladat, hogy töröltetni úgy hogy ne kapj pontot a Sentinelektől :DDD bár...ha átkerül a következő oldalra akkor már nem számít...nem mintha bárki is képes lenne visszaolvasni :DDD -
#2197 akkor tőlük kérek elnézést!
btw: észrevettem, ezért válaszoltam vissza nagy smile-val ;) -
#2196 nem anyáztam, ez is ironikus volt :D
nem szidtam a játékot, nekem bejön, pár apróbb bugot leszámítva egy rossz szavam nincs rá, sőt, még a sztorija (már amennyit megtudunk) is tetszett (mivel nem csak megyek és lövök mint itt pár birka :D )
oké hogy kifaszulsz, csak a normális játékosokkal is kib@szol így :D -
#2195 Jól van, akkor elnézést kérek mindenkitől. Csak a f***om ki volt már ettől a temérdek hisztitől:
"Jaaaj, nincs storyja!"
"jaaaj, de szar a játék"
"jaaaj, miért nem lehet benne normálisan fejlődni?"
bakker, ha nem tetszik ne játszatok vele. Amúgy meg az ilyen anyázásokból, hogy miért nem spoilereztem derült is ki, hogy nah? nah mi van? mégis csak van storyja a játéknak? -
#2194 habár most mégis az anyázást választottad! :D -
#2193 spoiler használata: 5 mp
magyarázkodni/anyázni/flamelni: a lifelong lehetőség
én az 5 mp-et választottam volna
maradok tisztelettel
alásszolgája -
xxxpaulxxx #2192 csak gyorsabb elolvasni, mint észrevenni, hogy irónikus vagy:D -
haxoror #2191 blablabla -
#2190 nem-nem, a helyes idézés az így lenne:
"hogy ugye ne mondjunk semmi spoilert, mert most úgyis inkább a játék fikázásáról van szó"
nem kell megdögleni, csak észrevenni az iróniát és:
"találunk bizonyos emberkéknél "kulcsokat" a Vaulthoz"
ebből rájönni, hogy oké, itt valami nem stimmel.
köszöntem -
#2189 " hogy ugye ne mondjunk semmi spoiler" volt az első sorban :DDD
a ne mondjunk semmi spoilert nekem szó szerint azt jelentette hogy nem fog árulkodni, meg szerintem az összes értelmes létformának is azt jelentené akik tudnak olvasni (nem mint Richardix, de mind1)
igazatok van, rohadjak meg hogy egy nem spoilerként feltüntetett hozzászólást elolvastam (ami egy spoilerhegy volt) és mertem érte szólni (normálisan, félig viccesen, nem beszólogatva faszságokat)
hátajókurvaanyámatnekem! -
Knabb #2188 no mind1... attól még fogok tudni aludni... -
Knabb #2187 De legalább tettél volna spoilert elé vagy figyelmeztettél volna baszodalásod... -
MURopi #2186 XDDDD -
Richardix #2185 könnyű mást hibáztatni.. ha nem érdekel a sztori ne olvasd el a kommentjét, aminek az első mondatából minden értelmes életforma rájön mi következik. ő is rakhatta volna Spoilerbe, de ez akkor se az ő sara kizárólag. -
#2184 Nyugodtan, a stáblistát úgyse nézi senki.