5584
-
#2263 Én délután 4 óra után [de jó] szabad vagyok egy tesztelés-mókára.
Csak részletesen írjátok le nekem, mit kell tennem, kérlek, a csatlakozáshoz!
JátékKém azonosítóm: i2k009
-
Noodlee #2262 Köszönöm a tegnapi játékot MerlinW, és a titokzatos idegennek :)
Ma esetleg valaki? -
Noodlee #2261 Nekem is néha kifagy (gondolom a "biztonsági másolat" miatt), de nekem kb. 10x hosszabb üzenetet ír ki :) -
#2260 biztos ki fagy? Ilyenem nekem is van, várj egy 2 percet, és el kell hogy induljon újra, ha nem akkor tényleg kifagyott. -
#2259 Helló
Néha csak úgy magától kifagy a játék és semmire nem reagál mi baj lehet?
Köszi!
-
#2258 Ezt megjártam:(, nem indul a barátomnak sem(a minimum igényeknek megfelel, angol sp1-es xp-t használ):
-
Noodlee #2257 Vagy bolt! -
#2256 Olvassa el az nfo-t vagy reloaded. -
Trantorius #2255 Két játék magyarítását várom és mind a kettöt te csiálod, előre kösz! -
Yamada89 #2254 Peace!
Havernak az a gondja van vele hogy telepítésnél 10 mp alatt felteszi de semmit nemcsinál utánna.
letöltötte újra de ugyanazt csinálja.
Vmi tipp? -
vincentvegahun #2253 Sziasztok!
Valakinek nincs kedve most játszani? -
Noodlee #2252 Valahogy nem jön össze ez az InGame egymásra találás :( -
#2251 Kicsit már több, de csak 50%-nál írom át :)
-
vzajcev #2250 Már 25%-on -
#2249 Gamespy-on: i2k009 vagyok
Van egy Szirénem, 2. szinten - itt, a könyvtári gépen.
Kinek van kedve játszogatni?
Addig is, ellenőrizni tudnám a hálózati játék szövegeit...
Még úgy 15 percet várok, aztán belépek valami idegen bandába.
MerlinW tuti Dragon Age-ezik :)=
-
Jobboka #2248 kb amikor megtanulsz angolul xD -
#2247 Nézd / figyeld az aláírásomat...
-
Trantorius #2246 KB mikor lesz kész a magyarítás? -
#2245 Sajnos, nem a gyakorlat beszélt belőlem - én csak a játék szövegei és az itteni hozzászólások alapján tudom, amit tudok a multival kapcsolatban... otthon no net.
-
Richardix #2244 de, pontosan így. -
#2243 Hát nemtom, de szerintem ha azt választod, hogy "Host Private Game" akkor csak az csatlakozik akit meghívsz...legalábbis eddig haverral mindig ketten nyomtuk és sose senki nem csatlakozott pluszba, pedig töltöttünk jó időt a hostolás kezdőképernyőjén...de javítsatok ki ha nem így van. -
#2242 felvettelek, priv ment, epp raerek -
Noodlee #2241 Fél 5-5 körül leszek csak.
Itt is meló van :( -
#2240 mennék én ha nem dolgoznék...majd este hat után ;) van egy 18as soldierem, őt kicsit megtápolhatnánk :D -
#2239 na mivan nem jön senki? -
#2238 vegyetek fel akkor offkorz a gamespy id.valaki inveljen ,már a játékban vagyok -
Noodlee #2237 Ha nagyon nincs jelentkező, akkor akár tolhatjuk együtt is. van egy lvl 37-es karim, valahol a második végigjátszás elején tartok. -
Noodlee #2236 Én is így vagyok vele.
Akár húzok egy lvl 1-es karit is, ha igény van rá, csak értelmes magyar arcokkal szeretnék játszani! -
#2235 én jövök játszani srácok,36os vagyok ha nem gáz,nem kell semmi loot csak játsszunk :) -
Noodlee #2234 Akkor marad a passal ellátott. -
#2233 Lehet készíteni jelszavas szervert is. A játékosok számát - a szövegek alapján - nem lehet megadni.
-
Noodlee #2232 Amúgy meg olyan nevet kell megadni a szervernek, amiből kiderül mindenkinek, hogy ha nem magyar vagy, akkor kirúgunk :P -
Noodlee #2231 Meg lehet adni, hogy hányan jöhetnek nem?
Esetleg jelszavas játék nincs? -
#2230 én jönnék egy órára, csak az a baj, hogy az egyik karakterem tizen valahány, a másik meg 50 :D -
#2229 Nem elég: automatikusan kerülnek be mellétek akkor még ketten, idegenek...
-
Noodlee #2228 Az én ID-m Nood77. -
Noodlee #2227 Simán felhúzom a bringádat, ha gondolod :)
Akár egy lvl 1-es karakterrel is elbohóckodnék, csak multizzunk.
Amúgy nem elég a 2 játékos? -
#2226 lvl 30-as lányommal játszhatsz kicsit ha akarod. Öccá óránként gumi nélkül
MerlinW-HUN a GS ID-m, vegyél fel, és keress még két fórumtársat, oszt felhúzzuk a 24-es karakteredet. A 37-essel még nem játszanék. -
Noodlee #2225 Lvl 37 Walktrú 2, valahol még az elején
Lvl 24 körül Walktrú 1
Meg van 2 db lvl 10 körül. -
#2224 "Hanyas vagy..."? :D