Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

50-es szintig összesen 46 skillpontot lehet csak összeszedni, az összes skill kimaxolásához 106 pont kellene = normális esetben nem lehet minden skillt fullra fejleszteni.

valszeg bugos a mentésed

Calver
elvileg annál magasabb szinten kellett volna leölnöd, szóval azért volt kemény a srác <#nyes>
amúgy annyira nem nehéz, szép nagy a feje, könnyû rajta critelni <#vigyor1>

na akkor egy kérdés: milyen hosszú a játék? konkrétabban "Road Warriors: Bandit Apocalypse" küldit toljuk majd holnap komával, mennyi van még kb hátra?

"The trees move. Do you not see it?"

ezt vmi cheattel sikerült elérned?
de ezt hogy maxoltad mind ki? ez lehetetlen!
hanyas szintû vagy te? szintenként 1 Sp-t kapsz és 50 a max szint akkor hogy a tyúkanyó tollas valagába maxoltad mind ki?!
DarkSector
nézd már meg.
tudom mit beszélek ember...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Akkor hogy ne legyen félreértés...
KONKRÉTAN ezekitán van még más skill, amit tunningolhatok vagy ennyi van csak 1 karakterre?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RedDevilsza
Te mirõl beszélsz? Nem lehet fullon mind3 ágad. Valamit félreérthettél...

DarkSector
Oda is irtam, hogy ez már fullon van.

DarkSector
jah ha nem szerzel több skill pöttyöt, akkor igen.

singleben a lövegtorony = vezetõülés <#nezze>

Szerintem az egeres kormányzás nem feature hanem egy bennmaradt bug, mintha az controll beállításnál láttam is volna hogy a fordulás az A/D gombokon van csak a játékban valamiért mégsem mûködik.

Ja és a kocsi rakétavetõje pontosabb ha átülök a toronyba de a toronygéppuska átülés után nálam nem válik pontosabbá, ugyan olyan pontatlan marad mintha a vezetõülésbõl lövöldöznék.

Mindenesetre szórakoztató halomra gázolni a népet <#hehe>

Én 20-as szinten öltem meg, két tár az smg-bõl és vége volt.

már armoryban is válaszoltam de ide is leírom.
nem fejlõdsz annyit, hogy mindet kimaxold, szóval csak nyugi.
50 szint, sztem több van ott.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DarkSector
Nah vannak ugye skillek, nekem a repkedõ sasok vannak fellül, utána 3 vonalban megy tovább, és lehet skilleket fejleszteni.
ha ezek megvannak, akkor ???
kész ennyi?

am a claptraprõl nekem mindig Wall-e jut eszembe, nektek nem? 😛
offkorzreg
nem baj 😊

a szörny szintjétõl szerintem, 1esen be mentem circle of deathezni pár emberrel el lõttem 4-5 tárat és fejlõdött a fegyverem 😄 alig 2 perc alatt fejlõdött 😄

Skill-t multizás nem csesz el, a karit se! Ez az egész lényege, hogy fel mész netezni és meg kapod a küldiket, elég hülyén van megoldva meg elég bugos de ezvan 😊 amit már 1x meg csináltál nem csinálhatod meg újra szóval küldi szétcseszõdés max abból állhat hogy már level 1en meg van a játék fellelhetõ összes küldije 😄 ha elég sok gamebe csatlakozhattál meg 😄

jah lenne 1 kérdésem:
a fegyver képzettség az a találatok számától, vagy az okozott sebzéstõl függ h mennyit nõ?
ez personal skill, neked más, soldiernek is más, ilyened nem lesz, nekem sem a teid<#shakehead>
jav: én ....
offkorzreg
jó de én siren vagyok,kicsit más a helyzet 😄
amúgy az is jó taktika csak nekem nem nagyon jött be

offkorzreg
az is jó lehet,nekem még nincs olyanom 😊

és vérsast küldözgetek - mordechai karakterét játszom - csak néha nem látja a célt, körülöttem kering, bár ilyenkor újra, egybõl "elsüthetem"
armageddon666
Ugye? 😄
Szerintem kicsit imba 😄 Legalábbis ha egyedül van az ember 😊 Egyébként a társam lenyúlja a gyógyítóhatást 😞

@

húúú...az egyik leghasznosabb holmi a transfusion gránát, bemegyek egy ellencsorda kellõs közepébe, azt leejtek egy ilyen gránátot...amit sebez én kapom healtbe..csodás holmi<#finom>
én azt a taktikát csináltam, hogy a 2 bejárati ajtó között ingáztam és közbe sniperrel lõttem... ha betöltött a képességem akkor a lõállást is odadobtam neki (Soldier vagyok).
offkorzreg
én 14-esen öltem meg,hát nem volt egyszerû,csak kétszer haltam meg 😄
aztán úgy öltem meg hogy megsebezni sem tudott a gecie.aztán a kis mutáns genyókat is leaprítottam.^^
egy jó taktika volt Sledge ellen azthiszem 😊

hu basszus ez a Sledge elég kemény csávó volt. Mondjuk nemtom, 16-os szinten öltem meg.. az sok vagy kevés?
DJ RX7
azt hol ellenõrizhetném?

:3

armageddon666
Lövegtoronyról jut eszembe:

Pálya szélén vannak ilyen baszott nagy tornyok, nagy ágyúkkal rajta... És ha kisétálunk a szélére, akkor becéloz, és ilyen nõi hang figyelmeztet, hogy ha jót akarunk jöjjünk vissza 😄 Nem mertem továbbmenni... valahogy az a hatalmas torony, meg ahogy becélzott, olyan félelemkeltõ volt... nem tudom miért...

@

Vazze, random fagyásokra és hangelmenésre van orvosság ? esetleg patch ?

Hello. Mad mel es küdinél mit kell csinálni? Amokor egy nagyon nagy üst felett van egy csontvázon áll.

kuci06
persze, ez a játék egyik nagy feature-ja 😄
de ahhoz ajánlott új karit indítani, mert ha a single-s karival mész online, elcseszheti a küldijeid, és a skilljeid (olvass vissza, sokan panaszkodnak)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Hegi90
és meg lehet ilyen co-op szerûen is csinálni a küldiket? az tök jó lenne 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

kuci06
úgy tudom, hogy csak gamespy-on keresztül megy

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Lövegtorony != vezetõülés.

De tényleg...egérrel lehet kormányozni. Hát, ez van, ezt elnéztem. De azért tényleg nem túl szerencsés, ez a egér +billentyûzet

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Beast Machine
A jármûvek irányítását nagyon elrontották szvsz.

Sokkal jobb lett volna, ha úgy csinálják mint minden más játékban, mint pl a Mass Effectben: wasd-al mész, egérrel fogatod a lövegtornyot.

...vágod?

Egérrel hogy lehetne már kanyarodni, azzal csak a rakétavetõt forgatja, legalábbis én így vettem észre, de mindjárt vissza lépek és megnézem. Ennyire csak nem lehetek figyelmetlen.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

pluhi
Egér bácsival kormányozz. Simán jó.
Egérrel kell kanyarodni -.-' a,d-vel nem is lehet 😄

Most kaptam jármûvet elõször. Nem tudom, csak nálam ilyen botrányos az irányítás? Alig lehet vele fordulni, kanyarodni. Majd ki szakad a D és A gomb, de ez csak egyenesen megy. Ez most nagyon idegesítõ benne

pluhi
Nem más. Amit a routered kap a szolgáltatótól, az lehet más, amit õ ad a gépednek az marad ua. Már ha nem áramtalanitod a routert minden nap, de talán akkor is ugyanazt kapja a géped.
grebber
De az mindig más és más naponta új.Akkor minden nap újból be kell állítgatni?

Next PC upgrade: 2022

Két 14. szintû Bruiser(olyan nagy állat,nem biztos,hogy ez a neve) jött az én kis 11. szintû Sirenemmel szembe. Azt hittem,hogy meghalok.
Ekkor(az utolsó táramat beléjük eresztve) felgyújtottam mindkettõt(mák volt, mert ritkán van olyan,hogy egy tárral két ellenfelet is felgyújtok) és végignéztem,ahogy az életük kb a negyedéig csökken. Lõszer nélkül még így is kurva nehéz volt(Phase walkoltam fel s alá) de sikerült.😄
Az a jó a játékban,hogy van benne mozgató rugó, a loot,ami hajtja a játékost akkor is amikor már az 500. ugyanolyan ellenfelet öli le.
Az egyetlen ami hiányzik az a dualwield. De ez nagyon.

pluhi
A saját géped IP-jét, amit a router osztott ki neki. Futtatás, cmd, ipconfig /all, hálókártya megkeres, IP address.
grebber
Van az ip mezõbe oda mit kell írni a ROUTER alap ipjét amit a böngészõbõl elérek????

Next PC upgrade: 2022

Hegi90
hmm

és xfire-n megy a multi?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Calver
portforward.com, router kiválaszt, Borderlands kiválaszt, örül. annál részletesebben kétlem h bárki el tudná itt magyarázni.

"The trees move. Do you not see it?"