5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Richardix
    nem, csak és kizárólag az csatlakozhat, akit te hívsz be a játékba.
  • Knabb
    Igen, kivéve asszem ha te már playthrough 2ben vagy ő meg még nem vitte végig az 1-et sem
  • Noodlee
    Az rendben van, de aki benne van a friend listben, az bármikor joinolhat az én játékomba meghívás nélkül?
  • Knabb
    Friend listből lehet invitelni.
  • Noodlee
    Privát játékba tud az csatlakozni, aki a barát listában benne van, vagy csak meghívás alapon lehet?

Public játékot nem indítok többet, mert fél perc alatt tele lett noobokkal :)
  • vincentvegahun
    Valaki jön játszani?
  • IMYke2.0.0.0
    Bizonyíték [a kedvetekért raktam natív felbontásra, amúgy 1024*768-ban menne a játék, mert rohadt gyenge ez a GF8500 GT]:

• IMYke2.0.0.0
    Na, srácok, én visszaigazoltam az engem bejölölőket.
    Úgy látszik, ma nem tudok jönni - pedig háttérben ott fut a kicsike -, mert hoztak egy gépet, amit meg kellene csinálni. S ráadásul, ezt korábban ígértem be... :)
    Holnap?
  • MerlinW
    Okéoké. Linux alatt dolgozom, ha végeztem és átmásztam ablakba, visszaigazollak.
  • Maak
    Felvagytok veve jol, MerlinW te is, ha valaki raer szoljon es jovok.
    K1cs1_P3dr0 a nickem

xfire nypetya78, (a konnyebb kommunikacio miatt)
  • MerlinW
    Most nem lesz rá szükséged, de sosem árt:)
  • IMYke2.0.0.0
    Rendben. Hamachi is van [legújabb] a könyvtári gépen...
  • MerlinW
  • MerlinW
    Hamacsi hálózaton belül kell, nekem és sokan másoknak legalábbis nem működik a LAN funkció, csak a private host. Az meg nem megy egy külső IP-vel.
  • Noodlee
    Majd otthon neki esek, beállítom a forwardot.
  • MerlinW
    Akkor majd indítunk mi egy lvl2-es szervert, és meghívunk rá. Csatlakozáshoz nem kell extra nyitott port.
  • xxxpaulxxx
    de miért kell hamachival nyomni???

itt kiválasztod a routered, meg a játékot és követed a leírást...
  • Maak
    melyik verzio?

tegnap akartam irni xfiren, hogy gyere ts-re es becsatlakozom a jatekba, de mire irtam volna eltuntel :s
  • Zs0lt1
    Jah a kapcsolódási problémákhoz hozzászólva, mi hamachi-n keresztül játszunk és ott megy simán gond nélkül.
  • Zs0lt1
    Ok, azt vágom, csak nem jöttünk ott rá, hogy lehet két kocsit használni, egyet tudtunk csak és kicsit véna volt, de toltuk egymást :D
  • Maak
    en is ezt mondtam :) csak nem mindenkihez lehet csatlakozni, pl hozzam nem tudtak joinolni hiaba invitoltam, viszont aki kinyitotta a portokat a routeren azokhoz igen

(sajna en nem tudom megcsinalni, foleg mert nem tudom a router jelszavat, es az alapertelmezett nem mukodik :( )
  • Noodlee
    Privát partit kell indítani, és oda azt hívsz meg, akit akarsz.
  • xxxpaulxxx
    Nah zsír, végigvittem
    A vége... hátbazeg... szopásXD
    Amúgy a főboss iszonyat könnyű volt: 1, mert rögtön megtaláltam hogy lehet legkönnyebben megölni, anélkül hogy megsebezne:D 2, egy ilyen kis cukiságot találtam még előtte:

-Közepes sebzés, de az gyorsan
    -gyors töltés
    -lőszer regenerálás és ez is gyorsan:D
    egyetlen szépséghiba a távcső hiánya:)

Szóval... azt kell mondjam, hogy már rég szórakoztam ilyen jót, mint ezalatt a játék alatt

Jah és ha valakit kellene húzni, az szóljon! Lvl 36os vagyok:)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem nincs port forwardom.
  • Maak
    felveszlek mindkettotoket (Nood77,i2k009) es jovok en is, de az lenne a jo ha valaki tudna hostolni private game-t, mert olyan szervert eletben nem talalsz ahol 3 szabad hely van, vagy ha megis akkor nem tudsz csatlakozni :s

ha valamelyikotoknel be van allitva a portforward akkor johet a mehet
  • offkorzreg
    igen jó úgy ha csak bemásolod a mentést :)
  • xxxpaulxxx
    és néha ez milyen jól jön, amikor egy bossnál ott hagyom a kocsit és akkor már csak oda kell teleportálni halál után:D
    Bár már elég rég haltam meg... picit erősebb vagyok, mint a küldetések szintkövetelménye:D
  • Noodlee
    Vagy mégis
    Amúgy, ha már megvan mindkét kocsi, akkor csak a már meglévőkbe lehet beszállni, teleportálódni, függetlenül attól, hogy az adott pályán milyen messze hagytad.
  • Noodlee
    Eh, újra olvasva a kommentedet látom, hogy nem ez a gond.
  • Zs0lt1
    ok, köszi!
  • Noodlee
    Amikor kiválasztod, hogy milyen típusú autót szeretnél, ott a panel felső részén van 2 kis autó ikon, ott lehet választani, hogy 1. vagy 2. autó.
  • Zs0lt1
    Hello!

Négyen játszunk, nem tudja valaki, hogy tudunk két autót egyszerre használni, mert mikor a másodikat kérnénk, azt már nem engedi.

Köszi!
  • Noodlee
    Nekem simán fut a játék, csak néha dob ki 2000 soros hibaüzenettel.
  • Noodlee
    Nem tudom, hogy megy-e másik gépre szimplán bemásolva, de nem hiszem, hogy gond lenne.
  • Noodlee
    A GS ID jelenik meg a karakterek felett, mint név, függetlenül attól, hogy mi a karakter "igazi" neve.
  • Noodlee
    Én is csak tegnap próbáltam meg a multit, de nem vettem észre semmi gondot.
  • IMYke2.0.0.0
    Rendben! Én is fél öt körül kerülök géphez.
    Otthoni mentésemet szimplán bemásolhatom a könyvtári gép mentésére, működni fog?
    Nem kell valamiféle egyéb trükközés?

Otthoni "Nevetke" karakterem - a lenéző nevetése miatt kapta, amikor legyűri ellenfeleit - 13-as Szirén, a könyvtári csak 2-es.
  • lalakov
    És valamikor elindul?
    Jártam már Gearbox fórumán is és eredetivel is gond van, különböző gépeken és op. rendszereken.
  • Noodlee
    Én csak fél 5 körül vagyok elérhető.
  • Noodlee
    Tegnap elvileg felvettelek, de csak akkor tudunk mit kezdeni egymással, ha ingame visszaigazolsz.
    Sok leírás nem kell, ahhoz, hogy tudjad mit kell csinálni a közös játékhoz.
    Ha mindketten benne vagyunk a másik friend listájában, akkor egyből látod, hogy játékban van-e a másik, tudsz-e csatlakozni hozzá, stb. Játékba való meghívást is tudsz ott küldeni a másiknak.

Az én ID-m: Nood77