5584
-
Richardix #2303 nem, csak és kizárólag az csatlakozhat, akit te hívsz be a játékba. -
Knabb #2302 Igen, kivéve asszem ha te már playthrough 2ben vagy ő meg még nem vitte végig az 1-et sem -
Noodlee #2301 Az rendben van, de aki benne van a friend listben, az bármikor joinolhat az én játékomba meghívás nélkül?
-
Knabb #2300 Friend listből lehet invitelni. -
Noodlee #2299 Privát játékba tud az csatlakozni, aki a barát listában benne van, vagy csak meghívás alapon lehet?
Public játékot nem indítok többet, mert fél perc alatt tele lett noobokkal :) -
vincentvegahun #2298 Valaki jön játszani? -
#2297 Bizonyíték [a kedvetekért raktam natív felbontásra, amúgy 1024*768-ban menne a játék, mert rohadt gyenge ez a GF8500 GT]:
-
#2296 Na, srácok, én visszaigazoltam az engem bejölölőket.
Úgy látszik, ma nem tudok jönni - pedig háttérben ott fut a kicsike -, mert hoztak egy gépet, amit meg kellene csinálni. S ráadásul, ezt korábban ígértem be... :)
Holnap?
-
#2295 Okéoké. Linux alatt dolgozom, ha végeztem és átmásztam ablakba, visszaigazollak. -
#2294 Felvagytok veve jol, MerlinW te is, ha valaki raer szoljon es jovok.
K1cs1_P3dr0 a nickem
xfire nypetya78, (a konnyebb kommunikacio miatt) -
#2293 Most nem lesz rá szükséged, de sosem árt:) -
#2292 Rendben. Hamachi is van [legújabb] a könyvtári gépen...
-
#2291 -
#2290 Hamacsi hálózaton belül kell, nekem és sokan másoknak legalábbis nem működik a LAN funkció, csak a private host. Az meg nem megy egy külső IP-vel. -
Noodlee #2289 Majd otthon neki esek, beállítom a forwardot. -
#2288 Akkor majd indítunk mi egy lvl2-es szervert, és meghívunk rá. Csatlakozáshoz nem kell extra nyitott port. -
xxxpaulxxx #2287 de miért kell hamachival nyomni???
itt kiválasztod a routered, meg a játékot és követed a leírást... -
#2286 melyik verzio?
tegnap akartam irni xfiren, hogy gyere ts-re es becsatlakozom a jatekba, de mire irtam volna eltuntel :s -
#2285 Jah a kapcsolódási problémákhoz hozzászólva, mi hamachi-n keresztül játszunk és ott megy simán gond nélkül. -
#2284 Ok, azt vágom, csak nem jöttünk ott rá, hogy lehet két kocsit használni, egyet tudtunk csak és kicsit véna volt, de toltuk egymást :D -
#2283 en is ezt mondtam :) csak nem mindenkihez lehet csatlakozni, pl hozzam nem tudtak joinolni hiaba invitoltam, viszont aki kinyitotta a portokat a routeren azokhoz igen
(sajna en nem tudom megcsinalni, foleg mert nem tudom a router jelszavat, es az alapertelmezett nem mukodik :( ) -
Noodlee #2282 Privát partit kell indítani, és oda azt hívsz meg, akit akarsz. -
xxxpaulxxx #2281 Nah zsír, végigvittem
A vége... hátbazeg... szopásXD
Amúgy a főboss iszonyat könnyű volt: 1, mert rögtön megtaláltam hogy lehet legkönnyebben megölni, anélkül hogy megsebezne:D 2, egy ilyen kis cukiságot találtam még előtte:
-Közepes sebzés, de az gyorsan
-gyors töltés
-lőszer regenerálás és ez is gyorsan:D
egyetlen szépséghiba a távcső hiánya:)
Szóval... azt kell mondjam, hogy már rég szórakoztam ilyen jót, mint ezalatt a játék alatt
Jah és ha valakit kellene húzni, az szóljon! Lvl 36os vagyok:) -
#2280 Nekem nincs port forwardom.
-
#2279 felveszlek mindkettotoket (Nood77,i2k009) es jovok en is, de az lenne a jo ha valaki tudna hostolni private game-t, mert olyan szervert eletben nem talalsz ahol 3 szabad hely van, vagy ha megis akkor nem tudsz csatlakozni :s
ha valamelyikotoknel be van allitva a portforward akkor johet a mehet -
#2278 igen jó úgy ha csak bemásolod a mentést :) -
xxxpaulxxx #2277 és néha ez milyen jól jön, amikor egy bossnál ott hagyom a kocsit és akkor már csak oda kell teleportálni halál után:D
Bár már elég rég haltam meg... picit erősebb vagyok, mint a küldetések szintkövetelménye:D -
Noodlee #2276 Vagy mégis
Amúgy, ha már megvan mindkét kocsi, akkor csak a már meglévőkbe lehet beszállni, teleportálódni, függetlenül attól, hogy az adott pályán milyen messze hagytad.
-
Noodlee #2275 Eh, újra olvasva a kommentedet látom, hogy nem ez a gond. -
#2274 ok, köszi! -
Noodlee #2273 Amikor kiválasztod, hogy milyen típusú autót szeretnél, ott a panel felső részén van 2 kis autó ikon, ott lehet választani, hogy 1. vagy 2. autó. -
#2272 Hello!
Négyen játszunk, nem tudja valaki, hogy tudunk két autót egyszerre használni, mert mikor a másodikat kérnénk, azt már nem engedi.
Köszi! -
Noodlee #2271 Nekem simán fut a játék, csak néha dob ki 2000 soros hibaüzenettel. -
Noodlee #2270 Nem tudom, hogy megy-e másik gépre szimplán bemásolva, de nem hiszem, hogy gond lenne. -
Noodlee #2269 A GS ID jelenik meg a karakterek felett, mint név, függetlenül attól, hogy mi a karakter "igazi" neve. -
Noodlee #2268 Én is csak tegnap próbáltam meg a multit, de nem vettem észre semmi gondot. -
#2267 Rendben! Én is fél öt körül kerülök géphez.
Otthoni mentésemet szimplán bemásolhatom a könyvtári gép mentésére, működni fog?
Nem kell valamiféle egyéb trükközés?
Otthoni "Nevetke" karakterem - a lenéző nevetése miatt kapta, amikor legyűri ellenfeleit - 13-as Szirén, a könyvtári csak 2-es.
-
#2266 És valamikor elindul?
Jártam már Gearbox fórumán is és eredetivel is gond van, különböző gépeken és op. rendszereken. -
Noodlee #2265 Én csak fél 5 körül vagyok elérhető. -
Noodlee #2264 Tegnap elvileg felvettelek, de csak akkor tudunk mit kezdeni egymással, ha ingame visszaigazolsz.
Sok leírás nem kell, ahhoz, hogy tudjad mit kell csinálni a közös játékhoz.
Ha mindketten benne vagyunk a másik friend listájában, akkor egyből látod, hogy játékban van-e a másik, tudsz-e csatlakozni hozzá, stb. Játékba való meghívást is tudsz ott küldeni a másiknak.
Az én ID-m: Nood77