Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gránátból csodákra képes a sticky fajta (ragadós), ha eltalálod vele akkor rátapad a gránát a testére így nem tud elfutni elõle, fõleg az a vicces ha sikerül fejbe dobni vele <#hehe>

triplet
Na jó, elmehet a win7 a picsába<#mf1><#falbav>
Rakom vissza az XP-t-.-

/facepalm

én Boneheadet úgy intéztem el, hogy a táboruk elött van egy kis rész a sziklafalban ahova el lehet bújni fedezékként, kb 70 méterre.
Onnan lõttem, ha a pajzsom alacsony, vagy újratöltök vissza a fedezékbe. gránátot akkor dobj rá ha viszonylag alacsony már a pajzsa mer akkor tuti megsebzi a hp-ját is.
5-ös szinten kapod az elsõ skillpontodat és onnantól minden szintlépésnél kapsz egyet.

A fegyver nem számít, csak az számít nagyon sokat hogy hányas szintû vagy, ha csak 1-3 szinttel kevesebb vagy akkor már érezhetõen nehezebb, ha te vagy nála magasabb pár szinttel akkor meg már gyerekjáték.

JackSparrow88
a karakterem neve most nem jut eszembe, sorry :S

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Azt pontosan nemtom hanyas szinten vok de nemrég kezdtem csak el szal akkor még alacsony lehet.
Ja am lõttem már sniper-rel, shotgun-nal, pisztollyal,smg-vel, sõt gránátot is dobtam rá de nem igen akart megdögleni,mivel pajzsa van és ugyanúgy visszamegy egy idõ után mint nekem. Pedig az ugyanilyen "pajzsos" sima katonákkal nincs bajom de csak ezzel a csontossal...

Fehercsoki
Forwardoltam minden portot ami kell neki,de akárhogy állítom csak a tcp portot forwardolja,ha sima udpre rakom azt akkor sem,ha mindkettõre akkoris csak a tcp mûködik:S MI lehet a baj?TP-Link WR541g/542g routerem vna.

Kizsde
Hanyas szintû vagy, milyen karakterrel és fegyverrel lövöd?

Games For Windows Live ID: Rashool

JackSparrow88
De tökre idegesítõ h az a szemét Bone head állandóan kinyír.Akármilyen fegyverrel lövöm legjobb esetben is csak a pajzsát sikerül levinnem aztán vége. Van esetleg vmi speckó fegyver vagy trükk ellene?

Gunner
a sok lökött (mint eleinte én is xD) úgy hostolt játékot hogy a portokat nem nyitották ki 😊 ezért timeout 😛 megoldás: akinek a legnagyobb a feltöltési sebessége az megcsinálja a portokat és rá csatlakoztok 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Sziasztok!
Én szerettem volna haverokal neten játszani de egycsomo szerverre nem enged be és ha valahova sikerült is belépnem kidobott!
(Nekem eredeti a game a haveroknak nem 😄)
Valaki tud erre valami megoldást?
Köszönöm elõre a segítséget!
Maxtreme
Én azzal nyomom. Itt semmi gond a játékkal.

Murder3
ez is befulladt.
Igazából 1 marhaunalmas játék.
Én azt hittem végre vmi jó kis fps-rpg keverék de ez...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

csítelsz egy játékban?
😄DDDDDDDD
izgalmas lehet

fotográfik kolomp edisön :D

Amelyiknél megjelenik a csaj és magyaráz. Azért észre lehet venni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ne ijedjetek meg! Indítsátok újra a steam-et, ha kell többször és indítsátok el a játékot. Ha kell többször, aztán egyszercsak elkezdi érvényesíteni a fájlokat. Ez egy 5 perc mondjuk és utána semmi gond.

L4D2 demóval is így volt.

Én még hajnalban megcsináltam aztán ki is próbáltam.
Hello!
Nem tudja leirni vki,hogy melyek a fõ küldetések!
Mert nem akarok olyan,gyorsan végezni a gémel!
IMYke2.0.0.0
Ami nem megy, azt nem szabad erõltetni.
Én nem véletlenül nem tértem át Windows Seven vonalra: MINDEN játékom tökéletesen fut.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A hullámvonal a legrosszabb döntés lenne...
Jobb a sima. Hidd el, gyakorlat mondatja velem - ha hullámvonalat látok egy ékezetes betûn, kifejezetten rosszul vagyok.
Mások kézírásában is utálom, de azon nem lehet változtatni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

triplet
Van itt közületek valakinek 64 bites windows7-e? mert nekem az van és lefagy a játék kb 5 perc után mindig. aztán van amikor jó lesz, van amikor kikapcsol a monitor no signal input-going to sleep-el, és csak hang megy kép nincs.
Ezt csinálja a fûrész játék is, illetve az Oblivion is. Csak a fifa10 nem. ötlet? rakjam vissza az XP-t?:S

Olyan fura õ se fér bele ? Mikor hullámvonal van rajta.

IMYke2.0.0.0
Észre sem veszed - elhiheted.
Én csak 1280*1024-ben játszhatok otthon, de még ott sem vehetõ észre... hát akkor 1680*1050 / 1920*1080-ban!

A hosszú ékezet hiánya pedig ezekre vonatkozik: õÕ / ûÛ.
Helyettük: öÖ / üÜ

Hosszú ékezet nélkül érdekes lesz :o

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg sokan nem értik , ezért van problémájuk vele.
A fordításból szármaik, ezért rövid ékezetes:

Caption=Megjegyzés
PromptOld=%s elötted jár a fö történeti vonalon. Szeretnéd utolérni? Ha így teszel, akkor minden, a játékgazda által elözöleg teljesített küldetésért Te is megkapod a jutalmakat.\nHa nem akarod utolérni, a játékotok során teljesített küldetések nem kerülnek mentésre a profilodban, hogy egyedül teljesíthesd majd öket.
Prompt=A játékgazda elötted jár a fö történeti vonalon. Szeretnéd utolérni? Ha így teszel, akkor minden, a játékgazda által elözöleg teljesített küldetésért Te is megkapod a jutalmakat.\nHa nem akarod utolérni, a játékotok során teljesített küldetések nem kerülnek mentésre a profilodban, hogy egyedül teljesíthesd majd öket.
Yes=Utolérés
No=Mégse

Caption=Megjegyzés
PromptOld=%s nagyon elötted jár a fö történeti vonalon. Neked kellene a játékgazdának lenned, ha ezzel a játékossal akarsz küldetéseket teljesíteni!
Prompt=A játékgazda nagyon elötted jár a fö történeti vonalon. Neked kellene a játékgazdának lenned, ha ezzel a játékossal akarsz küldetéseket teljesíteni!
Yes=Folytatás

IMYke2.0.0.0
"Pálya szélén vannak ilyen baszott nagy tornyok, nagy ágyúkkal rajta... És ha kisétálunk a szélére, akkor becéloz, és ilyen nõi hang figyelmeztet, hogy ha jót akarunk jöjjünk vissza 😄 Nem mertem továbbmenni... valahogy az a hatalmas torony, meg ahogy becélzott, olyan félelemkeltõ volt... nem tudom miért..."

Én simán továbbmentem. Jutalmam = halál 😊

Más! Nem hallotta vki, hogy mi a tökömért kellett ilyen képregény grafikát adni neki? Egy rendes grafikával behugyozna bárki a gyönyörtõl.
Üdv emberek!

Minden szinten ad skill pontot? Mert a töltés közbeni kis tippekben azt írja mint szintet lépek osszam el a pontjaim. Eddig keményen léptem 3 szintet de egy darab pontot nem adott.
Elõre is köszönöm a segítséget
skyman14
akkor nálad is ez a gyíkság van :S mivel nekem is sztíííímes

skyman14
besetölti még a logótsem meg semmi

skyman14
az mitõl lehet h egy sima hiba üzivel leáll a game?

Fenrir
Nah éjszaka unlock-olódott a játékom steamen, most reggel megpróbáltam belépni, hogy megnézzem, hogy mûködik-e. Naná, hogy nem indul el a játék, semmit sem csinál indításkor 😊

GG Gearbox és Valve! Ezért megérte még 3 napot várnom!

A halál csupán a kezdet...

DarkSector
neked ez a véleményed.
nekem meg az, hogy nem verem a játékra a fa...m minden nap, és még ígyse hinném, hogy végigviszem, cska belejátszogatok azt ennyi.
izlések és pofonok.

pl valaki a nfs-re veri, én meg mindig letöltök egy 100%-os mentést, lenyomok néhány kört, azt uninstall.
ennyi, tetszik vagy nem tetszik, de nem fogok 100orákat pötyögni a gépem elõtt, mert te kényes vagy a csítre.
gondolom ezt még ha nehéz is, de megérted.

amik meg nekem bejönnek, azokkal meg képes vagyok zúzni több idõt (ha tellik rá), és kipörgetni fullra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tökmind1 h dicsekvésnek vagy sem, a véleményem, hogy aki csítel, annak kuss!
DarkSector
Miért gondolod, hogy ez a játék nyújt nekem akkora élményt, amit kihagynék így a trénerrel?<#idiota>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Merlin amit mond, azért használtam csítet, mert nem izgat annyira a játék.
csak ellövöldözgetek benne.

ami játékok nekem tetszenek, ott egyértelmû, hogy ezzel nem cseszem el a játékot, de a bökkenõ az hogy itt nem is fontos nekem, az elején az elsõ 35-40 küldit lenyomtam azt ennyi nincs ennyi idõm játékra, pláne nem erre.

azt a 16ezres sebzést, meg gondolom te se vetted komolyan azt amit mondtál, hogy én ezt dicsekvésnek irtam le.

lol
ennyire én se vagyok hülye...csak viccbõl irtam, nem azért, hogy én trénerrel 100x akkorát sebzek mint ti, és akkor én jobb vagyok.
csak poén volt, ennyi.

DarkSector
remélem senkit.

RedDevilsza
Miért nem kezdted azzal hogy trainerrel szétbasztad az egész játékélményt? Én kérek elnézést<#idiota>

lekötelezel 😊
MerlinW
Oké, meg lettem gyõzve.

[merlinw.org]

ha már csítelve játszik akkor ne irogassa be ide, hogy 15k-t sebzett a homárba a CSÍTELT SKILLJEIVEL!
aki csítel az ne szerepeljen!
MerlinW
Szingliben úgy játszik ahogy akar, miért zavar az téged. Az hogy hülyeségeket beszél/kérdez a trainer miatt az más kérdés. Online ne csíteljen az a lényeg. Minden egyéb az õ dolga.

Különben is prince-el egyetemben megjelenésig szapulta a játékot, azt sem tudom miért játszik vele egyáltalán 😄

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem most 174-es sniperem van és 117-es revolverem lvl 16-on. Nem is szeretik a srácok😊

[merlinw.org]

és ez kit izgat, csíterkém?
tréner... na szép...
mért hiszik egyesek azt h attól, hogy egybõl eléri a max szintet, minden képességgel, attól jobban fogja élvezni a játékot? -.-
Nincs idõd játszani a játékkal, akkor nem játszol vele annyit.. mi itt a problem?
DarkSector
bakker volt 1 142-es sniper-em, és a lila skorpiónak, vagy mifasznak sebzett CRITICAL-ba 15.874-et!!! <#buck>

DarkSector
tréner-rel, de nem az a lényeg, csak aszittem van több skill, de ahhogy elnézem még ez is sok.

annyi amennyit akarsz 😊
pont ezaz... 110 szintet kéne fejlõdni h mind max legyen, mikor 50 a max.