5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • xxxpaulxxx
    persze, mert be is lehet
    Én is, amikor indítottam hopp már jött is 3 másik ember meghívás nélkül:D
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig nálam minden lejjebb lévő, felsorolt port hozzá van adva a kivétel listához "Borderlands" néven, a tűzfalon.
  • Solid Snake
    Idő tullépés
  • Messi6502
    Nem engedett be SG ew-ba :(
  • Solid Snake
    okszi
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor próba ujra - "SG.hu" címmel?
  • Solid Snake
    Pedig beléptek többen is :(
  • IMYke2.0.0.0
    Én csak kb. 25 perc vagyok gépnél.. :)
  • Solid Snake
    Az voltam én xD
  • Noodlee
    Amúgy pár percig élt egy ImykénekSG nevű szerver, bár én oda sem tudtam belépni :)
  • Solid Snake
    Csináltam és mindenki bejött kivéve az sg-seket
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, basszus... :)
  • Messi6502
    Nos, nincs routerem és a tűzfal is ki van kapcsolva, mégse enged belépni..
    Ez mitől lehet?
  • Noodlee
    Igen, én sem tudok belépni.
    Az indító nem állította be a portokat!
  • IMYke2.0.0.0
    Mégis csak kellene egy komplett FAQ...
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok!

Miért nem tudok belépni egy játékba?
    SG New c. szerver - az lenne a topik játéka?
  • Maak
    C:\Documents and Settings\<Name>\My Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini

ebben keresd meg a kovetkezo sort:

bHasVoiceEnabled=true

csereld le:

bHasVoiceEnabled=false
  • gfreak
    bobragga :D

egy tizenakarhanyas multisoldatom van...

es esetleg vémikor jönnék :D
  • Gibor
    Valaki esetleg tud abban segíteni hogy hostoláskor a mikrofont kikapcsoljam? nem a legjobb a játék ban a csevegés és TS el szeretnénk.... de ugy visszhangzunk...
  • IMYke2.0.0.0
    Jönnééééééék én is.
    JátékKém ID: i2k009
  • Messi6502
    Megvolt, bár bevallom még eléggé új nekem ez a gamespy-os cucc, na majd ráérzek. Ja és persze játszhatunk.
  • DevilMan
    Csá messi6501 felvettelek a gambe jelolj vissza és ha gondolod tolhatjuk egyutt.
  • Messi6502
    Sziasztok.

Tegnap kezdtem el eme játékot, fölösleges lenne leírnom mennyire megfogott, különben nem jöttem volna be a topicjába..
    Ha valaki gondolja, majd multizhatnánk, jelenleg 9es hunterem van.
    Gamespy ID: messi6501
    Aki akar vegyen fel és majd játszhatnánk egy jót!
  • IMYke2.0.0.0
  • Noodlee
    Én a beszédes Hungary nevet szoktam adni a játéknak, amit indítok!
  • Maak
    igazabol private game-t kell inditani aztan ha latja hogy online vagy a friendlistben akkor invite, persze nem art egy teamspeak sem :)

amugy en is birom a public hostolokat, sokszor lattam ilyet: dont join or kick...idiotai :D
  • Maak
    nem en, hanem a srac aki hostolt, de sztem nem elzavart csak megkert :) megegszer bocsi :)
  • Cat 02 #2316
    wtf :DDd
  • Roger6
    Mondjuk igaza van, magyar nevet neki: pl. kisfröccs!
  • IMYke2.0.0.0
    Lehetne olyan földhözragadt, buta kérésem, hogy amikor JÁTÉKOT INDÍT valaki, akkor MAGYAR NEVET ADJON annak a szervernek?
    Tegnap, mielőtt még nem hiúsult volna meg a netes játékom, esküszöm, 1000-es volt a vérnyomásom: az összes játék címe angol, és baromság volt...
    Ezért utálom/tam meg a netes játékot...
    Tessék tisztességes nevet adni, és akkor MAGYAR emberek tudnak csatlakozni hozzátok.
    Mit tudom én: SG.hu-Borderlands - vagy SG.hu-Topik
  • Knabb
    de te beléptél az én játékomba mielőtt én hívtalak volna :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Borderlands online multiplayer problems fix guide (PC version)
    Posted Nov 02, 2009 by EvisT

A lot of people have been having problems getting borderlands multiplayer and co op to work online. By following this guide, you can hopefully overcome these problems and start playing borderlands online with your friends today. This also includes a list of NAT ports

Okay, first thing’s first. Borderlands’ multiplayer support is riddled with problems (online at least), so this problem and troubleshooting guide is not certain to work. Nevertheless, it has helped me overcome some problems and get the borderlands multiplayer online (although still with some trouble…) It’s a shame really as in single player mode, borderlands is mediocre at best- but in multiplayer co op it really shines.

First of all, you need to open the following NAT ports on your router:

TCP
    7777, 28900, 28910

UDP
    7777, 27900.

This should help get borderlands online in a lot of cases. Remember if you have multiple computers behind your router, you must open ports that link to each computer’s IP address. This is a pain in the neck, but is one of the most common problems with borderlands- it is essential to making borderlands online multiplayer work. For more information on port forwarding, visit http://www.portfoward.com. This site includes router specific guides for opening ports. If you ever have any problems with NAT ports, check here first!

Also, turn off your firewalls and if you have a DMZ, try routing it to your computer before starting borderlands multiplayer. This can help solve a lot of problems, but it is dangerous. Do not leave your system in this state once you’re done playing! Disabling your anti virus protection can solve some problems- but remember to turn it back on again afterwards!

Next, try opening a public game of borderlands and inviting your friends into that rather than running a private game. Many people have reported that this works better, but of course the problems is you need to hope that your game doesn’t fill up before your friends arrive!

When hosting a game, selecting your character before you invite people has also been shown to effect the way borderlands copes. I'm not too sure on this one, but many borderlands players on the tubes insist this can solve some of the problems.

Many people have also reported success with borderlands online multiplayer when starting the single player game and inviting people into that (press O to do this).

Finally, try running borderlands through a third party client such as game ranger. Gamespy have never been a very good company for supplying this sort of thing, and borderlands is no exception to their inadequacy. A lot of people who can't get borderlands working on gamespy have reported no problems with gameranger."

• Noodlee
    Szóval te sem tudod, hogy hogy is megy a dolog.
  • Noodlee
    Te zavartál el, mert jött az öcséd?
  • Maak
    nem egyertelmu a valasz, te benne vagy az enymben, aki hostolt annal nem vagy fent, private gamebe jottel be szal elvileg igen...viszont, nalam fent van a srac aki hostolt es en nem tudtam bejoinolni hozza csak invite utan :S

Bocs, hogy ki kellett lepned tegnap :(
  • Richardix
    már mondtam! NEM, csak te tudod őket meghívni a játékba, még akkoris ha benne vannak friend list-ben.
  • Noodlee
    Amúgy tegnap beállítottam a portokat, csináltam publikus partyt, és özönlöttek a népek. Szóval bármikor csinálhatok partyt, ha van rá igény. persze csak meló után :)
  • Noodlee
    Majd késő du. megjelöllek. Én is játszópajtás hiányban szenvedek. Tolhatjuk majd együtt.

A kérdésem még fent áll, mert nem született egyhangú válasz. Aki konkrétan tudja (tapasztalatból) hogy megy, az írjon plz.
    "Aki benne van a friend listemben, az bármikor joinolhat az én játékomba meghívás nélkül?"
  • DevilMan
    Ja még anniy hog nem meredeti a game. nem tudom nektek az -e?
  • DevilMan
    Sziasztok srácok én is játszanék akárkivel van egy LVL 15 HUnterem aki szereten játszani velem az igazoljon már be akárki aki szivesen partizna egy jot általában estefelé tolom de kb 7 tol nyitott vagyok a gamre bárkivel kb éjfélig. A gamespyos Nicnevem:lilq9u
    De tényelg mer nagyon uncsi egyedul mennék akárhova. Vegyetek fel!!!!!!
    ja még valami játszottunk haverral ő invitált és egy két napig ment hiba nélkül de mostanság egyfoyltában szétfagy a game neten. Azt mondja hogy neki megy el a gép teljesen lefagy és csak resivel tudja megoldani a problémát. Tud erre valaki valami megoldást? Volt már ilyene.