Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Onnan lõttem, ha a pajzsom alacsony, vagy újratöltök vissza a fedezékbe. gránátot akkor dobj rá ha viszonylag alacsony már a pajzsa mer akkor tuti megsebzi a hp-ját is.
Ja am lõttem már sniper-rel, shotgun-nal, pisztollyal,smg-vel, sõt gránátot is dobtam rá de nem igen akart megdögleni,mivel pajzsa van és ugyanúgy visszamegy egy idõ után mint nekem. Pedig az ugyanilyen "pajzsos" sima katonákkal nincs bajom de csak ezzel a csontossal...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Én szerettem volna haverokal neten játszani de egycsomo szerverre nem enged be és ha valahova sikerült is belépnem kidobott!
(Nekem eredeti a game a haveroknak nem 😄)
Valaki tud erre valami megoldást?
Köszönöm elõre a segítséget!
Igazából 1 marhaunalmas játék.
Én azt hittem végre vmi jó kis fps-rpg keverék de ez...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
😄DDDDDDDD
izgalmas lehet
fotográfik kolomp edisön :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
L4D2 demóval is így volt.
Én még hajnalban megcsináltam aztán ki is próbáltam.
Nem tudja leirni vki,hogy melyek a fõ küldetések!
Mert nem akarok olyan,gyorsan végezni a gémel!
Én nem véletlenül nem tértem át Windows Seven vonalra: MINDEN játékom tökéletesen fut.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jobb a sima. Hidd el, gyakorlat mondatja velem - ha hullámvonalat látok egy ékezetes betûn, kifejezetten rosszul vagyok.
Mások kézírásában is utálom, de azon nem lehet változtatni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezt csinálja a fûrész játék is, illetve az Oblivion is. Csak a fifa10 nem. ötlet? rakjam vissza az XP-t?:S
Én csak 1280*1024-ben játszhatok otthon, de még ott sem vehetõ észre... hát akkor 1680*1050 / 1920*1080-ban!
A hosszú ékezet hiánya pedig ezekre vonatkozik: õÕ / ûÛ.
Helyettük: öÖ / üÜ
A fordításból szármaik, ezért rövid ékezetes:
Caption=Megjegyzés
PromptOld=%s elötted jár a fö történeti vonalon. Szeretnéd utolérni? Ha így teszel, akkor minden, a játékgazda által elözöleg teljesített küldetésért Te is megkapod a jutalmakat.\nHa nem akarod utolérni, a játékotok során teljesített küldetések nem kerülnek mentésre a profilodban, hogy egyedül teljesíthesd majd öket.
Prompt=A játékgazda elötted jár a fö történeti vonalon. Szeretnéd utolérni? Ha így teszel, akkor minden, a játékgazda által elözöleg teljesített küldetésért Te is megkapod a jutalmakat.\nHa nem akarod utolérni, a játékotok során teljesített küldetések nem kerülnek mentésre a profilodban, hogy egyedül teljesíthesd majd öket.
Yes=Utolérés
No=Mégse
Caption=Megjegyzés
PromptOld=%s nagyon elötted jár a fö történeti vonalon. Neked kellene a játékgazdának lenned, ha ezzel a játékossal akarsz küldetéseket teljesíteni!
Prompt=A játékgazda nagyon elötted jár a fö történeti vonalon. Neked kellene a játékgazdának lenned, ha ezzel a játékossal akarsz küldetéseket teljesíteni!
Yes=Folytatás
Én simán továbbmentem. Jutalmam = halál 😊
Minden szinten ad skill pontot? Mert a töltés közbeni kis tippekben azt írja mint szintet lépek osszam el a pontjaim. Eddig keményen léptem 3 szintet de egy darab pontot nem adott.
Elõre is köszönöm a segítséget
GG Gearbox és Valve! Ezért megérte még 3 napot várnom!
A halál csupán a kezdet...
nekem meg az, hogy nem verem a játékra a fa...m minden nap, és még ígyse hinném, hogy végigviszem, cska belejátszogatok azt ennyi.
izlések és pofonok.
pl valaki a nfs-re veri, én meg mindig letöltök egy 100%-os mentést, lenyomok néhány kört, azt uninstall.
ennyi, tetszik vagy nem tetszik, de nem fogok 100orákat pötyögni a gépem elõtt, mert te kényes vagy a csítre.
gondolom ezt még ha nehéz is, de megérted.
amik meg nekem bejönnek, azokkal meg képes vagyok zúzni több idõt (ha tellik rá), és kipörgetni fullra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csak ellövöldözgetek benne.
ami játékok nekem tetszenek, ott egyértelmû, hogy ezzel nem cseszem el a játékot, de a bökkenõ az hogy itt nem is fontos nekem, az elején az elsõ 35-40 küldit lenyomtam azt ennyi nincs ennyi idõm játékra, pláne nem erre.
azt a 16ezres sebzést, meg gondolom te se vetted komolyan azt amit mondtál, hogy én ezt dicsekvésnek irtam le.
lol
ennyire én se vagyok hülye...csak viccbõl irtam, nem azért, hogy én trénerrel 100x akkorát sebzek mint ti, és akkor én jobb vagyok.
csak poén volt, ennyi.
aki csítel az ne szerepeljen!
Különben is prince-el egyetemben megjelenésig szapulta a játékot, azt sem tudom miért játszik vele egyáltalán 😄
[merlinw.org]
[merlinw.org]
mért hiszik egyesek azt h attól, hogy egybõl eléri a max szintet, minden képességgel, attól jobban fogja élvezni a játékot? -.-
Nincs idõd játszani a játékkal, akkor nem játszol vele annyit.. mi itt a problem?