Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#1569 -re írtam hogy nem fegyver, hanem raktárslotot akartam írni.
Calver
minden nõni fog. a tárolókapacitásod minden Claptrap rescue küldi után +3 (nekem most 21-esen van 18 helyem), és a fegyver slotok száma is.

"The trees move. Do you not see it?"

bertino
hát én most a sniperessel ujraprobáltam és vele már nem fagyott.
idáig.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fec papa
Nekem nagyon bejön a játék, haverokkal toljuk 3an, már mindenki lvl 25 és 28 között van, eléggé addiktív is, de kurvajó. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

kár h nincs sok jelentõsége a fegyverslotoknak... bármikor emg tudod állítani a játékot és kicserélni.
most esett le... nem fegyverslotot akartam mondnai hanem raktár slotot.. :S
Gunner
lvl 18asként kaptam meg a 4. fegyver slotot egy küldi által

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

azistény 😊
bocsi tévedtem... tod nekem folyaamtosan töltött fel a lõszerem, mert volt egy mod ami adott 1 stocpile skillt. de nem attól ment föl hanem mert adott még +2 ammo regent.. akkor sry.
pluhi
Gyerekek, ne fossatok már KIPRÓBÁLNI a dolgokat. A respec szinte ingyé van.
"near the scorpio turret". tehát elvileg csak akkor él, ha van turret idézve.

pár másodperc.. hát kb 10 mp... több semmiképp.
a Supply ágon legfelsõ jobb oldali.
Noodle, fegyver slotokat ált akkor kapsz ha megjavítod a sérült claptrap-ket amiket néha harc közben találhatsz. (Tod azok az izgõ mozgó, locsi-fecsi kis robotok)
Azok szoktak cserébe storage ápgrédet adni
Rolandnál nem láttam ilyen skillt.

A "... for a few seconds" skillek mennyire életképesek, és kb. mit takar ez a pár másodperc?

Sry a sok hülye kérdésért <#idiota>

õszintén szólva ammo regen van turret nélkül is, az sztem jobban megéri.
am sztem nem kell harcban lenni, bármikor ledobod a skorpiót és tölti.
bertino
és 64 bites ?

VRSDM
nekekm simán megy win7alatt 😊

u dont have to listen anybody else but me

passzolok. nekem minden játék fut rendesen.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ezt kifejtenéd kicsit. Még a játék elején vagyok (lvl 7) de már most keveslem a 12+2 fegyver slotot 😛
Gondolom a 2 fegyver slot alatti 2 zárolt slot 2 újabb fegyver slot lesz idõvel, de mikor, és hogyan?

Mordecai vagy mi a neve<#crazya>

triplet
De ha nem azzal akkor mivel? és akkor a fifa10 miért nem fagy ki?

bertino
melyik karakterrel nyomod ? hátha az a ludas! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Hogy árnyaljam a képet:

Vélhetõleg, csatlakozáskor bukkan fel ez :

"A játékgazda elötted jár a fö történeti vonalon. Szeretnéd utolérni? Ha így teszel, akkor minden, a játékgazda által elözöleg teljesített küldetésért Te is megkapod a jutalmakat.
Ha nem akarod utolérni, a játékotok során teljesített küldetések nem kerülnek mentésre a profilodban, hogy egyedül teljesíthesd majd öket."

"A játékgazda nagyon elötted jár a fö történeti vonalon. Neked kellene a játékgazdának lenned, ha ezzel a játékossal akarsz küldetéseket teljesíteni!"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hi!

Újabb keresztkérdések:

Rolandal játszom. Vannak olyan skilljei, amik akkor mûködnek, ha kreálok scorpio turretet, pl. gyógyulás, és ammo regenerálódás. Ezek csak akkor mûködnek, ha a turret lõ is, vagy ellenfél nélkül is tápolhatom magam vele?

A turret sebzése, védelme, és idõtartama nõ, ahogy én is fejlõdök, vagy megmarad az alapon?

pluhi
Mûködik a "kétkliensLANátadomasajátkarimnak" módszer. Csak mindig a lvl1-essel hostolj, akkor a küldik se barmolódnak be.
Gunner
az olvasót is kíméled 😊

Gunner
nincs hát ^^ kár érte :S

Hát nincs, de az inventory helyeid számát lehet bõviteni.
IMYke2.0.0.0
Én nem rendeltem még meg.

Én is szoktam NoDVD törést használni az eredeti játékaimhoz:
- kényelmesebb <és közben a lelkiismeretem is tiszta>
- nem mellesleg kímélem a lemez(eke)t.

Persze, nekem is van "csúnya" anyagom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

23-as szinten már van 267-et ütõ sniperem és egy hasonlóan erõs "elefánt-vadász" puskám. Nagyon komolyak. Skagzillánál kaptam meg az utóbbit(na õ egy rohadt erõs boss) Plusz találtam egy végtelen muníciójú alien fegyót is😊 iszonyat addiktív a cucc, este tíztõl nyomtam reggelig😊
Kizsde
Bennem csak most realizálódott, hogy itt semmilyen ládika vagy szekrény nincs ahova el lehetne pakolni az épp nem használt/használható cuccokat...

Games For Windows Live ID: Rashool

skyman14

xDDDD

Gunner
látod? nekem is volt már hogy megvettem eredeti játékocskámat, nem ment magától, rápattintottam RLD cracket és ment is szépen már ^^ ezeknek néha össze kéne fogni, v már összefogtak 😄

Win 7 64bit van és tökéletesen fut a játék... A gond nem az oprendszerrel van.

skyman14
am sima paraszt XP-m van.

skyman14
végsõ elekseredésemben az eredeti játékomat próbáltam megcrackelni és bejött... szóval mûkõdik, ezen b*szarok. Mi a halálért nem tudtákrendesen megcsinálni ezt a sz*rt?!

Kösz!
Ma megjön neked is a game?
IMYke2.0.0.0
Bár, az ablak keret XP-re utal.

IMYke2.0.0.0
Merek fogadni, hogy Windows 7-ed van...

skyman14
Sziasztok! Problémám az ,hogy játék indítása után egy ilyen windowsos hibaüzi fogad engem rögtön:

A rendszerkövetelmény megvan, vga driverét frissítettem. Mi lehet a probléma akkor?

Berserk karakterrel találtam 1 egész jó bugot, be nyomod a berserket és be szállsz 1 kocsiba amint ki szállsz kb 2x gyorsabban tudsz futni 😄

zooleeh
Nalam is jol megy win 7-en ,igaz hogy most 32-es van fent <#pardon1>,....pedig belemasztam a jatek ini file-okba is ,vsync-t es azelsimitast bekapcsoltam

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

a MIRV a szétszórós, azt is imádom de most a sticky jön be a legjobban a játékstílusomhoz 😊

triplet
Na, akkor a májkrofos elmehet a g*cibe<#mf1><#kocsog><#gun>

én inkább a contact vagy a.. MIRV? nemtom ez-e a neve.. az amelyik felrobban aztán sok gránátot szór szét.
bertino
igen és nálam is ez van.

Seth
Párszor megjártam vele a dögök ellen. Rádobom,az meg rohan felém XD

PSN ID.: Beegabor