Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
idáig.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Azok szoktak cserébe storage ápgrédet adni
Sry a sok hülye kérdésért <#idiota>#idiota>
am sztem nem kell harcban lenni, bármikor ledobod a skorpiót és tölti.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Gondolom a 2 fegyver slot alatti 2 zárolt slot 2 újabb fegyver slot lesz idõvel, de mikor, és hogyan?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vélhetõleg, csatlakozáskor bukkan fel ez
"A játékgazda elötted jár a fö történeti vonalon. Szeretnéd utolérni? Ha így teszel, akkor minden, a játékgazda által elözöleg teljesített küldetésért Te is megkapod a jutalmakat.
Ha nem akarod utolérni, a játékotok során teljesített küldetések nem kerülnek mentésre a profilodban, hogy egyedül teljesíthesd majd öket."
"A játékgazda nagyon elötted jár a fö történeti vonalon. Neked kellene a játékgazdának lenned, ha ezzel a játékossal akarsz küldetéseket teljesíteni!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Újabb keresztkérdések:
Rolandal játszom. Vannak olyan skilljei, amik akkor mûködnek, ha kreálok scorpio turretet, pl. gyógyulás, és ammo regenerálódás. Ezek csak akkor mûködnek, ha a turret lõ is, vagy ellenfél nélkül is tápolhatom magam vele?
A turret sebzése, védelme, és idõtartama nõ, ahogy én is fejlõdök, vagy megmarad az alapon?
Én is szoktam NoDVD törést használni az eredeti játékaimhoz:
- kényelmesebb <és közben a lelkiismeretem is tiszta>és közben a lelkiismeretem is tiszta>
- nem mellesleg kímélem a lemez(eke)t.
Persze, nekem is van "csúnya" anyagom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Games For Windows Live ID: Rashool
A rendszerkövetelmény megvan, vga driverét frissítettem. Mi lehet a probléma akkor?
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit