Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán van egy speckó Legendary revolver, ami termeli magának a töltényt...
Aztán van talán egy olyan, aminél tárazni sem kell, de ebben nem vagyok biztos... lehet, hogy az is csak termeli magának... még nem találtam meg 😊
@
olyan is van?
szal egy fantasynál oké, ott varázslunk, meg kardozunk... ahogy fejlõdünk úgy leszünk erõsebbek... de a fegyver sebzése miért más? 😄 (ahol nem kell célozni ott oké, rosszul célozzuk be a nagyobb szintûeket mert félünk tõlük vagy valami 😊)
Viszont itt nem tud zavarni... nem tudom miért, de valahogy leköt a játék 😄
@
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
@
Nagyon durva a szintkülönbség szerepe a sebzés számitásában. Elképesztõen visszaesik a sebzésed, már két szinttel nagyobb ellenfeleknél is. Lvl13-on mentem be Lost Cave-be, ahol az elején kutyák meg ráklények vannak. Egy 15-ös kutyába több tár belement (lila fegyók, nem rosszak). A rákok hamar kifeküdtek egy crittõl és 900XP körül adott mindegyik, mire felocsúdtam 15-ös voltam. A kövi kutyapakknál 1-2 lövésbõl feküdt minden, az addig 30-50-et sebzõ revolverem 260-akat kezdett sebezni.
Kicsit fapad módszer a játékos "kordában tartására", persze a fegyvereket generáló algoritmust nehezebb úgy kihozni (és hozzá igazitani a skilleket), hogy enélkül is hasonlóan haladjon az ember. Az mindenesetre hülyén néz ki, hogy az elõbb még csak karcolgattam ezzel a fegyóval, most meg aláz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én meghalok csak visszateleportált a legközelebbi mentõálláshoz és jónapot.
Am ez a Skagzilla nem is volt olyan nagy kihívás.. igaz h 21-esen öltem meg, de akkoris... csak elfutsz elõle, ha nyitva a szája belelõsz egy sorozatot, aztán megint kergetõzsdi, és így tovább.
Positive Mental Attitude
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
elég erõs, nagyon jó skillek vannak.
meg tetszik, hogy mikor nyaki úton egyenlõtlenül kettéválasztok egy ellenfelet (megfogalmazás rulz 😊 felkiált a pali hogy "Bullseye!" 😛
tudom hogy vannak kocsik, de oda is el kell sétálniXD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
fotográfik kolomp edisön :D
Szerintem kezdek egy újat, de nem tudok dönteni az Izomtóni és a Katona között. Melyiket ajánljátok, és miért?
Next PC upgrade: 2022
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
drivered? nálam a legújabb, szerintem vissza teszek egy régebbit
azaz 1/100 másodpercenként helyett 2/100 másodpercenként
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
@
Pedig am van vasam, core 2 duo proci, 4GB RAM, vidikari is Geforce, szal még ATI-s gond is kizárva.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(törtösök nem érdekelnek)
"The trees move. Do you not see it?"
Hú de ki szoktam velük baszkodni.Fõleg Mutteral.XD
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sokkal hasznosabb skilleket néztem ki magamnak, bár csak a skillek leírása alapján próbálok matekozni.