5584
-
#2423 Ha lesz is, PC-re tuti nem. Ez a 15.000 gyanúsan kevésnek tűnik... -
#2422 Nem lesz folytatás... -
Noodlee #2421 Elég gáz. -
#2420 aú. -
#2419 hivatalos eladási számok
NPD USA
BORDERLANDS (360) 418,000
BORDERLANDS (PS3) 113,000
BORDERLANDS (PC) 15,000 -
Noodlee #2418 Ha haverék nem szerveznek szétcsapós bulit mára, akkor én is leszek online kb fél 5-től. -
#2417 Ma én is tudok jönni... már 3 - 1/2 4 között.
-
#2416 Remélem maira ott tudok én is lenni, mondjuk csak egy 13-as karim van. -
Richardix #2415 Aludj jól, álmodj sziréneket :P -
Richardix #2414 na én ottakarok lenni azon a marathoni partyn :)
1 a bibi: kicsit nagy a difi a karijaim szintjei közt (konkrétan: legnagyobb 50, 2. legnagyobb 17 :P) -
Noodlee #2413 Lootban gazdag jóccakát! -
Noodlee #2412 Holnapra maratoni party van beígérve. :)
Remélem majd sikerül. -
Noodlee #2411 Az jó.
Harc közben szerintem hiába koptatod a billentyűzeted, úgysem látja/nézi senki :)
Még akkor sem nagyon, ha nincs harc :P -
#2410 Köszi.
Ma sajnos már nem, korán kelek:(. -
Richardix #2409 háháhá... látszik h velem még nem játszottál XD
neféljé, egyszer kerüljünk össze, fosom a szót :P
pedig nincs is mikim. -
Noodlee #2408 Felvettelek téged is friendlistbe.
Ha te tudsz indítani party-t(portok beállítva), akkor szívesen csatlakozom :) -
Noodlee #2407 Nem nagyon beszélgetünk, csak megyünk és aprítunk :) -
Gotty #2406 Sziasztok!
Nekem az a bajom, hogy feltettem a win7et és állandóan kifagy.
A directx miatt tettem fel, most vettem új vga kártyát(gts250). A drivert frissítettem, de a Burnout Paradise és a Rainbow6 Vegas2 is kifagy. XP alatt nem fagytak. Valakinek valami tapasztalat ezzel?
Köszi -
#2405 Hogyan beszéltek egymással játék közben? Én is mennék, de csak skype-om van. Most próbáltam külföldiekkel, de így szar, mindent felvesznek, szar fegyverekkel megyek és nincs golyóm se:(. 12-es Hunterem van.
ID: Sniper200478 -
#2404 Sajnos sokaknál előfordul, hogy indításnál fagy és még nem találtam rá megoldást:((. -
astrobal #2403 úgy látszik én csak szopok mostanában a gammákkal. borderlands sem indul, illetve elindul, de rögtön fagy. ha a fan speedet 60%-ra állítom kegyetlenül villódzik a kép, játszhatatlan. HD-ban játszanék, 1280*720. ha bármi másra állítom el se indul.
legújabb catalyst driver, 4870X2, core7, win7, 4giga ram. fallout 3, operation flashpoint, crysis, prototype simán fut.
ötlet? -
Richardix #2402 1 dolog amit utálok a játékban, hogy mikor mennél netre nemtudsz szóéni a friendlisten levőknek h "hello ittvok inveljetek" v vmi. -
#2401 Na, akkor aki akar az: messi6501-re vegyen fel, vagy ha már fenn vagyok neki, akkor hívjon be. Ha esetleg elutasítom, akkor az azért van, mert offline nyomom és behalnék..:) -
Richardix #2400 szeretnék énis menni fel-fel online :) Már ha lesz hely számomra.
Gamespy ID: navajonki -
#2399 Hát, most elmegyek edzésre, majd 6 után jövök, utána nyomhatunk egy hosszabb partyt, akár több órásat is, mert egész éjszaka ráérek. -
#2398 eleg ha felhuzod a haldoklot, szvsz jobban is jarsz mert 100xp,jo-jo nem olyan sok, de sok kicsi sokra megy :) -
Noodlee #2397 Amúgy jó volt a tegnapi játék. Amikor beléptem öröm volt nézni azt a közel 18K XP-t, amit kapásból kaptam :)
Már belépéskor ugrottam is egy szintet -
Noodlee #2396 Probléma, hogy így bele élem magam a szerepbe?
Ha gond, akkor majd meglátogatlak RL a zerkeremmel :D
Viccen kívül minden zerkernek ilyen a hangja, be elönti a xar az agyát, nem csak az enyém lesz idegbeteg :P -
#2395 Az Noodlee saját hangja volt ts-en nyomta -
#2394 A tegnapi buli tényleg szuper volt. Amint tudjuk, ismételjük meg! :)
Írtam is, hogy jó a net kód, nem volt semmi LAG, még az én szar könyvtári netemmel sem.
Így érdemes játszani :)
Este - mert nem bírtam ki - folytattam kicsit a játék offline, és ugye ugyanoda tett vissza, ahol játszottunk online...
Az ellenfelek... bénák voltak Single Playerben :()
Noodlee: A Berserker ordítást hogy csináltad? Vagy az magától ilyen gügye? :)
-
#2393 Beszaladtál faszán, és adtál nekik -
#2392 -
#2391 Pazzeg az isten lőszere sem elég :( Sose volt elég belőle -
Noodlee #2390 nagyon lehet vele darálni zerker módban. Egy gondom van vele, hogy már van tűz sebzése az ütéseinek, de olyankor xart sem látok a képernyőn, mert minden lángol :) Alig találom meg, hogy kit kell pofoznom :P -
Noodlee #2389 Igen, gratula neki.
Próbálkoztam én is segíteni a haldoklóknak, hogy a szörnyet, amit éppen az életben maradásért gyakott a haldoklás közben, azt levinni majdnem 0 HP-ra, de nem mindig jött össze. -
#2388 Az az ordítás nagyon karaj, hogy bevadul már -
Noodlee #2387 Sux. -
#2386 Egyébként Imyke tök jól tolta a healt a partyba Tök gyorsan lehet így szintet lépni. -
Noodlee #2385 Akkor te vagy a mi emberünk!
Ma leszel?
Amúgy mi a te ID-d?
Gondban vagyok, hogy ki kicsoda, csak Imykét tudom :P -
#2384 Az a baj ma melozom, ha jó nekes meg a többieknek akkor holnap tolhatjuk.