Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az az h hány lövedéket lõ ki egyszerre.
Valaki meg tudná mondani mit jelent a damagenél amikor sárgán villog egy szám.
pl. 2x, fõleg shotiknál láttam, de 1-2 pisztolynál is volt.

Calver
na végigtolva. 35-ös szintet elértük komával mindketten a végére, hát... röviden és tömören: szórakoztató játékmenet, nagyon fos és értelmetlen befejezés.

"The trees move. Do you not see it?"

vki GAME?? 😄 naon bepunnyadtam
Akkor lehet,hogy tápolnod kéne. Ez a legjobb megoldás pedig.😊

Viktorr
Próbálok,de nem sok élete fogy..😊 na mindenesetre köszi!

lövöd mint állat 😊
Am próbálj becélozni a szájába mikor nyitva van. Az a gyengepontja.
Elugrálsz elõle,aztán amikor kinyitja a száját(ehhez távolabb kell tõle menned, amikor 1-2 méterre állsz tõle akkor nem nyitja ki) akkor belelõsz. Ezt sokszor megismétled,és voálá...

Viktorr
A Skagzillát hogy lehet megölni?

kb 23-25 ös level mind1 mi (én hunta vok)
vki aki most ment be new heaven be és van mikije + tud coopot indítani jön gamelni??
peeersze, mé nem rögtön Chuck Norris? 😊
az olyan, 1 skillje lenne csak, de azzal 1 ütés a destroyer (bizony, a körbepörgõrúgás)
kiütöttem? mi ez, Ki Nevet a Végén? 😊
Calver
kiütöttél valakit, egyszerre küldtétek el a hozzászólásotokat - ugyanaz a két hsz. száma, ebbõl láthatod.

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Favágó...<#nevetes1>...akkor már inkább egy cukrász aki rigójancsikat hajigál.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nemotm miért küldte el 2x sry :S
Vgay mondjuk egy dual-wield kaszt... vadnyugati stílusba aprítani a korcsokat 😊
nem lesznek új kasztok, pedig zsír lenne egy ninja mondjuk 😄 v egy favágó xD
Nekem abszolut favorit Brick 😄 3as szintû tüzesököllel aztán lehet aprítani. Más karakter nem igazán állna közel hozzám a többiekbõl. Valami pletyka nincs még hogy lesz DLC új kasztokkal? 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Broafka
a szemei a gyengéje egyébként, miután kilõttem õket volt fél élete, öklök elõ, és alig 10 másodperc alatt szétszedtem, akárcsak Destroyert! 😛

Brick legnagyobb fegyvere az ökle ez nem vicc. Ha azokat elõveszi nem marad sneki sem életben! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Keresd a füstjeleket, elég messzirõl észrevenni. Oda kell küzdeni magad és a konténerben amiben égnek a gumi, az elõtte lévõ karral lezárni, hogy kivonja belõle a zoxigént 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

végigvittem énis a sztorit.. 1x 😊
basszus mikor azt hittem h most jön a vault, még 1 órán át kellett rohangolnom.. ah de hosszú volt a vége :S
most old havenban tolom én, nem értem ezt a smoke signalosat h mit kéne :S

Gondolom Acid ellenállással bír 😊 egyik elemental sebzés se jött be nálam ellene, alien stukkerrel fektettem ki 😄

nem értem én ezt... shotim ami 2x acidos és 57*7 et lõ meg se karcolja Rakk Hive-t a géppityum ami 54 damages és 1xerre 4 golyót lõ kb táranként 20% életét le vette 😄 fura 😄

én még csak 31es vagyok 😞

armageddon666
36osan 35ös mobok ellen 😉

most léptem ki... jó volt a vége 😄 bár kicsit könnyû... 42 slot van a tatyómban, abból 24 van kb. elfoglalva... van egy csomó fegyver amit nem tudok eldobni 😞 mármint... mind jobb valamiben mint a másik 😄

@

offkorzreg
a fenét 0 skillel,megmarad minden skill meg cuccos

Elvileg ha újrakezded 35ösökek lesznek a mobok.

Bár azt nem értem, h ilyenkor 0 skillel, 35ös mobok ellen ? D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

offkorzreg
2nd playthrough

csabarinkoo
Azt hiszem végigvittem. The Destroyert megöltem.
Nincsen seholsem már küldi. Az normális,hogy lvl 36 ként vége? 50ig meg online játékkal tudom felhúzni ?

DJ RX7
megvan 😄 _ADS:ad

bocsi a felesleges hozzászólásért.

:3

DJ RX7
teleport-ot hogy lehet használni? <#vigyor5>

Mr_no_NaMe
Na végre egy jó kis játék, ami lekötött eddig 1-2 óráig, és megadja az érzetet, hogy tovább kell vele játszanom 😊
Nem csúnya, hangulatos, és titokzatos a játék folytatására nézve, és arra ösztönöz, hogy játsz vele. Szerintem ez 1 fasza játék lett.
a circle of slaughter utolsó körében tartok, ki akar jönni segíteni?😄 mert 27esen elég nehéz meg csinálni a 30as halálfejes badass bruisereket 😄

DJ RX7
köszi!

Broafka
nah igen, így egyszerûbb lett volna! 😄

Broafka
azért én is spoilerbe rakom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vannak az út mellett a vezetékek, közülük kettõre föl lehet menni, és van rajtuk egy kapcsoló, ezután elmész a házhoz és ott a tetején van egy nagy kapcsoló (ezek után már tudsz gyorsutazni a pályák között)

robotnyk
oszlopokon keresd.
DJ RX7
Elakadtam az egyik quest-ben kellene egy kis help:
(lvl 21+ felett már nincs spoiler)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A quest neve: Powering The Fast Travel Network.
Miután kimentettük Lucky-t ezt a quest-et adja és fingom nincs mit kell csinálni, mert a waypont-on nincs semmi. Ezt a 2 feladatot adja:
- 2 breakers thrown
- Master switch flipped

IMYke2.0.0.0
Nincs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Viktorr
A campaign során nincs erre lehetõség?

offkorzreg
szerintem olyan nincs hogy rossz helyre,olyanokra pakold a pontokat a amiket sokat használsz neked fontos pl

IMYke2.0.0.0
#1786...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valaki tudna tanácsokat adni Szirénnel, hogy mire pakoljam a pontokat?
MErt nem akarom rossz helyre pakolni egyiket sem.
armageddon666
Itt például?

@

IMYke2.0.0.0

lalakov
Online<#crazya>
Viktorr
Társakat hol tudok toborozni?

grebber
Remélem force Unleashedhez is lesz ott procikkal fognak tesztelni nagyon kiváncsi vagyok!

Next PC upgrade: 2022