Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. 2x, fõleg shotiknál láttam, de 1-2 pisztolynál is volt.
"The trees move. Do you not see it?"
Am próbálj becélozni a szájába mikor nyitva van. Az a gyengepontja.
az olyan, 1 skillje lenne csak, de azzal 1 ütés a destroyer (bizony, a körbepörgõrúgás)
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Brick legnagyobb fegyvere az ökle ez nem vicc. Ha azokat elõveszi nem marad sneki sem életben! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
basszus mikor azt hittem h most jön a vault, még 1 órán át kellett rohangolnom.. ah de hosszú volt a vége :S
most léptem ki... jó volt a vége 😄 bár kicsit könnyû... 42 slot van a tatyómban, abból 24 van kb. elfoglalva... van egy csomó fegyver amit nem tudok eldobni 😞 mármint... mind jobb valamiben mint a másik 😄
@
Bár azt nem értem, h ilyenkor 0 skillel, 35ös mobok ellen ? D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nincsen seholsem már küldi. Az normális,hogy lvl 36 ként vége? 50ig meg online játékkal tudom felhúzni ?
Nem csúnya, hangulatos, és titokzatos a játék folytatására nézve, és arra ösztönöz, hogy játsz vele. Szerintem ez 1 fasza játék lett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(lvl 21+ felett már nincs spoiler)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután kimentettük Lucky-t ezt a quest-et adja és fingom nincs mit kell csinálni, mert a waypont-on nincs semmi. Ezt a 2 feladatot adja:
- 2 breakers thrown
- Master switch flipped
:3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MErt nem akarom rossz helyre pakolni egyiket sem.