5584
-
xxxpaulxxx #2584 kitartás:D -
Richardix #2583 basszus, alul-fölül minednhol néztem, de sehol se találtam :S
Am most találtam egy naon kúl SMG-t ammo regen, 140 sebzés ami csak kell.. 3 hátránya van "csak": 70 körüli accuracy, 3 fire rate, és nincs rajta scope. -
#2582 az a küldi engem is fel idegesített,de ott van valahol az is, a közelben.csak szét kell nézni jobban ;) -
Richardix #2581 áááá nemigaz, nem jutok túl egy küldetésen.
old heaven, ilyen kapcsolókat kell felkapcsolgatni, 4-ből 3 meg is van, de az utolsó (ami amúgy az első a listán) ninsc meg... compass jelez az út közepére (!) de én nemhogy a környékén, a 10 km-es körzetében enm találtam lószart se.. segítség? :( -
Richardix #2580 semmi sem lehetetlen!
Gondolj az árvákra, a betegekre, a sok pénzre amit nem keresel meg vele!
Meg tudod csinálni! :)
(a hirdetést fizette az "Egy magyarabb jövőért" alapítvány.) -
#2579 Akkor ez nem kis meló lesz sajnos :(
Bár én csak várok a tied a munka része! -
#2578 Csak az Unreal Editor fájljai magyarok, a játéké nem. -
#2577 Ja, mentálisan "rásugároztam" az amerikai kiadványra...
A jó hír az, hogy hamarosan magyarul hentelhetünk Multiban.
A Single Player rész értelemszerűen nem lesz magyar, hiszen ahhoz HEX-ben kell editálnom az U3E-es *.upk fájlokat.
-
#2576 Imike jó munkás ember már beleintegrálta az eredetibe a fordítását -
#2575 Azon erősen meglepődnék.
Bizonyíték?
Mert amit találhatott, az az Editor szövegállománya.
-
xxxpaulxxx #2574 Van valakinek játszani lvl 35-40 között walkthrough 2ben most?:D
Sg játék lesz a név, ha akartok gyerteK:) -
rumkola #2573 öhm, haverom megtalálta a magyar párbeszédeket a játék fájljaiban... ez hogy lehet??? -
#2572 Akkor mindenképp hangulatos "bug"-ról van szó. -
Richardix #2571 am az télleg ottmaradt a levegőben, nem csak jó időben készült kép. -
#2570 Tekintve, hogy a lábnak nevezett végtagjai előtte hevernek, szerintem, plátói módon lábon lőtted, azok leszakadtak és a pillanatkép megmerevedett az Idő végtelenjében... :)
-
Richardix #2569 a helyes megfejtőket SMS-ben kisorsoljuk :) -
Richardix #2568 Na akkor egy tesztet szeretnék elindítani: ki mit lát a képen? XD -
#2567 Én először azt hittem hogy fél kézzel imádkozik -
Richardix #2566 sztem meg ásít de mind1 :) -
#2565 Befogja az orrát éppen merülni készül. -
xxxpaulxxx #2564 Nah kipróbáltam!
Gyönyörűűűű!:D
Köszi még1x:) -
Richardix #2563 nekem se midnig, de azért elmeek egy checkpointhoz elötte, legyen tuti :)
Am, mai paranorma jelenség:
Nehéz a dolga a csonkatonának...
-
xxxpaulxxx #2562 elvileg 35 órának mondják
Én nem tudom, én csak játszottamXD
Viszont 2. végigjátszásra kb 10 perc alatt már nine tales-nél tartottam
mivel itt már csak rohanok, nem olvasok el semmit, csak nyomom oszt jólvan:D -
Noodlee #2561 Nekem random szokta dobni a hibát, de hál' Istennek baromi ritkán. -
Stief #2560 AZért mert mi ezen szoktuk nyomni! És itt lehet príma játékos csapot összehozni, tudom hogy működik nettel is! De mit tartós játékpartnert keresünk!
Hamachim címe:
Hamachi user: Stief83 Zombi
pass: xxx
Sziasztok copba keresünk játékost! Normális embert akivel normálisan lehet játszani, persze nem mindig érünk rá mert dolgozó és női lényekkel élő emberek vagyunk! 2 -en vagyunk ( egy sniper és egy solider)7 szintű ez alatt jöjjön az illető, vagy max eggyel felette! Jó lenne egy beserker vagy mentalista tyúk, vagy mi a fene! Skypon Stief83 vagyok vagy msn: [email protected] (skpy kell) -
#2559 nektek nem lép ki a játék exe hibával ha alt+tabbal kiléptek belőle?mert nekem mindig,és rohattul idegesítő :C -
#2558 Én meg hozzád nem tudtam belépni:(. -
#2557 "hamahi" lolmá -
#2556 Minek a hamahi ? -
Knabb #2555 Én azért röhögök egy jót :D -
Stief #2554 Hamachim címe:
Hamachi user: Stief83 Zombi
pass: xxx
Sziasztok copba keresünk játékost! Normális embert akivel normálisan lehet játszani, persze nem mindig érünk rá mert dolgozó és női lényekkel élő emberek vagyunk! 2 -en vagyunk ( egy sniper és egy solider)7 szintű ez alatt jöjjön az illető, vagy max eggyel felette! Jó lenne egy beserker vagy mentalista tyúk, vagy mi a fene! Skypon Stief83 vagyok vagy msn: [email protected] (skpy kell) -
#2553 Most beléptem egy játékba - de csak ketten vagyunk :)
vzajcev-vel :9
-
#2552 :( -
#2551 Egyfolytában kerestem SG-s szervert... volt is egy, de belépni nem tudtam... :_======(((((
-
#2550 Jöjjön aki akar
Kivéve Imikét -
#2549 De nem gyüszöl sose xD -
#2548 Pazzeg Neked csinálom mindig. -
#2547 Senki sem indít játékot :(
Én meg csellengtem mindenféle módon... privát játék, próbáltam idegenekhez... :(
-
#2546 ha jól rémlik 25 óra volt nekem... -
#2545 Csá, vki megtudja saccolni kb milyen hosszú a játék? (jó tom h ez elég nehéz mivel rengeteget kell benne mászkálni egyik területről a másikra) Én mondjuk most 16 óránál vok és 23-as szinten de fogalmam sincs mennyi lehet még hátra...