5584
-
#2624 Oroszoknál eddig 4 (négy) különböző honosítást találtam Borderlands témában!
S ebből csak 1 hivatalos.
Nem semmi...
-
Richardix #2623 és bocsi, tudom, h nem lenne szabad ilyet kérdeznem itt :S -
Richardix #2622 normális esetben nem kérdezném, de mivel ez a játék nemnormális (:P) azért megkérdem, warezolt verzsön is müködik felpachelve? -
#2621 Az SMG az "géppisztoly" magyarul. A gépkarabély "automatic rifle" szokott lenni, itt a játékban "combat rifle". A különbség a két linken ki van vesézve.
http://hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%A9pkarab%C3%A9lyhttp://hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%A9ppisztoly -
Noodlee #2620 Elég sok embernek dob hibát a patch indításkor.
Valaki már felrakta? -
#2619 Jeah, kijavították a Siren phasewalk ütögetős hibát:) -
#2618 Már reggel is akartam írni: imádom ennek a játéknak a szabadságát.
Nem túlzok.
Tegnap este, gyakorlatilag a 2. helyszínről elmentem úgy a Kanyonba, hogy nem kellett hozzá külön olyan küldetéseket teljesítenem, amikkel adott területen - esetleg, más játékok esetében - megnyílhatna a továbbvezető út!
Szuper!
Így, elmehettem a Skag Húskonzervekért [10 darab kell, ~22.000 TP-ad] gond nélkül!
-
rumkola #2617 ahol füstöl.... -
Noodlee #2616 Van arra valami formula, hogy az elemental dmg hogy sebez másodpercenként? -
rumkola #2615 citromsárga -
rumkola #2614 Nekem van egy nagyon durva sárga, valami 600-as sebzése van, 6-os tár de szinte egyszerre lövi ki, és robban is ráadásul. Elképesztő...
Majd nyomok egy képet. -
Noodlee #2613 Az nekem is van, de az accuracy mondhatni gyenge, 0.0-ás :D
Amúgy érdekesség képpen mondom, hogy tegnap találtam egy fegyvert 2.7-es zoomal, de se távcső nem volt rajta, se zoomolni nem lehetett vele, csak szimplán rákancsulni a csövére :P -
#2612 Nekem a "Pöröly" nevezetű (Sledge) +10000-es Blaster Rate-es Shotgun-ja van :)
-
Noodlee #2611 Nincs valakinek lvl 30+ "kinőtt" shotgunja 71%+ accuracyvel, zoomal amitől szívesen megválna? -
#2610 Pontosan. :)
-
Noodlee #2609 Submachine gun alias SMG :) -
Noodlee #2608 Amúgy valaki találkozott már rendes citromsárga fegyverrel? Én eddig csak narancs, és a narancsnak egy sárgább árnyalatával futottam csak össze. Az lenne a citrom sárga? -
#2607 Az elejétől fogva gépkarabélyt (Submachine Gun - kiokosítottak) használok. :)
Néha, amikor szükségét látom, akkor orvlövész puskára (Sniper Rifle) váltok, néha poénból rakétavetőzök (Rocket Lanucher), de 90%-ban osztom a sorozatokat.
-
Noodlee #2606
Amúgy de! Nem nagy titok, de az elemental sebzésű fegyverek a legütősebbek. -
#2605 Nem hiszek Neked, mert csúnyán kiabálsz a játék közben és így mindig röhögteted a többieket Nood77 monnyon le! -
Noodlee #2604 Sirennek hasznosabbnak tűnik az SMG jártasság. Van hozzá elég hasznos class mod is. Amúgy az összes fegyver közül az SMG-t találtam a legjobbnak. Soldierem egy lvl 25-ös SMG-vel nevetve írtotta a lvl 45-ös mobokat 2. végigjátszásban is. -
#2603 Hackerő vagyol-e -
#2602 Miért nem lepődöm meg, hogy
- nVidia-ra optimalizálnak,
- több mint 180 MB-os,
- kihagytak pár dolgot:
a, szerver browser-ben próbáljatok fel-le nyíllal keresni a szerverek nevei között! A felső sor becsúszik a keret alá.
b, sosem a pontos "Nyílt hely"-et jelzi a szerveren.
-
#2601 Nekem most a Harci karabély jártasságom [Combat Rifle] 34-es.
Hogy honnan tudom ilyen pontosan?
A pendrive-omon hordozom a "NevetKE"-t, és most letöltöttem egy Save Editor-t, ami megmond mindent a kicsikémről.
-
#2600 Update 1.0.1 Notes:
- Characters that have lost skill points will have the lost points refunded
- Clients will no longer lose proficiency progress upon leaving a co-op game
- Item cards now display the intended five lines of detail text
- Lilith's Phase strike and melee attacks from Phase Walk now function as intended
- Voicechat: users can now control volume and individually mute players
- Fixed a bug that sometimes caused CL4P-TP to stop progressing during the introduction
- Server browser population times have been improved
- Server information should now always display the correct plot mission
- Benchmarking feature now works as intended
- Nvidia 3D Vision visuals now render shadows correctly (requires minimum 195.28 drivers, available from nVidia)
Letöltés -
Noodlee #2599 A lényeg, hogy a játék elején nem fordítottam figyelmet, hogy melyik fegyvert preferálom, így mindent használtam, ami izmos fegyver volt. Ennek eredménye, hogy elég sok fegyver jártasságom kb 10-20 körül van. Áttértem a "tudatos" fegyver típus használatához. Így is ki lehet maxolni egy adott fegyver jártasságát? -
#2598 Skill Tree... bocs.
-
#2597 Borderlands Wiki
Weapon Profiency
Amúgy a Képesség Fát tuti, hogy 1 játék alatt [50-es szintig] nem lehet kimaxolni.
Tekintve, hogy pl. Lilith (Szirén) Képesség Fája [angol mániákusoknak: Skill Tre] [b]105 pontot enged szétosztani.
Így, azt hiszem, WP-t sem.
-
Noodlee #2596 itt a kép az oldalon -
Noodlee #2595 Borderlands PC Update 1.0.1 -
Noodlee #2594 Próbáld kimásolni a kép linkjét, hátha.
Amúgy a kép lényege, hogy majdnem mindegyik fegyver skillje 50-es! -
#2593 Sárga béka...
-
Noodlee #2592 Ezt így össze lehet hozni cheatelés nélkül?
-
Noodlee #2591 Tud valaki leírást a weapon preferencies-ről?
Az érdekelne, hogy hogyan fejlődik, mekkora a max. szintje, hogy fejlődik, ha egyszerre többet is húzok, stb. -
Noodlee #2590 A füstöt nézd, hogy honnan jön.
Biztos azt nem találod, amelyik a ház tetején van. -
ManoNegra #2589 Ha ott állsz ahol a jel van, akkor van egy jobbra és van egy balra a tetőkön. A harmadik szemben van az árkon túl, a negyedik pedig jobboldalt hátul van egy kis rész ami körbe van kerítve, ott lesz.
Mindegyik a terület határán van -
ManoNegra #2588 a terület 4 sarkán vannak kb. Én is sokat szívtam vele. Melyik nincs meg? -
Richardix #2587 Legalább próbáljátok emg :( én már a "feladom bmeg, feladoM" kategóriában avgyok :S -
#2586 ezt így nem nagyon lehet elmagyarázni sajnos :/
kitartás -
Richardix #2585 ha nem keresem 2 órája legalább akkor semmi... könyörgöm, hol van az a szar? :(