Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
Érdekes dolog ez, valóban életben tud tartani egy játékot a közösség, de jelentkezik-e a dolog eladásokban? Mert õket ez érdekli, nem emberbaráti társaság. Veszi ma valaki a Deus Exet emiatt? Jó példa talán a Titan Quest, ami fanpatchek miatt javult fel normális állapotra évekkel a kiadás (és a fejlesztõ cég feloszlása) után. Steamen ma is kapható, talán néha meg is veszik.
Másrészt ott a Diablo 2, amit sose lehetett piszkálni, és mégis nyomják bneten a mai napig. Bár a Blizz külön kategória ma már. Amúgy õk is efelé nyitottak, a Wowban az UI nulláról felépithetõ, gyak a játékosok elvégzik a fejlesztéseket rajta, aztán a legjobbak cuccok bekerülnek a hivatalos patchekbe is (többé-kevésbé használható formában). A Starcraft 2 editorával meg már FPSt is lehet gyártani...
IMYke2.0.0.0
Én nem tartok még ott, de azt írták, hogy ott van az, a közelben...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Láttam másnak is gondja volt vele, de választ nem láttam. Abban a küldetésben mikor fegyver alkatrészeket kell összeszedni, nem találom a harmadik alkatrészt. hordók vannak a helyén. Ez valami bug, vagy meg lehet találni?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

IMYke2.0.0.0
Az elsõ, témaindító hozzászólást olvassátok el!
Lefesti mindazt, amit én is gondolok a mai játékvilágról - játék piacra, No SDK, csak DLC...
Tökéletesen igaza van a srácnak!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor><#hehe>

Rust Commons területen van egy rózsaszín jármû az egyik épület tetején. Azt nem lehet valahogy megkaparintani? 😄
Biztos, csak optikai tunning, mert szétlõni nem lehet 😞

grebber
Utobbi.Én konzolt max akkor ha nagyon elborul az agyam vagy ajándékba kapok.De akkor is elsõ utam a csúnya bácsikhoz vinni flashelni<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Szerintem az utolsó 😊

IMYke2.0.0.0
Mármint, neked van X-Box 360-ad, vagy amióta a 360-as van, azóta van 30 játék rá írva, ami érdekelne Téged?

IMYke2.0.0.0
fehér > zöld > kék > bíbor > világos narancssárga > narancssárga > sötét narancs > gyöngyház (utóbbi nincs megerõsítve)

Ezek a színkódok a tárgyakra, és értelemszerûen a gyengébbtõl az erõsebb felé...

grebber
Onnan kb pár kattintás és lehetne összes game-et pc-re megcsinálni,de mivel nincs ki venné õket csak kevesen ezért alig van pc-re game!

Mondjuk amióta van xbox 360 csak olyan 30 db game van amit kipróbálnék az meg nemtom hány év alatt elenyészõ!

IMYke2.0.0.0
So I beat the game, now what?
Play it again with New Game+. In NG+ the mobs in the game start off at level 35 and obviously are a bit harder than the first time through.

Azaz: ha végigjátszottad, kezdd el újra, sokkal erõsebbek lesznek az ellenfelek.

IMYke2.0.0.0
"Many issues have been addressed here, but we are continuing work on support updates for all platforms, and will deploy fixes for every version as soon as possible and continue to support all platforms. If you are experiencing an issue that has not been addressed, please post on our technical support forums and let us know!"

Azért, valamelyest biztató a helyzet.

IMYke2.0.0.0
Min is készítik a konzol játékokat? No comment.

IMYke2.0.0.0
Valóban jó ötlet.
Én mondjuk "Fecsegõt" (CL4P-TP, Claptrap) tudnám ebben a szerepben elképzelni... szinte látom magam elõtt, ahogy vicces szöveggel odaszáguld a Szirénemhez, amikor el akarok tenni, vagy elõ akarok venni valamit "belõle"...
Na, ez szuper lenne!

grebber
És õk miért utálják a pc-t??

-Mert nem termel pénzt. (Tisztelet a WOW és a Simseknek)<#banplz>

IMYke2.0.0.0
Miért is utáljuk annyira a konzolokat?
Konzol exkluzív patch.

nem feltétlenül olyan stash megoldásra gondoltam, mint a diablóban.
Akár megoldhatták volna úgy is, mint a Falloutban, hogy nyitható szekrénybe pakolod a cuccaid. Igaz itt nem a megszokott nyitogatós rendszer van. Akár lehetne benne egy NPC, aki némi pénz ellenében tárolja a motyódat.

Fenrir
Ha játszottál mondjuk lvl 20-ig a karaktereddel single-ben és utána játszani szeretnél ezzel coopban akkor mindig annak a történetszálát lehet továbbvinni (ha elõrébb jár vagy le van maradva a többiekhez képest) aki a hostoló. Tehát ha ugyanott jársz mint a többiek akkor rendesen kapsz új küldiket, ha elõttük jársz (mint ahogyan én tegnap) akkor mehetsz velük csinálni a küldiket, hogy beérhessenek a történetben. Ha le vagy maradva akkor viszont megeshet, hogy nem vehetsz fel küldiket mert a fõszál le van maradva.

Nos amikor befejeztétek akkor amikor átlépsz vissza single-be ezzel a karakterrel akkor onnan folytatod ahol befejezted a coopot. Minden küldetés, tárgy úgy marad ahogyan multiból kiléptél.

A halál csupán a kezdet...

A gépágyús kocsit én fõleg rakk-ok és a többi kocsi ellen használom, a gyalogosok ellen jó a rakéta és a gázolás 😊

IMYke2.0.0.0
1. - egyáltalán nem figyelsz és figyeltél a történetre, sem az elején, sem máskor

2. - nem egy második Diablo 2-õt akartak létrehozni a fejlesztõk... ahogy egyetlen másik játék klónját sem.

3. - bármilyen, extra-csúcs szuper és plusz fegyver moddolhatóság tönkre vágja, és vágná az egész játék egyensúlyát!

Nem véletlen, hogy nem mellékelték a játékhoz a Borderlands Unreal Editort!

Amúgy a fegyvereket nézegetve eszembe jutott, hogy van némi hasonlóság a Borderlands, és a Hellgate: London fegyverei között. Átvehették volna a fegyvereken lévõ slotokat Hellgatebõl, így még tápabb cuccokat lehetett volna kreálni 😊
Igazából baromira bejön a játék, egyedül, amit hiányolok az a stash. Karakterek közötti cucc átadásokat is megoldhatták volna valami egyszerû módon.

pluhi
Rosszul veszed ki. Értelme se lenne semmi.
Azt veszem ki ebbõl, hogy pl. a single karaktered lvl 20, játszol vele multiban, mondjuk lépsz + 10 szintet, majd visszatöltöd single playerrel, és minden quest úgy van, ahogy multi elõtt, csak a szinted, és az inventory tartalma változott? Ergo nem befolyásolja a multis questek menete a single questekét.

Az inventoryban a neve elött.
Erre nem is gondoltam 😊

Az nem érdekel, hogy mennyi xp-t kapok a questek végén. Igaz 1-2 boss néha megizzaszt, de azon kívül röhögve darálok bármit, bármekkora mennyiségben 😊 Lassan már elég jól kimatekozom, hogy mit mivel érdemes gyakni. Érdekes, mert találtam egy nem túl tápos assault rifle-t, aminek semmi extra tulajdonsága nincs, még elemental sebzése sem, mégis majdnem mindent aprítok vele.

Fenrir
Én tegnap játszottam coopban aztán simán betöltöttem ugyanazt a karaktert single-be is, úgyhogy elvileg nálam oda-vissza jó volt.

A questek felvehetõk késõbb is, de mindegyiknek van egy nehézségi foka, ez határozza meg a végén az xp mennyiségét amit kapsz. Ha magas szintû vagy és alacsony szintû küldetést adsz le, ne számíts sok xp-re 😊

Elvileg minden fegyver neve elõtt van egy ikon, abból fel lehet ismerni, hogy milyen típusú.

A halál csupán a kezdet...

Hi!

Multiban indítom a single karakteremet, akkor külön kezeli a kettõt, vagy hatással lesz a multis játék a single karakteremre, pl. questek terén?

A stikkes robotok néha beszólnak, hogy xy helyen újabb questek elérhetõk. Ha egy darabig nem veszem fel õket, akkor bukom, vagy késöbb is felvehetem?

Valaki preferálja a gépágyús jármûvet? Nem látom értelmét, mivel a rakétással sokkal jobban lehet aprítani.

Lvl 28 vagyok, de még nem találtam se alien, se sárga, se narancs fegyvert. Ezek mennyire rare cuccok?

A fegyverekrõl hogy lehet megállapítani, hogy melyik kategóriába tartoznak, ha a nevük nem árulkodik, mert az nem segít, hogy milyen ammo kell hozzá. (wiki-n nézegettem a fegyver kategóriákat, és ott voltak különbözõ lõszeresek egy kategóriában.)

Hirtelen ennyi, majd még spemmelek, ha a többi kérdésem eszembe jut 😊

32-esen mentem Old Havenbe 😛

Stockpile. de csak akkor tölt ha a turret mellett állsz.

triplet
Valaki meg tudná mondani hogy a soldiernek melyik az a skille ami automatikusan tölti újra a lõszert? Mert én csak a rapid reloadedet találtam meg:S

LSC
Valaki aki végig tolta értette a végének a lényegét? Nekem nem igazán esett le a dolog, ha valakinek van kedve és energiája megírhatná !priviben! a "poénját" hogy ne legyen spoileres itt. Ty

richardix, nincs kedved coopozni? kb. fél 3 -ra itthon vok és onnantól ráérek...de kell msn vagy xfire ha nem tud valamelyikünk fellépni a másikhoz... addig msn: [email protected]
xfire: jobboka3
Na phisz.... (aki coopozni akar és már coopozott is, az is felvehet)
wedge31
Ez a 32 gyanus...én is elsöre 22 voltam.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

én 22-es szinten mentem New Heavenbe 😄

fotográfik kolomp edisön :D

I.C.ram
Én is megcsinálok mindent. 20,5. szinten mentem át New Dahl-ba.
offkorzreg
pedig énis mindet megcsinálom,és csak utána haladok tovább 😊

balee4
Én direkt úgy játszok, hogy elõször az adott területen a szintemnek megfelelõ összes mellékküldit megcsinálom, aztán jöhet a fõküldi. Tényleg jók és mellesleg baromi jó cuccokat lehet szerezni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Azért király, hogy 8 óra game után "megadta" a Fast Travelt. <#vigyor>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Eh, most jutottam még csak Old Haven-be és 32 szinten vagyok 😊

Néha az az érzésem hogy senki más nem csinálja meg a mellékküldetéseket pedig sok közülük jobb mint a fõküldetés 😛

DJ RX7
readme-ben le van írva

:3

Broafka
nah, nekem is ugyanez a gondom nagyjából.

ki kell nyitni a portot, de nem tudom mi a port száma a játéknak

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Prince23
Miért nem tudok szervert hosztolni? csak a joint megy. és péár ismerõsömnek sem megy a host😞
ez miért van?

balee4
ez merre van?

Broafka
melyik az online port-ja a játéknak, mondjuk én tudtam vele online játszani, de néha elég nehezen kapcsolódok rá, és rendszerint van hogy kidob

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

és hol lehet megtalálni azt a snipert?
amúgy a videoban ami van secret room, oda hogyan lehet bejutni?

How much can you take,before you snap?

nagyon a vége fele tarthatok már 😄 35ös vagyok és vmi Steele-t kell meg keresnem 😊

machine gun gyûjtõs küldiben hol a stock?

wedge31
Pont ezzel a sniperel osztom az észt én is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Drephis
aki szeretne farmolni egy kicsit...

help

Áhh thx. Mondjuk így belegondolva logikusnak tûnik. 😄