Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt ott a Diablo 2, amit sose lehetett piszkálni, és mégis nyomják bneten a mai napig. Bár a Blizz külön kategória ma már. Amúgy õk is efelé nyitottak, a Wowban az UI nulláról felépithetõ, gyak a játékosok elvégzik a fejlesztéseket rajta, aztán a legjobbak cuccok bekerülnek a hivatalos patchekbe is (többé-kevésbé használható formában). A Starcraft 2 editorával meg már FPSt is lehet gyártani...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Lefesti mindazt, amit én is gondolok a mai játékvilágról - játék piacra, No SDK, csak DLC...
Tökéletesen igaza van a srácnak!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Biztos, csak optikai tunning, mert szétlõni nem lehet 😞
Next PC upgrade: 2022
Ezek a színkódok a tárgyakra, és értelemszerûen a gyengébbtõl az erõsebb felé...
Mondjuk amióta van xbox 360 csak olyan 30 db game van amit kipróbálnék az meg nemtom hány év alatt elenyészõ!
Play it again with New Game+. In NG+ the mobs in the game start off at level 35 and obviously are a bit harder than the first time through.
Azaz: ha végigjátszottad, kezdd el újra, sokkal erõsebbek lesznek az ellenfelek.
Azért, valamelyest biztató a helyzet.
Én mondjuk "Fecsegõt" (CL4P-TP, Claptrap) tudnám ebben a szerepben elképzelni... szinte látom magam elõtt, ahogy vicces szöveggel odaszáguld a Szirénemhez, amikor el akarok tenni, vagy elõ akarok venni valamit "belõle"...
Na, ez szuper lenne!
-Mert nem termel pénzt. (Tisztelet a WOW és a Simseknek)<#banplz>#banplz>
Akár megoldhatták volna úgy is, mint a Falloutban, hogy nyitható szekrénybe pakolod a cuccaid. Igaz itt nem a megszokott nyitogatós rendszer van. Akár lehetne benne egy NPC, aki némi pénz ellenében tárolja a motyódat.
Nos amikor befejeztétek akkor amikor átlépsz vissza single-be ezzel a karakterrel akkor onnan folytatod ahol befejezted a coopot. Minden küldetés, tárgy úgy marad ahogyan multiból kiléptél.
A halál csupán a kezdet...
2. - nem egy második Diablo 2-õt akartak létrehozni a fejlesztõk... ahogy egyetlen másik játék klónját sem.
3. - bármilyen, extra-csúcs szuper és plusz fegyver moddolhatóság tönkre vágja, és vágná az egész játék egyensúlyát!
Nem véletlen, hogy nem mellékelték a játékhoz a Borderlands Unreal Editort!
Igazából baromira bejön a játék, egyedül, amit hiányolok az a stash. Karakterek közötti cucc átadásokat is megoldhatták volna valami egyszerû módon.
Erre nem is gondoltam 😊
Az nem érdekel, hogy mennyi xp-t kapok a questek végén. Igaz 1-2 boss néha megizzaszt, de azon kívül röhögve darálok bármit, bármekkora mennyiségben 😊 Lassan már elég jól kimatekozom, hogy mit mivel érdemes gyakni. Érdekes, mert találtam egy nem túl tápos assault rifle-t, aminek semmi extra tulajdonsága nincs, még elemental sebzése sem, mégis majdnem mindent aprítok vele.
A questek felvehetõk késõbb is, de mindegyiknek van egy nehézségi foka, ez határozza meg a végén az xp mennyiségét amit kapsz. Ha magas szintû vagy és alacsony szintû küldetést adsz le, ne számíts sok xp-re 😊
Elvileg minden fegyver neve elõtt van egy ikon, abból fel lehet ismerni, hogy milyen típusú.
A halál csupán a kezdet...
Multiban indítom a single karakteremet, akkor külön kezeli a kettõt, vagy hatással lesz a multis játék a single karakteremre, pl. questek terén?
A stikkes robotok néha beszólnak, hogy xy helyen újabb questek elérhetõk. Ha egy darabig nem veszem fel õket, akkor bukom, vagy késöbb is felvehetem?
Valaki preferálja a gépágyús jármûvet? Nem látom értelmét, mivel a rakétással sokkal jobban lehet aprítani.
Lvl 28 vagyok, de még nem találtam se alien, se sárga, se narancs fegyvert. Ezek mennyire rare cuccok?
A fegyverekrõl hogy lehet megállapítani, hogy melyik kategóriába tartoznak, ha a nevük nem árulkodik, mert az nem segít, hogy milyen ammo kell hozzá. (wiki-n nézegettem a fegyver kategóriákat, és ott voltak különbözõ lõszeresek egy kategóriában.)
Hirtelen ennyi, majd még spemmelek, ha a többi kérdésem eszembe jut 😊
xfire: jobboka3
Na phisz.... (aki coopozni akar és már coopozott is, az is felvehet)
fotográfik kolomp edisön :D
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Néha az az érzésem hogy senki más nem csinálja meg a mellékküldetéseket pedig sok közülük jobb mint a fõküldetés 😛
ki kell nyitni a portot, de nem tudom mi a port száma a játéknak
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ez miért van?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
amúgy a videoban ami van secret room, oda hogyan lehet bejutni?
How much can you take,before you snap?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.