5584
-
steweee #2824 ez milyen játék ? screenshotokból nem tudok rájjönni... -
#2823 Create account = Hozzáférés készítése.
Ezt jelenti. Az más, hogy a magyar kilencven (ex has) módon tudja elmondani ugyanazt.
Azt is hozzáteszem, hogy a magyarítás nincs kész, finomul és minden ésszerű kritikát szívesen fogadok, hiszen nektek készül, az én kezemmel, agyammal, időmmel [utóbbiból kevés van]...
-
#2822 lalakov: Köszönöm. Még javíthatom :)
Pluhi: Az SMG nálam gépkarabély.
-
Richardix #2821 24-én érkezik X360-ra és PS3-ra. PC-ről nincs semmi info. -
#2820 a nemsokára megjelenő dlc-ről tudtok valamit? -
#2819 Hát akkor már én is ideírom a véleményem :D Szerintem meg legtöbb helyen hivatalosan "Fiók létrehozása"-nak szokták fordítani :P -
Knabb #2818 Neeeem bár tényleg furi kicsit,(sztem jobb lenne az Account készítése, de nem szólok bele, én nem értek hozzá) inkább utat mutatok :D HozzÉférés É helyett Á :D No offense csak amint látom nem vetted észre az elírást. -
Gibor #2817 Én még nem írtam be: skynNy5 -
#2816 Talán az egyszerű "Regisztrálás" lenne a legjobb, de távol álljon tőlem, hogy beleszóljak, amig az "SMG"="géppisztoly". -
Richardix #2815 meg amúgyis.. hozzáférés készítése? elég hülyén hangzik. -
#2814 Az jó lenne, de elírtad . -
#2813 Baj, hogy az "Account"-ot 'Hozzáférés'nek fordítottam? -
Knabb #2812 Hozzéférés -
#2811 Holnap játszhatunk, délután.
A többiekkel együtt.
-
Hepka22 #2810 gamespy nevem : Hyper_Techh örülnék ha vki invitálna vagy vmi :) -
#2809 Advanced settings/portforward részen alul van egy DMZ host rész, oda ird be a géped lokális IP-jét (az utsó számot lehet csak átirni). Ha végeztetek a játékkal, állitsd ezt vissza 0-ra, hogy kikapcsold a DMZt.
Lokális IPt láthatod elvileg a basic settings részen, de futtatás/cmd, ipconfig /all is kiirja. -
Richardix #2808 csak vissza kéne olvasnod, már mindneki beírta ide a nevét... -
Hepka22 #2807 Helló!
Jólvan felpatcheltem , adhatnátok pár felhasználó nevet és felvennélek titeket freindba :) Aztán ha van kedvetek játszhatnánk:P -
astrobal #2806 hejhó! vééggre elindult és nem fagyott ki (még, kopkopkop) viszont még mindig van egy olyan para, hogy hiába 60fps körül fut, a refresh rate olyan 25Hz-nek tűnik nekem. mindegy hogy milyen a felbontás. van valakinek erre ötlete? gugli barátom nem segített sajna.
-
#2805 catalyst ai funkció kikapcsolásával megkerülhető. -
#2804 van esetleg vmi SG-s public szeró ahol jó a host és elférne két játékos? -
#2803 KTI KB-100L
ezt találtam a routerre ráírva, googleben rákeresve ki is adja h ez egy router szal nem az van h hülyén olvastam le :D -
Richardix #2802 milyen routered van? -
Richardix #2801 ha a routered nincs ott (azért nézd át 2x is) akkor google-ben tuti találsz vmit h kell az adott routeren portot forwardolni. -
Richardix #2800 jaaa, azt nem mondtad h te hostolnál... ahhoz kell egysmás:
- Ha nincs routered tűzfal kikapcs.
- Ha van routered portokat kell forwardolni. Itt router kiválaszt, játék kiválaszt, "skip advertisement" és követed az ott leírtakat.
a játék readmejében (Borderlands\Readme) le vannak írva a portok, de inkább az oldalon leírt portokat írogasd be (nálam 1 port nem volt a readme-ben O.o)
Ha minden megvan, tudsz szervert indítani (kb 1Mbit-es feltöltéssel már stabil, laggmentes játék lesz) -
#2799 olvastam portforwardingról is, de a routerem meg azon nincs rajta, így el sem tudom kezdeni :S -
#2798 hát nekem ha bárkit inviteolok, mindig timeoutol :( vagy lehet csak a patch hiánya okozza ezt? -
Richardix #2797 multi receptje:
Hozzávalók:
- Legfrissebb Borderlands
- Nem eredeti esetén crack
Elkészítés:
1. Borderlands elindít
2. vár
3. vár
4. Online game-re rányom
5. Gamespy accountot készít
6. gamespy accountot ide beír
7. vár
8. vár
9. Velünk jólérzi magát
10. Ide beírja miylen jól érzi magát
Nos kb ennyi :) -
#2796 el tudnád küldeni az elérhetőségét a fájlnak?
+ el tudnád magyarázni hogy kell multizni? :D -
Noodlee #2795 Szerintem titokban kéne tartanod, hogy bármihez csinálsz magyarítást!
A DS2 fórumban is mennyit szívták a véredet a lámák!
Majd itt is elkezdik lassan :P -
#2794 Vissza lehet olvasni - sehol sem írtam ilyesmit.
Ezen felül: nem mindegy, hogy mikor készül el, ha elkészül?
-
Richardix #2793 nemaz, csak még 1-2 hete 25%-on volt, és vki mondta h "jajj még csak 25%" és akkor mondtad h már jó 50%-nál vagy, csak nem írtad még át. -
#2792 Nem írtam át. Ha néznéd az aláírásomat, akkor látnád, hogy előtte 30 ill. 38% volt. Nem 50.
-
Hepka22 #2791 Amikor online gamelek pl ott kellett ugye 1 gamespy accot csinálni.
Szeretem ezt a játékot és szeretnék veletek játszani , van accom csak nem tudom h kell rátok csatlakozni felvenni ismerősnek stb :)
lvl 50 Hunter vagyok ugy érzem jó kis cuccokkal :)
acc nevem : Hyper_Techh -
Richardix #2790 imy, te kb 1 hete azt mondtad h a Borderlands magyarítás kb 50%-on van, most meg 40%-ra írtad át? O.o -
#2789 Eredetivel és nem-eredetivel is lehet játszani GameSpy-on.
Köszönhetően a türelmes GS/GB-duónak, és persze a warez scene neves tagjainak, akik elkészítették az indításhoz szükséges alkalmazást [sima tört exe]
-
#2788 Gamespy -
Hepka22 #2787 Hello!
Nektek eredeti a játék ? Ha nem az hogyan játszotok?: hamachi , gameranger ? :)
Üdv -
fixpont #2786 Ertem, csak ez engem mar nem erdekel. -
Richardix #2785 na MerliNW, rájöttem mi szúrta el a képet a bemutató videoknál: az outline shader kikapcsolása :S pont a legfeltünőbb.