5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • steweee
    ez milyen játék ? screenshotokból nem tudok rájjönni...
  • IMYke2.0.0.0
    Create account = Hozzáférés készítése.
    Ezt jelenti. Az más, hogy a magyar kilencven (ex has) módon tudja elmondani ugyanazt.
    Azt is hozzáteszem, hogy a magyarítás nincs kész, finomul és minden ésszerű kritikát szívesen fogadok, hiszen nektek készül, az én kezemmel, agyammal, időmmel [utóbbiból kevés van]...
  • IMYke2.0.0.0
    lalakov: Köszönöm. Még javíthatom :)
    Pluhi: Az SMG nálam gépkarabély.
  • Richardix
    24-én érkezik X360-ra és PS3-ra. PC-ről nincs semmi info.
  • RocKY2
    a nemsokára megjelenő dlc-ről tudtok valamit?
  • Kizsde
    Hát akkor már én is ideírom a véleményem :D Szerintem meg legtöbb helyen hivatalosan "Fiók létrehozása"-nak szokták fordítani :P
  • Knabb
    Neeeem bár tényleg furi kicsit,(sztem jobb lenne az Account készítése, de nem szólok bele, én nem értek hozzá) inkább utat mutatok :D HozzÉférés É helyett Á :D No offense csak amint látom nem vetted észre az elírást.
  • Gibor
    Én még nem írtam be: skynNy5
  • pluhi
    Talán az egyszerű "Regisztrálás" lenne a legjobb, de távol álljon tőlem, hogy beleszóljak, amig az "SMG"="géppisztoly".
  • Richardix
    meg amúgyis.. hozzáférés készítése? elég hülyén hangzik.
  • lalakov
    Az jó lenne, de elírtad .
  • IMYke2.0.0.0
    Baj, hogy az "Account"-ot 'Hozzáférés'nek fordítottam?
  • Knabb
    Hozzéférés
  • IMYke2.0.0.0
    Holnap játszhatunk, délután.
    A többiekkel együtt.

• Hepka22
    gamespy nevem : Hyper_Techh örülnék ha vki invitálna vagy vmi :)
  • pluhi
    Advanced settings/portforward részen alul van egy DMZ host rész, oda ird be a géped lokális IP-jét (az utsó számot lehet csak átirni). Ha végeztetek a játékkal, állitsd ezt vissza 0-ra, hogy kikapcsold a DMZt.

Lokális IPt láthatod elvileg a basic settings részen, de futtatás/cmd, ipconfig /all is kiirja.
  • Richardix
    csak vissza kéne olvasnod, már mindneki beírta ide a nevét...
  • Hepka22
    Helló!

Jólvan felpatcheltem , adhatnátok pár felhasználó nevet és felvennélek titeket freindba :) Aztán ha van kedvetek játszhatnánk:P
  • astrobal
    hejhó! vééggre elindult és nem fagyott ki (még, kopkopkop) viszont még mindig van egy olyan para, hogy hiába 60fps körül fut, a refresh rate olyan 25Hz-nek tűnik nekem. mindegy hogy milyen a felbontás. van valakinek erre ötlete? gugli barátom nem segített sajna.
  • robotnyk
    catalyst ai funkció kikapcsolásával megkerülhető.
  • Kicsikiraly
    van esetleg vmi SG-s public szeró ahol jó a host és elférne két játékos?
  • Kicsikiraly
    KTI KB-100L

ezt találtam a routerre ráírva, googleben rákeresve ki is adja h ez egy router szal nem az van h hülyén olvastam le :D
  • Richardix
    milyen routered van?
  • Richardix
    ha a routered nincs ott (azért nézd át 2x is) akkor google-ben tuti találsz vmit h kell az adott routeren portot forwardolni.
  • Richardix
    jaaa, azt nem mondtad h te hostolnál... ahhoz kell egysmás:
    - Ha nincs routered tűzfal kikapcs.
    - Ha van routered portokat kell forwardolni. Itt router kiválaszt, játék kiválaszt, "skip advertisement" és követed az ott leírtakat.
    a játék readmejében (Borderlands\Readme) le vannak írva a portok, de inkább az oldalon leírt portokat írogasd be (nálam 1 port nem volt a readme-ben O.o)
    Ha minden megvan, tudsz szervert indítani (kb 1Mbit-es feltöltéssel már stabil, laggmentes játék lesz)
  • Kicsikiraly
    olvastam portforwardingról is, de a routerem meg azon nincs rajta, így el sem tudom kezdeni :S
  • Kicsikiraly
    hát nekem ha bárkit inviteolok, mindig timeoutol :( vagy lehet csak a patch hiánya okozza ezt?
  • Richardix
    multi receptje:
    Hozzávalók:
    - Legfrissebb Borderlands
    - Nem eredeti esetén crack
    Elkészítés:
    1. Borderlands elindít
    2. vár
    3. vár
    4. Online game-re rányom
    5. Gamespy accountot készít
    6. gamespy accountot ide beír
    7. vár
    8. vár
    9. Velünk jólérzi magát
    10. Ide beírja miylen jól érzi magát

Nos kb ennyi :)
  • Kicsikiraly
    el tudnád küldeni az elérhetőségét a fájlnak?

+ el tudnád magyarázni hogy kell multizni? :D
  • Noodlee
    Szerintem titokban kéne tartanod, hogy bármihez csinálsz magyarítást!
    A DS2 fórumban is mennyit szívták a véredet a lámák!
    Majd itt is elkezdik lassan :P
  • IMYke2.0.0.0
    Vissza lehet olvasni - sehol sem írtam ilyesmit.
    Ezen felül: nem mindegy, hogy mikor készül el, ha elkészül?

• Richardix
    nemaz, csak még 1-2 hete 25%-on volt, és vki mondta h "jajj még csak 25%" és akkor mondtad h már jó 50%-nál vagy, csak nem írtad még át.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem írtam át. Ha néznéd az aláírásomat, akkor látnád, hogy előtte 30 ill. 38% volt. Nem 50.

• Hepka22
    Amikor online gamelek pl ott kellett ugye 1 gamespy accot csinálni.
    Szeretem ezt a játékot és szeretnék veletek játszani , van accom csak nem tudom h kell rátok csatlakozni felvenni ismerősnek stb :)
    lvl 50 Hunter vagyok ugy érzem jó kis cuccokkal :)
    acc nevem : Hyper_Techh
  • Richardix
    imy, te kb 1 hete azt mondtad h a Borderlands magyarítás kb 50%-on van, most meg 40%-ra írtad át? O.o
  • IMYke2.0.0.0
    Eredetivel és nem-eredetivel is lehet játszani GameSpy-on.
    Köszönhetően a türelmes GS/GB-duónak, és persze a warez scene neves tagjainak, akik elkészítették az indításhoz szükséges alkalmazást [sima tört exe]

• lalakov
    Gamespy
  • Hepka22
    Hello!

Nektek eredeti a játék ? Ha nem az hogyan játszotok?: hamachi , gameranger ? :)

Üdv
  • fixpont
    Ertem, csak ez engem mar nem erdekel.
  • Richardix
    na MerliNW, rájöttem mi szúrta el a képet a bemutató videoknál: az outline shader kikapcsolása :S pont a legfeltünőbb.