5584
-
Hepka22 #2864 Melyikben hol ? meg össze is vetném akkor vki máséval milyen elváltozások vannak még ... -
Richardix #2863 elvileg az .ini fájlban vissza lehet állítania dolgot
-
Hepka22 #2862 Igen , GameRangeren csak azok vannak :S ilyen hack cuccokhoz nem értek crack így úgy aztán annyi -
Richardix #2861 MEGVAn.. játszottál külföldiekkel? a 400 tárhely 2 dologtól elhet:
1. megpiszkáltad a .ini fájlokat
2. beléptél egy játékba ahol a Host megpiszkálta az .ini-t
Gondolom nálad utóbbi. -
Hepka22 #2860 Pontosan rátapintottál a lényegre , new heavönben 6 darab fegyver láda van nos én időt nem kímélve jártam körbe körbe be ,ki lépkedtem + ha már 3 50 es emberkével játszol akkor abból a gőzölgő szemétből is esik sárga cucc. -
Richardix #2859 LOL?!
400 tárhely.. és tele vagy narancs meg sárga cuccokkal... ha télleg nem te ügyeskedtél, akkor vmi barominagy bug lehet nálad...
ahhoz h ennyi sárga-narancs cuccod legyen nem kevés ideig kéne farmolni,a szintjét tekintve pedig nem épp New Heavenben szedted őket. -
Hepka22 #2858 http://kephost.com/view.php?filename=81n_vtelen.jpg -
Hepka22 #2857 pill -
Richardix #2856 táskakapacitást CSAK a claptrap rescue küldetések adnak, amikkel összesen asszem 48-ig lehet emelni a kapacitást... mutass róla egy screent, mert ezt nehéz elhinni. -
Hepka22 #2855 Szerintem challange én is csak úgy vettem észre h 400 hogy folyamat felvettem mindent és nem írja h full , megnéztem és kúrvára meglepődtem..
én a box nyitogatós challangre tippelek. -
Richardix #2854 C:\Documents and Settings\USERNAME\Dokumentumok\My Games\Borderlands\WillowGame\ScreenShots
Ide menti a fényképeket. én F8-al tolom.
Jha és h van neked 400-as táskád? max olyan 42-48 lehet. -
Hepka22 #2853 Na meg olyan gondom volt h F8 al ugye lehet fényképezni és csináltam pár képet csak attól ilyen csíkos lett a képernyő , ráadásul még a képeket se találtam meg , de egy reinstall megoldotta a dolgokat.
Ti hogy fényképeztek "print screen" ? -
Hepka22 #2852 -.- na fasza el vagyok ezek szerint már ásva.. -
#2851 400?! -
Hepka22 #2850 Hát nem tudom írta h fura vok mert piros élettel nem haltam meg , meg 1 lövés volt 1 ellenség , max 3 és mondtam neki h mekkora kapacitású a táskám (400) és így szerintem az összkép benne egy csiterré állt össze. -
Knabb #2849 Miért hinné? :D -
Hepka22 #2848 Végre játszottam magyarral is :)Remélem az illető nem hiszi h cheat-et használtam... -
Richardix #2847 akkor hogy biztos legyél benne, igen SMG az géppisztoly. gondolj csak pl az UZI-ra...
Stewee: mondjuk banner alatti kis szöveget elolvasva már elörébb jutsz.
FPS-RPG (de inkább FPS felé húz) egy Poszt-Apokalipikus SZERŰ világban, sztori nem túl erős, de nagyon addiktív és mostfigyelj: 17 millió fegyver található benne. Online másokkal játszani meg mégjobb (főleg mert nem kell szupernet a laggmentes játékhoz) jah és virágbolti verzióval is müködik a multi (legfrissebb patch kell neki) -
#2846 Borderlands v1.01 Patch - Reloaded [160 MB]
Ugyanez Hotfile.com-on
Ugyanez Rapidshare.com-on
-
#2845 gondolom kiválogatták a patchelt fileokat... -
#2844 Már megvan szedem le! -
#2843 De gondolom az is patchelve van nem?
Honnan lehet beszerezni? -
zoltan1232 #2842 köszi a segítséget -
#2841 nem a patch kell virágboltihoz, hanem a reloaded-féle kicsomagolós cucc. -
#2840 Igen! -
#2839 Eredeti exe a helyén?
-
#2838 Nekem nem akar települni a patch :(
Ezt a hibaüzit dobja ha leokzom akkor a lentit :( -
#2837 Mondom: letöltöd Patch, feltelepíted, játszol.
De, ugyanezt láthatod ugye itt, magyarul is: KLIKK
Patch letölthető: KLIKK
"Okosság" letölthető: klikk vagy klikk
Ennél többet nem tudunk tenni érted. :(
-
zoltan1232 #2836 http://picasaweb.google.hu/zoltan9595/Borderlands#5407246471117083522 -
#2835 Hozzá nem nyúl, és a játék továbbra is játszható a régi mentésekkel is. Mind a könyvtári [neten játszom onnan], mind az otthoni gépemmel alá tudom támasztani ezt.
-
zoltan1232 #2834 Rosszul linkeltem be -
zoltan1232 #2833 Ezt írja ki:
-
#2832 Régi mentéseket nem cseszi el ez a patch? -
#2831 Ha tud is, akkor olyanokkal, akiknek nincs fenn a Patch.
Aminek fel-nem-telepítését nem ajánljuk senkinek: vele jobban jársz.
-
zoltan1232 #2830 Mikor rámegyek az online game-re akkor kiír egy ablakot hogy töltsem le a patchet. Haveromnál nem írja ki ezt az üzenetet. Tud is javítás nélkül játszani. -
#2829 Igen, muszáj.
-
zoltan1232 #2828 Az online való játékhoz muszáj letölteni a patchet? -
#2827 Na, most akkor géppisztoly vagy sem? -
#2826 "Az SMG nálam gépkarabély."
A világ többi részének nem, csak azért mondom. Nézd meg bármilyen szakírásban. Az SMG pisztolylőszert használ, tehát géppisztoly. A gépkarabély(assault rifle/combat rifle/automatic rifle) meg köztes lőszert.
A submachine gun (SMG) is a firearm that combines the automatic fire of a machine gun with the cartridge of a pistol, and is usually between the two in weight and size. An assault rifle, in contrast, uses an intermediate-power cartridge with more power than a pistol but less than a standard rifle or battle rifle. -
#2825 Mutasd már meg azt a screenshot-ot, amiből nem jöttél rá, hogy ez milyen játék. Egyébként a youtube a haverod.