5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Hepka22
    Melyikben hol ? meg össze is vetném akkor vki máséval milyen elváltozások vannak még ...
  • Richardix
    elvileg az .ini fájlban vissza lehet állítania dolgot
  • Hepka22
    Igen , GameRangeren csak azok vannak :S ilyen hack cuccokhoz nem értek crack így úgy aztán annyi
  • Richardix
    MEGVAn.. játszottál külföldiekkel? a 400 tárhely 2 dologtól elhet:
    1. megpiszkáltad a .ini fájlokat
    2. beléptél egy játékba ahol a Host megpiszkálta az .ini-t

Gondolom nálad utóbbi.
  • Hepka22
    Pontosan rátapintottál a lényegre , new heavönben 6 darab fegyver láda van nos én időt nem kímélve jártam körbe körbe be ,ki lépkedtem + ha már 3 50 es emberkével játszol akkor abból a gőzölgő szemétből is esik sárga cucc.
  • Richardix
    LOL?!
    400 tárhely.. és tele vagy narancs meg sárga cuccokkal... ha télleg nem te ügyeskedtél, akkor vmi barominagy bug lehet nálad...
    ahhoz h ennyi sárga-narancs cuccod legyen nem kevés ideig kéne farmolni,a szintjét tekintve pedig nem épp New Heavenben szedted őket.
  • Hepka22
    http://kephost.com/view.php?filename=81n_vtelen.jpg
  • Hepka22
    pill
  • Richardix
    táskakapacitást CSAK a claptrap rescue küldetések adnak, amikkel összesen asszem 48-ig lehet emelni a kapacitást... mutass róla egy screent, mert ezt nehéz elhinni.
  • Hepka22
    Szerintem challange én is csak úgy vettem észre h 400 hogy folyamat felvettem mindent és nem írja h full , megnéztem és kúrvára meglepődtem..
    én a box nyitogatós challangre tippelek.
  • Richardix
    C:\Documents and Settings\USERNAME\Dokumentumok\My Games\Borderlands\WillowGame\ScreenShots

Ide menti a fényképeket. én F8-al tolom.
    Jha és h van neked 400-as táskád? max olyan 42-48 lehet.
  • Hepka22
    Na meg olyan gondom volt h F8 al ugye lehet fényképezni és csináltam pár képet csak attól ilyen csíkos lett a képernyő , ráadásul még a képeket se találtam meg , de egy reinstall megoldotta a dolgokat.
    Ti hogy fényképeztek "print screen" ?
  • Hepka22
    -.- na fasza el vagyok ezek szerint már ásva..
  • Drephis
    400?!
  • Hepka22
    Hát nem tudom írta h fura vok mert piros élettel nem haltam meg , meg 1 lövés volt 1 ellenség , max 3 és mondtam neki h mekkora kapacitású a táskám (400) és így szerintem az összkép benne egy csiterré állt össze.
  • Knabb
    Miért hinné? :D
  • Hepka22
    Végre játszottam magyarral is :)Remélem az illető nem hiszi h cheat-et használtam...
  • Richardix
    akkor hogy biztos legyél benne, igen SMG az géppisztoly. gondolj csak pl az UZI-ra...

Stewee: mondjuk banner alatti kis szöveget elolvasva már elörébb jutsz.
    FPS-RPG (de inkább FPS felé húz) egy Poszt-Apokalipikus SZERŰ világban, sztori nem túl erős, de nagyon addiktív és mostfigyelj: 17 millió fegyver található benne. Online másokkal játszani meg mégjobb (főleg mert nem kell szupernet a laggmentes játékhoz) jah és virágbolti verzióval is müködik a multi (legfrissebb patch kell neki)
  • IMYke2.0.0.0
    Borderlands v1.01 Patch - Reloaded [160 MB]

Ugyanez Hotfile.com-on
    Ugyanez Rapidshare.com-on
  • robotnyk
    gondolom kiválogatták a patchelt fileokat...
  • grebber
    Már megvan szedem le!
  • grebber
    De gondolom az is patchelve van nem?
    Honnan lehet beszerezni?
  • zoltan1232
    köszi a segítséget
  • robotnyk
    nem a patch kell virágboltihoz, hanem a reloaded-féle kicsomagolós cucc.
  • grebber
    Igen!
  • IMYke2.0.0.0
    Eredeti exe a helyén?
  • grebber
    Nekem nem akar települni a patch :(

Ezt a hibaüzit dobja ha leokzom akkor a lentit :(
  • IMYke2.0.0.0
    Mondom: letöltöd Patch, feltelepíted, játszol.

De, ugyanezt láthatod ugye itt, magyarul is: KLIKK

Patch letölthető: KLIKK
    "Okosság" letölthető: klikk vagy klikk

Ennél többet nem tudunk tenni érted. :(
  • zoltan1232
    http://picasaweb.google.hu/zoltan9595/Borderlands#5407246471117083522
  • IMYke2.0.0.0
    Hozzá nem nyúl, és a játék továbbra is játszható a régi mentésekkel is. Mind a könyvtári [neten játszom onnan], mind az otthoni gépemmel alá tudom támasztani ezt.

• zoltan1232
    Rosszul linkeltem be
  • zoltan1232
    Ezt írja ki:
  • grebber
    Régi mentéseket nem cseszi el ez a patch?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha tud is, akkor olyanokkal, akiknek nincs fenn a Patch.
    Aminek fel-nem-telepítését nem ajánljuk senkinek: vele jobban jársz.
  • zoltan1232
    Mikor rámegyek az online game-re akkor kiír egy ablakot hogy töltsem le a patchet. Haveromnál nem írja ki ezt az üzenetet. Tud is javítás nélkül játszani.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, muszáj.
  • zoltan1232
    Az online való játékhoz muszáj letölteni a patchet?
  • IMYke2.0.0.0
    Na, most akkor géppisztoly vagy sem?
  • pluhi
    "Az SMG nálam gépkarabély."

A világ többi részének nem, csak azért mondom. Nézd meg bármilyen szakírásban. Az SMG pisztolylőszert használ, tehát géppisztoly. A gépkarabély(assault rifle/combat rifle/automatic rifle) meg köztes lőszert.

A submachine gun (SMG) is a firearm that combines the automatic fire of a machine gun with the cartridge of a pistol, and is usually between the two in weight and size. An assault rifle, in contrast, uses an intermediate-power cartridge with more power than a pistol but less than a standard rifle or battle rifle.
  • Roger6
    Mutasd már meg azt a screenshot-ot, amiből nem jöttél rá, hogy ez milyen játék. Egyébként a youtube a haverod.