Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Lehet készíteni jelszavas szervert is. A játékosok számát - a szövegek alapján - nem lehet megadni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amúgy meg olyan nevet kell megadni a szervernek, amibõl kiderül mindenkinek, hogy ha nem magyar vagy, akkor kirúgunk 😛

Meg lehet adni, hogy hányan jöhetnek nem?
Esetleg jelszavas játék nincs?

Broafka
én jönnék egy órára, csak az a baj, hogy az egyik karakterem tizen valahány, a másik meg 50 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

IMYke2.0.0.0
Nem elég: automatikusan kerülnek be mellétek akkor még ketten, idegenek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az én ID-m Nood77.

Simán felhúzom a bringádat, ha gondolod 😊
Akár egy lvl 1-es karakterrel is elbohóckodnék, csak multizzunk.

Amúgy nem elég a 2 játékos?

MerlinW
lvl 30-as lányommal játszhatsz kicsit ha akarod. Öccá óránként gumi nélkül<#zavart1>

MerlinW-HUN a GS ID-m, vegyél fel, és keress még két fórumtársat, oszt felhúzzuk a 24-es karakteredet. A 37-essel még nem játszanék.

[merlinw.org]

Lvl 37 Walktrú 2, valahol még az elején
Lvl 24 körül Walktrú 1
Meg van 2 db lvl 10 körül.

MerlinW
"Hanyas vagy..."? 😄

[merlinw.org]

Nincs kedve valakinek du. kb 5 órától multizni?
(Gamespy)

MerlinW
Na igen, még az lehet egy 3. probléma😊

[merlinw.org]

Ezt értem... oké de sokáig tölt a map és kibasz azzal hogy a szerver szétkapcsolt... Szar gép....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MerlinW
Csatlakozáshoz nem kell semmi. Általában két probléma van:
1. a host indítója nem engedte ki a portokat
2. tengerentúli, vagy magas a ping-je.

Amelyik játékhoz nem csatlakozik az elsõ 3-4 másodpercben, azt hagyd a fenébe. Amelyik rögtön csatlakozik, az általában jó lesz. Ha nincs jó szerver, nyomj E gombot és listázódik a következõ adag.

[merlinw.org]

Énse tudok online... néha egy szerverre nem timeoutol akkor meg a sok töltés miatt elveszti a kapcsolatot :S

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MerlinW
Readme-ben leírt portokat kiengedi/kikapcsolja a tûzfalat a játékot indító fél, hamacsi indít, online/private host-ot indít, majd meghívja a vendéget (friends, add, invite).

[merlinw.org]

ha online nem tudsz játszani az már egy másik gond... portok kiengedve/tûzfal kikapcsolva? próba szerecsen
köszi^^ de azért kérdeztem mert online nem tudok vele játszani ezért szeretnék haverral hamacsin mert van rajta lan de mégse látja egymást a két gép a játékban
játékba bemész online aztán ott lehet játszani.
sziasztok! be tudta valaki üzemelni hamachin?
jah igaz... fõleg, h. együtt toltuk és még így se olyan fogos....max a jobb cucc megszerzése miatt
hidd el ha eléred a lvl 50-t akkor már nem lesz olyan addiktív... sajna 😞
VÁÁÁÁÁ utálom ezt a játékot!!!!
Hogy miért? Mert annyira élvezetes és addiktív, hogy reggel 8 óta ezt nyomom...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Az autókat jobb gyalog szétlõni <#gun>

Broafka
Berserk a leghatásosabb action skill mind közül, még a többivel nem jutottam el playthrough 2-ig, de...
Berserk az tarol

Egész jó kis game, bár a walkthrough 2-ben kicsit imbák a kocsik... a bossok nehezek de ölhetõek, de ha jön 3 autó akkor kampec 😄 ha nincs 2000 shielded akkor 3 lövés alatt megfektetnek :S bár a berserk elég imba, shieldbõl lehet 40% health boost, skillbõl 60% meg van olyan class függõ cuccos ami növeli még 50%al az életét, 50esen bõven össze szed 3k életet 😄

Broafka
fegyverek keresése, PLUSZ a kristályok megszerzése, lesznek olyan küldik, ott se mindig mutat rá

lalakov
Sehogy. Amelyik tetszik, használd. A többit, add el.
norbi2fraktal
hogy kell fegyvereket össze szerkeszteni??? nem jöttem még rá

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

lalakov
Ahol fegyver alkatrészeket kell összeszedni, ott lesz, de ott épp az a feladat. Csak kb. mutatja meg, hol vannak a keresendõ tárgyak és neked kell õket megkeresned (ez a "scavenger hunt" lényege).
armageddon666
Scavanger Huntnál direkt nem pontos a térkép... kicsit kutakodjon a player is... ez így van rendjén... csóka annyit tud hogy x helyen szórták szét a fegyvert... hogy melyik része pontosan hol van... ez a küldi lényege 😊 megkeresni...

@

Hát persze... mert megint pár méterrel odébb mutatott a térkép.... váááááááááááá! Könyörgöm!
Ez egy kibszott jó játék! Hibátlan de tényleg! Tökéletes! De ezt a térképet javítsák már ki könyörgöm... ugye késõbb nem lesz durvább eltérés a térkép és a valóság között?😄

Hol a picsába van Shep Sanders mert az Arid badlandsen már csak nála vannak küldetések, viszont õ teljesen felszívódott... elvileg az autóút 1. kapujánál kéne lennie (oda mutat a térkép) de itt nincs senki

gfreak
és erre kuss és a szél kergeti az ördögszekereket a topikban 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Hát akkor húzzunk bele, írjunk mint az állat 😊

gfreak
😄DDD az a feladat, hogy töröltetni úgy hogy ne kapj pontot a Sentinelektõl 😄DD bár...ha átkerül a következõ oldalra akkor már nem számít...nem mintha bárki is képes lenne visszaolvasni 😄DD

Broafka
akkor tõlük kérek elnézést!

btw: észrevettem, ezért válaszoltam vissza nagy smile-val 😉

gfreak
nem anyáztam, ez is ironikus volt 😄

nem szidtam a játékot, nekem bejön, pár apróbb bugot leszámítva egy rossz szavam nincs rá, sõt, még a sztorija (már amennyit megtudunk) is tetszett (mivel nem csak megyek és lövök mint itt pár birka 😄 )

oké hogy kifaszulsz, csak a normális játékosokkal is kib@szol így 😄

Broafka
Jól van, akkor elnézést kérek mindenkitõl. Csak a f***om ki volt már ettõl a temérdek hisztitõl:
"Jaaaj, nincs storyja!"
"jaaaj, de szar a játék"
"jaaaj, miért nem lehet benne normálisan fejlõdni?"

bakker, ha nem tetszik ne játszatok vele. Amúgy meg az ilyen anyázásokból, hogy miért nem spoilereztem derült is ki, hogy nah? nah mi van? mégis csak van storyja a játéknak?

Broafka
habár most mégis az anyázást választottad! 😄

gfreak
spoiler használata: 5 mp
magyarázkodni/anyázni/flamelni: a lifelong lehetõség

én az 5 mp-et választottam volna

maradok tisztelettel

alásszolgája

csak gyorsabb elolvasni, mint észrevenni, hogy irónikus vagy😄

blablabla

Broafka
nem-nem, a helyes idézés az így lenne:
"hogy ugye ne mondjunk semmi spoilert, mert most úgyis inkább a játék fikázásáról van szó"

nem kell megdögleni, csak észrevenni az iróniát és:
"találunk bizonyos emberkéknél "kulcsokat" a Vaulthoz"
ebbõl rájönni, hogy oké, itt valami nem stimmel.

köszöntem

gfreak
" hogy ugye ne mondjunk semmi spoiler" volt az elsõ sorban 😄DD

a ne mondjunk semmi spoilert nekem szó szerint azt jelentette hogy nem fog árulkodni, meg szerintem az összes értelmes létformának is azt jelentené akik tudnak olvasni (nem mint Richardix, de mind1)

igazatok van, rohadjak meg hogy egy nem spoilerként feltüntetett hozzászólást elolvastam (ami egy spoilerhegy volt) és mertem érte szólni (normálisan, félig viccesen, nem beszólogatva faszságokat)

hátajókurvaanyámatnekem!

no mind1... attól még fogok tudni aludni...

Positive Mental Attitude

De legalább tettél volna spoilert elé vagy figyelmeztettél volna baszodalásod...

Positive Mental Attitude

XDDDD

könnyû mást hibáztatni.. ha nem érdekel a sztori ne olvasd el a kommentjét, aminek az elsõ mondatából minden értelmes életforma rájön mi következik. õ is rakhatta volna Spoilerbe, de ez akkor se az õ sara kizárólag.
I.C.ram
Nyugodtan, a stáblistát úgyse nézi senki.