5584
-
Richardix #2904 pontosan.. de nálam elöször nem indult el.. ha nem indul el (runtime error) akkor szedd le máshonnan. -
ricsisz #2903 Most ezt csak bemásolom a játék könyvtárába és felis van peccselve?:O:S -
Richardix #2902 #2821 -
newc22 #2901 Kiegészítőröl tud valaki valamit vagy Pcre még nem jön ki?! :( -
Richardix #2900 azt kihagytad, h pt1-ben a fősztori néhány küldetésén kapsz +1 instant tárhelyet. ezek szerint 3x -
Noodlee #2899 "Történt egy kis módosítás az új patchel az online szekcióban. Ha rá kattintasz a join gamere, akkor a jobb oldalon kiírja az aktuális karakteredet, a szintjével együtt. Ha ez pl. egy lvl 2-es karakter, akkor nem fogod látni, csak azokat a partykat, amelyikben a host hasonló szintű mint te. Célszerű karakterválasztást is megejteni, lehetőleg a legmagasabb szintű karakteredet állítsd be. így láthatod a legtöbb party-t!"
Esetleg nyomogasd az E gombot, ez frissíti a party listát. Ha ez sem segít, akkor passzolom. -
#2898 sziasztok, az mitol van, hogy patch felrakasa utan nem talal online game-t? (a reloaded-es verziot tettem fel) -
ManoNegra #2897 Most olvastam, hogy le lehet nullázni a skilleket, és újra elosztani. Nagyon durva tud lenni a bloodwing:-) -
Noodlee #2896 "This article is meant to help those who cannot find all 11."
A leírásban csak 10 claptrap szerepel. Gondolom a 11. a Playtrough 2-ben lehet összeszedni.
namost 12+11x3=45. -
Noodlee #2895 Érdekes.
"42 (+3 more with the first expansion)"
Nekem Playtrough 2 végére tuti megvolt a 45, és nem használtam semmi csalást, editort, stb. -
Noodlee #2894 Lehet, hogy hülyeséget írtam, 42, majd 45.
A lényeg, hogy mindig hely hiánnyal küszködök :) -
ManoNegra #2893 akkor nem találtam meg minden küldetést. -
Noodlee #2892 Playtrough 1-ben 45-re lehet feltornászni, majd Playtrough 2-ben 1x ad inventory növelőt, így lesz a végére 48-as. -
Richardix #2891 upsz, link elött kicsit elszúrtam (de müxik a link... akkor ez félsiker? :D) -
Richardix #2890 MILLIÓSZOR volt már.
játék readmejében levő portokat kell forwardolni a routernél.
portforward.comitt találsz segítséget
megjegyzem 2. oldalig kellett volna vissazolvasni. -
ricsisz #2889 Sziasztok!
Neten szeretnénk játszani ezzel a játékkal de ha hostol valamelyikőnk nem tudunk hozzá joinolni. hamacsival próbálnánk. Valaki esetleg tudna segíteni? -
Richardix #2888 csak pt1-ben adnak tárhelyeket. -
ManoNegra #2887 Ezek szerint nem találtam meg mindet? Playtrough2-be már csak sima cuccokat ad, nem szabad helyeket. -
Richardix #2886 claptrap rescue questek adnak. -
Ákos90 #2885 vannak helyeken meghibásodot claptrap robotok őket kell megjavítani vagy inventori nagyobító cucott kapsz amire 2 katt és +3-al növeli vagy titkos helyre visz vagy rögtön itemet kapsz:D -
ManoNegra #2884 Nekem 50-es szinten is csak 39 van kb, igaz legalább 60 tárgy van bent. -
#2883 Erről az inventorys témáról jut eszembe, nekem most lv 19en (majdnem 20), még csak 12 slotos, pedig minden questet csinálok amit találok. Valaki adna egy gyorstalpalót, hogy melyik questtel tudom növelni? :) -
Hepka22 #2882 Nos a választható pontoknál megnéztem mire raktam és mit ad :
Caliber : + 20 % dmg
Killer : + 40 % dmg
Trespass: + 100% chance to penetrate schields + 5% Bullet dmg
Proficiency : + 48 % dmg
Erre még jön a survivor mod ami 15 team heal + 31 % team dmg
+ http://kephost.com/view.php?filename=58ScreenShot1.jpg -
Hepka22 #2881 + az elieneket nagyon könnyű megölni ezt elfelejtettem sry .. -
Hepka22 #2880 Sniper puskára vagyok kihegyezve 6 os explosive artifact al és olyan képességgel h a pajzson átlövök és egyből az eletből veszek le.
Nos ebbe mi a fura ? -
Noodlee #2879 Kellett neked kitörölni az ID-met :P
Majd, ha haza érek, akkor vissza veszlek. -
Richardix #2878 ne ítélkezz, inkább vegyél vissza :P -
Noodlee #2877 Maradjunk a light cheatnél :) -
ManoNegra #2876 az nem csíter hanem egy bug.
http://www.youtube.com/watch?v=7tcB_ShS-_w&feature=player_embedded
Bár lehet így is nevezni. -
#2875 Az a rohadt Save Editor program is közrejátszhat.
Én még csak ki sem mertem próbálni, de olvastam róla - a srác amúgy játék editorokat fabrikál - és bizony, über dolgokat is simán bepakolhat az, aki ismeri a tárgyak neveit stb.
-
Noodlee #2874 Amúgy nem ez volt az első eset, hogy "csíter" magyarral futottam össze. Pár napja egy Hunter egyszerre vagy 4 madarat reptetett :P -
Richardix #2873 mondom.. biztos olyannal volt online ai szétszarta az ini fájlokat és ezért lett iylen übersoldier. -
Noodlee #2872 Nem az volt a furcsa, hogy piros volt az életed, hanem az, hogy egy nagy tömegbe beufrottál, se pajzsod nem volt, HP-d is max 5, és nem haltál meg. Utána előadtad, hogy 400-as táskád van, majd olyan szörnyeket szedtél le 1 lövésből, hogy csak lestem. -
Noodlee #2871 Nem véletlenül léptem ki. :P -
Richardix #2870 LOL
DefaultGravityZ=-500
gravitáció :P
kisebbre állítjátoka számot lehet vele mókázni XD -
Hepka22 #2869
[WillowGame.WillowInventoryManager]
InventorySlotMax_Misc=12
WeaponReadyMax=2
Alapból a 12 es volt beírva , most már tényleg nem tudom mivan -
Hepka22 #2868 Igy a mostani cuccaim a táskában elvesznek ? -
Richardix #2867 a Willowgame.ini-ben ezt a sort keresd meg:
InventorySlotMax_Misc=
az = utáni számot írd át 12-re. -
Richardix #2866 mivel ő a host, ezért lényegében az ő beállításai fognak érvényesülni... -
Hepka22 #2865 Azt nem értem az én "saját" fájlomat h írja fölül ??? Ezt nem értem ...