Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
en is ezt mondtam 😊 csak nem mindenkihez lehet csatlakozni, pl hozzam nem tudtak joinolni hiaba invitoltam, viszont aki kinyitotta a portokat a routeren azokhoz igen

(sajna en nem tudom megcsinalni, foleg mert nem tudom a router jelszavat, es az alapertelmezett nem mukodik 😞 )

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Privát partit kell indítani, és oda azt hívsz meg, akit akarsz.

Nah zsír, végigvittem
A vége... hátbazeg... szopásXD
Amúgy a fõboss iszonyat könnyû volt: 1, mert rögtön megtaláltam hogy lehet legkönnyebben megölni, anélkül hogy megsebezne😄 2, egy ilyen kis cukiságot találtam még elõtte:

-Közepes sebzés, de az gyorsan
-gyors töltés
-lõszer regenerálás és ez is gyorsan😄
egyetlen szépséghiba a távcsõ hiánya😊

Szóval... azt kell mondjam, hogy már rég szórakoztam ilyen jót, mint ezalatt a játék alatt

Jah és ha valakit kellene húzni, az szóljon! Lvl 36os vagyok😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

IMYke2.0.0.0
Nekem nincs port forwardom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
felveszlek mindkettotoket (Nood77,i2k009) es jovok en is, de az lenne a jo ha valaki tudna hostolni private game-t, mert olyan szervert eletben nem talalsz ahol 3 szabad hely van, vagy ha megis akkor nem tudsz csatlakozni :s

ha valamelyikotoknel be van allitva a portforward akkor johet a mehet

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

offkorzreg
igen jó úgy ha csak bemásolod a mentést 😊

és néha ez milyen jól jön, amikor egy bossnál ott hagyom a kocsit és akkor már csak oda kell teleportálni halál után😄
Bár már elég rég haltam meg... picit erõsebb vagyok, mint a küldetések szintkövetelménye😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Vagy mégis <#idiota>
Amúgy, ha már megvan mindkét kocsi, akkor csak a már meglévõkbe lehet beszállni, teleportálódni, függetlenül attól, hogy az adott pályán milyen messze hagytad.

Eh, újra olvasva a kommentedet látom, hogy nem ez a gond.

Zs0lt1
ok, köszi!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Amikor kiválasztod, hogy milyen típusú autót szeretnél, ott a panel felsõ részén van 2 kis autó ikon, ott lehet választani, hogy 1. vagy 2. autó.

Zs0lt1
Hello!

Négyen játszunk, nem tudja valaki, hogy tudunk két autót egyszerre használni, mert mikor a másodikat kérnénk, azt már nem engedi.

Köszi!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Nekem simán fut a játék, csak néha dob ki 2000 soros hibaüzenettel.

Nem tudom, hogy megy-e másik gépre szimplán bemásolva, de nem hiszem, hogy gond lenne.

A GS ID jelenik meg a karakterek felett, mint név, függetlenül attól, hogy mi a karakter "igazi" neve.

Én is csak tegnap próbáltam meg a multit, de nem vettem észre semmi gondot.

IMYke2.0.0.0
Rendben! Én is fél öt körül kerülök géphez.
Otthoni mentésemet szimplán bemásolhatom a könyvtári gép mentésére, mûködni fog?
Nem kell valamiféle egyéb trükközés?

Otthoni "Nevetke" karakterem - a lenézõ nevetése miatt kapta, amikor legyûri ellenfeleit - 13-as Szirén, a könyvtári csak 2-es.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
És valamikor elindul?
Jártam már Gearbox fórumán is és eredetivel is gond van, különbözõ gépeken és op. rendszereken.
Én csak fél 5 körül vagyok elérhetõ.

Tegnap elvileg felvettelek, de csak akkor tudunk mit kezdeni egymással, ha ingame visszaigazolsz.
Sok leírás nem kell, ahhoz, hogy tudjad mit kell csinálni a közös játékhoz.
Ha mindketten benne vagyunk a másik friend listájában, akkor egybõl látod, hogy játékban van-e a másik, tudsz-e csatlakozni hozzá, stb. Játékba való meghívást is tudsz ott küldeni a másiknak.

Az én ID-m: Nood77

IMYke2.0.0.0
Én délután 4 óra után szabad vagyok egy tesztelés-mókára.
Csak részletesen írjátok le nekem, mit kell tennem, kérlek, a csatlakozáshoz!
JátékKém azonosítóm: i2k009

Köszönöm a tegnapi játékot MerlinW, és a titokzatos idegennek 😊<#idiota>

Ma esetleg valaki?

Nekem is néha kifagy (gondolom a "biztonsági másolat" miatt), de nekem kb. 10x hosszabb üzenetet ír ki 😊

Broafka
biztos ki fagy? Ilyenem nekem is van, várj egy 2 percet, és el kell hogy induljon újra, ha nem akkor tényleg kifagyott.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

killecske
Helló

Néha csak úgy magától kifagy a játék és semmire nem reagál mi baj lehet?

Köszi!

lalakov
Ezt megjártam😞, nem indul a barátomnak sem(a minimum igényeknek megfelel, angol sp1-es xp-t használ):

Vagy bolt! <#idiota>

lalakov
Olvassa el az nfo-t vagy reloaded.
Két játék magyarítását várom és mind a kettöt te csiálod, elõre kösz!
Peace!
Havernak az a gondja van vele hogy telepítésnél 10 mp alatt felteszi de semmit nemcsinál utánna.
letöltötte újra de ugyanazt csinálja.
Vmi tipp?
Sziasztok!
Valakinek nincs kedve most játszani?
Valahogy nem jön össze ez az InGame egymásra találás 😞

IMYke2.0.0.0
Kicsit már több, de csak 50%-nál írom át 😊

Már 25%-on <#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

IMYke2.0.0.0
Gamespy-on: i2k009 vagyok
Van egy Szirénem, 2. szinten - itt, a könyvtári gépen.
Kinek van kedve játszogatni?
Addig is, ellenõrizni tudnám a hálózati játék szövegeit...
Még úgy 15 percet várok, aztán belépek valami idegen bandába.

MerlinW tuti Dragon Age-ezik 😊=

kb amikor megtanulsz angolul xD
IMYke2.0.0.0
Nézd / figyeld az aláírásomat...

KB mikor lesz kész a magyarítás?
IMYke2.0.0.0
Sajnos, nem a gyakorlat beszélt belõlem - én csak a játék szövegei és az itteni hozzászólások alapján tudom, amit tudok a multival kapcsolatban... otthon no net.

de, pontosan így.
Kizsde
Hát nemtom, de szerintem ha azt választod, hogy "Host Private Game" akkor csak az csatlakozik akit meghívsz...legalábbis eddig haverral mindig ketten nyomtuk és sose senki nem csatlakozott pluszba, pedig töltöttünk jó idõt a hostolás kezdõképernyõjén...de javítsatok ki ha nem így van.

Games For Windows Live ID: Rashool

Maak
felvettelek, priv ment, epp raerek

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fél 5-5 körül leszek csak.
Itt is meló van 😞

gfreak
mennék én ha nem dolgoznék...majd este hat után 😉 van egy 18as soldierem, õt kicsit megtápolhatnánk 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

offkorzreg
na mivan nem jön senki?

offkorzreg
vegyetek fel akkor offkorz a gamespy id.valaki inveljen ,már a játékban vagyok

Ha nagyon nincs jelentkezõ, akkor akár tolhatjuk együtt is. van egy lvl 37-es karim, valahol a második végigjátszás elején tartok.

Én is így vagyok vele.
Akár húzok egy lvl 1-es karit is, ha igény van rá, csak értelmes magyar arcokkal szeretnék játszani!

offkorzreg
én jövök játszani srácok,36os vagyok ha nem gáz,nem kell semmi loot csak játsszunk 😊

Akkor marad a passal ellátott.