5584
-
Noodlee #2944 Hmm.
Milyen szinten kapcsol ki a monitorod? Totál újra kell indítani a gépet? Csak ez a 2 játék csinálja, vagy máskor is előjön?
Videókártyáddal minden rendben van? -
#2943 Köszönöm mindenkinek a segítséget, még a múltkori kérdésemhez.
Lenne még egy, amire nem biztos, hogy tudtok válaszolni, de én nem értek ehhez, lehet hogy egyszerű a megoldás, tehát:
Mikor a Borderlands-cel játszom, vagy a MW2-vel, akkor olyan félóra/óra után a monitor kikapcsol magától, a gép nem áll le, hallom, hogy megy, de az biztos, hogy nincs a játékban. Ez miatt mostanában igen csak lelassult a fejlődésem, mert nincs mindig elég erőm az újra kezdéshez.. -
Richardix #2942 na FAQ az télleg kéne. -
Noodlee #2941 Amúgy csinálhatnánk egy FAQ kommentet, port beállítós dologgal együtt, meg a pár szokásos kérdéssel, amit a fejlécbe berakhatnánk, mint linket.
Amúgy kéne egy házigazda is :) -
Noodlee #2940 Mi a szakemberség? A minimális angoltudás? Mert ott leírják szájbarágósan, hogy mit mi után kell csinálni :D -
Noodlee #2939 #2924
Innen is kezdheted az olvasást, de ne csak olvass, hanem gondolkozz is, és próbáld megérteni a szavakból álló mondatokat.
"KI SZÓLT HOZZÁD?"
Amúgy ez egy fórum, tudod itt az emberek írnak valamit, a többiek meg válaszolnak, reagálnak rá. A fórum erről szól.
De hagyjuk is az egészet, egy tizenegynéhány éves figurával nehéz felfogatni olyan dolgokat, amiről fogalma sincs.
Neked van igazad.
respect -
ricsisz #2938 Hát haver akkor nem kockaság hanem "szakemberség". És sztem a te véleményedet sem kérdeztem... -
ricsisz #2937 Tudod, itt az a gond hogy kérdeztem egy bizonyos dolgot és azt a választ kaptam rá hogy olvassak vissza. Előtte természetesen visszaolvasgattam de nemnagyon értettem ezt a routeres hülyeséget. Aztán megint kérdeztem valamit arra is azt a választ kaptam hogy olvassak vissza. Akkor én mondtam hogy miből tartott volna leírni a kérdésemre a választ...érted? nem?! olvass vissza. Szívesség alázatosság köszönet? KI SZÓLT HOZZÁD? te kezdtél el nekem pampogni hogy suta vagyok meg stb. Tudod itt az a gond hogy bele kelett szólni meg bepofázni a másiknak..úgylátom tesem vagy tisztában a fogalmakkal..na üdv -
ricsisz #2936 Köszi -
Noodlee #2935 Tudod, itt nem az a gond, hogy semmit nem konyítasz az angolhoz, hanem az, hogy te kértél szívességet, kaptál rá egy konkrét választ, majd a te hiányosságod miatt még neked állt feljebb, hogy nem írták le szájbarágósan.
Majd, ha kicsit öregszel, majd megtanulod az olyan fogalmak jelentését, mint: szívesség, köszönet, alázatosság, stb... -
Gibor #2934 Nemkell kockának lenni ehez barátom... Látom nem vagy tisztába azzal hogy mit jelent az hogy kocka... -
Noodlee #2933 -
Richardix #2932 mivel minden routernél máshogy kell szinte beállítani, ezért nem tudunk jobban segíteni... azon az oldalon kiválasztod a routered fajtáját, majd a játékot (Borderlands) aztán fent "skip advertisement" majd a leírtak szerint cselekedsz (képekkel is illusztrálják, szóval csak sikerül) -
Richardix #2931 mi köze a kockaságnak az angoltudáshoz? -
ricsisz #2930 ok elhiszem hogy idegesítő vissza is olvastam de mintmár az előbb mondtam nemnagyon értem hogy mivan.. -
ricsisz #2929 Ez nem sutaság csak nem kockaként jöttem ki anyámból...attól hogy te fújod kívülről ezeket mert ennek szenteled az életedet attól nemkéne másokat leszólni. Meghogyha lenne egy kis logikád akkor gondolhatnád hogy már kerestem csak NEM ÉRTEK HOZZÁ MERT NEM VAGYOK KOCKA. Értelmes emberi ésszel sztem ezt úgy kell csinálni hogy megpróbálsz magadtól rájönni aztán ha nem megy megkérdezed fúrumban. Ésmég énvagyok suta... -
Richardix #2928 tudod kicsit idegesítő h ez a kérdést minden nap felteszi vki, pedig max 1 oldalnyira van a válasz. ott leírtam a lényeget, angol oldal van, vagy google a barátod. -
Noodlee #2927 A linkhez, amit meg kéne nézned, ahhoz nem kell egy túl komoly angol tudás. Ha ennyire suta vagy, hogy nem mész el rajta, akkor ne te legyél felháborodva. Az persze eszedbe sem jutott, hogy magadtól keress rá. -
#2926 "hogy télleg rohadt nehéz óbégatás helyett leírni hogy mivan?"
Nem bántásképp, de neked sem került volna sokba előtte visszaolvasni 1-2-3-4-5 oldalt.
Sajnos, ez MINDEN topik betegsége: begépel valaki egy ódát a hibáról, kérésről, de előtte nem olvas, és nem olvas vissza sem.
-
ricsisz #2925 Az egyik az hogy amit linkeltél angol, és nemnagyon értem. a másik az hogy visszaolvastam. A harmadik pedig az hogy télleg rohadt nehéz óbégatás helyett leírni hogy mivan? Kb fél percel lett volna több még1x leírni ahelyett hogy flegmáskodnál.. -
Richardix #2924 #2890!!!!!
télleg rohadtnehéz visszaolvasni? -
ricsisz #2923 Azaz? -
Richardix #2922 külföldiekkel ne is próbálkozz, még ha sikerül is doa csatlakozni, naon laggolsz majd... ha meg magyarokkla próbálkoztál akkor a hostoló az portokat forwardolja. -
ricsisz #2921 Srácok nemtudok sehova sem csatlakozni 15ről visszaszámol utána meg time out meg stb...mi lehet a gáz?:S -
Richardix #2920 dettó... -
Noodlee #2919 Nem tudok hozzád csatlakozni.
Csak elszámol nulláig, és annyi. -
Hepka22 #2918 jól van megpróbálom -
Richardix #2917 hm... újrarakni a gémet talán? -
Hepka22 #2916 az összeset töröltem onnan szintén megmaradt a 400 as backpack -
Hepka22 #2915 Nos ezeket hiába töröltem mármint ezt a 3at amit említettél a 400 backpack megmaradt -
Richardix #2914 C:\Documents and Settings\Navajonki\Dokumentumok\My Games\Borderlands\WillowGame\Config
itt sztem mind1iket törölheted, de a willowengine, willowinput, willowgame-t tuti. -
Hepka22 #2913 jó jó de ezeket h töröljem ki csak úgy delete ? ja és hogy hol melyiket ? -
Richardix #2912 elég a config fájlokat kitörölni, aztán indításnála játék létrehozza az alapbeállításokkal. -
Hepka22 #2911 Az a baj hogy nem csak én játszok ezzel a játékkal apukám , bátyám nos ha ujrarakom és a mentséeiket kimentem az hatást gyakorol az én uj karakteremre ? -
Noodlee #2910 Amúgy, ha komolyan gondolod, akkor szívesen húzlak, hogy ne kelljen sokat tökölnöd. -
Gibor #2909 Egyszerűbb ha a dokumentumokból a config fájlokat kitörli és csinál magának ujjat... -
Noodlee #2908 Ha már úgyis újat akarsz kezdeni, akkor jobban jársz, ha az egész játékot újra rakod.
Amúgy napok óta senki nincs Online a listámból, csak elvétve néha-néha 1 fő. -
Hepka22 #2907 Érdeklődnék , ha én kezdek egy uj karaktert ez a 400 as táska és az állítólagos szuper sebzésem eltűnik ? Mert akkor kezdenék 1 újat , mert szeretnék veletek játszani ...
-
#2906 Érdekes, nekem első végigjátszásra 42 helyem lett, aztán amikor elkezdtem a másodikat és egyedül mentem, nem adtak a robotok, de amikor veletek közösen csináltuk, akkor kettő is adott, így most összesen 48 helyem van. -
#2905 Így van.
Nekem azonnal indult, semmi "Runtime error".