Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(sajna en nem tudom megcsinalni, foleg mert nem tudom a router jelszavat, es az alapertelmezett nem mukodik 😞 )
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A vége... hátbazeg... szopásXD
Amúgy a fõboss iszonyat könnyû volt: 1, mert rögtön megtaláltam hogy lehet legkönnyebben megölni, anélkül hogy megsebezne😄 2, egy ilyen kis cukiságot találtam még elõtte:
-Közepes sebzés, de az gyorsan
-gyors töltés
-lõszer regenerálás és ez is gyorsan😄
egyetlen szépséghiba a távcsõ hiánya😊
Szóval... azt kell mondjam, hogy már rég szórakoztam ilyen jót, mint ezalatt a játék alatt
Jah és ha valakit kellene húzni, az szóljon! Lvl 36os vagyok😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ha valamelyikotoknel be van allitva a portforward akkor johet a mehet
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Bár már elég rég haltam meg... picit erõsebb vagyok, mint a küldetések szintkövetelménye😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy, ha már megvan mindkét kocsi, akkor csak a már meglévõkbe lehet beszállni, teleportálódni, függetlenül attól, hogy az adott pályán milyen messze hagytad.
Négyen játszunk, nem tudja valaki, hogy tudunk két autót egyszerre használni, mert mikor a másodikat kérnénk, azt már nem engedi.
Köszi!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Otthoni mentésemet szimplán bemásolhatom a könyvtári gép mentésére, mûködni fog?
Nem kell valamiféle egyéb trükközés?
Otthoni "Nevetke" karakterem - a lenézõ nevetése miatt kapta, amikor legyûri ellenfeleit - 13-as Szirén, a könyvtári csak 2-es.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jártam már Gearbox fórumán is és eredetivel is gond van, különbözõ gépeken és op. rendszereken.
Sok leírás nem kell, ahhoz, hogy tudjad mit kell csinálni a közös játékhoz.
Ha mindketten benne vagyunk a másik friend listájában, akkor egybõl látod, hogy játékban van-e a másik, tudsz-e csatlakozni hozzá, stb. Játékba való meghívást is tudsz ott küldeni a másiknak.
Az én ID-m: Nood77
Csak részletesen írjátok le nekem, mit kell tennem, kérlek, a csatlakozáshoz!
JátékKém azonosítóm: i2k009
Ma esetleg valaki?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Havernak az a gondja van vele hogy telepítésnél 10 mp alatt felteszi de semmit nemcsinál utánna.
letöltötte újra de ugyanazt csinálja.
Vmi tipp?
Valakinek nincs kedve most játszani?
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Van egy Szirénem, 2. szinten - itt, a könyvtári gépen.
Kinek van kedve játszogatni?
Addig is, ellenõrizni tudnám a hálózati játék szövegeit...
Még úgy 15 percet várok, aztán belépek valami idegen bandába.
MerlinW tuti Dragon Age-ezik 😊=
Games For Windows Live ID: Rashool
Itt is meló van 😞
Racism is a weapon of mass destruction!
Akár húzok egy lvl 1-es karit is, ha igény van rá, csak értelmes magyar arcokkal szeretnék játszani!