5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • somos
    Korrektül néz ki a honlap. Már regeltem.
  • godman2
    Srácok ez egy most indúló honlap... nem rossz elgondolás... :)
    Borderlandseu Hamachi szerverek!!! remélem hamar felfut :)
  • Richardix
    jah igen, a játékban hozz létre egy gamespy felhasználót. Ez kimaradt.
  • Richardix
    az utolsó kérdés nem érvényes mert csak reloaded törés van.
    Amúgy legújabb patch (pár oldallal hátrébb találsz reloadedes patchet) kell hozzá. ha nem te indítanál szervert akkor ennyi, de ha te akarsz szervert indítani akkor routerben (már ha van) kell "port forwardolni". ha nincs router akkor tűzfalat kapcsold ki. ezen az oldalon találsz segítséget a port forwardoláshoz. a listából kiválasztod a routered, aztán kiválasztod a játékot (Borderlands) következő oldalon fent "skipp advertisement" és utána az ott leírtak alapján kell eljárni (képekkel is illusztrálják). Ha mindez megvan akkor írd be ide a gamespy neved és kapsz társaságot is :)
  • Alvess
    Az lenne a problémám hogy multizni szeretnék és pontosan mitt tegyek ennek érdekében hogy ez össze jöhessen (pls lépésről lépésre)

A multihoz melyik patch kell melyik crack és az mindeggye hogy milyen tört verzióm van??
  • Richardix
    igen... a gravitációval már mókáztam is 1-2x :) a tárkapacitásra is emgtaláltam a cuccost, de azt inkább nemí rtam át.
  • ManoNegra
    Hunterrel megcsináltam a 10 claptrap küldit a PT 1-be , meg mindent fullra, és 39 helyem van.
  • somos
    Akkor nem tudom. Azért ez az ini fájlos dolog elég meredek.. Erősen kétlem, hogy ezzel meg lehetne csinálni. De pl. konkrétan tudod hogy mit mire kell írni, stb..? Mert elég nagyvonalakban céloztál.
  • Richardix
    minél több annál jobb... gondolom ez a logikája.. am kizárt h mert berserker, minden kasztnak fixen 48 férőhelye lehet maximum!
  • somos
    Persze. Én eddig azt hittem hogy ez normális mennyiség. Nem igazán értem akkor hogy mivan. Bug talán? Vagy lehetséges az, hogy berserkereknek több helyük van?
    De a logikát sem értem.. Mi értelme lenne megbuherálni a táskát 267 férőhelyesre, amikor közel nem használom ki azt a mennyiséget? Nekem kb van 45-50 cuccom annál a karinál.
  • Richardix
    tuti h csak singlebe nyomtad azzal?
  • somos
    Hat nem tudom. Ehhez nem nagyon értek. Semmit nem csináltam. Végigtoltam singlén egyedül minden q-t megcsináltam és végére 267 slotom lett. Most kezdtem nemrég egy huntert online. Most tartok pt2 44lvl, de most csak 38. Akkor ez hogyisvan?
  • IMYke2.0.0.0
    Na, az nekem eszembe se jutna.
    Vagy tisztességesen küzdök egy játékkal, vagy sehogy.
  • Richardix
    az ini fájlokban gyakorlatilag az egész játékot be lehet állítani, bármit!
    Csak átírod a megfelelő értéket és voala! máris százszor annyi tárhelyed van :P Átírsz egy másikat és hopp! a Holdig tudsz ugrani..
  • IMYke2.0.0.0
    2 program is létezik rá.
  • somos
    Egyáltalán mivel lehet megbabrálni?
  • lalakov
    Mert nem lehet annyit szerezni.
  • somos
    Miért is lenne megbabrálva??
  • Richardix
    azis meg van akkor babrálva.
  • somos
    csocsi! valaki rámírhatna, mert nincs kedvem egyedül játszani és eddig nem sok magyarral találkoztam. soomii az accom ha valakit érdekel. Ja és a táskakapacitáshoz visszatérve az én berserkeremnek 267-es táskája van úgy, hogy minden q kész van pt1 és pt2-n is.
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan!
    [De, azért - valamikor - újra kiírom, amikor tartósan haladni tudok vele.]
  • Richardix
    Jó, de azért ha 1 oldalnyira nem volt vissazfele, akkor azért háazémá...
  • armageddon666
    Ezért találták ki a FAQt :)

amit egyébként szintén nem olvas a többség... de legalább lehet rá mutogatni...

visszaolvasás meg akkor volt jó mikor még normálisan működött a kereső... manapság már nem nagyon talál meg olyat amit keres az ember :(
  • Trantorius
    Ebbe lehet valami:)
  • Noodlee
    Szerintem csak megunta, hogy mindenki nyaggatja, hogy mivanmá, hol tartasz, miért nem változik a százalék? :D
  • Richardix
    tééélleg... imy ne add fel :D
  • Trantorius
    Hello
    I2K észrevettem hogy nincs kirakva az aláirásodba aBorderlamds és a prototype %-ka, szünetelteted?
  • Messi6502
    Akkor biztos ami biztos uninstallom azt is, úgy se tetszik annyira..

#2955 --> #2953
  • Noodlee
    Sry, nem frissítettem. Ha nem mindennél csinálja, akkor biztos nem a monitorral van gond.
  • Noodlee
    #2951?
  • IMYke2.0.0.0
    MW2... hát a miatta/vel felkerült cuccok [elsősorban Pisix, és az időközben kiadott driver, vagy törés] okozhatnak [szerintem] ilyet.

• Messi6502
    Kikapcsol
  • Messi6502
    Bocsi, nem voltam elég pontos, mert siettem,
    MW2 = Modern Warfare 2, Call of duty 6. része.
    És igen, az a gondja amit leírtam.
    Sok programot szoktam futtatni a gépen, videószerkesztő-játékok-digitalizáló..Egy szóval sok mindent ami leterhelheti a gépet, de csak ennél a kettőnél csinál ilyet.
    Drivert mindjárt frissítem, hátha..Videokártyát már megmozgattam pár napja, nem segített..
  • Noodlee
    Jah, azt ugye elfelejtettem megkérdezni, hogy a monitor konkréran kikapcsol, vagy csak nem látod a képet?
  • Noodlee
    "MW2-t, ami ugyebár szaraxik"

Gőzöm sincs, hogy mi az az MW2, de nem néztél be a fórumába (már ha van), hogy másnak is van-e ilyen gondja? Mit jelent az, hogy szaraxik? Az a gondja, amit leírtál, vagy más is van?

Szerintem próbálj drivert frissíteni, esetleg mozgasd meg a videokártyádat, vedd ki, tedd vissza, hátha.
    Annyi problémával találkoztam már, hogy bármi segíthet, akár az ilyen is.
    Igazából tesztelni kéne, hogy ha nem ez a 2 program fut, akkor is csinálja-e, mert akkor az is lehet, hogy a monitorod rosszalkodik.
    Az a baj, hogy ennyiből elég nehéz megállapítani, hogy mi lehet a gond. Nekem legalábbis nem megy :)
  • Messi6502
    Nvidia GeForce 9600 GT. Igen, újra kell indítanom a gépet, nem lehet visszakapcsolni a monitort..
    Eddig, csak ez a kettő csinálta, semelyik másik, persze ettől független lehet még olyan amivel csinálná, de eddig másnál nem jött elő ilyen probléma.
    És előbb lemaradt, hogy 1 hete kezdte el csinálni, előtte futott a Borderlands rendesen. Egy hete az történt, hogy felraktam az MW2-t, ami ugyebár szaraxik..Lehet ez a baj, de miért hat ki a Borderlands-re is?
    Vagy ez véletlen egybeesés? Tanácstalan vagyok..
  • Noodlee
    ha nem küld ki a kártya jelet, akkor nem is lát a monitoron semmit, bár a legtöbb dob annyi infót, hogy nincs jel.
  • Richardix
    sry, a hsz első fele Noodle-nak a 2. fele Messinek ment
  • Richardix
    a videókártya problémája nem kapcsolná ki a monitort.. sztem a monitorral van a gebasz... de remélem tévedek.. próbált lejjebb venni a képfrissítést vagy a felbontást, hátha...

Ja igen fontos kérdés: azóta így van mióra Borderlandsezel vagy csak mostanában jött elő?
  • Messi6502
    Nem kötekedés céljából:
    Ricsisz, te kezdted így az első hsz-eddel: "Srácok"..
    Utána meg: "ki szólt hozzád" duma..
    Másik, ez egy fórum stb-stb, ezt már leírták.

Abban viszont igaza van, hogy az angol tudás kortól független is hiányozhat. Teszem azt, még oroszul tanult, vagy németet tanul/tanult stb..
    Bár ezt a kockaság/szakemberes dolgot én se tudom mire vélni. Kockaságnak alapból semmi értelme, szakember meg hát..a szaknyelvre van kispecializálódva, de a normális átlag ember is bőven tudhat akár középfokú szinten egy idegen nyelvet..
    Na peace.