5584
-
#3024 Szoktál szótárat csinálni a projektekhez? Ha igen, szívesen átnézem. -
rumkola #3023 patch ugye nem rontja el a mentésemet? ugyanis még nem tettem fel, most szeretném :) -
rumkola #3022 tuti, 3-at meg is találtam :) -
#3021 Rewardok patch előtt bugosak voltak (remélhetőleg utána már nem). Ketten nyomtuk coopban haverral és egyszer nem kapta meg az SDUt, pedig mellettem állt, mikor leadtam a küldit. -
Richardix #3020 tuti hiányzik? néha akkor jut eszembe h SDU-t felhasználni, mikor van már 2-3 :P -
Noodlee #3019 Csak azokat a helyeket kell megnézni, ahol vannak a robotok, nem az összes pályát :) -
Noodlee #3018 Megmarad -
#3017 Mármint, a készülőben lévő honosításon...
-
#3016 Mivel bőven van mit csiszolni rajta, nem gond, ha ötletelünk ilyesmiken.
-
Richardix #3015 tényleg, fel se tűnt.. az sztem sokkal jobb lenne úgy h "elektrosokk esélye" vagy hasonló. -
#3014 szeinrtem biztos megmarad... visszamentem de azóta nem néztem pt 2-t -
rumkola #3013 ha visszamegyek pt1-be, és aztán vissza pt2-be, megmarad minden? nekem is hiányzik pár sdu -
#3012 BAzzz. playthr..2 ben vagyok és 33 as a backapckem :( Visszamásztam pt1 be és semmi küldim nincs.. egyszer magyarázott a robot,h crazy earlnél van küldi odamentem megcsináltam és ennyi.. Másszam végig az összees pályát hátha tlaálok robotot?
A másik meg,hogy new havenben van egy titkos ajtó. Azt,hogy lehet kinyitni? -
#3011 Random generált fegyverrendszer rulez. Minden ilyen játék tökig van olyan módositó kombinációval, ami eleve marhaság. Ettől megy a legtöbb cucc árusnak. -
Noodlee #3010 Amúgy a fegyverek véletlenszerű tulajdonságai elég hülyén vannak megcsinálva. Sokszor találtam már shotgunt, aminek az accuracy értéke 0.0, és volt rajta egy 4.0 zoom. Mi a fenének, amikor 2 méterre lévő ellenséget már el sem talál. A másik, hogy van a fegyverre írva egy 4.0 zoom, de ha kézbe veszed, akkor csak a csövére tudsz rákancsulni. -
#3009 "Ellenfél halálra rázásának esélye"
Ezt kicsit félrevezetőnek érzem, arra gondolnék, hogy kis eséllyel azonnal öl a cucc. Gyak. feltehet egy elektromos DoT-ot, ennyi. Ebbe persze bele lehet halni... -
#3008 Én is találtam csábítóan nagy sebzésű rakétavetőket: 7xx
De nekem a másodlagos sebzés kell [tűz, elektrosokk], ezért maradtam a gyengébb mellett :)
A géppisztolyom meg hozzám nőtt :) Igaz, nem is találok sűrűn - automatáknál meg csak gyengébbeket.
-
rumkola #3007 én is 42-es vagyok
188-as géppuska (92-es tár, 11 +tuladonságokból adódó lövési sebesség)
1000-es és egy 600-as (+3elektro93 raksi egyszerre) rakétavető
450-es (+4 begyulladás vagy mi) távcsöves 11-es tárral -
#3006 "158-as sebzésű (4x tűzsebzés, 2x pontosság), " = 158-as sebzésű (4x tűzsebzés, 2x pontosság) SMG - géppisztoly.
-
#3005 Nem is mondtam, hogy az SDU-kat babusgatom :)
Egyszerűen begyűjtöm őket - így is simán, gond nélkül el vagyok a 4 fegyveremmel, és tárgyaimmal.
Otthon már 44-es a kicsikém, és nincs ellenfele: a 32-es mobokat is aprítom.
- 527-es sebzésű (4x tűzsebzés) rakétavető,
- 158-as sebzésű (4x tűzsebzés, 2x pontosság),
- 358-as sebzésű Orvlövész Puska (megnövelt tárkapacitás és töltés gyorsaság),
- elektromos bizbasz, 857-es sebzéssel (bégtelen lőszer, közepes újratöltődés)
+ 850-es Páncél
+ 750 életerő
Tárgyakat csak megnézésre veszek fel, és inkább színes tárgyakat teszek el. Így is van helyem bőven.
-
rumkola #3004 igen ezt tudom, sima első végigjátszásnál a 3/4-e meg lesz
de az sdu csak megnöveli a tárhelyed, semmi extra nincs ráírva vagy ilyesmi....
mindenkinek:
KLATTY -
#3003 S hogy rövidebben válaszoljak a kérdésedre: gyűjtögető játékos vagyok.
A Borderlands ráadásul többször végigjátszósnak tűnik, ergo, a tárgyak felhalmozása nem rossz.
Hozzáteszem még: a Napló/Küldetések mellett láthatók a humoros nevű Elérhető Jutalmak [angol mániákusoknak: Achievements], azokra is hajtok.
Igen, Single Player-ben is teljesíthetők, és XP-t kapunk értük [több fokozatúak].
-
#3002 Nem a tárgyat analizálom... ugyebár, fordítom a játékot: minden zegzugba benézek, FRAPS-szel fotókat és filmet készítek, hogy amikor a puszta szöveggel lesz dolgom, tudjam, mit, milyen szövegkörnyezetbe kell helyezzek...
Ezért tudom, hogy például a pamflet*-eket kell begyűjteni, a rajtuk lévő szöveg direkt helytelenül van írva, mintha egy alul iskolázott, nyelvtanilag analfabéta emberke firkantotta volna őket...
Ha végigjátszás, netán fotózás nélkül fordítanám, azt hinném, hogy a fejlesztők elírták, elgépelték, vagy szimplán, én olvasom rosszul...
* pamflet = A pamflet (röpirat, gúnyirat) Rövidebb terjedelmű publicisztikai műfaj, melyben a tárgyszerű érvelést az ellenfél álláspontjának parodisztikus kicsúfolása, vagy esetleg személyének támadása helyettesíti. Az elnevezés egy 12. századi költemény (Pamphilus sea de amore) címéből származik, s eredetileg mindenféle publicisztikai írásra használták. A műfaj képviselői H. de Rochefort, Szabó Dezső.
-
rumkola #3001 sdu-n mit analizálsz? -
#3000 Nem vagyok hülye :)
Online is játszottam, és amúgy meg rendkívül részletesen, többször is bejárok egy-egy terepet [meg ugye újragenerálja az ellenfeleket].
-
#2999 Egyrészt: én csak begyűjtök és majd csak később analizálok.
A Képesség Pontokkal is így szoktam tenni.
-
Richardix #2998 má bocsisde a képen 12 helyed van, és 30 cucc van az inventorydban. gondolom elfelejtetted használni az SDU-kat -
Knabb #2997 50 a plafon -
#2996 Hülye vagy? xd 43-as szint??? Annyit is el lehet érni? Én még csak 30-ason vok és néha már unom...
-
ManoNegra #2995 Meglett nekem is az utolsó, Crazy Earl pályályán volt, csak nem egyenesen, hanem balra :-)
Itt vannak a "fecsegők":
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sledge's Safe House 14 960xp, +3 Backpack SDU
Lost Cave 15 1020xp, +3 Backpack SDU
New Haven 21 1380xp, +3 Backpack SDU
Tetanus Warren 21 1380xp, +3 Backpack SDU
Crazy Earl's Scrapyard 22 1440xp, +3 Backpack SDU
Krom's Canyon 25 1620xp, +3 Backpack SDU
Trash Coast 27 1740xp, +3 Backpack SDU
Old Haven 28 1800xp, +3 Backpack SDU
The Salt Flats 29 1859xp, +3 Backpack SDU
Crimson Fastness 30 1920xp, +3 Backpack SDU -
Noodlee #2994 10 claptrap van.
Alap hely 12, ehhez hozzá jön a 10x3 hely, az 42.
Szóval még keresgélj :)
Első végigjátszás végén van 42 hely. -
#2993 Inventory téma:
43-as Szirén, MINDEN "Fecsegő" megmentve eddig ---> 30 hely
-
Noodlee #2992 Aki SG névvel hozott létre partyt, az állítsa be a portokat! -
godman2 #2991 Hamachi szerverek! Klikk ide! most idúl legyünk minél többen! -
Hepka22 #2990 Na én is csináltam új karaktert már 13 lvl :) -
Strayer #2989 Sziasztok!
Engedelmetekkel felvennék pár embert én is a Gamespy friend listbe mert jo lnenne kiprobálni ezt a remek játékon online is.
Gamespy ID: Strayerke -
Knabb #2988 Ezt a baromságot :D -
Noodlee #2987 -
#2986 sokan nem szeretik a gamespyt... -
Noodlee #2985 Minek eróltetik páran ezt a hamachit, amikor nélküle is simán lehet játszani azzal, akivel akarsz. Még az idegenek sem jöhetnek be a partyba. Nem értem az egészet.