5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • pluhi
    Szoktál szótárat csinálni a projektekhez? Ha igen, szívesen átnézem.
  • rumkola
    patch ugye nem rontja el a mentésemet? ugyanis még nem tettem fel, most szeretném :)
  • rumkola
    tuti, 3-at meg is találtam :)
  • pluhi
    Rewardok patch előtt bugosak voltak (remélhetőleg utána már nem). Ketten nyomtuk coopban haverral és egyszer nem kapta meg az SDUt, pedig mellettem állt, mikor leadtam a küldit.
  • Richardix
    tuti hiányzik? néha akkor jut eszembe h SDU-t felhasználni, mikor van már 2-3 :P
  • Noodlee
    Csak azokat a helyeket kell megnézni, ahol vannak a robotok, nem az összes pályát :)
  • Noodlee
    Megmarad
  • IMYke2.0.0.0
    Mármint, a készülőben lévő honosításon...
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel bőven van mit csiszolni rajta, nem gond, ha ötletelünk ilyesmiken.
  • Richardix
    tényleg, fel se tűnt.. az sztem sokkal jobb lenne úgy h "elektrosokk esélye" vagy hasonló.
  • Blinkye
    szeinrtem biztos megmarad... visszamentem de azóta nem néztem pt 2-t
  • rumkola
    ha visszamegyek pt1-be, és aztán vissza pt2-be, megmarad minden? nekem is hiányzik pár sdu
  • Blinkye
    BAzzz. playthr..2 ben vagyok és 33 as a backapckem :( Visszamásztam pt1 be és semmi küldim nincs.. egyszer magyarázott a robot,h crazy earlnél van küldi odamentem megcsináltam és ennyi.. Másszam végig az összees pályát hátha tlaálok robotot?
    A másik meg,hogy new havenben van egy titkos ajtó. Azt,hogy lehet kinyitni?
  • pluhi
    Random generált fegyverrendszer rulez. Minden ilyen játék tökig van olyan módositó kombinációval, ami eleve marhaság. Ettől megy a legtöbb cucc árusnak.
  • Noodlee
    Amúgy a fegyverek véletlenszerű tulajdonságai elég hülyén vannak megcsinálva. Sokszor találtam már shotgunt, aminek az accuracy értéke 0.0, és volt rajta egy 4.0 zoom. Mi a fenének, amikor 2 méterre lévő ellenséget már el sem talál. A másik, hogy van a fegyverre írva egy 4.0 zoom, de ha kézbe veszed, akkor csak a csövére tudsz rákancsulni.
  • pluhi
    "Ellenfél halálra rázásának esélye"

Ezt kicsit félrevezetőnek érzem, arra gondolnék, hogy kis eséllyel azonnal öl a cucc. Gyak. feltehet egy elektromos DoT-ot, ennyi. Ebbe persze bele lehet halni...
  • IMYke2.0.0.0
    Én is találtam csábítóan nagy sebzésű rakétavetőket: 7xx
    De nekem a másodlagos sebzés kell [tűz, elektrosokk], ezért maradtam a gyengébb mellett :)
    A géppisztolyom meg hozzám nőtt :) Igaz, nem is találok sűrűn - automatáknál meg csak gyengébbeket.
  • rumkola
    én is 42-es vagyok

188-as géppuska (92-es tár, 11 +tuladonságokból adódó lövési sebesség)
    1000-es és egy 600-as (+3elektro93 raksi egyszerre) rakétavető
    450-es (+4 begyulladás vagy mi) távcsöves 11-es tárral
  • IMYke2.0.0.0
    "158-as sebzésű (4x tűzsebzés, 2x pontosság), " = 158-as sebzésű (4x tűzsebzés, 2x pontosság) SMG - géppisztoly.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is mondtam, hogy az SDU-kat babusgatom :)
    Egyszerűen begyűjtöm őket - így is simán, gond nélkül el vagyok a 4 fegyveremmel, és tárgyaimmal.
    Otthon már 44-es a kicsikém, és nincs ellenfele: a 32-es mobokat is aprítom.
    - 527-es sebzésű (4x tűzsebzés) rakétavető,
    - 158-as sebzésű (4x tűzsebzés, 2x pontosság),
    - 358-as sebzésű Orvlövész Puska (megnövelt tárkapacitás és töltés gyorsaság),
    - elektromos bizbasz, 857-es sebzéssel (bégtelen lőszer, közepes újratöltődés)
    + 850-es Páncél
    + 750 életerő

Tárgyakat csak megnézésre veszek fel, és inkább színes tárgyakat teszek el. Így is van helyem bőven.

• rumkola
    igen ezt tudom, sima első végigjátszásnál a 3/4-e meg lesz

de az sdu csak megnöveli a tárhelyed, semmi extra nincs ráírva vagy ilyesmi....

mindenkinek:
    KLATTY
  • IMYke2.0.0.0
    S hogy rövidebben válaszoljak a kérdésedre: gyűjtögető játékos vagyok.
    A Borderlands ráadásul többször végigjátszósnak tűnik, ergo, a tárgyak felhalmozása nem rossz.
    Hozzáteszem még: a Napló/Küldetések mellett láthatók a humoros nevű Elérhető Jutalmak [angol mániákusoknak: Achievements], azokra is hajtok.
    Igen, Single Player-ben is teljesíthetők, és XP-t kapunk értük [több fokozatúak].

• IMYke2.0.0.0
    Nem a tárgyat analizálom... ugyebár, fordítom a játékot: minden zegzugba benézek, FRAPS-szel fotókat és filmet készítek, hogy amikor a puszta szöveggel lesz dolgom, tudjam, mit, milyen szövegkörnyezetbe kell helyezzek...

Ezért tudom, hogy például a pamflet*-eket kell begyűjteni, a rajtuk lévő szöveg direkt helytelenül van írva, mintha egy alul iskolázott, nyelvtanilag analfabéta emberke firkantotta volna őket...
    Ha végigjátszás, netán fotózás nélkül fordítanám, azt hinném, hogy a fejlesztők elírták, elgépelték, vagy szimplán, én olvasom rosszul...

* pamflet = A pamflet (röpirat, gúnyirat) Rövidebb terjedelmű publicisztikai műfaj, melyben a tárgyszerű érvelést az ellenfél álláspontjának parodisztikus kicsúfolása, vagy esetleg személyének támadása helyettesíti. Az elnevezés egy 12. századi költemény (Pamphilus sea de amore) címéből származik, s eredetileg mindenféle publicisztikai írásra használták. A műfaj képviselői H. de Rochefort, Szabó Dezső.

• rumkola
    sdu-n mit analizálsz?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok hülye :)
    Online is játszottam, és amúgy meg rendkívül részletesen, többször is bejárok egy-egy terepet [meg ugye újragenerálja az ellenfeleket].
  • IMYke2.0.0.0
    Egyrészt: én csak begyűjtök és majd csak később analizálok.
    A Képesség Pontokkal is így szoktam tenni.
  • Richardix
    má bocsisde a képen 12 helyed van, és 30 cucc van az inventorydban. gondolom elfelejtetted használni az SDU-kat
  • Knabb
    50 a plafon
  • JackSparrow88
    Hülye vagy? xd 43-as szint??? Annyit is el lehet érni? Én még csak 30-ason vok és néha már unom...
  • ManoNegra
    Meglett nekem is az utolsó, Crazy Earl pályályán volt, csak nem egyenesen, hanem balra :-)
    Itt vannak a "fecsegők":

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sledge's Safe House 14 960xp, +3 Backpack SDU
    Lost Cave 15 1020xp, +3 Backpack SDU
    New Haven 21 1380xp, +3 Backpack SDU
    Tetanus Warren 21 1380xp, +3 Backpack SDU
    Crazy Earl's Scrapyard 22 1440xp, +3 Backpack SDU
    Krom's Canyon 25 1620xp, +3 Backpack SDU
    Trash Coast 27 1740xp, +3 Backpack SDU
    Old Haven 28 1800xp, +3 Backpack SDU
    The Salt Flats 29 1859xp, +3 Backpack SDU
    Crimson Fastness 30 1920xp, +3 Backpack SDU
  • Noodlee
    10 claptrap van.
    Alap hely 12, ehhez hozzá jön a 10x3 hely, az 42.
    Szóval még keresgélj :)
    Első végigjátszás végén van 42 hely.
  • IMYke2.0.0.0
    Inventory téma:

43-as Szirén, MINDEN "Fecsegő" megmentve eddig ---> 30 hely
  • Noodlee
    Aki SG névvel hozott létre partyt, az állítsa be a portokat!
  • godman2
    Hamachi szerverek! Klikk ide! most idúl legyünk minél többen!
  • Hepka22
    Na én is csináltam új karaktert már 13 lvl :)
  • Strayer
    Sziasztok!

Engedelmetekkel felvennék pár embert én is a Gamespy friend listbe mert jo lnenne kiprobálni ezt a remek játékon online is.

Gamespy ID: Strayerke
  • Knabb
    Ezt a baromságot :D
  • Noodlee
  • armageddon666
    sokan nem szeretik a gamespyt...
  • Noodlee
    Minek eróltetik páran ezt a hamachit, amikor nélküle is simán lehet játszani azzal, akivel akarsz. Még az idegenek sem jöhetnek be a partyba. Nem értem az egészet.