Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Arra sorsra biztos nem jut, HL dedikált szerveren ment, itt meg saját szerverek vannak. Gamespy meg független a játéktól.

[merlinw.org]

Szereintem vészesen Hellgate: London feelingje van a játéknak, remélem nem jut arra a sorsra 😞

Még jó, hogy ezt nem vettem meg 😛
Azért remélem a legjobbakat.

"a Gearbox arcok a DLC csomagokat hegesztik ezerrel"

robotnyk
mivel ez kizárólag usa... szerintem sok helyen van pc és valamilyen konzol, és az egyszûbb volta miatt talán a többség a konzolos verziót választotta. egy globális eladási stat sem ártana, de azért ez így elég durva.
Valahol volt olyan hír hogy nov 24.én jön a kieg...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MerlinW
"Sikeres a Borderlands, jöhet a folytatás?"

Ennyi😊

[merlinw.org]

grebber
Pont valamelyik nap volt hír Borderlands 2?? Minden bizonnyal!!!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Ez nyugat EU-ban és USA-ban nem annyira jellemzõ.

[merlinw.org]

Mindenki virágboltban veszi...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MerlinW
Ha lesz is, PC-re tuti nem. Ez a 15.000 gyanúsan kevésnek tûnik...

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem lesz folytatás... <#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Elég gáz.

robotnyk
aú.
Rage47
hivatalos eladási számok
NPD USA
BORDERLANDS (360) 418,000
BORDERLANDS (PS3) 113,000
BORDERLANDS (PC) 15,000
Ha haverék nem szerveznek szétcsapós bulit mára, akkor én is leszek online kb fél 5-tõl.

IMYke2.0.0.0
Ma én is tudok jönni... már 3 - 1/2 4 között.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Messi6502
Remélem maira ott tudok én is lenni, mondjuk csak egy 13-as karim van.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Aludj jól, álmodj sziréneket 😛
na én ottakarok lenni azon a marathoni partyn 😊
1 a bibi: kicsit nagy a difi a karijaim szintjei közt (konkrétan: legnagyobb 50, 2. legnagyobb 17 😛)
Lootban gazdag jóccakát!

Holnapra maratoni party van beígérve. 😊
Remélem majd sikerül.

Az jó.
Harc közben szerintem hiába koptatod a billentyûzeted, úgysem látja/nézi senki 😊
Még akkor sem nagyon, ha nincs harc 😛

lalakov
Köszi.
Ma sajnos már nem, korán kelek😞.
háháhá... látszik h velem még nem játszottál XD
neféljé, egyszer kerüljünk össze, fosom a szót 😛
pedig nincs is mikim.
Felvettelek téged is friendlistbe.
Ha te tudsz indítani party-t(portok beállítva), akkor szívesen csatlakozom 😊

Nem nagyon beszélgetünk, csak megyünk és aprítunk 😊

Sziasztok!

Nekem az a bajom, hogy feltettem a win7et és állandóan kifagy.
A directx miatt tettem fel, most vettem új vga kártyát(gts250). A drivert frissítettem, de a Burnout Paradise és a Rainbow6 Vegas2 is kifagy. XP alatt nem fagytak. Valakinek valami tapasztalat ezzel?

Köszi

lalakov
Hogyan beszéltek egymással játék közben? Én is mennék, de csak skype-om van. Most próbáltam külföldiekkel, de így szar, mindent felvesznek, szar fegyverekkel megyek és nincs golyóm se😞. 12-es Hunterem van.
ID: Sniper200478
lalakov
Sajnos sokaknál elõfordul, hogy indításnál fagy és még nem találtam rá megoldást😞(.
úgy látszik én csak szopok mostanában a gammákkal. borderlands sem indul, illetve elindul, de rögtön fagy. ha a fan speedet 60%-ra állítom kegyetlenül villódzik a kép, játszhatatlan. HD-ban játszanék, 1280*720. ha bármi másra állítom el se indul.
legújabb catalyst driver, 4870X2, core7, win7, 4giga ram. fallout 3, operation flashpoint, crysis, prototype simán fut.
ötlet?
1 dolog amit utálok a játékban, hogy mikor mennél netre nemtudsz szóéni a friendlisten levõknek h "hello ittvok inveljetek" v vmi.
Messi6502
Na, akkor aki akar az: messi6501-re vegyen fel, vagy ha már fenn vagyok neki, akkor hívjon be. Ha esetleg elutasítom, akkor az azért van, mert offline nyomom és behalnék..😊

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

szeretnék énis menni fel-fel online 😊 Már ha lesz hely számomra.
Gamespy ID: navajonki
Messi6502
Hát, most elmegyek edzésre, majd 6 után jövök, utána nyomhatunk egy hosszabb partyt, akár több órásat is, mert egész éjszaka ráérek.

Maak
eleg ha felhuzod a haldoklot, szvsz jobban is jarsz mert 100xp,jo-jo nem olyan sok, de sok kicsi sokra megy 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Amúgy jó volt a tegnapi játék. Amikor beléptem öröm volt nézni azt a közel 18K XP-t, amit kapásból kaptam 😊
Már belépéskor ugrottam is egy szintet <#taps>

Probléma, hogy így bele élem magam a szerepbe? <#idiota>
Ha gond, akkor majd meglátogatlak RL a zerkeremmel 😄
Viccen kívül minden zerkernek ilyen a hangja, be elönti a xar az agyát, nem csak az enyém lesz idegbeteg 😛

Solid Snake
Az Noodlee saját hangja volt ts-en nyomta <#eplus2>
IMYke2.0.0.0
A tegnapi buli tényleg szuper volt. Amint tudjuk, ismételjük meg! 😊
Írtam is, hogy jó a net kód, nem volt semmi LAG, még az én szar könyvtári netemmel sem.
Így érdemes játszani 😊
Este - mert nem bírtam ki - folytattam kicsit a játék offline, és ugye ugyanoda tett vissza, ahol játszottunk online...
Az ellenfelek... bénák voltak Single Playerben 😞)

Noodlee: A Berserker ordítást hogy csináltad? Vagy az magától ilyen gügye? 😊

Solid Snake
Beszaladtál faszán, és adtál nekik <#gun>
Solid Snake
<#eplus2><#eljen>
Solid Snake
Pazzeg az isten lõszere sem elég 😞 Sose volt elég belõle
nagyon lehet vele darálni zerker módban. Egy gondom van vele, hogy már van tûz sebzése az ütéseinek, de olyankor xart sem látok a képernyõn, mert minden lángol 😊 Alig találom meg, hogy kit kell pofoznom 😛

Igen, gratula neki.
Próbálkoztam én is segíteni a haldoklóknak, hogy a szörnyet, amit éppen az életben maradásért gyakott a haldoklás közben, azt levinni majdnem 0 HP-ra, de nem mindig jött össze.

Solid Snake
Az az ordítás nagyon karaj, hogy bevadul már <#vigyor3>
Sux.

Solid Snake
Egyébként Imyke tök jól tolta a healt a partyba <#worship> Tök gyorsan lehet így szintet lépni.
Akkor te vagy a mi emberünk!<#taps>
Ma leszel?
Amúgy mi a te ID-d?
Gondban vagyok, hogy ki kicsoda, csak Imykét tudom 😛

Solid Snake
Az a baj ma melozom, ha jó nekes meg a többieknek akkor holnap tolhatjuk. <#violent>