5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • musztafa
    Sziasztok.
    Haverommal szeretnénk játszani,de sehogyse sikerül.Próbáltunk már hamachin is de ott se,fel vagyunk patchelve,nekem elvileg forwardolva vannak a portjaim,úgy tudtunk már játszani egy kicsit,hogy egy public szerverre csatlakoztunk...amúgy meg se kép se hang.
    Gamespy ID:Muthituja
  • MerlinW
    Lássátok feleim:)
  • IMYke2.0.0.0
    feletek = veletek
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem még monotonnak sem tűnt: napi 1-1,5 órát tudtam játszani vele, amióta feltettem.
    Még hétvégeken is más dolgom van.
    Online játszottam feletek, offline kicsit itt, a könyvtári, kicsit az otthoni gépemen és máris 2. végigjátszást kezdtem...
  • robotnyk
  • armageddon666
    Főboss béna volt -> elakadsz nála -> lehet mégiscsak béna vagy?

monoton játék ez nem vitás, de hogy rossz lenne...
  • rumkola
    én max napi 1-2 órát játszom, lassan a 2. végigjátszást fejezem be
    1 óra alatt 3-4 küldit lehet megcsinálni (mivel egy csomó egy mapon van), és 3 óránként szintlépés...
    mellesleg ha normálisan fejlődsz, akkor minden küldi trivial, és egy nomárlis puskával 2-3 rövid sorozattal le lehet szedni bárkit, még a bossok sem okoznak gondot
    szerintem jó játék én nem unom, pont a loot a lényege az egésznek, az hajt előre
  • Synit HUN
    Az utolsó főboss gyakorlatilag folyamatosan ellát lőszerrel. Én meg amúgyis agyonvertem beserkkel XD
  • JackSparrow88
    Igazából az itt a lényeg h aki nem játszik vele 10-11 órát mint egyesek egy nap, annak biztosan baromi hosszú az egész, arról nem is beszélve h bizonyos idő után nem hiszem el h senkinek se lenne monoton és unalmas az h császkálni akár 10-15 perceket is, még járművel is sokat kell menni olykor, plusz jópár küldetés nekem, szal egyetlen egy küldi teljesítése több mint 1 órába telt és nem azért mer béna vok meg ilyenek de gondolom egy rakás igen szívós ellenségen senki sem bírja percek alatt átrágni magát, na erről ennyit...
  • IMYke2.0.0.0
    De haragszom.
    Normális vagyok. Mások is annak tartanak a környezetemben.
    S csak azzal a játékkal játszom, akár többször is, ami tetszik. Szerencsére.

• robotnyk
    corrosive shotgun nekem bevállt rá, de szvsz egy jó tüzes fegyver is jó lehet.
  • pluhi
    Én anno rakétaetővel is toltam bele, meg mindennel. Nem árt egy jobb fegyó/classmod/skill, ami tölti a lőszert, akkor nincs ilyen gond. Lehet szintkülönbség probléma is van, ha nagyon nem tudod sebezni.
  • JackSparrow88
    Hát akkor ti tényleg betegek vagytok ha egy ilyen game ennyire bejön. Viszont én meg már túl akarnák lenni rajta ezért egy kis help kéne:
    Az a nagy csápos monsztra télleg az uccső főboss és ha igen akkor hogy lehet hamar a másvilágra küldeni?(shotgunnal egész jó lehet sebezni, csak hamar kifogy aztán a többi fegyó meg nem sebzi nagyon)
  • ManoNegra
    Izlések és pofonok... Ez a Te véleményed, másnak más!

Nekem is nagyon bejön harmadszorra is :-)
  • JackSparrow88
    Már ne is haragudj de te normális vagy? Másodszor akkor sem nyomnám ki ha ez lenne az utolsó játék a világon. A vége már szinte csak serious sam féle mészárlás semmi több, viszont ez nem hasonlító még távolról sem Sam bácsihoz. Ráadásul az uccsó főboss is hülyeség mer nagyjából tom milyét kéne lőni de lőszert adni azt luxus ugye.(úgy vettem észre h szinte csak a shotgun sebzi)Ráadásul ha meghalok ugye kezdhetem az elejéről, plusz ugye fizess is az újjáéledésért, na erre mondja vki h ez nem buziság a javából. Szal nálam %-ban már a 80-at sem éri kb 70 körül mozog...
  • Noodlee
    Sehogy.
    Ugyanis nincs magyar verziós játék. A fordítás készülőben.
    A hun könyvtár nem a magyarítást tartalmazza.
  • blackfire001
    Helló! Hogyan lehet előcsalni a magyar nyelvet?
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a játék tipikusan nem egyszer végigjátszható.
    45-ös karakteremnek (2, végigjátszás) már az elején 32-es mobokkal kell harcolnia, Fyrestone-nál!
    Jó is ez.
  • armageddon666
    csináld meg azokat is, minimum 36os leszel... aztán kezdheted a 2. végigjátszást :)
  • Lord Zax
    Reggel elkezdtem azt estére értem eddig. 32es szintü lettem. rengeteg küldetést meghagytam mert mind gyenge volt, nem kihivás a szintemhez képest. :( Akkor várom a 2. részt.
  • armageddon666
    Jah, jó 4fős csapattal. Ha egy helyre szól 4 küldetés, akkor mindenki elmegy megcsinálni az egyiket :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jó... :)
    De a "pár óra alatt" én azért még nem értek "páros"/"páratlan" órákat :) Még jóhiszeműen sem :)

Cheat-tel biztosan le lehet tudni a játékot kábé 4-5 óra alatt - szerintem.
    Vagy egy jó csapattal, koop-ban.

• armageddon666
    25 óra is pár óra... izé... az páratlan óra... :))
  • IMYke2.0.0.0
    Az a vége - várd a 2. részt. [Készítik majd.]
    Amúgy ez nagyon gyanús: "pár ora alatt elértem eddig"
    Akkor Te nem is játszottál, hanem rohantál.

• berlinboy6329
    Olyat lehet,h a Claptrapek nem adnak SDU-t?

2. végigjátszást csinálom,megjavitottam pár claptrapet,kb 6ot eddig,és fele-fele arányban 3 gránátmódositó kütyüt adott,3 pedig SDU-t.KEresem az inventoryban az SDU-t de sehol sem találom..Eltünt :C

Viszont a helyet emg elfoglalta,szóval most van 3 szellem SDU az inventorymban..Fasza:C
  • Lord Zax
    Sziasztok. Megszereztem a vault kulcsot és odaadtam valami csajnak, pár ora alatt elértem eddig. Ez már a vége? innen nem kaptam uj küldetéseket és a régiek mind gyengék. Van innen valami folytatás?
  • rumkola
    én is most csináltam meg egy claptrapot pt2-ben, amint az első végigjátszásnál kihagytam

sdu-t adott
  • Richardix
    upsz... akkor sry... én mindet megcsináltam pt1-ben szóval nem tudhattam.
  • Maak
    most csinalom es kepzeld, megkapom, na erre mit mondasz okoska? persze biztos az en gamam a szar mert te okos vagy es TE TUDOD...

"jah amúgy 40-es karival tévedsz, mert minden mellékküldetéssel együtt lvl 36-ot érsz el pt1-ben (hacsak nem ölsz +ban jóóóópár órácskát)" lol
  • Richardix
    jah amúgy 40-es karival tévedsz, mert minden mellékküldetéssel együtt lvl 36-ot érsz el pt1-ben (hacsak nem ölsz +ban jóóóópár órácskát)
  • Richardix
    te nem figyelsz.. mondom, hogy pt2-ben NEM kap SDU-t FÜGGETLENÜL attól h pt1-ben MEGCSINÁLTA a claptrap küldit vagy SEM. Kiemeltem neked a lényeges szavakat...
  • Maak
    hol mondtam en olyat, hogy nem igy van? en csak azt mondtam, hogy felesleges a claptrap kuldik miatt a pt1-et inditania, mikor a pt2-ben is megkaphatja oket, mellesleg hulyeseg is visszamenni pt1-be mert egy 40-es karinak ott mar nincs kihivas...
  • Richardix
    úgyértem h pt2-ben ugyanazt kapod ha megcsinálod az adott q-t pt1-ben mintha nem csinálnád.
  • IMYke2.0.0.0
    Az utóbbi időszakban kicsit sok meló szakadt rám, mindkét helyen, és ott volt a Wolfenstein fordítás is. Most pedig hivatalos honosítást is készítek.
    De azért próbálok feljutni majd, itt mindenképp jelzem, amikor alkalmam lesz a játékra - ebben a játékban a multi nagyobb móka, mint bármelyik 3D shooterben mostanság... SZÁMOMRA.

• Noodlee
    Veled miért nem tudok összefutni a játékban?
    Hiányolom a közös játékot.
    Mostanában senki nincs online :(
  • IMYke2.0.0.0
    Hm, kicsit gyors lett... :()
  • IMYke2.0.0.0
    Közel 1 hónap kellett hozzá, hogy végigjátsszam 1. alkalommal.

Íme, egy GIF-animáció keretében a fontosabb tulajdonsága NevetKE-mnek:

Tegnap este, a 2. végigjátszás megkezdése előtt jó néhány tárgytól megszabadultam [eladtam], a fegyverek kivételével.
  • Noodlee
    A claptrap küldetések adnak mást. Rengeteg ugyan olyan cuccot kapsz meg, mint első játszásra, csak erősebb tulajdonságokkal, nagyobb szint követelménnyel, pl. a The Sentinel nevű csúzli is ilyen, és még sorolhatnám.
  • Richardix
    már bocsi, de a pt2-ben más questek vannak, pt1-től függetlenül adja a rewardot.
  • Maak
    ahhoz hogy beszerezd az osszes sdu-t nem kell visszamenned p1-be, en a p1-et haverokkal csinaltam meg es csomo kuldi kimaradt, most csinalom a p2-t es ami elmaradt p1-bol azt mindet megkapom amit viszont mar megcsinaltam azt mar megegyszer nem adja be.