Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Még jó, hogy ezt nem vettem meg 😛
Azért remélem a legjobbakat.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Next PC upgrade: 2022
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
NPD USA
BORDERLANDS (360) 418,000
BORDERLANDS (PS3) 113,000
BORDERLANDS (PC) 15,000
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
1 a bibi: kicsit nagy a difi a karijaim szintjei közt (konkrétan: legnagyobb 50, 2. legnagyobb 17 😛)
Remélem majd sikerül.
Harc közben szerintem hiába koptatod a billentyûzeted, úgysem látja/nézi senki 😊
Még akkor sem nagyon, ha nincs harc 😛
neféljé, egyszer kerüljünk össze, fosom a szót 😛
pedig nincs is mikim.
Ha te tudsz indítani party-t(portok beállítva), akkor szívesen csatlakozom 😊
Nekem az a bajom, hogy feltettem a win7et és állandóan kifagy.
A directx miatt tettem fel, most vettem új vga kártyát(gts250). A drivert frissítettem, de a Burnout Paradise és a Rainbow6 Vegas2 is kifagy. XP alatt nem fagytak. Valakinek valami tapasztalat ezzel?
Köszi
ID: Sniper200478
legújabb catalyst driver, 4870X2, core7, win7, 4giga ram. fallout 3, operation flashpoint, crysis, prototype simán fut.
ötlet?
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Gamespy ID: navajonki
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Már belépéskor ugrottam is egy szintet <#taps>#taps>
Ha gond, akkor majd meglátogatlak RL a zerkeremmel 😄
Viccen kívül minden zerkernek ilyen a hangja, be elönti a xar az agyát, nem csak az enyém lesz idegbeteg 😛
Írtam is, hogy jó a net kód, nem volt semmi LAG, még az én szar könyvtári netemmel sem.
Így érdemes játszani 😊
Este - mert nem bírtam ki - folytattam kicsit a játék offline, és ugye ugyanoda tett vissza, ahol játszottunk online...
Az ellenfelek... bénák voltak Single Playerben 😞)
Noodlee: A Berserker ordítást hogy csináltad? Vagy az magától ilyen gügye? 😊
Próbálkoztam én is segíteni a haldoklóknak, hogy a szörnyet, amit éppen az életben maradásért gyakott a haldoklás közben, azt levinni majdnem 0 HP-ra, de nem mindig jött össze.
Ma leszel?
Amúgy mi a te ID-d?
Gondban vagyok, hogy ki kicsoda, csak Imykét tudom 😛