Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg
na ki mikor jön játszani?én kettõkor mennék,valaki inveljen majd 😊

Neked ott vannak a fordítások, majd mi játszunk helyetted is <#law><#worship>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

IMYke2.0.0.0
Bocs, hogy nem fogadtam a játékba meghívásod: játszottam épp MerlinW-ékkel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Majd szólhatnátok nekem is, ha játszani akartok, mostmár nagyjából elérhetõ leszek 😄
Gamespy ID: Hcore88

Positive Mental Attitude

IMYke2.0.0.0
Játék újratelepítés talán megoldja a gondod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Benny04
segítsetek plz <#rinya>

offkorzreg
rendben ^^
addig remélem a többiek is elõ kerülnek

IMYke2.0.0.0
Természetesen, délután 2-tõl nekem jó.
Addig fordítok kicsit.

offkorzreg
boccs,nem neked akartam írni 😊
de gondolom te úgyis jössz ma is

offkorzreg
ki jön játszani akkor ma? és kb hánykor?

IMYke2.0.0.0
Ami így, utólag is nagyon szépen köszönök!!!
Azt gondolom észrevetted/tétek: én a multi alatt szeretek "beszélni" is.
Quake 2 és 3 óta szokásom 😊

offkorzreg
gamespy id-m: offkorz vegyen fel aki akar

offkorzreg
késõbb mehet,én kb egész délután ráérek 😊

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

lalakov
Ez az íratlan szabály? Engem mindig lenyúlnak😞.
csalók!😛
Bezzeg én offline fejlõdtem😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

vki game?
épp szabad vagyok 😛
Benny04
sziasztok!
feltettem a játékot, és azt írta ki, hogy hiányzik a binkw32.dll
letöltöttem, most pedig az a hiba, hogy "Az eljárás beléési pontja (_BinketFrameBuffersInfo@8) nem található a DLL-ben (binkw32.dll).

nekem a feltöltésem mindössze 1 Mbit (128kb/s) de 2 fõnél nem laggolt egyikünk se...
MerlinW
Nem kell, nem azért írtam, nekem 8, már végigjátszottam 3x😊 Csak máshol nem veszik jó néven😊

[merlinw.org]

MerlinW
Csak 512-es feltöltésem van, és jól ment úgy vettem észre.

[merlinw.org]

de utólag visszaadom ha kell... én karaktertõl függõen csak 1-2 fegyvertípust használok, szal... 😊
vééégre sikerült megoldani h tudjak szervert csinálni... bár sok haszna nins eme adottságnak mer olyan hiperjó netem azé nincsen. 2-en még csak-csak elvagyunk lagg nélkül, de többen nem tudom biztosan.
MerlinW
Ja és legközelebb a loot-ot mindig a játéktulaj után vedd fel, ha neki már nem kell😊 Nem egyszer volt, hogy mire helyet csináltam valaminek, te elraktad😊

[merlinw.org]

MerlinW
ma írtuk be ide a gamespy ID-nket, adogass hozzá a barátok közé minket.

[merlinw.org]

Olyanba elmennék énis bármikor 😄😄😄 csak nincsenek ismerõseim 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MerlinW
és tényleg😊

[merlinw.org]

és én? 11-esként mentem be és 29-esként ki... 😊
Valaki most játék? gamespy Id:lilq9u olyan aki tud servert adni mert nekem nincs statikus ip-m 😞. hA gamelne valaki akkor vegyen fel most vagy irjon 5 percen belul akár 10 is lehet a topicba irja le a nevet aztán felveszem én és egy srác mennénk gamelni. áá valaki gameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
MerlinW
Imykét berángattuk asszem 14-es szinten egy playtrough 2-be😊 2-3 óra játék után lvl30-asként hagyott ott minket😊

[merlinw.org]

kellett nekik kiadni olyan játékot, ami bár tökéletes, de ugye tört játékkal lehet multizni😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

hello mindenki felveszek mindenkit a barát listára utólagos engedélyetek kell thx mindenkinek
valaki ha tud vegyen fel xfiren ha van neki és ott dumáljuk meg mit mikor mert ez igy naon szar hogy nem tudunk dumálni. Valaki game esetleg? vegyen fel xfiren:tn78lixc
lalakov
Nem sikerült az invitálásom vagy csak már játszotok?
lalakov
Elméletileg csináltam.
IMYke2.0.0.0
Nem probléma... 😊
Látom, már többen játszanak a visszaigazolt barátaim közül.
Szerver?
0.5-ös rádiós nettel sajnos nem tudok szervert futtatni 😞

Héé valaki game most? Gamespy azonositom:lilq9u vegyetek és gameljunk egy jot csak én nem tok szerot adni valaki más adjon majd ha felvesz.
lalakov
Én is mennék, ha még van hely és utólagos engedelmeddel felvettelek.😊
pont ezaz.. a portok ki vannak nyitva... nemértem én ezt...
MerlinW
Nem abszolut nem az, csak 30 óra után kell egy kis pihi😊

[merlinw.org]

MerlinW
navajonki nyisson portokat, mert nem lehet csatlakozni😊

[merlinw.org]

már elõre látom i2k kommentjét: "Uncsi lett a Dragon Age? "😊
MerlinW
Én is benne vagyok

GSpy: MerlinW-HUN

[merlinw.org]

tõlem meg aztán méginkább! 😊
Nem tudom, Steam-es, D2D-s letöltések ebben benne vannak?
PC-n inkább ezek dominálnak szvsz.

IMYke2.0.0.0
Tõlem már kezdhetjük is 😊

IMYke2.0.0.0
Nézd az aláírásomat...
Fogalmam sincs mikor készülök el... még a Wolfit is le kellene már tudnom, mindig találok benne hibát 😞

gondolom kicsit sok entert nyomtál a végén véletlenül...
na akkor lesz ma buli, vagy mi? 😊
Bocs az elözõ üzenetért, nem tudom miért lett ilyen.
I2K megtudnád mondani hogy idõe körülbell mennyire van a magyarítása ennek a játéknak vagy a Prototype-nak?