5584
-
#3104 Új patch készülőben ,részletek! -
Csurimadar #3103 Kéne egy kis help.
http://www.youtube.com/watch?v=BWAj3J1D7GI&feature=player_embedded#
Itt tartok és elkezdtem ölni ezt a nagy cuccot, valamiért kifagyott a game, beléptem újra és nincs ott.Nem tudok semmit sem tenni. -
#3102 Ez megoldotta köszi! -
#3101 Nekem is steames van. Patchet töltött le utána pedig DLC-t mert megvettem :)
Szóval neked csak patchet szedhetett. -
#3100 Hát, sem a STEAM, sem a LIVE üzemeltetőit nem ilyen akciókkal élőknek ismerjük... -
rumkola #3099 -
#3098 Passz, gondoltam karácsonyi ajándék a steamtól ^^ -
#3097 Tudom, hogy te tudod :)
-
rumkola #3096 tudjuk :F -
#3095 9.5-el játszom - semmi gondom nem volt HD4850 mellett a DIRT2-vel (sem).
-
#3094 miért töltötte volna a dlc-t, ha ki se fizetted ? -
#3093 Srácok kinek van szint úgy mint nekem Steamos Borderlandse? Mert láttam, hogy tegnap updatelt és akkor nekünk a DLC-t töltötte le vagy csak patchelt? -
#3092 catalyst AIt ki kell kapcsolni, és jó lesz -
#3091 Catalyst 9.11 a probléma oka.
Dirt 2 ugyanúgy megy 9.10-en mint 11-en. 9.11 akkor kell, ha HD5-ös kártyád van, hotfix pedig ha kettő van belőle, mert az meg a Crossfire-t javítja. Tehát nyugodtan tedd vissza a 9.10-et nem vesztesz semmit, stabil, jó driver az. -
karakkga #3090 nekem csak az árnyékokkal van gondom, néha ien fura csikok jönnek elő mindenfelé és csak ki/be kapcsolással lehet megcsinálni, jó kis bossoknál elég idegesítő amikor szart se látok és csak lövök:D -
#3089 E!
Eltűnt pár textúra a játékból. Az ATI 9.11-et hibáztatom ezért, mert asszem akkor történhetett. Feltettem hozzá a hotfixet is de le se szarta. A játékot is újratelepítettem és a beállításait is töröltem már. Nem tom mit tegyek. A 9.10-es drivert nem akarom visszatenni mert az kell a Dirt2-nek :\
Volt vkinek hasonló problémája? Van rá vmi megoldás?
Előre is köszi a válaszokat! -
Gibor #3088 Max az erdőbe. -
Noodlee #3087 Kell vadászni hozzá új exe-t? -
#3086 12/09/09: Borderlands PC update 1.1.0 has been released.
Patch 1.1.0 -
#3085 DLC játékmenet -
#3084 Elérhető a DLC PC-s verziója. -
#3083 ja es a clear sky most ketezerer van az 576-ban, ha netan valakit erdekel -
#3082 amikor mutatta haver youtubeon a videot a borderlandsrol, azt mondtam : "ez egy szar, ezzel en nem fogok jatszani" - azota o nem jatszik en meg azert csak-csak jatszogatok vele :) ha meg osszejovunk paran akkor joideig csak a lootokon elvezkedunk haverokkal :D
mondjuk a crysistol en speciel labrazast kapok szal itt nem ertunk egyet :D
tmisi:
stalkerrol csak annyit, hogy akinek nem jon be maga a vilag annak nem is fog tetszeni, mellesleg a clear skyban mar vannak "vezetok" akikkel "teleportalhatsz" es nem kell atkutyagolnod az egesz terkepet, a fegyverek meg nem annyira szarok mint mondod...legalabbis szerintem, szal nekem bejon a stalker a bugjaival egyutt is az egyik legjobb single fps -
rumkola #3081 Hát igen. Nálam a stalker van az fps-ek legmélyén kb. egy szinten a FC2-vel.
Ez meg a Crysis viszont etalon nálam (az újabbak között):D
-
Noodlee #3080 Izlések, és pofonok.
Nekem az FC1 nagyon bejött, a második rész meg annyira szar lett, hogy még a szenvedések ellenére sem volt idegzetem végigjátszani. Asszem életem egyik legszarabb játéka volt. Még csak a közelébe sem jut a STALKER-nek.
Izlések, és pofonok. -
#3079 Van benne, csak nem volt idejük befejezni:) Egy apró moddal, máris lehet autókázni Stalker-ben is:) -
#3078 S ez remek hír! :)
-
#3077 Szerinted, miért nincs járművezetés a STALKER-ben? -
#3076 De. -
#3075 Szerinted, miért nincs a STALKER-ben?
-
tmisi #3074 Ezt elfogadom. De: Sztalkerben csak az a szar, hogy fosak a fegyverek és két tár kell az ellenségre, meg a rewardokért kilómétereket kell gyalogolni, mert amúgy jármű az nincs. FC2-ben még busz is van, ami teleportként szolgál. Nálam az ilyen apróságok döntenek. De igazad van, ízlések és pofonok. Tesómnak pl anno tetszett a Worms Blast, holott valahol lehúzták 17%-ra. :D
-
#3073 Üdv! Az új zombis DLC akkor nem is jön ki PCre? -
musztafa #3072 Ezt is megtettem,TCP-ben az összesre azt írja,hogy nyitva,de UDP-ben egyik sem...nem tudom ez baj-e,nem értek ehez. -
Richardix #3071 elvileg? Itt le tudod ellenőrizni a portokat. Szedd le! -
#3070 Ne csak port forwardot használj, hanem nyisd meg a szükséges portokat tűzfalon.
-
musztafa #3069 Azt is próbáltuk nem egyszer...úgy is hogy én hostoltam,vagy úgy hogy ő,de amikor friendsben meghívom,elfogadja,15 mp lejár és kiírja hogy nem tudott csatlakozni...port forward nállam elvileg megvan... -
#3068 Ízlés kérdése... Far Cry 2, Stalker, Borderlands közül a Stalkerben van a legtöbb tartalom. Azonban engem mindig a hideg rázott a világában, nem szerettem sosem. Pedig hangulatos játék lenne, ha bejönne.
A Far Cry és a Border egy gatyában járnak. Border is olyan unalmas lenne mint az FC2, ha nem lenne benne coop (valamint a loot system is sokat dob rajta), illetve az FC2 is lehetne olyan jó mint a Border ha lenne benne.
FC2 világa, látványa is varázslatos tud lenni, csak hát offline valóban gáz, hamar megunható, a multi meg a szokásos ugrabugra.
Tehát mindhárom játék jó, ízlés kérdése, kinek melyik. -
#3067 Hát igen, a GameStar egy isteni jó lap, mindig hiszek nekik. Ha ők azt mondják szar, akkor szar... Kinek mi tetszik, érted. Attól mert a nagy GS-ben leszólták, attól még ugye játszhatok vele?
Ja, és ha monotonitásról beszélünk: Far Cry 2 nem monoton? Szerintem nem ugyanazzal a játékkal játszunk... -
tmisi #3066 Hát urambocsá aki reggeltől estig a gép előtt ül /ráadásul egy ugyanazon játékkal/ az konkrétan függő. A múlt héten a Mónika sóban volt egy srác, aki lemondott a gépről a barátnője kedvéért (nem emléxem a pontos részletekre, mert épp neteztem közbe, anyám nézte). Na az biztos ilyen lehetett, ha már szinte teljesen le kellett mondani róla. Tudom jobb mintha kocsmába járnál, de mindennek van egy határa. Anyu mit szól hozzá? :D
Egyébként ha szabadtéri FPS kell, nálam a FarCry2 a nyerő. A STALKER-nek például értelmét nem láttam. De ez az én véleményem.
Mellesleg a GameStar tesztben is "egy idő után monotonnak" titulálták, szóval nemcsak ő találta ki. -
#3065 Csakis "JátékKém"-mel érdemes játszani - ott is lehet privát játékot indítani, ahol csak 2-en játszotok...