5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • grebber
    Túl a 2 millión!
  • Venom
    közben én is rájöttem. azért kösz :) "Braaaaaaaaaaaaains!"
  • tonyo9
    hallows end-ben
  • Maak
    na mondjuk erre en is kivancsi vagyok, nem vagtam mire valo az a sok brain, egyaltalan melyik teruleten van ez a haz? nekem a videobol nem derul ki :s
  • IMYke2.0.0.0
    Nem csak a Hirdetőtábláról kaphatsz küldetést.
    New és Old Haven-ben az épületek között is.
  • berlinboy6329
    Olyat lehet,h az összes DLC küldit a Bounty Board adja?Ugy kell lennie?Jártam dead Havenbe,használtad azt a szállítóizét,ami visszavitt és a Claptraptől nem kapok küldit,v legalább is nem ijr a misszió,h tőle jönne,mindenhova Bounty board van irva.
  • Venom
    Valaki nem tudja hogy ezt hol találom meg a Dr. Ned DLC-ben?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=ZHnRpgh29Sg
  • balee4
    Nem hiszem, a misszióknál 25-27-es szintet ajánlott. Egyébként már végigvittem, Dr. Ned legyőzése egyáltalán nem volt nehéz. Egyébként a vége, meg úgy az egész ütött, jó kis DLC volt. :)
  • berlinboy6329
    tyűű mekkora mák..TAláltame gy save game editort,amit emg tudta nyitni a rossz fájl,felülirtam vele megint és megy!..huh,megusztam.
  • berlinboy6329
    Azt a mocskos tetves büdös kurva kibaszott anyját ennek a szájbabaszott kurva játéknak.....Beszart a mentés...Kiszedtem a mappájából,h ugy megye-ne a játék tovább és megy..Visszaraktam,kifagy...Szopjon le az a kurva geci,48as szinten voltam, 2. végigjátszás,zombi kieg....
  • Solid Snake
    Én is beleaplikáltam, nekem meg mindig felülírta magát indításnál, úgyhogy átírtam írásvédetté azóta faxa.
  • berlinboy6329
    Az hogy lehet,h a MerlinW cfgjét átirkálva,tegnap éjfél fele tökéletesen ment a játék,ma pedig,rányomok a single playerre és kifagy az egész..4x néztem,mind a 4x ugyanott...Tegnap este semmi baja sem volt,most meg nem megy...Mások is volt már 0 bájt a C:-n,de jó volt,szal nem hiszem,h az a baja.
  • Solid Snake
    Most kezdtem új karaktert lvl.10-el akkor még nem megyek dlc-re xD
  • Solid Snake
    Pszt..szenvedjen csak
    / megeszik a zombikok /
  • rumkola
    persze hogy szenvedsz, mivel 34-es szintől ajánlott tudtommal :D
  • Maak
    keress tuz vagy robbanos fegyvereket, az hatasos ellenuk, neha jo cucc van az automatakban is, surun kell latogatni es sokat maszkalni mindenfele elobb-utobb lesz jo fegyvered
  • Gibor
    Én rifle zek meg csipa.... meg persze smg :D
  • berlinboy6329
    Nekme akad pár szerencsére...A legjobb szerintem az az SMG,ami ANARCHY jelzéssel van ellátva..Akkor jó,h ha kecisok golyó van benne,és erős,mert 4 golyót lő ki egyszerre,de csak 2-t vesz le az ammoból.A másik kedvencem a MASHERes revolverek.7et lő ki egyszerre.Zombikra 1. osztályú.Esetleg tűzsebzésű cuccokat próbálj ki, nem szeretik.
  • balee4
    Én meg a 27-es karimmal szenvedek a DLC-ben, mondjuk az a baj, hogy elég gyengék a fegyóim, így az alapgame-ben is nehezen haladok, de egyszerűen nem találok jobb fegyvereket.
  • Maak
    a kepen tuloldalt ahol van az ut, ott is van egy kunyho, ha jol emlekszem amellett egy matrac alatt lesz amit keresel
  • tonyo9
    leugrasz a kunyhó és a szikla után felmész jobbra ,ott lesz a fűben.
  • hapi
    A lényeg hogy az ilyen jellegű küldiknél több cucc van szétszórva a jelzés körül. Tehát nem pont ott ahová mutat hanem körülötte bárhol.
  • ricsa008
    oks akkor utánna nézek
    köszi
  • Messi6502
    Már régen csináltam, de emlékszem, hogy amikor jössz erre a területre, akkor ott fel lehet menni a hegyre, és ott az egyik ilyen bódé körül van.
  • ricsa008

talán ez jó lesz
    a kérdés ugyanaz
  • ricsa008
    ah f..om valaki mondjon egy norm képfeltöltést mert én eddig a netmaffiát használtam de az nem jó most
  • ricsa008

ezt a darabot merre találom (oda mutat a sátor mellé)
  • Maak
    na, kitoltuk a dlc-t, kicsit kar erte, hogy nem elobb jott, igy fura, nagyon helovines, de mindegy vegulis, tetszettek az uj palyareszek, csak az nem, hogy 48-as karival nem volt kihivas benne igazan, meg ugy sem, hogy a fegyvereimet kicsereltem feleakkora sebzesure...a vege meg tenyleg jo lett, aki kijatszotta tudja mirol beszelek :D

ettol fuggetlenul tetszett, es remelem csinalnak meg hozza tobb hasonlo jo kieget :)
  • rumkola
    remélem is, mert így nagyon könnyű

nem kell sniper sem, pedig soldiernél muszáj volt használnom
  • IMYke2.0.0.0
    És ez tart kb. 25-28-as szintig... onnan meg már szenvedni fogsz a szintlépéssel. Egyedül.

• rumkola
    használj gyenge fegyvert :DDD
    am szirénnel a normál és a hard küldik is könnyűek, ráadásul úgy lépkedek szintet így, hogy öröm nézni :D
  • hapi
    Nekem is ez a gondom a játékkal hogy túl könnyű. New heaven környékén már annyi küldi van hogy szinte mind triviálisan könnyű ráadásul ezért meg xp-sem kapok. Ha sokkal nagyobb ellenfelet támadok azt meg nem tudom sebezni. Szal szerintem túlságosan behatárolták a lehetőségeket és így túl könnyű lett a játék. Ha valaki tud valami nehezítést az érdekelne mert a játék tetszik csak így nincs kihívás.
  • rumkola
    Elkezdtem most szirénnel a játékot, hát nem kicsit egyszerűbb és könnyebb mint soldierrel. Szinte ásítozva játszom, bossokat is beleértve....
  • MerlinW
    Passz. Telepítsd újra, hátha.
  • lalakov
    Vedd fel a robottól a küldetést és keresd meg a szerszámosládát, a térkép mutatja merre van.

koko63: Sajnos nem tudunk segíteni neked, ha két percenként írod be akkor sem.:( (Ha valaki tudná a megoldást beírta volna már.)
  • koko63
    jah de nekem állandoan amikor epróbálom inditani
  • ricsa008
    ilyen hibát nekem is szokott dobni játék közbe hirtelen elég idegesítő
  • koko63
    Hello lene egy kérdésem a játé kelinditásákor ezt írja General protection fault!
    History GEtOutermost Address =0xaad52a filname not found in C program files .... Pls írjatok megoldást nagyon kéne pls !! pls
  • ricsa008
    itt ott találok kis fetrengő robotokat amiket gondolom meg kellene javítani azt hogy lehet?
  • koko63
    Hello lene egy kérdésem a játé kelinditásákor ezt írja General protection fault!
    History GEtOutermost Address =0xaad52a filname not found in C program files .... Pls írjatok megoldást nagyon kéne pls