Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kitartás:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

basszus, alul-fölül minednhol néztem, de sehol se találtam :S
Am most találtam egy naon kúl SMG-t ammo regen, 140 sebzés ami csak kell.. 3 hátránya van "csak": 70 körüli accuracy, 3 fire rate, és nincs rajta scope.
offkorzreg
az a küldi engem is fel idegesített,de ott van valahol az is, a közelben.csak szét kell nézni jobban ;)

áááá nemigaz, nem jutok túl egy küldetésen.
old heaven, ilyen kapcsolókat kell felkapcsolgatni, 4-bõl 3 meg is van, de az utolsó (ami amúgy az elsõ a listán) ninsc meg... compass jelez az út közepére (!) de én nemhogy a környékén, a 10 km-es körzetében enm találtam lószart se.. segítség? :(
semmi sem lehetetlen!
Gondolj az árvákra, a betegekre, a sok pénzre amit nem keresel meg vele!
Meg tudod csinálni! :)
(a hirdetést fizette az "Egy magyarabb jövõért" alapítvány.)
grebber
Akkor ez nem kis meló lesz sajnos :(
Bár én csak várok a tied a munka része!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Csak az Unreal Editor fájljai magyarok, a játéké nem.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ja, mentálisan "rásugároztam" az amerikai kiadványra... <#hehe>
A jó hír az, hogy hamarosan magyarul hentelhetünk Multiban.
A Single Player rész értelemszerûen nem lesz magyar, hiszen ahhoz HEX-ben kell editálnom az U3E-es *.upk fájlokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
Imike jó munkás ember már beleintegrálta az eredetibe a fordítását <#idiota>
IMYke2.0.0.0
Azon erõsen meglepõdnék.
Bizonyíték?

Mert amit találhatott, az az Editor szövegállománya.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Van valakinek játszani lvl 35-40 között walkthrough 2ben most?:D
Sg játék lesz a név, ha akartok gyerteK:)

öhm, haverom megtalálta a magyar párbeszédeket a játék fájljaiban... ez hogy lehet???

fotográfik kolomp edisön :D

IMYke2.0.0.0
Akkor mindenképp hangulatos "bug"-ról van szó. <#eljen>

am az télleg ottmaradt a levegõben, nem csak jó idõben készült kép.
IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy a lábnak nevezett végtagjai elõtte hevernek, szerintem, plátói módon lábon lõtted, azok leszakadtak és a pillanatkép megmerevedett az Idõ végtelenjében... :)

a helyes megfejtõket SMS-ben kisorsoljuk :)
Na akkor egy tesztet szeretnék elindítani: ki mit lát a képen? XD
Zickler
Én elõször azt hittem hogy fél kézzel imádkozik

Battletag: Muhee#2716

sztem meg ásít de mind1 :)
grebber
Befogja az orrát éppen merülni készül.

Next PC upgrade: 2022

Nah kipróbáltam!
Gyönyörûûûû!:D
Köszi még1x:)

nekem se midnig, de azért elmeek egy checkpointhoz elötte, legyen tuti :)
Am, mai paranorma jelenség:

Nehéz a dolga a csonkatonának...
elvileg 35 órának mondják
Én nem tudom, én csak játszottamXD
Viszont 2. végigjátszásra kb 10 perc alatt már nine tales-nél tartottam
mivel itt már csak rohanok, nem olvasok el semmit, csak nyomom oszt jólvan:D

Nekem random szokta dobni a hibát, de hál' Istennek baromi ritkán.

AZért mert mi ezen szoktuk nyomni! És itt lehet príma játékos csapot összehozni, tudom hogy mûködik nettel is! De mit tartós játékpartnert keresünk!

Hamachim címe:
Hamachi user: Stief83 Zombi
pass: xxx

Sziasztok copba keresünk játékost! Normális embert akivel normálisan lehet játszani, persze nem mindig érünk rá mert dolgozó és nõi lényekkel élõ emberek vagyunk! 2 -en vagyunk ( egy sniper és egy solider)7 szintû ez alatt jöjjön az illetõ, vagy max eggyel felette! Jó lenne egy beserker vagy mentalista tyúk, vagy mi a fene! Skypon Stief83 vagyok vagy msn: [email protected] (skpy kell)
offkorzreg
nektek nem lép ki a játék exe hibával ha alt+tabbal kiléptek belõle?mert nekem mindig,és rohattul idegesítõ :C

lalakov
Én meg hozzád nem tudtam belépni:(.
Solid Snake
"hamahi" lolmá <#hehe>
Solid Snake
Minek a hamahi ? <#kerdes>
Én azért röhögök egy jót :D

Positive Mental Attitude

Hamachim címe:
Hamachi user: Stief83 Zombi
pass: xxx

Sziasztok copba keresünk játékost! Normális embert akivel normálisan lehet játszani, persze nem mindig érünk rá mert dolgozó és nõi lényekkel élõ emberek vagyunk! 2 -en vagyunk ( egy sniper és egy solider)7 szintû ez alatt jöjjön az illetõ, vagy max eggyel felette! Jó lenne egy beserker vagy mentalista tyúk, vagy mi a fene! Skypon Stief83 vagyok vagy msn: [email protected] (skpy kell)
IMYke2.0.0.0
Most beléptem egy játékba - de csak ketten vagyunk :)
vzajcev-vel :9

Solid Snake
:(
IMYke2.0.0.0
Egyfolytában kerestem SG-s szervert... volt is egy, de belépni nem tudtam... :_======(((((

Solid Snake
Jöjjön aki akar <#idiota>
Kivéve Imikét <#eplus2>
Solid Snake
De nem gyüszöl sose xD
Solid Snake
Pazzeg Neked csinálom mindig.
IMYke2.0.0.0
Senki sem indít játékot :(
Én meg csellengtem mindenféle módon... privát játék, próbáltam idegenekhez... :(

armageddon666
ha jól rémlik 25 óra volt nekem...

@

JackSparrow88
Csá, vki megtudja saccolni kb milyen hosszú a játék? (jó tom h ez elég nehéz mivel rengeteget kell benne mászkálni egyik területrõl a másikra) Én mondjuk most 16 óránál vok és 23-as szinten de fogalmam sincs mennyi lehet még hátra...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

IMYke2.0.0.0
New Game tulajdonosa vagy elszúrt valamit, vagy tele van a szerver...
Nekem 3 üres helyet ír hozzá...

MerlinW
Gyere kisebbel.. Majd istápolunk, mint a többieket:D
Vagy kezdhetünk egy új játékot is. Mi legyen?

[merlinw.org]

jönnek énis, de 50-es karival már nincs sok értelme :S
MerlinW
Oké átcuccolok windows-ba és mehet. 10 perec.

[merlinw.org]

Drephis
én mennék (danee47) :)

help

MerlinW
Valaki playtrough 2, lvl 35+ ?

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
És jó is az a játék, úgy.

ott van az xiii
abban aztán van körvonal:D

armageddon666
csak a cel-shading egy részét...
mondjuk nekem pont a hangsúlyos outline tetszett benne... mármint ott van pl. TF2 mint cel-shaded játék, de ott a körvonal nem olyan erõs... itt igen, és ezért egyedibb :) én nagyon bírom ezt az effektet...

@

MerlinW
Cell shading megmarad az objektumokon belül, csak a vastag körvonalat veszi le (Outline shading).

Cell liszenszben nem vagyok biztos, hiszen DirectX 8 effekt, de lehet igazad van, most nem néztem utána.

[merlinw.org]