Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Am most találtam egy naon kúl SMG-t ammo regen, 140 sebzés ami csak kell.. 3 hátránya van "csak": 70 körüli accuracy, 3 fire rate, és nincs rajta scope.
old heaven, ilyen kapcsolókat kell felkapcsolgatni, 4-bõl 3 meg is van, de az utolsó (ami amúgy az elsõ a listán) ninsc meg... compass jelez az út közepére (!) de én nemhogy a környékén, a 10 km-es körzetében enm találtam lószart se.. segítség? :(
Gondolj az árvákra, a betegekre, a sok pénzre amit nem keresel meg vele!
Meg tudod csinálni! :)
(a hirdetést fizette az "Egy magyarabb jövõért" alapítvány.)
Bár én csak várok a tied a munka része!
Next PC upgrade: 2022
A jó hír az, hogy hamarosan magyarul hentelhetünk Multiban.
A Single Player rész értelemszerûen nem lesz magyar, hiszen ahhoz HEX-ben kell editálnom az U3E-es *.upk fájlokat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bizonyíték?
Mert amit találhatott, az az Editor szövegállománya.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sg játék lesz a név, ha akartok gyerteK:)
fotográfik kolomp edisön :D
Gyönyörûûûû!:D
Köszi még1x:)
Am, mai paranorma jelenség:
Nehéz a dolga a csonkatonának...

Én nem tudom, én csak játszottamXD
Viszont 2. végigjátszásra kb 10 perc alatt már nine tales-nél tartottam
mivel itt már csak rohanok, nem olvasok el semmit, csak nyomom oszt jólvan:D
Hamachim címe:
Hamachi user: Stief83 Zombi
pass: xxx
Sziasztok copba keresünk játékost! Normális embert akivel normálisan lehet játszani, persze nem mindig érünk rá mert dolgozó és nõi lényekkel élõ emberek vagyunk! 2 -en vagyunk ( egy sniper és egy solider)7 szintû ez alatt jöjjön az illetõ, vagy max eggyel felette! Jó lenne egy beserker vagy mentalista tyúk, vagy mi a fene! Skypon Stief83 vagyok vagy msn: [email protected] (skpy kell)
Positive Mental Attitude
Hamachi user: Stief83 Zombi
pass: xxx
Sziasztok copba keresünk játékost! Normális embert akivel normálisan lehet játszani, persze nem mindig érünk rá mert dolgozó és nõi lényekkel élõ emberek vagyunk! 2 -en vagyunk ( egy sniper és egy solider)7 szintû ez alatt jöjjön az illetõ, vagy max eggyel felette! Jó lenne egy beserker vagy mentalista tyúk, vagy mi a fene! Skypon Stief83 vagyok vagy msn: [email protected] (skpy kell)
vzajcev-vel :9
Én meg csellengtem mindenféle módon... privát játék, próbáltam idegenekhez... :(
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Nekem 3 üres helyet ír hozzá...
Vagy kezdhetünk egy új játékot is. Mi legyen?
[merlinw.org]
abban aztán van körvonal:D
mondjuk nekem pont a hangsúlyos outline tetszett benne... mármint ott van pl. TF2 mint cel-shaded játék, de ott a körvonal nem olyan erõs... itt igen, és ezért egyedibb :) én nagyon bírom ezt az effektet...
@
Cell liszenszben nem vagyok biztos, hiszen DirectX 8 effekt, de lehet igazad van, most nem néztem utána.
[merlinw.org]