5584
-
joseffe96 #3264 Sztem CRC hibás a cucc... amikor fel akartam másolni, akkor 51%nál megállt, és kiírta ,h nem olvasható... -
joseffe96 #3263 Bocs, de qrvára felb@szott idegileg, h nem tudom feltelepíteni... -
#3262 kicsit nagy a pofád 13 éves létedre... kis pöcs
-
#3261 Te mekkora egy paraszt vagy... -
joseffe96 #3260 be van te leokémiás! -
rumkola #3259 iso-t mountold be talán -
joseffe96 #3258 jah meg honnan töltsem le mikor kaptam? :/ -
joseffe96 #3257 jah,csak nekem egy cd image-m van, meg azon crack mappa... ennyi -
#3256 7 file van az iso-ban + a crack mappa és a Borderlands.exe=Setup.exe . Nekem elindul vele. Talán szedd le mégegyszer. -
zsotesz #3255 akkor passz, max. holnap megnézem nálam milyen fileok vannak az image-ben -
benyhopp #3254 hello mindenkinek
hogy lehet lanban játszani?a borderlandsal valaki aki tudja irja le köszönöm. -
joseffe96 #3253 az lehet kitérő, hogy RELOADED cucc?
amugy meg semmi etup.exe nincs a dvd-n,se a cd image-n
-
zsotesz #3252 Mert a borderlands.exe-vel a játékot idnítod, nem a telepítést. Kellene valami setup.exe. -
joseffe96 #3251 ez a @! retek! Miért nem indul el a borderlands.exe-vel a telepítő? -
#3250 Ezt nem nagyon értem :D De biztos nem átmenetileg hat. -
joseffe96 #3249 6gb a mérete, nincs más exe file rajta,csak az... -
zsotesz #3248 Lehet, hogy rossz az iso. Mekkora a mérete? Autorun sem indul el? -
joseffe96 #3247 Valaki segítsen kérlek!!! Nem tudom feltenni a game-t! Bemountolom a cccost, ami a cd-n van... a mountolt image-n van egy borderlands.exe file, elindítom semmi... mi a fene baja van? kérlek segíts
-
#3246 Adrenalin... átmeneti ideig tart a szint fölé emelés. -
joseffe96 #3245 Crack? Eleve nem tudtam feltelepíteni... van a Borderlands-RELOADED, van rajta egy patch mappa, meg egy rld-blns.iso fájl... az .iso-t bemountolom, azon van egy Crack mappa, egy Borderlands.exe fájl, autorun.ico, autorun.inf és még 4 db Borderlands.dat file.. mit kezdejk velük? PLZZ -
Cyrus666 #3244 Crack átmásolás? -
#3243 Üdv.
1. Én úgy vettem észre hogy magasabb szintűtől jobb esik főleg mivel alacsonyabb szintűtől alacsonyabb szintű cucc szokott esni.
2. Siren-el észrevettem hogy a Phase Walkos hp töltő skillem ami 5ös szintű az +3-as classmoddal gyorsabban tölt HP-t phase walkban mint anélkül tehát szint fölé emeli. Viszont amelyik skilled nincs meg azzal nem csinál semmit a classmod. -
baalbaalbaal #3242 Sziasztok!
Lenne két kezdő kérdésem:
1. Jobb loot esik, ha nmagasabb szintű ellenfelet ölök meg, ill. fordítva, rosszabbat, ha alacsonyabb szintüt?
2. A skillekre 5 pontot lehet nyomni, de ha kapok olyan cuccot, ami skillt ad akkor felmehet 5 fölé vagy nyomjam el újra a pontokat? -
#3241 "Jakobs Cove" ezt keresd a teleportnal -
joseffe96 #3240 Még utólag: ha van valakinek ötlete, írjon az e-mailemre: [email protected]
-
joseffe96 #3239 Hello!
Akadt egy kis problémám... amikor fel akartam telepíteni a game-t akkor bemountoltam a szokásos módon ami a cd-n van, és elindítottam a Borderlands.exe-t.. és tána csak bevillant egy parancssor.. ose volt még dolgom RELOADED-pc game telepítésével, szóval segítséget kérek -
ml85ml #3238 végigjátszottam a game-t 35.ös szintre jutottam. letöltöttem a dr zed-es kiegészítőt kicsomagoltam a játék mappájába de a játékban nem tudok oda teleportálni. mert a legutolso pálya a the vault első pedig a fyrestone. mit ronthattam el? (mindkettő reloaded-es). végigpörgettem a pályákat de sehol se találtam az újakat.. -
kev #3237 Borderlands tippek, minden amit a játékról tudni akarsz -
Munszu #3236 Sikerült :), köszönöm szépen a segítséged. -
Munszu #3235 szerk.: senkire nem bírunk rá csatlakozni :\. -
Munszu #3234 engedélyeztük a portokat, de ugyan úgy nem inveli be a srácot hozzám :(.
"unable to connect host"..
Ezt írja ki neki,miután lejárt a számolás.
Mi lehet a gond ?:\ -
#3233 portforward kifejezesre keress ra a forumban -
Munszu #3232 Sziasztok, valaki tudna segíteni?
Haverommal szeretnénk játszani, egymással.
De nem tudjuk egymást invelni :(, azt mondja hogy nem tud csatlakozni a host-ra, mi lehet a gond?
Előre is köszönjük a válaszokat:) -
tonyo9 #3231 pl itt
:D -
#3230 OK, steam. -
#3229 Megvenném PC re, de hol? (576 ban és cdgalaxisban nincs) -
tonyo9 #3228 A kiegészitővel együtt 150 küldetést csináltam meg.42-es szinten . -
tonyo9 #3227 nincs több küldetés :@ -
#3226 Örülj!
Én sem ma kezdtem a "szakmát", de így is előfordult, hogy kinyírtak - pedig jó fegyvereim voltak/vannak, és én Fázis Sétáltam rendesen.
-
rumkola #3225 ez a szirén elképesztő
35-szinten vagyok, és eddig egyetlen egyszer haltam meg, akkor is véletlenül, mert felrobbant mellettem 2hordó....
ja, health packot nem használtam egyszer sem
ráadásul a phasewalkos cuccokra egy pontot nem raktam
ez mi???? full olyan mintha csít lenne ez a karakter (mondjuk nagyon sokat számít, hogy elképesztő smg-et dobál a játék)