Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oh ...köcce ..akkor ezek szerint 1.01 es van nekem, mert online részem van.
legújabb patch nélkül nem is játszhatsz neten, szóval kell az 1.01
egyrészt, éjszaka ne reménykedj senkiben, másrészt private játékokba szoktuk tolni (oda nem furakodnak be a sok külföldi népek)
holczy...😄 Ez a gamespy név is.
Meg egy kérdés.
Online részben van e különbség az 1.01 es patchnél?
VAgy fel sem enged esetleg ha az nincs fent?
Mert én pár szobát látok csak, és nem igen találkoztam magyar csengésûvel.
hagyj itt egy gamespy nevet, és garantálom holnapra lesz vagy 7-8 játszópajtásod 😊
Hali all!
Pár napja kezdtem a játékot és nagyon tetszik. Ki szeretném próbálni online. Valaki vevõ lenne erre?
robotnyk
és valóban. 9.9et visszatettem, most nincs ilyen hibám, szal warning, aki borderlandsezni akar az ne tegye még fel a 9.11es ATI Catalystot.
robotnyk
Initially after the patch I had the Catalyst 9.8 drivers installed, and did not experience this glitch. After updating to the Catalyst 9.11 drivers, I experienced the same loss of textures in New Haven (interior of most buildings, and exterior of building next to Scooter). This persisted through 3 consecutive restarts of Borderlands.

After reverting back to Catalyst 9.8, the glitch went away. I then updated step by step, and the glitch did not occur with the 9.9 nor 9.10 drivers. Considering the fact that the 9.11 Catalyst driver was released today (November 17th), my conclusion is that the issue is driver related.
Mondtam hogy kiabálj kevesebbet <#law><#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Ne igigykedj, nem volt hosszú.
Õ zárta a könyvtárat, nekem meg szétesik a fejem, úgy fáj.

Irigy smiley

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Imrussal toltuk kicsit 😊

Na volt game? <#violent>

Kapcsold ki a beállításoknál, majd vissza. Olvastam, hogy pár embernél orvosolta ezt a gondot.
Amúgy tegnap nálam is ez volt, majd felraktam mindent újra, és megszûnt.

Majd jön a kövi. patch <#hawaii>

ezt az Antialasing-ot elmagyaráznád pontosabban, mert nekem ez kicsit kínai :S
Nvidiám van.
bmeg ez a patch sztem több gondot okoz, mitn amit emgold.
most elkezdte a játék h becsíkozódnak az árnyékok (értsd ha vhol árnyék van az az egész képernyõn egy vízszintes csíkban van.)
ez azér már nem okés.
lalakov
Bocs, de nem láttam mi a feladat, így zavaró volt.

Noodlee: Én meg hozzád nem tudtam belépni.

Kizsde: Még mindig nem látom😞.
Kizsde
kész a game...aki akar jöjjön

Games For Windows Live ID: Rashool

Hiába az invitálás, nem tudok csatlakozni a partydhoz 😞

lalakov
Ok😊.
Kizsde
hátmert épp most nem vagyok bent... megnéztem vmit a neten...de mindjárt csinálok

chalezlopez
Én feltettem, láttam egy lengyel és egy amcsi szervert asszem. Még azért elõtte single game-t is nézek, még azt sem tudom mit, hogy...

Vamos Argentina!

Én is azt hittem, de korántsem <#vigyor3>

lalakov
Nem is látok SG szobát.😞
Kizsde
Pffff...asszem SG.hu-val kezdõdõ elég egyértelmû 😊

Imikikének csak névreszólót, mert különben nem találja /tapasztalat/ xD

Kizsde
én az elõbb csináltam SG szobát...nem jött senki magyar

Nem mert tudják hogy ma dolog van, a móka holnap lesz. <#vigyor1>

IMYke2.0.0.0
Most már többen vannak - de magyar senki :=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nos, senk isem jön játszani?
A szerverek listáján csak kettõ (2!) szerver látszik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
feltettem a patchet, aztán a 9.11es catalystot, azóta pár textúra nem töltõdik be a játékban.

ötlet?
IMYke2.0.0.0
Mindenki gürcöl 😞
Én még csak fél óráig, aztán megyek haza, a 2. munkahelyre, amit remélhetõleg a szórakozás fog fémjelezni, ha valaki tud és akar Borderlands szervert készíteni nekünk ;-)
<Én, mint azt már eddig tapasztaltátok, nem vagyok elég gyors hozzá.>

ey, de kihaltunk, gyerekek!
nincs vmi nagy feltöltési sebességem (1 Mbit) de 2-3 fõt elbírtam vele lagg nélkül.
IMYke2.0.0.0
Szuper lenne! <#finom><#wink>

"megszabadulok a kötelességeimtõl" pl. Dragon Age <#vigyor5>

MerlinW
Ha megszabadulok a kötelességeimtõl akkor 4-kor indíthatok egy szervert.

[merlinw.org]

chalezlopez
Jah...<#hehe> Egyszer valaki online game alatt odabökte, hogy legalább nem hazudok...<#hehe>

Vamos Argentina!

A nevedre 😛

chalezlopez
Mire mondod, hogy LOL? A netemre?

Vamos Argentina!

IMYke2.0.0.0
Ja, rittyentettem gyorsan újat.
Az elõzõ vagy 3 éves volt 😊

Evin
Némmá' új logó. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Chalezlopez LOL!

IMYke2.0.0.0
Igen, nekünk, játékosoknak kell szervert készíteni.
Olyan jó a játék netkódja, hogy az én kaki netemmel - falusi könyvtár, 3 gép rákötve, 0.5 Mbites wireless - is simán tudtam játszani 3 másik bajtárssal.
Igaz, egy gyors netes társunk készített szervert.

chalezlopez
Köszi uram!<#eljen>
Akkor ahogy látom nekünk kell host game-t indítani online játékhoz?
1200/75 a netem kb...

Vamos Argentina!

IMYke2.0.0.0
Rendben ;-)
Az én "netem" sajnos 0.5 MBites 😞

ez nálam is megesett 😊

fotográfik kolomp edisön :D

Üzenet küldés hiányában, majd dobok rád egy invite-ot, hogy jelezzem, online vagyok.
Gagyi a netem, de 2 fõt elbír, velem együtt. Ha gondolod, akkor megnézhetjük majd, hogy megy 3 játékossal.

IMYke2.0.0.0
Válaszok:
- okosított verzióval is lehet online nyomni
- a magyarítás az új javítás ellenére is készül, és szerencsére, nem érintette annyira, hogy az egész eddigi munkámat sutba kelljen dobni.

Tovább megyek:
Délután már nyugodtan fel is nézhetsz "online", hátha lesz szerver, amin játszunk!

chalezlopez
Csumi. Az okosított verzióval is lehet online nyomulni? Még nem tettem fel a játékot, csak azért kérdem...
A magyarítást meg nagyon várom, azért jobb az anyanyelvemen nyomni, mint gondolkodni angolul...

Vamos Argentina!