5584
-
#3344 Hi all!
Segítségre lenne szükségem, a második Old Haven-s küldetéssel kapcsolatban.
Leírás: Shut down the smoke signals and return to helena.
Itt egész pontosan mit kell csinálni? le kell lőni a tűzjelzőket vagy mi? Mert ott bolyongtam 10 percig és nem találtam semmit. -
#3343 Tegnap egy ilyet vettem ki a ládából exit előtt, kép -
rumkola #3342 pisztoly.... nagyon durvákat fog szórni a játék, smg tűzgyorsasággal, de sniper sebzéssel :))) -
#3341 Hát elején én is mentem sotival, de úgy 12es szint körül, már rájöttem, hogy vannak használhatóbbak is. Legalábbis én egy revolvert inkább használok mint egy sotit pölö. -
#3340 es szted hunterrel melyik oldalon erdemes fejleszteni sniper vagy gunslinger? nekem most ezek a fegyok vannak illetve igy fejlodtem.
jah es a fegyverladakhoz erdemes tobbszor visszameni? lesznek benne jobb fegyok? -
Cyrus666 #3339 Jaja! Erre tessék odafigyelni! A skillpontok resetelhetőek! Nekem 37es a Hunterem és nem mondhatnám h nagyon sokat lövöldöztem pisztolyokkal, már a játék elején találtam erősebb fegyvereket. Géppuska, SMG , SHotgun. sniper kombóval vittem végig először. -
rumkola #3338 u-stationnál resetelheted a skilleket... :) -
#3337 A képen a bal oszlop középsője megy oda, ami egy class mód, ad pár + tulajdonságot / értékeket növel.
Lehet több ágon is fejlődni, illetve van olyan ami egy-egy ágból elhanyagolható szerintem.
-
#3336 ehh en pont a sniper agon kezdtem el fejlodni _/ lehet inkabb elolrol kellene kezdenem, eddig 14 skillpontom van elnyomva, es azt az oldalt fejleszteni mint te? vagy meg emelett elkezdeni a masikat is fejleszteni?
ielletve meg az is erdekelne hogy a pajzs es granatfejleszto hely alatt van meg egy ures hely de oda meg nem talaltam semmit. oda mit lehet majd tenni? -
#3335 Szia!
Nekem is egy hunterem van, most 26-os.
Én az alábbiakat használom, illetve viszem: kép
Nekem is lenne egy kérdésem, a képen 2 majdnem ugyanolyan sniper van, szerintetek melyiket érdemesebb használni? -
#3334 hali!
kezdtem egy huntert, most vagyok lvl 16. csak snipert, magnum szeru pisztolyt illetve gyorslovetu pisztolyt hasznalok. nah most a kerdesem hoyg erdemes e hunterrel shotgunt/ geppityut hasznalni? illetve a skilleknel gondolom csak a sniper iranyban erdemes fejlodni.
elore is koszi! -
rumkola #3333 tc-ben be kell állítani minden tömörítőmodulhoz a winrart és nem lesz többet ilyen gondotok... -
#3332 baszaras, megy...koszi a tippet :) -
#3331 Nekem ilyesmit akkor csinált amikor total commanederrel csomagoltam ki a patch-eket meg dlc-ket. Nem lát mindent. Winzippel megoldódott. -
#3330 nem emlekszem, hogy kellett volna exe-t keresgelnem az xp alatt...dvd5-os verzio volt fent es a reloaded-es verzioju "bemasolos-feluliros" patchekkel-dlc-kel mukodott, de azert megprobalom, hatha rosszul emlekszem es bejon :) -
#3329 vagy rossz exe-t használsz - valószínű - minden javításnak/dlc-nek saját exe-je van (1.0, 1.1/Zombie, 1.2/Moxxis).
vagy megsérült a Common.usf fájl = újratelepítés
-
#3328 nem sajna, patch nelkul jo, utana meg sem nyikkan -
#3327 Ha a kompatibilitást átállítod xp-re úgy sem jó? -
#3326 letolt ramasol/telepit -
Novotsik #3325 Hali! Most szereztem meg a játékot és 1 kérdésem lenne hogy tudnám feltelepíteni a zombie island of dr.ned dlc-t? -
#3324 Sziasztok!
Van egy problemam a Borderlandsal, xp volt a gepemen, minden tokeletesen ment, most viszont vista lett felpakolva es amint felrakom a patchet onnantol jonnek a problemak, ugyanis nem indul el a game. Kapok egy szep kis hibauzit:
es lovesem sincs mit kellene csinalnom.Valakinek van ilyesfele tapasztalata? Netan javaslat amitol helyrerazodik a cucc?
(az xp alatti patchelt fajlokkal felulirva elindul csak akadozik ha co-op gameban vagyok) -
#3323 Simán lehet gamespy accountot regisztrálni törttel!
Egyébként jó fingatós ez az uj dlc. Már majdnem megvolt az 5*5 kör, a végefelé meghaltam és kezdhettem elorol. -
konyakpeti #3322 Okés köszi! Akkor most már csak azt kéne megtudnom,hogy csinálok privát szerót...mert ha hostolok,akkor az LAN-ra vonatkozik,mert online-hoz kell gamespy account :SSS -
#3321 Még az sem kell hozzá, tesómmal simán játszunk hamachi nélkül is. -
#3320 Hamacsi LAN-hoz kell, de egyszerűbb ha online privát szerveren játszotok, az megy simán. A portokat meg kell nyitni a host-on. -
zsotesz #3319 Lehet tört verzióval játszani, kell hozzá hamachi. -
konyakpeti #3318 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Haverral szeretnénk multiban,neten keresztül játszani vele,megoldható úgyis,hogy egyikönknek sincs eredeti játéka?
Vagy csak eredetivel lehet multizni? Ha müködik törttel, akkor kell hozzá pl ilyen ,hogy Hamachi? Mert próbáltuk vele,de nem találja a két gép egymást a játékban...
Ezek szerintem vagy csak LAN -ban lehet,vagy csak eredetivel igaz?
üdv: Peti -
#3317 Első kieg sem kell hozzá. A telepítő tartalmazza az 1.2-es javítást (a warez nem), telepít, játszik. -
#3316 Mi a gond az arénákkal? Bemész 5-5 kört lenyomsz. Amolyan gladiátor kieg:) Nekem tetszik. Ha 4-en vagytok egy egész hadsereget szabadít rátok a játék:) -
rumkola #3315 am nem kell hozzá csak az alap+az első kieg -
rumkola #3314 hát ez a kieg egy baromság....
rohangálok az arénában azt heló
:( -
#3313 Már ideje volt. xD Lesz mit tolni hétvégén tesómmal. :) -
#3312 sztem kell előbb az 1.02. -
RETRO91 #3311 olyan kérdésem lenne
Fenn van az alap RELOADED az 1.01 és a DLC 1
Nah most ehhez a DLC2höz kell nekem a RAzor 1.02?
Vagy csak ezt rámásolom arra ami most van?
Vagy mi kell ehhez? Borderlands.Mad.Moxxis.Underdome.Riot.DLC-RELOADED -
#3310 Borderlands.Mad.Moxxis.Underdome.Riot.DLC-RELOADED :D -
#3309 ok, köszi! -
Cyrus666 #3308 Én ilyenkor mindig odamentem egy ilyen teleportálós izéhez, az meg átdobott a megfelelő helyre. -
rumkola #3307 a teleport pont ott rak le a bountyboardtól pár méterre (Rust Commons East)
egy ilyen rámpaszerűségen van az egész, mellete 3 vásárló automata -
#3306 Nem vágja valaki, hogy a Middle of Nowhere-hez ohgy lehet eljutni?
Bemondja a claptrap h van ott új küldetés, de elfelejtettem hol is van :D -
Stief #3305 Igen teljesen elöről kezded én végig vittem a 2 szintet is itt el tudod vinni 50 szintig és max 51 ellen felekkel találkoztam, egyedül a max szintet még a fegyver effiencibe nem tudtam elérni pedig 28 szinten vann az assult fegyverem, de még mindig tudok fejlődni. Amúgy azt vettem észre hogy nem csak magas szintűek az ellenfelek, hanem többen is vannak. Jah viszont jó cuccokat it is nagyon nehéz találni, pénzed viszont annyi lesz hogy nem tudod elkölteni. 33-as a max inventory. 2 szinten pajzsot és haszontalan cuccokat kapsz, a robotoktól! :)
Ennek ellenére nem bántam meg hogy végig vittem a 2 szintet, mert zombilandon így erősebbek lettek az ellenfelek!
Sőt sajnos a játék gyengéje hogy nagyon könnyű 3 játszottunk és szarrá vertünk mindenkit, elég nehéz volt taláni nehéz küldetést. Ezt a 3 -dik kiegben remélem orvosolják!
üdv