Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chalezlopez
Itt a lényeg a tápolás, és az über cuccok gyûjtése... Újrakezded nehezebb szinten, és nehezebb lesz a monstákat irtani, durvább fegyvereid lesznek, és mégdurvább skilljeid.

Valakinek mond az valamit, hogy: Diablo 2 - Hell - Baal run...? Vagy 100x egy nap...<#vigyor3>

Vamos Argentina!

Nem ertem a kerdest.
<#idiota>
Ez az elsõ hasonló játékod?
Mint a Diabloban, Dungeon Siegeben, stb...

Ja de latom mirol beszelsz. Na en ezt mar kihagyom, ennyire azert nem volt jo. 😄
Ezt nem teljesen ertem.
ááá, még cska msot kezdõdiK! jön a playthrough 2, gyakorlatilag újrajátszod az egészet, csak ott 35-nél kezdõik minden... ellenségek, cuccok, küldetések.. minden!
Na sikerult vegigtolnom, 36-os szinten fejeztem be, a bossfight a legegyszerubb volt amit valaha lattam, ott alltam a vault bejaratamal tavcsoves puskaval beceloztam a szajat es belelottem 15ot, el sem ert, meg sem sebzett es meghott, ezt nem tudom hogy gondoltak ilyen konnyure...

Most visszatett a jatekba de mar nincsenek kuldetesek akkor ez a vege?
muhahahahaha XD
Mi van?
Mindenki játszik, csak én dolgozom? <#idiota>
Sehol egy komment, amit olvashatok 😞

ja, mert nincs fent a 1.01 es patch
próbáltalak invitálni, írta h online vagy, de aztán semmi.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

tudtok jó torrentet ahonnan viszonylag gyorsan jön?
Hát ezek szerint nem jó verzió van fent nekem.
Mondjuk ezzel lehet kicsit gondban leszek. Honnan tudom leszedni?
Lehetne egy meghívást kérni ingame?
holczy az azonosítóm.
Köcce
Ezeket el is felejtettem leírni az elsõ hsz-né bocs.
Cpu: Amd Athlon x2 5050e 2,6GHz
Ram: 2x1GB Kingston vagy kingmax
Vga: Ati Radeon HD 4670
Ja és telepítésnél kaptam egy hibát (Error:1722) vmi bajt talál a windows installernél de amikor másodjára próbálkozok felmegy. Újra raktam az instalert de nem segített.
IMYke2.0.0.0
Most jönnek a géppel, oprendszerrel kapcsolatos körök:
- CPU/RAM/VGA
- OS

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem mûködött 😞 Tudsz javasolni még valamit?
IMYke2.0.0.0
Ja, komolyan vette a srác a felszólítást 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én nemrég egy koreai játékossal játszottam (amíg ki nem rúgtam), aki egyfolytában motyogott valamit a maga makogó nyelvén. Az elején még röhögtem rajta, de idõvel már idegesített.

"Smoke weed everyday" <#idiota>

Kizsde
Jah, csak akkor nem próbáltam ki, mert se az értéke alapján se tulajdonságokból nem jött le, hogy milyen 😊 Tegnap viszont poénból beraktam és nagyon aprított, különösen a Mordecai revolver skilljeivel megtoldva.

Games For Windows Live ID: Rashool

<#vigyor5><#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Mikrofon hiánya kifejezetten elõny.
Legutóbbi élményem - valaki füvet is felajánlott, de az is lehet, hogy mivel senki sem jelentkezett érte, menet közben el is szívta és egyfolytában gagyogott nekünk a játék alá - eléggé rossz volt ahhoz, hogy eszembe se jusson aktívvá tenni a mikrofonos fejhallgatómat.

ez Noodlee #2744 hsz-ra ment. Viszont nincs mikrofonom, az nem gond. nem?

akkor hostolom én fiber 60-nal.

Tegnap azt is kidobtam neked, de azt nem vetted fel, így elraktam 😄

Kizsde
Jaja én voltam 😊 Nem volt rossz a revolver, de közben megcsináltam a Jack Bal Szeme (vagy mi volt) küldetést, és õ dobta a Madjack revolvert ami veszedelmesen erõs, szóval azóta azt használom.

Így van nem eredeti a játékom razoros verzió. Megpróbálom amit mondtál ha nem megy, van még valami tipped vagy a fórumon van errõl a fagyáaról valami?
Te voltál az, aki tegnap adott egy artifactet, és meg egy revolvert neked?
Tesztelted a revolvert? Hogy mûködik?

IMYke2.0.0.0
Teljesen megértem.
Én szingli vagyok (sajnos), de két melóhely, este hétkor ülök saját asztalhoz... otthon nincs netem , ezért szomorodtam el a kései online-od miatt.

Kizsde
Hát sajna ez van, meló/család mellett nem megoldható, hogy napközben toljam, meg azért nem ez a fõ prioritás, játék csak így nap végén levezetõnek van 😊 De ha mégis valakinek kedve támad késõ este, meg ráér szívesen hostolok.

Mások szerverén én is, csak akkor van a gond, ha én indítom 😊

IMYke2.0.0.0
Feltételezhetõen nem eredeti játékod van. Akkor pedig keresd meg a legújabb javítást, a hozzá tartozó "okossággal", hátha az segít rajtad.

IMYke2.0.0.0
Az alacsony szintû karakterek csak jól jönnek a Cooperative játékban: iszonyúan látványosat fejlõdnek - jobban, mint mondjuk egy õsrégi Diablo 2-ben...
A probléma inkább az éjszakai online 😞

Helló!
Lenne egy olyan problémám hogy állandóan kifagy a borderlands lanban is meg single-ben, van amikor még van hang és a kép nem mozdul de gyakrabban van az hogy eltûnik a kép beragad a hang és mindkét esetben csak reset segít. Remélem valaki tud segíteni a megoldásban.
Elõre is köszi.
Kizsde
Én is szívesen hostolok, mert viszonylag jó a netem, csak hát én fõleg este-éjszaka tájában vagyok online, meg nincsenek olyan nagyon magas szintû karaktereim.

IMYke2.0.0.0
Bizony.
És én 0.5-ös nettel is lagmentesen játszom mások szerverén.
Kegyetlen jó a netkódja a játéknak!

Kizsde
Az egyáltalán nem olyan vészes.

IMYke2.0.0.0
1 MBit és annál gyorsabb feltöltés az már kitûnõ!

Kizsde
Milyen net kell ahhoz, ami rendesen elbír 4 embert?

Persze!
Igazából a szûk keresztmetszet az, hogy ki csinál játékot, mert kevés ember nete viszi el a több fõs party-t 😊

délután én is jönnék ha lehet.

\o/

IMYke2.0.0.0
Természetesen! ;-)

Ugye! 😊
Ma leszel online?

IMYke2.0.0.0
Most hogy mondod... valóban!
Ez lehetett az oka, hogy tegnap, amikor az 1.01 felrakása után beléptem Online, akkor egy 1. szintû katonával -alapból azt rakta be- nem láttam, csak 2 szervert.
Amikor "NevetKE"-t kiválasztottam, a maga 40-es szintjével , akkor rögvest láttam minden szervert!

Történt egy kis módosítás az új patchel az online szekcióban. Ha rá kattintasz a join gamere, akkor a jobb oldalon kiírja az aktuális karakteredet, a szintjével együtt. Ha ez pl. egy lvl 2-es karakter, akkor nem fogod látni, csak azokat a partykat, amelyikben a host hasonló szintû mint te. Célszerû karakterválasztást is megejteni, lehetõleg a legmagasabb szintû karakteredet állítsd be. így láthatod a legtöbb party-t!

Biztos azért, mert nem hívtalak. Szerintem invite után menne.
Majd legközelebb 😊

IMYke2.0.0.0
Aréna... és igen: ott Player vs. Player.
Nézõk/kihívók lehetnek.

A colosseum az PvP aréna?