Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rosszul linkeltem be

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

Ezt írja ki:

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

grebber
Régi mentéseket nem cseszi el ez a patch?

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ha tud is, akkor olyanokkal, akiknek nincs fenn a Patch.
Aminek fel-nem-telepítését nem ajánljuk senkinek: vele jobban jársz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mikor rámegyek az online game-re akkor kiír egy ablakot hogy töltsem le a patchet. Haveromnál nem írja ki ezt az üzenetet. Tud is javítás nélkül játszani.

IMYke2.0.0.0
Igen, muszáj.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az online való játékhoz muszáj letölteni a patchet?

IMYke2.0.0.0
Na, most akkor géppisztoly vagy sem?

pluhi
"Az SMG nálam gépkarabély."

A világ többi részének nem, csak azért mondom. Nézd meg bármilyen szakírásban. Az SMG pisztolylõszert használ, tehát géppisztoly. A gépkarabély(assault rifle/combat rifle/automatic rifle) meg köztes lõszert.

A submachine gun (SMG) is a firearm that combines the automatic fire of a machine gun with the cartridge of a pistol, and is usually between the two in weight and size. An assault rifle, in contrast, uses an intermediate-power cartridge with more power than a pistol but less than a standard rifle or battle rifle.
Roger6
Mutasd már meg azt a screenshot-ot, amibõl nem jöttél rá, hogy ez milyen játék. Egyébként a youtube a haverod.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ez milyen játék ? screenshotokból nem tudok rájjönni...

IMYke2.0.0.0
Create account = Hozzáférés készítése.
Ezt jelenti. Az más, hogy a magyar kilencven (ex has) módon tudja elmondani ugyanazt.
Azt is hozzáteszem, hogy a magyarítás nincs kész, finomul és minden ésszerû kritikát szívesen fogadok, hiszen nektek készül, az én kezemmel, agyammal, idõmmel ...

IMYke2.0.0.0
lalakov: Köszönöm. Még javíthatom 😊
Pluhi: Az SMG nálam gépkarabély.

24-én érkezik X360-ra és PS3-ra. PC-rõl nincs semmi info.
RocKY2
a nemsokára megjelenõ dlc-rõl tudtok valamit?

Kizsde
Hát akkor már én is ideírom a véleményem 😄 Szerintem meg legtöbb helyen hivatalosan "Fiók létrehozása"-nak szokták fordítani 😛

Games For Windows Live ID: Rashool

Neeeem bár tényleg furi kicsit,(sztem jobb lenne az Account készítése, de nem szólok bele, én nem értek hozzá) inkább utat mutatok 😄 HozzÉférés É helyett Á 😄 No offense csak amint látom nem vetted észre az elírást.

Positive Mental Attitude

Én még nem írtam be: skynNy5

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

pluhi
Talán az egyszerû "Regisztrálás" lenne a legjobb, de távol álljon tõlem, hogy beleszóljak, amig az "SMG"="géppisztoly". <#vigyor>
meg amúgyis.. hozzáférés készítése? elég hülyén hangzik.
lalakov
Az jó lenne, de elírtad<#papakacsint> .
IMYke2.0.0.0
Baj, hogy az "Account"-ot 'Hozzáférés'nek fordítottam? <#nemtudom>

Hozzéférés <#integet2>

Positive Mental Attitude

IMYke2.0.0.0
Holnap játszhatunk, délután.
A többiekkel együtt.

gamespy nevem : Hyper_Techh örülnék ha vki invitálna vagy vmi 😊
pluhi
Advanced settings/portforward részen alul van egy DMZ host rész, oda ird be a géped lokális IP-jét (az utsó számot lehet csak átirni). Ha végeztetek a játékkal, állitsd ezt vissza 0-ra, hogy kikapcsold a DMZt.

Lokális IPt láthatod elvileg a basic settings részen, de futtatás/cmd, ipconfig /all is kiirja.
csak vissza kéne olvasnod, már mindneki beírta ide a nevét...
Helló!

Jólvan felpatcheltem , adhatnátok pár felhasználó nevet és felvennélek titeket freindba 😊 Aztán ha van kedvetek játszhatnánk😛
hejhó! vééggre elindult és nem fagyott ki (még, kopkopkop) viszont még mindig van egy olyan para, hogy hiába 60fps körül fut, a refresh rate olyan 25Hz-nek tûnik nekem. mindegy hogy milyen a felbontás. van valakinek erre ötlete? gugli barátom nem segített sajna.
robotnyk
catalyst ai funkció kikapcsolásával megkerülhetõ.
Kicsikiraly
van esetleg vmi SG-s public szeró ahol jó a host és elférne két játékos?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
KTI KB-100L

ezt találtam a routerre ráírva, googleben rákeresve ki is adja h ez egy router szal nem az van h hülyén olvastam le 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

milyen routered van?
ha a routered nincs ott (azért nézd át 2x is) akkor google-ben tuti találsz vmit h kell az adott routeren portot forwardolni.
jaaa, azt nem mondtad h te hostolnál... ahhoz kell egysmás:
- Ha nincs routered tûzfal kikapcs.
- Ha van routered portokat kell forwardolni. Itt router kiválaszt, játék kiválaszt, "skip advertisement" és követed az ott leírtakat.
a játék readmejében (Borderlands\Readme) le vannak írva a portok, de inkább az oldalon leírt portokat írogasd be (nálam 1 port nem volt a readme-ben O.o)
Ha minden megvan, tudsz szervert indítani (kb 1Mbit-es feltöltéssel már stabil, laggmentes játék lesz)
Kicsikiraly
olvastam portforwardingról is, de a routerem meg azon nincs rajta, így el sem tudom kezdeni :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
hát nekem ha bárkit inviteolok, mindig timeoutol 😞 vagy lehet csak a patch hiánya okozza ezt?

DFTBA &#3232;_&#3232;

multi receptje:
Hozzávalók:
- Legfrissebb Borderlands
- Nem eredeti esetén crack
Elkészítés:
1. Borderlands elindít
2. vár
3. vár
4. Online game-re rányom
5. Gamespy accountot készít
6. gamespy accountot ide beír
7. vár
8. vár
9. Velünk jólérzi magát
10. Ide beírja miylen jól érzi magát

Nos kb ennyi 😊
Kicsikiraly
el tudnád küldeni az elérhetõségét a fájlnak?

+ el tudnád magyarázni hogy kell multizni? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Szerintem titokban kéne tartanod, hogy bármihez csinálsz magyarítást!
A DS2 fórumban is mennyit szívták a véredet a lámák! <#vigyor>
Majd itt is elkezdik lassan 😛

IMYke2.0.0.0
Vissza lehet olvasni - sehol sem írtam ilyesmit.
Ezen felül: nem mindegy, hogy mikor készül el, ha elkészül?

nemaz, csak még 1-2 hete 25%-on volt, és vki mondta h "jajj még csak 25%" és akkor mondtad h már jó 50%-nál vagy, csak nem írtad még át.
IMYke2.0.0.0
Nem írtam át. Ha néznéd az aláírásomat, akkor látnád, hogy elõtte 30 ill. 38% volt. Nem 50.

Amikor online gamelek pl ott kellett ugye 1 gamespy accot csinálni.
Szeretem ezt a játékot és szeretnék veletek játszani , van accom csak nem tudom h kell rátok csatlakozni felvenni ismerõsnek stb 😊
lvl 50 Hunter vagyok ugy érzem jó kis cuccokkal 😊
acc nevem : Hyper_Techh
imy, te kb 1 hete azt mondtad h a Borderlands magyarítás kb 50%-on van, most meg 40%-ra írtad át? O.o
IMYke2.0.0.0
Eredetivel és nem-eredetivel is lehet játszani GameSpy-on.
Köszönhetõen a türelmes GS/GB-duónak, és persze a warez scene neves tagjainak, akik elkészítették az indításhoz szükséges alkalmazást

lalakov
Gamespy
Hello!

Nektek eredeti a játék ? Ha nem az hogyan játszotok?: hamachi , gameranger ? 😊

Üdv
Ertem, csak ez engem mar nem erdekel.
na MerliNW, rájöttem mi szúrta el a képet a bemutató videoknál: az outline shader kikapcsolása :S pont a legfeltünõbb.