5584
-
rumkola #3384 -
rumkola #3383 mondjuk bone shredder is elég dúrva, oda még elemental sem kell :D
nekem valami 13-as tűzgyorsasággal van asszem :D
-
#3382 Tűzsebzésűvel végignyomtam 1,5-szer :)
-
rumkola #3381 az első karimat (soldier) én is elbaxtam a sok fegyverváltogatás miatt
am sirénnek elementalos smg a legjobb -
#3380 Még mindig ~8.000 Ft az ára itthon :)))((((
-
slybacsi #3379 hát én jelenleg 36-os siren vagyok, van egy pisztolyom, kétszeres szorzó a fire elementalon, kiirtom vele az egész bolygót, még a pajzsomat sem tudják leveni, iszonyat brutális. csak azt sajnálom, h a játék végén jöttem rá a lényegre :) -
rumkola #3378 ugyanezt csinálom mos én is éppen -
#3377 Sorozat-lövés. Tüzelésnél egyszerre 3 golyó-t lő ki. -
kanduhr #3376 Burst Fire mit jelent a pisztolyoknál? -
#3375 huh nem gyenge 130% Damage :D -
kanduhr #3374 Hát én most Sniperrel tolom újra, de kizárólag piszollyal. Persze tudom, újra lehet rakni a skill pontokat, de így élvezetesebb. -
kev #3373 Aki még nem tette, érdemes másodszor is végigjátszani, jóval erösebbek lesznek az ellenfelek. -
kanduhr #3372 Én meg ilyet: [IMG]http://[img=http://noob.hu/2010/01/20/tn/ItemCard00001.bmp][/IMG] -
slybacsi #3371 á basszus, rájöttem, nagyon gyökér vagyok :) a hátizsákban rá kell kattintani a "backpack SDU"-ra, akkor nyitja meg az új tárhelyeket... kár, hogy végignyomtam mire rájöttem... -
Noodlee #3370 Én ezt, játék újraindítással oldom meg, ha előjön.
Néha, csak a gép újraindítása oldja meg. -
rumkola #3369 alt-tab, néha helyredobja néha elrontja....
dinamikus árnyék kikapcsolás nem segített -
rumkola #3368 kíváncsiságból, hogy mennyi pénzem van... -
#3367 Dinamikus árnyékokat kapcsold ki. Megoldja.
-
fodus #3366 Sziasztok. Új vagyok itt. Van némi problémám. Miután fel tetepítettem a játékot, tökéletesen működik a game, max. felbontáson, tökéletesen. Aztán feltettem a 2 dlc-t, és most is megy, de gond van az árnyékok és a víz megjelenítésével. Időnként "becsíkozódik". Van valakinek ötlete,hogyan küszöbölhetném ki a hibát?
-
Noodlee #3365 "vásároltam orrbaszájba és nem ment lejjebb"
-
Cyrus666 #3364 Hát nem mondhatnám én sem h túl sok mindent vettem. A lőszer persze alap, meg néha kellett élet is, de azt is csak komolyabb ütközetekben kellett használnom. Meg 1x vettem asszem egy shotgunt, ennyi. Szinte mindig jobb cuccaim voltak mint a boltosnak (na persze a játék legelején ez nem volt igaz). Volna egy érdekes szitum, nemtom h csak káprázott a szemem, viszont többször is azt vettem észre, h amikor felvettem egy fegyvert megörültem h hú milyen drága, biztos oltári jó stuff, majd mindjárt megnézem az invben, mikor ott keresgélek, akkor meg olcsóbb áron mutatja , mint mikor felvettem. Most alapból flashelek, v másnál is volt ilyen? -
rumkola #3363 nem csítelek, egyszerűen semmit nem kellett vennem, így megmaradt a rohadtsok pénz
-
Noodlee #3362 Ezt hívják cheatnek! :P -
Noodlee #3361 Valószínű, hogy a küldetésért kapott tárgyak foglalják a helyet. Ezeket akkor is megkapod, ha full az inventory. Így lehet több cucc is nálad, mint amenyit fel tudnál venni a földről. Nézd meg az inventoryban, hogy mennyi cuccod van, ott írja. -
slybacsi #3360 hát pont ez az, hogy ha eldobom az egyik pajzsot, akkor pontosan egy pajzsnyi helynek kell maradnia, tehát fel kellene vennie a másikat. mindegy, ma végeztem vele, végignyomtam :) -
rumkola #3359 legjobb, hogy a max pénz amit jelez az 9.999.999.-volt
én meg vásároltam orrbaszájba és nem ment lejjebb...
szerintem lehetett vagy 15millám :D -
#3358 Feltéve, hogy megvan neki a Moxxis kiegészítő.. -
#3357 Rakd be a felesleges cuccokat a bankba! -
Cyrus666 #3356 Akkor írja ki h nincs hely, amikor az inventory betelt. Ha eladsz pár dolgot, akkor szabadul fel hely, tehát fel kellene tudnod venni az új páncélt. Szal érdekes a szitud, nem taliztam ilyennel. -
slybacsi #3355 sziasztok! én olyan problémával találozom, hogy pl kell egy új pajzs, eldobom a régit, venném fel az újat, erre kiírja, hogy nincs elég hely. ok, akkor eladok egy-két fegyót ami nem kell ,de továbbra sincs hely. ez milyen baromság? találkoztatok hasonlóval? -
#3354 Akkor jól láthattam a füstöt, csak azt hittem hogy az máshonnan jön. -
Cyrus666 #3353 Asszem 1 van vmelyik tetőn még a pálya elején, a többi meg földszinten található. -
#3352 Mégegyszer köszi. Esküszöm ezek után odafigyelek a tanárra, angol órán. -
#3351 Kevered a füst jelzöt a jelzö füstel ,keress kapcsolot. -
rumkola #3350 talán a füstöknél :DDD -
#3349 Ezzel már próbálkoztam, de akkor úgy látszik nem voltam elég alapos.
Vagy csak egy piros csengőt kell keresni? xD -
#3348 A térkép jelöli meg ha körülnézel és ahol füst száll fel az égre odamész. -
#3347 Jól van, most már csak egy kérdésem lenne. Hol vannak ez a füst jelzők, mert nem találok egyet se? -
#3346 Kösz. -
#3345 " Shut down " - kapcsold le nem löd le.