5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • rumkola
  • rumkola
    mondjuk bone shredder is elég dúrva, oda még elemental sem kell :D
    nekem valami 13-as tűzgyorsasággal van asszem :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tűzsebzésűvel végignyomtam 1,5-szer :)
  • rumkola
    az első karimat (soldier) én is elbaxtam a sok fegyverváltogatás miatt

am sirénnek elementalos smg a legjobb
  • IMYke2.0.0.0
    Még mindig ~8.000 Ft az ára itthon :)))((((
  • slybacsi
    hát én jelenleg 36-os siren vagyok, van egy pisztolyom, kétszeres szorzó a fire elementalon, kiirtom vele az egész bolygót, még a pajzsomat sem tudják leveni, iszonyat brutális. csak azt sajnálom, h a játék végén jöttem rá a lényegre :)
  • rumkola
    ugyanezt csinálom mos én is éppen
  • Zickler
    Sorozat-lövés. Tüzelésnél egyszerre 3 golyó-t lő ki.
  • kanduhr
    Burst Fire mit jelent a pisztolyoknál?
  • Messi6502
    huh nem gyenge 130% Damage :D
  • kanduhr
    Hát én most Sniperrel tolom újra, de kizárólag piszollyal. Persze tudom, újra lehet rakni a skill pontokat, de így élvezetesebb.
  • kev
    Aki még nem tette, érdemes másodszor is végigjátszani, jóval erösebbek lesznek az ellenfelek.
  • kanduhr
    Én meg ilyet: [IMG]http://[img=http://noob.hu/2010/01/20/tn/ItemCard00001.bmp][/IMG]
  • slybacsi
    á basszus, rájöttem, nagyon gyökér vagyok :) a hátizsákban rá kell kattintani a "backpack SDU"-ra, akkor nyitja meg az új tárhelyeket... kár, hogy végignyomtam mire rájöttem...
  • Noodlee
    Én ezt, játék újraindítással oldom meg, ha előjön.
    Néha, csak a gép újraindítása oldja meg.
  • rumkola
    alt-tab, néha helyredobja néha elrontja....
    dinamikus árnyék kikapcsolás nem segített
  • rumkola
    kíváncsiságból, hogy mennyi pénzem van...
  • IMYke2.0.0.0
    Dinamikus árnyékokat kapcsold ki. Megoldja.
  • fodus
    Sziasztok. Új vagyok itt. Van némi problémám. Miután fel tetepítettem a játékot, tökéletesen működik a game, max. felbontáson, tökéletesen. Aztán feltettem a 2 dlc-t, és most is megy, de gond van az árnyékok és a víz megjelenítésével. Időnként "becsíkozódik". Van valakinek ötlete,hogyan küszöbölhetném ki a hibát?
  • Noodlee
    "vásároltam orrbaszájba és nem ment lejjebb"
  • Cyrus666
    Hát nem mondhatnám én sem h túl sok mindent vettem. A lőszer persze alap, meg néha kellett élet is, de azt is csak komolyabb ütközetekben kellett használnom. Meg 1x vettem asszem egy shotgunt, ennyi. Szinte mindig jobb cuccaim voltak mint a boltosnak (na persze a játék legelején ez nem volt igaz). Volna egy érdekes szitum, nemtom h csak káprázott a szemem, viszont többször is azt vettem észre, h amikor felvettem egy fegyvert megörültem h hú milyen drága, biztos oltári jó stuff, majd mindjárt megnézem az invben, mikor ott keresgélek, akkor meg olcsóbb áron mutatja , mint mikor felvettem. Most alapból flashelek, v másnál is volt ilyen?
  • rumkola
    nem csítelek, egyszerűen semmit nem kellett vennem, így megmaradt a rohadtsok pénz
  • Noodlee
    Ezt hívják cheatnek! :P
  • Noodlee
    Valószínű, hogy a küldetésért kapott tárgyak foglalják a helyet. Ezeket akkor is megkapod, ha full az inventory. Így lehet több cucc is nálad, mint amenyit fel tudnál venni a földről. Nézd meg az inventoryban, hogy mennyi cuccod van, ott írja.
  • slybacsi
    hát pont ez az, hogy ha eldobom az egyik pajzsot, akkor pontosan egy pajzsnyi helynek kell maradnia, tehát fel kellene vennie a másikat. mindegy, ma végeztem vele, végignyomtam :)
  • rumkola
    legjobb, hogy a max pénz amit jelez az 9.999.999.-volt
    én meg vásároltam orrbaszájba és nem ment lejjebb...
    szerintem lehetett vagy 15millám :D
  • MerlinW
    Feltéve, hogy megvan neki a Moxxis kiegészítő..
  • Zs0lt1
    Rakd be a felesleges cuccokat a bankba!
  • Cyrus666
    Akkor írja ki h nincs hely, amikor az inventory betelt. Ha eladsz pár dolgot, akkor szabadul fel hely, tehát fel kellene tudnod venni az új páncélt. Szal érdekes a szitud, nem taliztam ilyennel.
  • slybacsi
    sziasztok! én olyan problémával találozom, hogy pl kell egy új pajzs, eldobom a régit, venném fel az újat, erre kiírja, hogy nincs elég hely. ok, akkor eladok egy-két fegyót ami nem kell ,de továbbra sincs hely. ez milyen baromság? találkoztatok hasonlóval?
  • Zickler
    Akkor jól láthattam a füstöt, csak azt hittem hogy az máshonnan jön.
  • Cyrus666
    Asszem 1 van vmelyik tetőn még a pálya elején, a többi meg földszinten található.
  • Zickler
    Mégegyszer köszi. Esküszöm ezek után odafigyelek a tanárra, angol órán.
  • wedge31
    Kevered a füst jelzöt a jelzö füstel ,keress kapcsolot.
  • rumkola
    talán a füstöknél :DDD
  • Zickler
    Ezzel már próbálkoztam, de akkor úgy látszik nem voltam elég alapos.
    Vagy csak egy piros csengőt kell keresni? xD
  • wedge31
    A térkép jelöli meg ha körülnézel és ahol füst száll fel az égre odamész.
  • Zickler
    Jól van, most már csak egy kérdésem lenne. Hol vannak ez a füst jelzők, mert nem találok egyet se?
  • Zickler
    Kösz.
  • wedge31
    " Shut down " - kapcsold le nem löd le.