Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Aminek fel-nem-telepítését nem ajánljuk senkinek: vele jobban jársz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A világ többi részének nem, csak azért mondom. Nézd meg bármilyen szakírásban. Az SMG pisztolylõszert használ, tehát géppisztoly. A gépkarabély(assault rifle/combat rifle/automatic rifle) meg köztes lõszert.
A submachine gun (SMG) is a firearm that combines the automatic fire of a machine gun with the cartridge of a pistol, and is usually between the two in weight and size. An assault rifle, in contrast, uses an intermediate-power cartridge with more power than a pistol but less than a standard rifle or battle rifle.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ezt jelenti. Az más, hogy a magyar kilencven (ex has) módon tudja elmondani ugyanazt.
Azt is hozzáteszem, hogy a magyarítás nincs kész, finomul és minden ésszerû kritikát szívesen fogadok, hiszen nektek készül, az én kezemmel, agyammal, idõmmel
Pluhi: Az SMG nálam gépkarabély.
Games For Windows Live ID: Rashool
Positive Mental Attitude
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Positive Mental Attitude
A többiekkel együtt.
Lokális IPt láthatod elvileg a basic settings részen, de futtatás/cmd, ipconfig /all is kiirja.
Jólvan felpatcheltem , adhatnátok pár felhasználó nevet és felvennélek titeket freindba 😊 Aztán ha van kedvetek játszhatnánk😛
ezt találtam a routerre ráírva, googleben rákeresve ki is adja h ez egy router szal nem az van h hülyén olvastam le 😄
DFTBA ಠ_ಠ
- Ha nincs routered tûzfal kikapcs.
- Ha van routered portokat kell forwardolni. Itt router kiválaszt, játék kiválaszt, "skip advertisement" és követed az ott leírtakat.
a játék readmejében (Borderlands\Readme) le vannak írva a portok, de inkább az oldalon leírt portokat írogasd be (nálam 1 port nem volt a readme-ben O.o)
Ha minden megvan, tudsz szervert indítani (kb 1Mbit-es feltöltéssel már stabil, laggmentes játék lesz)
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Hozzávalók:
- Legfrissebb Borderlands
- Nem eredeti esetén crack
Elkészítés:
1. Borderlands elindít
2. vár
3. vár
4. Online game-re rányom
5. Gamespy accountot készít
6. gamespy accountot ide beír
7. vár
8. vár
9. Velünk jólérzi magát
10. Ide beírja miylen jól érzi magát
Nos kb ennyi 😊
+ el tudnád magyarázni hogy kell multizni? 😄
DFTBA ಠ_ಠ
A DS2 fórumban is mennyit szívták a véredet a lámák! <#vigyor>#vigyor>
Majd itt is elkezdik lassan 😛
Ezen felül: nem mindegy, hogy mikor készül el, ha elkészül?
Szeretem ezt a játékot és szeretnék veletek játszani , van accom csak nem tudom h kell rátok csatlakozni felvenni ismerõsnek stb 😊
lvl 50 Hunter vagyok ugy érzem jó kis cuccokkal 😊
acc nevem : Hyper_Techh
Köszönhetõen a türelmes GS/GB-duónak, és persze a warez scene neves tagjainak, akik elkészítették az indításhoz szükséges alkalmazást
Nektek eredeti a játék ? Ha nem az hogyan játszotok?: hamachi , gameranger ? 😊
Üdv