Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem 50-es szinten is csak 39 van kb, igaz legalább 60 tárgy van bent.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Messi6502
Errõl az inventorys témáról jut eszembe, nekem most lv 19en (majdnem 20), még csak 12 slotos, pedig minden questet csinálok amit találok. Valaki adna egy gyorstalpalót, hogy melyik questtel tudom növelni? 😊

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Nos a választható pontoknál megnéztem mire raktam és mit ad :
Caliber : + 20 % dmg
Killer : + 40 % dmg
Trespass: + 100% chance to penetrate schields + 5% Bullet dmg

Proficiency : + 48 % dmg
Erre még jön a survivor mod ami 15 team heal + 31 % team dmg

+ http://kephost.com/view.php?filename=58ScreenShot1.jpg
+ az elieneket nagyon könnyû megölni ezt elfelejtettem sry ..
Sniper puskára vagyok kihegyezve 6 os explosive artifact al és olyan képességgel h a pajzson átlövök és egybõl az eletbõl veszek le.
Nos ebbe mi a fura ?
Kellett neked kitörölni az ID-met 😛
Majd, ha haza érek, akkor vissza veszlek.

ne ítélkezz, inkább vegyél vissza 😛
Maradjunk a light cheatnél 😊

az nem csíter hanem egy bug.

http://www.youtube.com/watch?v=7tcB_ShS-_w&feature=player_embedded

Bár lehet így is nevezni.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

IMYke2.0.0.0
Az a rohadt Save Editor program is közrejátszhat.
Én még csak ki sem mertem próbálni, de olvastam róla - a srác amúgy játék editorokat fabrikál - és bizony, über dolgokat is simán bepakolhat az, aki ismeri a tárgyak neveit stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amúgy nem ez volt az elsõ eset, hogy "csíter" magyarral futottam össze. Pár napja egy Hunter egyszerre vagy 4 madarat reptetett 😛

mondom.. biztos olyannal volt online ai szétszarta az ini fájlokat és ezért lett iylen übersoldier.
Nem az volt a furcsa, hogy piros volt az életed, hanem az, hogy egy nagy tömegbe beufrottál, se pajzsod nem volt, HP-d is max 5, és nem haltál meg. Utána elõadtad, hogy 400-as táskád van, majd olyan szörnyeket szedtél le 1 lövésbõl, hogy csak lestem.

Nem véletlenül léptem ki. 😛

LOL
DefaultGravityZ=-500
gravitáció 😛
kisebbre állítjátoka számot lehet vele mókázni XD

InventorySlotMax_Misc=12
WeaponReadyMax=2

Alapból a 12 es volt beírva , most már tényleg nem tudom mivan
Igy a mostani cuccaim a táskában elvesznek ?
a Willowgame.ini-ben ezt a sort keresd meg:
InventorySlotMax_Misc=
az = utáni számot írd át 12-re.
mivel õ a host, ezért lényegében az õ beállításai fognak érvényesülni...
Azt nem értem az én "saját" fájlomat h írja fölül ??? Ezt nem értem ...
Melyikben hol ? meg össze is vetném akkor vki máséval milyen elváltozások vannak még ...
elvileg az .ini fájlban vissza lehet állítania dolgot
Igen , GameRangeren csak azok vannak :S ilyen hack cuccokhoz nem értek crack így úgy aztán annyi
MEGVAn.. játszottál külföldiekkel? a 400 tárhely 2 dologtól elhet:
1. megpiszkáltad a .ini fájlokat
2. beléptél egy játékba ahol a Host megpiszkálta az .ini-t

Gondolom nálad utóbbi.
Pontosan rátapintottál a lényegre , new heavönben 6 darab fegyver láda van nos én idõt nem kímélve jártam körbe körbe be ,ki lépkedtem + ha már 3 50 es emberkével játszol akkor abból a gõzölgõ szemétbõl is esik sárga cucc.
LOL?!
400 tárhely.. és tele vagy narancs meg sárga cuccokkal... ha télleg nem te ügyeskedtél, akkor vmi barominagy bug lehet nálad...
ahhoz h ennyi sárga-narancs cuccod legyen nem kevés ideig kéne farmolni,a szintjét tekintve pedig nem épp New Heavenben szedted õket.
http://kephost.com/view.php?filename=81n_vtelen.jpg
pill
táskakapacitást CSAK a claptrap rescue küldetések adnak, amikkel összesen asszem 48-ig lehet emelni a kapacitást... mutass róla egy screent, mert ezt nehéz elhinni.
Szerintem challange én is csak úgy vettem észre h 400 hogy folyamat felvettem mindent és nem írja h full , megnéztem és kúrvára meglepõdtem..
én a box nyitogatós challangre tippelek.
C:\Documents and Settings\USERNAME\Dokumentumok\My Games\Borderlands\WillowGame\ScreenShots

Ide menti a fényképeket. én F8-al tolom.
Jha és h van neked 400-as táskád? max olyan 42-48 lehet.
Na meg olyan gondom volt h F8 al ugye lehet fényképezni és csináltam pár képet csak attól ilyen csíkos lett a képernyõ , ráadásul még a képeket se találtam meg , de egy reinstall megoldotta a dolgokat.
Ti hogy fényképeztek "print screen" ?
-.- na fasza el vagyok ezek szerint már ásva..
Drephis
400?!

help

Hát nem tudom írta h fura vok mert piros élettel nem haltam meg , meg 1 lövés volt 1 ellenség , max 3 és mondtam neki h mekkora kapacitású a táskám (400) és így szerintem az összkép benne egy csiterré állt össze.
Miért hinné? 😄

Positive Mental Attitude

Végre játszottam magyarral is 😊Remélem az illetõ nem hiszi h cheat-et használtam...
akkor hogy biztos legyél benne, igen SMG az géppisztoly. gondolj csak pl az UZI-ra...

Stewee: mondjuk banner alatti kis szöveget elolvasva már elörébb jutsz.
FPS-RPG (de inkább FPS felé húz) egy Poszt-Apokalipikus SZERÛ világban, sztori nem túl erõs, de nagyon addiktív és mostfigyelj: 17 millió fegyver található benne. Online másokkal játszani meg mégjobb (fõleg mert nem kell szupernet a laggmentes játékhoz) jah és virágbolti verzióval is müködik a multi (legfrissebb patch kell neki)
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
gondolom kiválogatták a patchelt fileokat...
grebber
Már megvan szedem le!

Next PC upgrade: 2022

grebber
De gondolom az is patchelve van nem?
Honnan lehet beszerezni?

köszi a segítséget

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

robotnyk
nem a patch kell virágboltihoz, hanem a reloaded-féle kicsomagolós cucc.
grebber
Igen!

IMYke2.0.0.0
Eredeti exe a helyén?

grebber
Nekem nem akar települni a patch 😞

Ezt a hibaüzit dobja ha leokzom akkor a lentit 😞

IMYke2.0.0.0
Mondom: letöltöd Patch, feltelepíted, játszol.

De, ugyanezt láthatod ugye itt, magyarul is: KLIKK

Patch letölthetõ: KLIKK
"Okosság" letölthetõ: klikk vagy klikk

Ennél többet nem tudunk tenni érted. 😞

http://picasaweb.google.hu/zoltan9595/Borderlands#5407246471117083522

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

IMYke2.0.0.0
Hozzá nem nyúl, és a játék továbbra is játszható a régi mentésekkel is. Mind a könyvtári , mind az otthoni gépemmel alá tudom támasztani ezt.