Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Caliber : + 20 % dmg
Killer : + 40 % dmg
Trespass: + 100% chance to penetrate schields + 5% Bullet dmg
Proficiency : + 48 % dmg
Erre még jön a survivor mod ami 15 team heal + 31 % team dmg
+ http://kephost.com/view.php?filename=58ScreenShot1.jpg
Nos ebbe mi a fura ?
Majd, ha haza érek, akkor vissza veszlek.
http://www.youtube.com/watch?v=7tcB_ShS-_w&feature=player_embedded
Bár lehet így is nevezni.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Én még csak ki sem mertem próbálni, de olvastam róla - a srác amúgy játék editorokat fabrikál - és bizony, über dolgokat is simán bepakolhat az, aki ismeri a tárgyak neveit stb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
DefaultGravityZ=-500
gravitáció 😛
kisebbre állítjátoka számot lehet vele mókázni XD
InventorySlotMax_Misc=12
WeaponReadyMax=2
Alapból a 12 es volt beírva , most már tényleg nem tudom mivan
InventorySlotMax_Misc=
az = utáni számot írd át 12-re.
1. megpiszkáltad a .ini fájlokat
2. beléptél egy játékba ahol a Host megpiszkálta az .ini-t
Gondolom nálad utóbbi.
400 tárhely.. és tele vagy narancs meg sárga cuccokkal... ha télleg nem te ügyeskedtél, akkor vmi barominagy bug lehet nálad...
ahhoz h ennyi sárga-narancs cuccod legyen nem kevés ideig kéne farmolni,a szintjét tekintve pedig nem épp New Heavenben szedted õket.
én a box nyitogatós challangre tippelek.
Ide menti a fényképeket. én F8-al tolom.
Jha és h van neked 400-as táskád? max olyan 42-48 lehet.
Ti hogy fényképeztek "print screen" ?
Positive Mental Attitude
Stewee: mondjuk banner alatti kis szöveget elolvasva már elörébb jutsz.
FPS-RPG (de inkább FPS felé húz) egy Poszt-Apokalipikus SZERÛ világban, sztori nem túl erõs, de nagyon addiktív és mostfigyelj: 17 millió fegyver található benne. Online másokkal játszani meg mégjobb (fõleg mert nem kell szupernet a laggmentes játékhoz) jah és virágbolti verzióval is müködik a multi (legfrissebb patch kell neki)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Ezt a hibaüzit dobja ha leokzom akkor a lentit 😞
Next PC upgrade: 2022
De, ugyanezt láthatod ugye itt, magyarul is: KLIKK
Patch letölthetõ: KLIKK
"Okosság" letölthetõ: klikk vagy klikk
Ennél többet nem tudunk tenni érted. 😞
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro