5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, a patch verziószámra gondoltam...
  • Narxis
    Hogy-hogy melyikből? :S Steamről másoltam, de külön is elérhető, 1.21 verziószámot viselő patch.
  • IMYke2.0.0.0
    Melyikből van?
  • Narxis
    Update:

Borderlands

* Multiplayer connectivity has been improved; users should no longer be required to forward ports to host or join multiplayer games
    * Players who experienced distorted shadows or graphical glitches after update 1.0.1 should no longer experience these issues
    * The 3D Vision crosshair has been improved
  • pergus
    Hello!
    Tudtok segíteni?
    A razoros változatnál mi a megoldás a telepítesre?
    telepítés után kiír egy hibaüzenetet error 1722 (?) (talán ennyi)
    És aztán törli az egészet
    Mit rontottam el?
  • MerlinW
    Binaries, Engines, Willowgame. Elég beszédes a könyvtárstuktúra. Magyarul csak másold be a Borderlands könyvtárba úgy ahogy van. Egyébként általában van nfo fájl is a dolgokhoz, minden le van írva benne.
  • lordbalu
    Üdv

Sajnos nem találtam kielégítő választ itt a fórumon ezért lehet, hogy újra megkérdezem.
    A DLC-ket hova kell másolni?
    Játékon belül a teleport oszlopokon keresztül juthatok el az új területekre?
    Előre is köszi.
  • Renegad
    HI!

Bocsesz, ha már megvan tárgyalva, de nagyon kellene tudnom, hogy a hunter-gunslayer-első skillje (ami növeli a critical hitet) csak a pisztolyokra hat, vagy minden fegyvertípusra? Nemtudom, hogy tegyek -e rá pontot, mivel csak sniperrel dolgozom, de ez a képesség sztem létfontosságú lenne, ha érvényes a sniperre is, nem csak a pisztolyokra..

Köszi!
  • MerlinW
    Teljesen jó a beépített. Regisztrálsz a gamespy-on és játszol. Nem kell hozzá semmi. Egy rakás "szervert" listázik, mind 1.2-es. Megy törttel is.
  • readswift
    http://www.gameranger.com/download/GameRangerSetup.exe

ezt használják mert a beépített nem jó. Vkinek van kedve 1-ről nehezebb fokozaton? Most is látok egy magyar szervert 2en vannak de nem kompatibilis 1.20-al :D
  • MerlinW
    Coop-ozz. Menü, Online, Join.
  • readswift
    Hát , azér elég jó elégtétel volt lángralobbantós sniperpuskával adni a pofájuknak visszajövetbe :) . Nagyon tetszik a játék. Coopozni akarok :)
  • Cyrus666
    Hali! Amikor kiválasztod a küldit, akkor kiírja, h milyen szint javasolt a teljesítéséhez. Én az elején, mindig ez alapján haladtam én csak ritkén fordult elő, h komolyabb problémába ütköztem volna. A keményebb ellenek ellen érdemes jól megfigyelni a terepet, nagyon sokat tudnak segíteni a megfelelő időben kilőtt hordók!
  • Hunter of Deer
    nemvaloszinu, a lenyeg hogy neked nem oda kell menni! tudom hogy pont a kezdo varos mellett van, en is odatevedtem az elejen aztan hagytam is oket. csinalj mas kuldiket addig.

egyebkent az elejen meg eleg nehezek a kuldik mivel altalaban a szornyek szinten vannak velem, vagy neha erosebbek is, de mar a vege fele 27-es questet csinalom 33 szinten :D pedig nemnagyon oldokoltem questen kivul.
  • readswift
    jó, mondjuk nemértem miértelme volt odatelepíteni azokat, gondolom coophoz?
  • readswift
    Az a küldi van hogy az útról szedjem le a rosszembereket. De azok is 10es szintüek. Kb sehova máshova nemtudok szaladni mint a 10es szintüek karjaiba.
  • MerlinW
    Rossz helyeken jársz. Válassz másik küldetést, amit most nem tudsz megcsinálni, majd később elintézed. Üdv a sandbox világban:)
  • readswift
    az miért van hogy 3. szintű létemre rögtön 10es ellenfeleket ad amire 1et tudok sebezni?!
  • Messi6502
    Kössétek össze lan-ra, azzal biztos, hogy menni fog! :)
  • Zan
    Oké köszönöm!Sikerült,de sajnos még mindig nem megy,mert rájöttünk,hogy nem is fog menni,mivel a lakótársam is meg én is egyazon routeren vagyunk,ahol csak egy gépre lehet beállítani a portokat,a másikon zárva maradnak.Hamachin sem megy a dolog,de nem csa a Borderlands,semmi más sem,nem tudom miért.Mind a ketten az új hamachit használjuk,de az istennek sem akar menni semmi sem...!Szóval a hiba a mi készülékünkben van,úgy érzem...!Annyi van,hogy még anno,amikor a GTA 4-et nyomtuk multiban itthon,akor egy csomó mindent át kellett állítani a hamachiban,és lehet hogy még nem mindent állítottam vissza...nem tudom...!
  • Synit HUN
    General Knoxx Fukcjeah!
    eze
  • Messi6502
    Hali!

Start menü --> Hálózat --> (Fájl, szerkesztés menüsor alatt 1 sorral: ) Hálózati és megosztási központ --> Manage Network Connections ( Nem tudom magyarul hogy van, valami ilyesmi lehet: Hálózati kapcsolatok kezelése [Bal oldalt keresd]) --> Advanced --> Advanced settings --> Adapterek és a Hozzárendelések fül alatt a Hamachit állítsd be elsőnek ( tedd legfölülre).
  • Zan
    Köszönöm szépen!Sikerült,már csak az a bajom,hogy nem találom ezt a területet a networknál Win 7 alatt:

Go to Start menu > Network. Click on the Network and Sharing Center button at the top. Click on the Manage Network Connections on the left hand side. Go to Advanced > Advanced Settings. Under the Adapters and Bindings tab, move Hamachi to the top of the list.

Ezt egy leírásból bányásztam ki,de nekem ilyen nincs...:S!Vagy legalább is rossz helyen keresgélek vagy nem tudom...!

Ötlet?
  • MerlinW
    Van routered? Mert ha van és megy port nélkül a Borderlands, az azt jelenti, hogy nem aktív a router tűzfala, ergo védtelen vagy ami nem jó.

Ha nincs routered és tudsz hostolni szervert, akkor nem ér semmit a szoftveres tűzfalad. A tűzfal úgy működik, hogy mindent zár, te nyitsz kapukat (port) a külvilág felé.
  • MerlinW
    "192.168.1. ->na és ide kérne"

A saját belső ip címedet.
    Start menü/keresésbe/cmd beír, enter,
    beírod: ipconfig nyomsz egy entert és az első szekció IPv4 sorában lesz a hálózati IP címed 192.168.x.x

A további lépéseket ugyanúgy ahogy a portforward oldalon írják.
  • Synit HUN
    És amúgy kipróbáltad már egyáltalán hogy megy-e? Mert én soha semmilyen játéknak nem nyitottam még portot és mind ment.
  • Zan
    ja és nagyon megköszönném ha leírnád nekem,hogy akkor mit hogyan...!Ezt a Statikus IP-t sem csináltam még meg,amit legfelül ír,mert félek elcseszek velem valamit!
  • Zan
    Szia!

itt már voltam de nem teljesen értem hogy mit is kell csinálni.Netgear WPN824v3-as router van itthon,amin van 2 gép!Ok,kiválasztottam a routert,amilyenem van,ez ok,aztán kiválasztottam a játékot,de itt elakadtam már egyből,hogy:
    Please enter the static ip you want to forward to
    192.168.1. ->na és ide kérne egy számot,az utolsó számjegyét az ip-címnek gondolom.Na ide mit kell írni?azt érdem,hogy irányítani kellene valamit valahová,de hová(egyáltalán mi ez az egész?:D)...

Aztán már beléptem a netgear routerbe,tudodm a felhaszn. meg a jelszavat is,de ott amikor a Port-forwarding menüpontra megyek,megadom a portok számát,de megint kérné azt az utolsó számot,amit viszont nem tudok,hogy minek kell lennie...!
  • MerlinW
    Ellátogatsz ide, Routert kiválasztod, játékot kiválasztod, követed a lépéseket.
  • Zan
    Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy hogyan kell ezeket a portokat megnyitni,ami szükségesek a nem eredeti játékkal való multihoz.Olvastam,hogy itt más is érdeklődött már,hogy hogyan lehet multizni törtek,és nem küldtétek el őt a francba,ezért bátorkodnék én is megkérdezni,hogy hogyan kell multizni?

Vagy nem kell a portokat megnyitni a routeremen hozzá,csak eélg a gamespyon regisztrálni és már megy is a public szerveren,ahogy valaki itt írtam még előttem?( #3320 )Ez esetben csak annyit kell tennem,hogy regisztrálok én is meg a hever is és én játékon belül nyitok egy online public servert aztám meg meghívom őt?

Előre is köszönöm,ha tudtok segíteni?

• rumkola
    Borderlands Advanced Settings Tool
    hűűdejónak néz ki :)
  • zsotesz
    Szerintem tapasztald ki magad, ha nem tetszik akkor ki tudod resetelni némi dollárért cserébe.
  • Hoffa
    Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni,hogy Soldier-nál melyik képességekre pakoljak. Még csak 26-os a karakterem úgy,hogy sok pontot még nem tudok elosztani. Válaszotok előre is köszi!
    Üdv!
    gamespy id: Hoffa0
  • Cyrus666
    Én mindig megnézem h harcban melyik a jobb. Nálam sokszor nem jött be a drágább cucc, mondjuk ez szerintem erősen függ a játékstílustól, meg attól h ki milyen skilleket nyomott. Másik: nem mondanám csalásnak ezt a ládanyitogatós dolgot, de tuti h nem áldoznék arra időd, hogy folyamatosan be-ki lépesgessek, inkább nyomom és lesz ami lesz, de ez megintcsak nézőpont kérdése.
  • Messi6502
    Köszönöm!
    2:06-nál lévőt nem találtam meg eddig :)
  • Zickler
  • Messi6502
    Én is ott "garázdálkodok" mostanában. ha van időm, de én csak 4 ládát találtam, merre van az 5.?
  • Zickler
    Ezt a legjobb New Havenben megcsinálni, ott 5 láda van egymás közelében.
    Ja és nem mindig a drágább fegyó a jobb, használd azt amelyik jobban tetszik.
  • Hunter of Deer
    Hali!
    erdeklodnek hogy mindig a nagyobb erteku cucc a jobb? csak mert van egy shotgunom narancs nevu 4k-t er es van egy lila nevu ami 8k-t viszotn a narancs sokkal jobb minden szempontbol ugyanugy mind2 x2es elementes.

viszont az eleg vicces hogy ha kilepek exittel a fomenube majd vissza a jatekba akkor ujra televannak a fegyveres ladak :) nem1 jo fegyot szereztem mar igy hogy csak 10 percen keresztul ki be lepetem es 4 egymashoz kozel levo ladabol szedtem a efyokat :)
  • Synit HUN
    Jön az eddigi legnagyobb DLC. Újabb szintlépési lehetőséggel. Je!
    Erre olvashatod angolul.
    Erre meg magyarul :)