5584
-
#3464 ok, köszi, közben rájöttem :D -
#3463 Utazóterminálban vannak az új helyszínek, ott kezdődnek a küldetések, ahogy mindig. -
#3462 A kieg küldiket mikor hol kapom meg vagy egyből ott lesznek a listában? -
#3461 knoxxban benne van az 1.3, szal patchelni nem kell, csak a dlcket rakd fel. -
#3460 Srácok, most raktam újra a gépem, jól gondolom, h a telepítés sorrendje:
- Alap játék
- Patch 1.01
- Patch 1.02
- Patch 1.21
- Zombi DLC
- Max Moxxis DLC
- Knoxx DLC -
#3459 A hála a fejlesztőknek jár, mert nem használnak kulcsvizsgálatot:) -
#3458 A virágbolti verzióval is lehet coop-ot játszani, hála a Reloaded-nek. -
#3457 Ájee enmag! -
#3456 ez gyors volt :D -
#3455 jeeeeeeeeeeeee -
#3454 HhóóóólllllÁÁÁÁ?!?!?!?! -
#3453 ojeee
Borderlands.The.Secret.Armory.of.General.Knoxx.DLC-RELOADED -
#3452 Köszi az infót! -
#3451 Alá is támasztanám a hivatalossal. -
#3450 Én úgy vettem ki külföldiekből hogy ma. -
#3449 PC-re mikor jelenik meg? -
#3448 Jön mán, jön mán! Knoxx!! -
adamvigh #3447 Sziasztok!
2 másik haverommal leszedtük torrenten(tudom,hogy megkellett volna venni,de ez van) ezt a játékot coop céljából.
Eddig minden ment nagyon szuper játék, csak nemrég kijött ez a 1.21-es patch, amit akárhogy próbálok nem tudok feltelepíteni rá, mert az én verziómat digitálisnak érzékeli a manuális patch meg ugye a dvd-s verzióhoz van, így ugrott a coop móka. Ha mondanátok valami megoldást erre a problémára,(ami tudom, hogy a törtségéből fakad, de hátha) azt nagyon megköszönném, vagy ha ez nem lehetséges akkor is válaszoljatok ha lehet, mert akkor nem bajlódok fél napokat vele, hogy megoldjam. =]
Az esetleges segítségeteket előre is köszönöm, Ádám. -
#3446 Regisztrálj gamespy.com-on és azzal lépj be multizni játékban. -
#3445 General Knoxx Fuckyeah! -
moh4 #3444 Helló sziasztok érdeklődnék hogy lehet-e tört játékkal multizni?Valaki mintha monta volna hogy gamespy-al lehet. -
Lord Diablo #3443 Ha valaki akar party-ba játszani vegyen fel barátnak vDIABLOv a nevem.
-
Cloudeger #3442 Okés, akkor a remény ha meg utoljára:P thx -
#3441 Sztem hozzáadja. Nekem Rolandnál a tárméret nem csak %-ban van megadva a class modoknál hanem van neki overload skill-je. Az tárméretet növel. És ha a class mod tud adni (pedig 5 megvan belőle) akkor valóban növexik a tárméret. -
Cloudeger #3440 Sziasztok! AZ lenne a kérdésem hogy a class mod hozzáadja a skilleket a karimhoz? Mert semmi erre utaló jelet nem fedeztem fel. A % os képességeket hozzáadja mint a tárnövelés vagy rate of fire. És ha hozzáadja akkor lehet e magasabb 1 skill 5 nél? Válaszotok előre is köszönöm. -
Lord Diablo #3439 Nekem olyen gondom van hogy 1.21 patch után amikor bossnál vagyok és adná a videót kilép a játékból hibaüzenet nélkül így nem tudok tovább jutni:(
Headston mine boss-nál és the vault boss megölése után volt ez nekem :(
Valakinek van ötlete erre?
-
#3438 Meg kell venni azokat is. Nem ingyenesek.
-
Jobboka #3437 az lenne a kérdés: ha a gamet megvettem akkor elég ha a dlc -ket csak letöltöm?? -
#3436 Ha van tűzfal, router, akkor nyissatok portokat egymásnak.
TCP
7777, 28900, 28910
UDP
7777, 27900 -
Cyrus666 #3435 szasztok! fent van a 2 dlc, valamint a razor által kiadott patch. Mind2 gépen fel van rakva ugyanúgy. Win7 mind2 OP. De nem látják egymást a gépek!! CSben okés a dolog. Vmi elképzelés? Köcce -
#3434 Ha eredeti játékod van, természetesen igen.
Ha tört DLC-t használsz, akkor ne telepítsd fel, mert nem megy. -
Ariakus #3433 Lehet, hogy fölösleges kérdés, de ha fölteszem az 1.2.1 patchet akkor a régi mentéseimen tudom folytatni a játékot? -
rumkola #3432 megoldva, vga driver csere (új béta nv driver megbaszhatja!) :) -
rumkola #3431 Na srácok behalok. Konfit cseréltem:
C2D 5200-ről Phenom2 X4-re
A játék General Protection Fault-al nem indul el!!!
Megőrülök. Peccsek, minten fent van. Intellel megjelenés óta játszottam vele...
Most meg nem indul.
Látom már más is írta ezt a gondot.
-
#3430 Szívesen. -
#3429 thx -
#3428 Borderlands v1.2.1 Update-RazorDOX
-
rumkola #3427 remélem most már 100%-ra megoldották ezt a shadow glich-et -
lordbalu #3426 köszi szépen.Sikerült. -
#3425 ja..