Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Nem bántásképp, de neked sem került volna sokba elõtte visszaolvasni 1-2-3-4-5 oldalt.
Sajnos, ez MINDEN topik betegsége: begépel valaki egy ódát a hibáról, kérésrõl, de elõtte nem olvas, és nem olvas vissza sem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
télleg rohadtnehéz visszaolvasni?
Csak elszámol nulláig, és annyi.
itt sztem mind1iket törölheted, de a willowengine, willowinput, willowgame-t tuti.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Amúgy napok óta senki nincs Online a listámból, csak elvétve néha-néha 1 fõ.
Nekem azonnal indult, semmi "Runtime error".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Esetleg nyomogasd az E gombot, ez frissíti a party listát. Ha ez sem segít, akkor passzolom.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A leírásban csak 10 claptrap szerepel. Gondolom a 11. a Playtrough 2-ben lehet összeszedni.
namost 12+11x3=45.
"42 (+3 more with the first expansion)"
Nekem Playtrough 2 végére tuti megvolt a 45, és nem használtam semmi csalást, editort, stb.
A lényeg, hogy mindig hely hiánnyal küszködök 😊
játék readmejében levõ portokat kell forwardolni a routernél.
portforward.comitt találsz segítséget
megjegyzem 2. oldalig kellett volna vissazolvasni.
Neten szeretnénk játszani ezzel a játékkal de ha hostol valamelyikõnk nem tudunk hozzá joinolni. hamacsival próbálnánk. Valaki esetleg tudna segíteni?