5584
-
#3504 Nekem az új driver (ATI) nem vált be. De nekem csak az új helyszínek 1-2 részén ilyen. Azonnal T-bone juction. De most vittem el havernak neki gyengébb gépe van így a játszhatatlanság határát súrolja néha. És neki nVidia szal ez sem lehet. -
#3503 Miután feltettem a 3. DLC-t, alapból az új helyszínre léptem be és rendesen meglepődtem hogy 15! FPS-el megy, aztán megnéztem a régi helyszíneket és ahol eddig 60 körül ment, most épphogy megvan a 30 FPS. Megnézem újabb driverral, hátha... -
Masakari #3502 hali!
tudtok segíteni abban hogy a secret armorys dlc-ben miután kiszabadítom athenat ad 2 küldit,az 1ikben meg kell ölni 2 osztagvezetőt(az megvan),a másiknál meg valami infot kell begyüjteni,de ahova mutat ott nem találok semmit-.- -
messinho2 #3501 kinyitok egy fegyveres ládát és befeketül a kép,de nem lép ki és semmit nem tok csinálni, ez mé lehet? mit kéne ezzel kezdeni? -
#3500 Nálam néhány új pályán visszaesett rendesen az fps. De nem mindenhol, a régiek meg ugyanúgy pöpecek. Vagy törés vagy driver sztem. -
#3499 Én sem tapasztaltam ilyet. -
#3498 Akkor nálam vmi más gond lehet. :( -
#3497 Moxxi elég érdekes trükköket tud produkálni :D
-
rumkola #3496 passz, én sem -
#3495 Passz, én nem tapasztaltam ilyet :/ -
#3494 Mi történt a játékkal? felraktam az új DLC-t és mindenhol szaggat, alig érem el a 30 fps-t, korábban meg 60 körül futott. Miért nőtt meg ennyire a gépigény? -
messinho2 #3493 hy all, van egy kis gondom a játékkal,megyek, kinyitok egy fegyveres ládát, fekete kép, hang van, hallok egy olyan hangot,mintha megnyomtam volna az esc-et és innentől semmit nem tok csinálni, csak a gépet kikapcsolni vagy újraindítani, pls help! :'( -
#3492 Tudsz. -
szakacsgergo333 #3491 áhh milyen relytélyes... és ha használom a kiegészítőket tudok ugyan úgy jáccni a régi barátaimmal meg a régi szervereken? -
#3490 A három kiegészítőt megvásárolhatod hozzá, vagy keresel magadnak egy torrentoldalt, de erről mi nem tudhatunk:) -
rumkola #3489 mit? az arénákat? :) -
szakacsgergo333 #3488 kösz...és tudnál adni egy linket ahonnal leszedhetném? -
#3487 Három az alapjátékban és még három a Moxxi kiegészítőben. -
szakacsgergo333 #3486 hello nem tudja vki hogy hány arena map van? -
urstoppos #3485 Sziasztok!
Segítsetek nekem pls!!! felraktam a játékot, és hiányolja az engine.ini fajlt! mi tévő legyek? korábban ugyanezen a gépen, minden probléma nélkül futott... -
Lord Diablo #3484 Szerintem is elég nehéz lett Playtroght 1-be mentem végig terep ismerkedés céljából mos kezdtem a 2-est és alig haladok:( kb 30milla ment el halál miatt:D
vDIABLOv néven vagyok ha valaki társat keres közös hentelésre:D -
#3483 Ha lemegy az ára, nekem is esélyes a vételre, mondjuk zavvi-n tök olcsó, 12, 95 font. -
#3482 Itt az élő példa, hogy a jó játékért fizetnek az emberek. -
#3481 Nemtom volt-e már, de A hónap eleje környékén elérte a 3milliós eladást a játék. Ez szép teljesítmény tekintve, hogy nincs védelem a multi-n.
Mindenesetre örülünk neki, megérdemli. -
#3480 Kellemes lett. Klassz új ellenfelek ("lézerkardos" assassin lányokat imádom:D), autópályás-sivatagos helszínek, új jármű(vek?).
Történet is kapcsolódik az előzményekhez, Moxxi-nak is dolgozunk, tehát egyben van. Jó muzsikákat is kapott. A fegyverek, classs mod-ok, 61-es szint pedig ugye köztudott volt eddig is. A küldetések a szokásosak, de volt egy-két fantázadús is. Ja, és mocsok nehéz lett :) (Playtrough 2-ben legalábbis) -
#3479 A Dragon Age kiegje elég pofátlanság lesz, az alapjáték CE-jét 13k-ért vettem és 100 óra körüli játékidőt adott, a kieg. meg 15-20 óra játékidőt 7k körüi áron. Mindegy meg kell venni, nem hiszem, hogy vmi szart kapnánk a Bioware-től. :)
Amúgy milyen lett az Knoxx DLC? -
#3478 Ezt mondom én is, de Borderlands-nek igen tartalmas DLC-i vannak - Moxxi-t leszámítva - megérik az árukat. A pofátlanság kategória a Dragon Age egy órás kis izéi. Awakening kiegészítőt is, igaz dobozos verzióban adják majd, de valami 30$-ért. Ehh. -
#3477 DLC, amíg map, fegyver, egy-két küldi, van benne, de lényegében marad a játék, addig legyen ingyenes... fizetős legyen az, amit anno expansion pack néven árultak :) -
#3476 egy EA fejes mesélte interjúban, hogy a másolásvédelem helyett a DLCkre gyúrnak rá a jövőben, szal kétlem, hogy csak a fejlesztőktől függ mihez mennyiért jön DLC. -
#3475 Jah, talán 4-en egymás s*ggére vigyázva jó móka lehet egy ideig, de 3 embert még sosem sikerült összehalásznom hozzá:) Arénánként 25 hullám meg vértpisilős:) -
#3474 Elvileg a DLC-kben pont az a jó, hogy semmi köze a kiadókhoz, közvetlenül a fejlesztőkhöz megy a pénz. Ezért is húznak a cégek a digitális terjesztés felé. Egy Steam, Live, tized annyi részesedést kér mint egy nagy kiadó. Emellett ugye spórolnak a dobozolás, nyomda, szállítás és egyéb költségeken. Ezért is olcsóbb a digitális verzió. Tehát a DLC ugyanaz mint a régimódi "kiegészítő lemez" csak digitális formában. Az más kérdés, hogy sokszor 2MB-os szirszarért kérnek pénzt, de ez ugye már a vásárló dolga. -
#3473 az egy nagyon gyenge eresztés szerintem, rosszul megtervezett, unalmas, semmi motivációt nem ad. -
#3472 még a bioware is kísérletezik. a dragon age dlcért fizetni kellett (ingyen is kicsit fanyalgós), a mass effect 2höz ami jön majd köv hónap végén, azért nem kell (pedig elvileg +3-4 órát ígérnek)... szerintem még nem tudják a kiadók sem mit kezdjenek ezzel a dlc témával. -
#3471 Ezt a Moxxi-s arena-s dlc-t az életben nem csinálom meg egyedül. De még ketten sem megy, piszok nehéz és hosszú:) -
#3470 Bioware-es DLC-k sem ingyenesek. Max a kis vackok (fegyver, páncél, stb).
Ráadásul mindhárom Borders DLC 5-6+ órás játékidővel rendelkezik, ami manapság egy alapjáték játékideje (sajnos). Zombisat megvettem, Moxxit nem is fogom, ezen a Knoxx-on még gondolkozom, mert nagyon jó:) -
zsotesz #3469 én meg jól megszívtam, mert valami licence kódot kér a dlc telepítés végén, nem reloade-et szedtem le. Azért példát vehetne mondjuk a 2k games mondjuk a bioware-től, dlc-ért miért kell fizetni? Legalább az letölthetné ingyen aki megvette az alapjátékot. -
#3468 Tipikus, leírom és megoldom eset volt ez is:) rld.dll-t vírusírtó sunyiban törölte:)
Ettől függetlenül köszi a segítő kommenteket:) -
#3467 Így telepítsd: alap játék-> dlc1 -> dlc2 -> dcl3. Nem kell semmi patch, ugyanis a reloaded dlc3 tartalmazza az 1.30-at. -
zsotesz #3466 én most vettem meg a játékot, majd mindjárt kipróbálom a 3. dlc-t, hogy megy-e. -
#3465 Nálam secemu ablak ugrik fel, ami azt mondja: "Failed initialize the emulator"
Próbáltam tiszta játékra feldobálni a Reloaded-es DLC-ket, ugyanez.
Próbáltam tiszta játékra feldobálni a Reloaded-es DLC1-et + Razor-os DLC2-őt, 1.2.1-es javítást, RLD DLC3-mat, ugyanez.
Próbáltam tiszta játékra feldobálni a javításokat és csak a DLC3-at, ugyanez.
Próbáltam rld.dll-el és anélkül is (amit mondjuk csak a DLC1 tartalmazott). Dll-el secemu ablak, anélkül hibaüzenet nélküli crash ablak.
Ritkán fog ki rajtam valami, de ez most zavarba ejtett:) Már csak azért is mert másnál működik és ez nem rendszerjelenség, hanem törés.
Ötlet?
(1.2.1 Razor DLC2, illetve 1.2.0 Reloaded DLC2 működik rendesen, csak az 1.3+DLC3 nem megy)
Az alapjáték bolti állapotú ugyan, de ez most mitsem számít.