Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borderlandseu Hamachi szerverek!!! remélem hamar felfut 😊
Amúgy legújabb patch (pár oldallal hátrébb találsz reloadedes patchet) kell hozzá. ha nem te indítanál szervert akkor ennyi, de ha te akarsz szervert indítani akkor routerben (már ha van) kell "port forwardolni". ha nincs router akkor tûzfalat kapcsold ki. ezen az oldalon találsz segítséget a port forwardoláshoz. a listából kiválasztod a routered, aztán kiválasztod a játékot (Borderlands) következõ oldalon fent "skipp advertisement" és utána az ott leírtak alapján kell eljárni (képekkel is illusztrálják). Ha mindez megvan akkor írd be ide a gamespy neved és kapsz társaságot is 😊
A multihoz melyik patch kell melyik crack és az mindeggye hogy milyen tört verzióm van??
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
De a logikát sem értem.. Mi értelme lenne megbuherálni a táskát 267 férõhelyesre, amikor közel nem használom ki azt a mennyiséget? Nekem kb van 45-50 cuccom annál a karinál.
Vagy tisztességesen küzdök egy játékkal, vagy sehogy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak átírod a megfelelõ értéket és voala! máris százszor annyi tárhelyed van 😛 Átírsz egy másikat és hopp! a Holdig tudsz ugrani..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amit egyébként szintén nem olvas a többség... de legalább lehet rá mutogatni...
visszaolvasás meg akkor volt jó mikor még normálisan mûködött a keresõ... manapság már nem nagyon talál meg olyat amit keres az ember 😞
@
I2K észrevettem hogy nincs kirakva az aláirásodba aBorderlamds és a prototype %-ka, szünetelteted?
#2955 --> #2953
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
MW2 = Modern Warfare 2, Call of duty 6. része.
És igen, az a gondja amit leírtam.
Sok programot szoktam futtatni a gépen, videószerkesztõ-játékok-digitalizáló..Egy szóval sok mindent ami leterhelheti a gépet, de csak ennél a kettõnél csinál ilyet.
Drivert mindjárt frissítem, hátha..Videokártyát már megmozgattam pár napja, nem segített..
Gõzöm sincs, hogy mi az az MW2, de nem néztél be a fórumába (már ha van), hogy másnak is van-e ilyen gondja? Mit jelent az, hogy szaraxik? Az a gondja, amit leírtál, vagy más is van?
Szerintem próbálj drivert frissíteni, esetleg mozgasd meg a videokártyádat, vedd ki, tedd vissza, hátha.
Annyi problémával találkoztam már, hogy bármi segíthet, akár az ilyen is.
Igazából tesztelni kéne, hogy ha nem ez a 2 program fut, akkor is csinálja-e, mert akkor az is lehet, hogy a monitorod rosszalkodik.
Az a baj, hogy ennyibõl elég nehéz megállapítani, hogy mi lehet a gond. Nekem legalábbis nem megy 😊
Eddig, csak ez a kettõ csinálta, semelyik másik, persze ettõl független lehet még olyan amivel csinálná, de eddig másnál nem jött elõ ilyen probléma.
És elõbb lemaradt, hogy 1 hete kezdte el csinálni, elõtte futott a Borderlands rendesen. Egy hete az történt, hogy felraktam az MW2-t, ami ugyebár szaraxik..Lehet ez a baj, de miért hat ki a Borderlands-re is?
Vagy ez véletlen egybeesés? Tanácstalan vagyok..
Ja igen fontos kérdés: azóta így van mióra Borderlandsezel vagy csak mostanában jött elõ?
Ricsisz, te kezdted így az elsõ hsz-eddel: "Srácok"..
Utána meg: "ki szólt hozzád" duma..
Másik, ez egy fórum stb-stb, ezt már leírták.
Abban viszont igaza van, hogy az angol tudás kortól független is hiányozhat. Teszem azt, még oroszul tanult, vagy németet tanul/tanult stb..
Bár ezt a kockaság/szakemberes dolgot én se tudom mire vélni. Kockaságnak alapból semmi értelme, szakember meg hát..a szaknyelvre van kispecializálódva, de a normális átlag ember is bõven tudhat akár középfokú szinten egy idegen nyelvet..
Na peace.
Milyen szinten kapcsol ki a monitorod? Totál újra kell indítani a gépet? Csak ez a 2 játék csinálja, vagy máskor is elõjön?
Videókártyáddal minden rendben van?
Lenne még egy, amire nem biztos, hogy tudtok válaszolni, de én nem értek ehhez, lehet hogy egyszerû a megoldás, tehát:
Mikor a Borderlands-cel játszom, vagy a MW2-vel, akkor olyan félóra/óra után a monitor kikapcsol magától, a gép nem áll le, hallom, hogy megy, de az biztos, hogy nincs a játékban. Ez miatt mostanában igen csak lelassult a fejlõdésem, mert nincs mindig elég erõm az újra kezdéshez..
Amúgy kéne egy házigazda is 😊
Innen is kezdheted az olvasást, de ne csak olvass, hanem gondolkozz is, és próbáld megérteni a szavakból álló mondatokat.
"KI SZÓLT HOZZÁD?"
Amúgy ez egy fórum, tudod itt az emberek írnak valamit, a többiek meg válaszolnak, reagálnak rá. A fórum errõl szól.
De hagyjuk is az egészet, egy tizenegynéhány éves figurával nehéz felfogatni olyan dolgokat, amirõl fogalma sincs.
Neked van igazad.
respect
Majd, ha kicsit öregszel, majd megtanulod az olyan fogalmak jelentését, mint: szívesség, köszönet, alázatosság, stb...