5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Synit HUN
    Nekem az új driver (ATI) nem vált be. De nekem csak az új helyszínek 1-2 részén ilyen. Azonnal T-bone juction. De most vittem el havernak neki gyengébb gépe van így a játszhatatlanság határát súrolja néha. És neki nVidia szal ez sem lehet.
  • balee4
    Miután feltettem a 3. DLC-t, alapból az új helyszínre léptem be és rendesen meglepődtem hogy 15! FPS-el megy, aztán megnéztem a régi helyszíneket és ahol eddig 60 körül ment, most épphogy megvan a 30 FPS. Megnézem újabb driverral, hátha...
  • Masakari
    hali!
    tudtok segíteni abban hogy a secret armorys dlc-ben miután kiszabadítom athenat ad 2 küldit,az 1ikben meg kell ölni 2 osztagvezetőt(az megvan),a másiknál meg valami infot kell begyüjteni,de ahova mutat ott nem találok semmit-.-
  • messinho2
    kinyitok egy fegyveres ládát és befeketül a kép,de nem lép ki és semmit nem tok csinálni, ez mé lehet? mit kéne ezzel kezdeni?
  • Synit HUN
    Nálam néhány új pályán visszaesett rendesen az fps. De nem mindenhol, a régiek meg ugyanúgy pöpecek. Vagy törés vagy driver sztem.
  • IMYke2.0.0.0
    Én sem tapasztaltam ilyet.
  • balee4
    Akkor nálam vmi más gond lehet. :(
  • Venom
    Moxxi elég érdekes trükköket tud produkálni :D
  • rumkola
    passz, én sem
  • MerlinW
    Passz, én nem tapasztaltam ilyet :/
  • balee4
    Mi történt a játékkal? felraktam az új DLC-t és mindenhol szaggat, alig érem el a 30 fps-t, korábban meg 60 körül futott. Miért nőtt meg ennyire a gépigény?
  • messinho2
    hy all, van egy kis gondom a játékkal,megyek, kinyitok egy fegyveres ládát, fekete kép, hang van, hallok egy olyan hangot,mintha megnyomtam volna az esc-et és innentől semmit nem tok csinálni, csak a gépet kikapcsolni vagy újraindítani, pls help! :'(
  • MerlinW
    Tudsz.
  • szakacsgergo333
    áhh milyen relytélyes... és ha használom a kiegészítőket tudok ugyan úgy jáccni a régi barátaimmal meg a régi szervereken?
  • MerlinW
    A három kiegészítőt megvásárolhatod hozzá, vagy keresel magadnak egy torrentoldalt, de erről mi nem tudhatunk:)
  • rumkola
    mit? az arénákat? :)
  • szakacsgergo333
    kösz...és tudnál adni egy linket ahonnal leszedhetném?
  • MerlinW
    Három az alapjátékban és még három a Moxxi kiegészítőben.
  • szakacsgergo333
    hello nem tudja vki hogy hány arena map van?
  • urstoppos
    Sziasztok!

Segítsetek nekem pls!!! felraktam a játékot, és hiányolja az engine.ini fajlt! mi tévő legyek? korábban ugyanezen a gépen, minden probléma nélkül futott...
  • Lord Diablo
    Szerintem is elég nehéz lett Playtroght 1-be mentem végig terep ismerkedés céljából mos kezdtem a 2-est és alig haladok:( kb 30milla ment el halál miatt:D

vDIABLOv néven vagyok ha valaki társat keres közös hentelésre:D
  • balee4
    Ha lemegy az ára, nekem is esélyes a vételre, mondjuk zavvi-n tök olcsó, 12, 95 font.
  • Narxis
    Itt az élő példa, hogy a jó játékért fizetnek az emberek.
  • MerlinW
    Nemtom volt-e már, de A hónap eleje környékén elérte a 3milliós eladást a játék. Ez szép teljesítmény tekintve, hogy nincs védelem a multi-n.
    Mindenesetre örülünk neki, megérdemli.
  • MerlinW
    Kellemes lett. Klassz új ellenfelek ("lézerkardos" assassin lányokat imádom:D), autópályás-sivatagos helszínek, új jármű(vek?).
    Történet is kapcsolódik az előzményekhez, Moxxi-nak is dolgozunk, tehát egyben van. Jó muzsikákat is kapott. A fegyverek, classs mod-ok, 61-es szint pedig ugye köztudott volt eddig is. A küldetések a szokásosak, de volt egy-két fantázadús is. Ja, és mocsok nehéz lett :) (Playtrough 2-ben legalábbis)
  • balee4
    A Dragon Age kiegje elég pofátlanság lesz, az alapjáték CE-jét 13k-ért vettem és 100 óra körüli játékidőt adott, a kieg. meg 15-20 óra játékidőt 7k körüi áron. Mindegy meg kell venni, nem hiszem, hogy vmi szart kapnánk a Bioware-től. :)
    Amúgy milyen lett az Knoxx DLC?
  • MerlinW
    Ezt mondom én is, de Borderlands-nek igen tartalmas DLC-i vannak - Moxxi-t leszámítva - megérik az árukat. A pofátlanság kategória a Dragon Age egy órás kis izéi. Awakening kiegészítőt is, igaz dobozos verzióban adják majd, de valami 30$-ért. Ehh.
  • armageddon666
    DLC, amíg map, fegyver, egy-két küldi, van benne, de lényegében marad a játék, addig legyen ingyenes... fizetős legyen az, amit anno expansion pack néven árultak :)
  • robotnyk
    egy EA fejes mesélte interjúban, hogy a másolásvédelem helyett a DLCkre gyúrnak rá a jövőben, szal kétlem, hogy csak a fejlesztőktől függ mihez mennyiért jön DLC.
  • MerlinW
    Jah, talán 4-en egymás s*ggére vigyázva jó móka lehet egy ideig, de 3 embert még sosem sikerült összehalásznom hozzá:) Arénánként 25 hullám meg vértpisilős:)
  • MerlinW
    Elvileg a DLC-kben pont az a jó, hogy semmi köze a kiadókhoz, közvetlenül a fejlesztőkhöz megy a pénz. Ezért is húznak a cégek a digitális terjesztés felé. Egy Steam, Live, tized annyi részesedést kér mint egy nagy kiadó. Emellett ugye spórolnak a dobozolás, nyomda, szállítás és egyéb költségeken. Ezért is olcsóbb a digitális verzió. Tehát a DLC ugyanaz mint a régimódi "kiegészítő lemez" csak digitális formában. Az más kérdés, hogy sokszor 2MB-os szirszarért kérnek pénzt, de ez ugye már a vásárló dolga.
  • robotnyk
    az egy nagyon gyenge eresztés szerintem, rosszul megtervezett, unalmas, semmi motivációt nem ad.
  • robotnyk
    még a bioware is kísérletezik. a dragon age dlcért fizetni kellett (ingyen is kicsit fanyalgós), a mass effect 2höz ami jön majd köv hónap végén, azért nem kell (pedig elvileg +3-4 órát ígérnek)... szerintem még nem tudják a kiadók sem mit kezdjenek ezzel a dlc témával.
  • MerlinW
    Ezt a Moxxi-s arena-s dlc-t az életben nem csinálom meg egyedül. De még ketten sem megy, piszok nehéz és hosszú:)
  • MerlinW
    Bioware-es DLC-k sem ingyenesek. Max a kis vackok (fegyver, páncél, stb).
    Ráadásul mindhárom Borders DLC 5-6+ órás játékidővel rendelkezik, ami manapság egy alapjáték játékideje (sajnos). Zombisat megvettem, Moxxit nem is fogom, ezen a Knoxx-on még gondolkozom, mert nagyon jó:)
  • zsotesz
    én meg jól megszívtam, mert valami licence kódot kér a dlc telepítés végén, nem reloade-et szedtem le. Azért példát vehetne mondjuk a 2k games mondjuk a bioware-től, dlc-ért miért kell fizetni? Legalább az letölthetné ingyen aki megvette az alapjátékot.
  • MerlinW
    Tipikus, leírom és megoldom eset volt ez is:) rld.dll-t vírusírtó sunyiban törölte:)

Ettől függetlenül köszi a segítő kommenteket:)
  • XeeN
    Így telepítsd: alap játék-> dlc1 -> dlc2 -> dcl3. Nem kell semmi patch, ugyanis a reloaded dlc3 tartalmazza az 1.30-at.
  • zsotesz
    én most vettem meg a játékot, majd mindjárt kipróbálom a 3. dlc-t, hogy megy-e.
  • MerlinW
    Nálam secemu ablak ugrik fel, ami azt mondja: "Failed initialize the emulator"

Próbáltam tiszta játékra feldobálni a Reloaded-es DLC-ket, ugyanez.
    Próbáltam tiszta játékra feldobálni a Reloaded-es DLC1-et + Razor-os DLC2-őt, 1.2.1-es javítást, RLD DLC3-mat, ugyanez.
    Próbáltam tiszta játékra feldobálni a javításokat és csak a DLC3-at, ugyanez.
    Próbáltam rld.dll-el és anélkül is (amit mondjuk csak a DLC1 tartalmazott). Dll-el secemu ablak, anélkül hibaüzenet nélküli crash ablak.

Ritkán fog ki rajtam valami, de ez most zavarba ejtett:) Már csak azért is mert másnál működik és ez nem rendszerjelenség, hanem törés.
    Ötlet?

(1.2.1 Razor DLC2, illetve 1.2.0 Reloaded DLC2 működik rendesen, csak az 1.3+DLC3 nem megy)

Az alapjáték bolti állapotú ugyan, de ez most mitsem számít.