5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • newc22
    Az első kiegészítőben (zombis) a zombie's brain milyen funkciót tölt be? Érdemes gyűjteni? Vagy semmi funkciója nincsen?!
  • Synit HUN
    Nem lehet hogy esetleg Total Commanderrel csomagolták ki? Csak mert az nem lát mindent és az hasonló hibához vezet. Elsőre én is megszívtam ezt :D Ezeket a DLC-ket csak a winzip csomagolja ki rendesen nálam.
  • pointer4
    Köszönöm a gyors ötletet, de nincs változás.
    Amúgy NOD meg Nortont-t használtak.
    Másik kipróbálandó tipp ? :D
  • MerlinW
    rld.dll-t másold be az 1.3-ból. A vírusírtók (pl Kaspersky) előszeretettel törlik anélkül, hogy észrevennéd. Kapcsold ki a vírusírtót, másold be, majd add hozzá a kivételekhez.
  • pointer4
    Adjatok pls ötleteket.
    1.3.0 General Knoxos kieg.
    Előtte levő két kieg fenntvan, legújabb directX, legújabb PhysX driver fennt. Nvidiakari, utolsó, most hivatalos driverrel. Összes (2005-2008) as VCredist csomag. Be vna írva a -onethread, és mégis general protection fault.
    Nekem ATI VGA-val megy, két haveromnak is ugyan ez a hiba Nvidiával. Még jó, hogy ott az NVIDIA logó a játék elején XD

Ötlet?

Ja, Az 1.2.1 tökéletesen fut.
  • Solid Snake
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nem szóltam :))))
  • Solid Snake
    Én nem rohanok majd a magyar kiadással végigviszem még egyszer
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, nagyon rohan a játékkal... le akarja tudni.
  • Sir Quno Jedi
    Bár ahogy elnézem a képen 19-es kari van, szóval nem biztos, hogy itt vagy még!? :D
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy feltűnően alacsony szintű vagy még ide. Én mire ideértem Lucky megmentéséhez, már bőnyállal 21-22 voltam és akkor aztán tarolás van (eleve Sledge legyőzése előző terepen 15-ön kurva nehéz volt, de 19-20-on már megoldható). Érdemes visszamenni quest-eket csinálni, tápolni barlangokban ahol sok az erős ellenfél újra-meg újra.
  • Sir Quno Jedi
    Nagyon nagy különbség az a 3-4 szint ám! A bruiser-ek mindig is sok HP-val mászkálnak, a badass, pedig különösen erős ellenfelet jelent mindig. Viszont kurva lassúak a bruiser-ek és általában messziről nem túl hatásosak a fegyóik. Fejlődni kell a szintjükre és utána elementálos fegyóval (főleg tűz) kell őket kinyírni, mert az tovább sebzi őket, így gyorsan lefogy az erejük. Meg nem árt kritikal-okat lőni jó helyre rajtuk! :D DE mindig vigyázni kell velük, mert piszoksok hp-jük lesz.

Pl. az is járható út, hogy veszel valami piszok sokat sebző fegyót (pl. 1xrre négyet lövő double anarchy SMG-k) és beleküldöd nagy tűzsebességgel a sokszáz skulót pár másodperc alatt. Na attól ez is meghal. Vagy ésszerű messziről távcsöves (tüzes, vagy korrozív) puskával leszedni szép apánként. Ha lemegy a pajzsod, uccu fedezékbe.

Ha pedig gyakran lesebződsz, szerezz egy olyan pajzsot ami gyorsan regenerálja az életerődet is vissza (very quick health regeneration) és így kb. halhatatlan leszel, csak időben kell fedezéket keresni.
  • Narxis
    áááááááá :DDDDDDDDDDDDDDD
  • bertino
    lol :DDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddd
  • Synit HUN
    Tudtommal bele kell beszélni.
  • szakacsgergo333
    hogy kell a mikrofont használni?
  • MerlinW
    Keress könnyebb területeket, elsősorban többjátékosra tervezték a játékot, így ha egyedül játszol, ahogy alant is írták figyelj a küldetések nehézségi minősítésére.
  • zsotesz
    menj más felé, amikor kiválasztasz egy küldetést, akkor írja, hogy a szintedhez képest milyen nehéz.
  • slav3r
    épp most vagyok 15ös szintű, és 18-19-es szintű ellenfelek jönnek [nem ez a jellemző, csak fel-fel bukkanak...egyébként ilyenekről van szó], akik finom szólva fossá aláznak. valamit én csinálok szarul, vagy eleve ilyen baszott nehéz? 3-4 lövés és megdöglök, nekik meg shotival nem elég 30 a fejbe...finom szólva frusztráló.
    nem vagyok egy nagy rpg guru, szóval nem lennék meglepődve ha én csesztem volna el a karakterem :D
  • Venom
    Hát haverokkal próbáltuk már 4en is de vagy 3x meghaltunk aztán hagytuk a fenébe :S
  • MerlinW
    Hívjál segítőtársakat:)
  • Venom
    Na ezaz. Egyszer majdnem sikerült, már alig volt HP-ja erre leüt aztán egyik lárváját sem sikerült lelőni hogy feltudjak kelni :S azóta még csak hasonló szituációt sem sikerült produkálni :(
  • Synit HUN
    Az a dög nekem 64-es xD Már a lárvája is kinyír :D
  • szakacsgergo333
    helloo nem tudjátok a mikrofont hogyan kell aktiválni?
  • Venom
    Hamradik DLC-ben a "You. Will. Die." küldetést sikerült már valakinek megcsinálni? Aza nyomorult rákféleség bármit is csinálok állandóan lever :(
  • rumkola
    semmi, nem kódekpakkozom, am amíg a dlc nem volt fent, nem volt sebesség gondom

(érdekes módon ha autóba ülök, jó az fps :DDD )

X akta
  • Venom
    Esetleg nincs K-Lite kodec pack a gépeden vagy más hasonló? Mert azis bezavarhat.
    Driver cserét azért tanácsoltam mert néhány fórumon utánnanéztem a feketeképernyős problémának és mindenhol csak driver cserét ajánlottak.
  • Teppik Amon
    pléjtrú 2-ben látni 60+os elleneket is, told végig úgy.
  • rumkola
    az volt az első, próbáltam többet is
  • Venom
    Egyik haveromnak is crackelt és neki semmi gondja nincs vele. Próbáljatok meg felrakni újabb vagy a jelenleginél régebbi drivert a grafkártyának hátha azzal jó lessz.
  • rumkola
    Ja és visszanéztem régebbi területekre is, ott is ez van sajna :(
  • rumkola
    Na bakker... Én most láttam hogy van új DLC és felraktam (eddig nálam a Moxxi volt a leguccsó). Hát sajna igazad van, tényleg durván leesett az FPS. Eddig kiakadt 60-al toltam 1680-ban minden maxon (X4 AMD + gtx260+). Most az új dlc felpakolása után simán látok 30 alatti FPS-eket és durván rángat! Szerintem rosz a krekk. Beszoptuk....
  • Narxis
    Driverfrissítés, DirectX frissítés...
  • zsotesz
    Ha tudnánk mi lehet, megmondanánk. De valszeg nem találkozott senki ezzel a problémával. Próbálkozz másik driverrel, vagy nézz meg más fórumokat, használd a google-t.
  • messinho2
    újraraktam már jópárszor :P leszedtem egy másik verziót és mindig u.a. a probléma...driverrel lehet probléma vagy mi, hozzáértő választ szeretnék ha lehet, nem mint az előző...
  • Synit HUN
    Telepíccsed mán újra! Azzal elleszel legalább egy ideig...
  • messinho2
    segítsen már valaki légyszives, kinyitok egy fegyveres ládát fekete lessz a kép és nem tok semmit csinálni, miért van ez és hogy tudnám megoldani? pls help! HELP! HELP!
  • Lord Diablo
    Az alp játékba az ellenfelek mikor lesznek 61-esek?Végigvittem a DLC3-at és csak 50 esek vannak valamit meg kell még csinálni vagy csak T-Bone-ba lesznek 50+ os ellenfelek mert akkor a játéktér drasztikusan csökken.Ha valaki tud erről valami infót légyszi írjon,előre is köszönöm.

• Venom
    Hát nem tudom mi lehet a probléma nekem ugyanúgy 60-70 körül mozog mindenhol.
  • XeeN
    T-Boneban nekem is hatalmasat esik az fps néha. Szvsz a játék ilyen.