Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
mondjuk a crysistol en speciel labrazast kapok szal itt nem ertunk egyet 😄
tmisi:
stalkerrol csak annyit, hogy akinek nem jon be maga a vilag annak nem is fog tetszeni, mellesleg a clear skyban mar vannak "vezetok" akikkel "teleportalhatsz" es nem kell atkutyagolnod az egesz terkepet, a fegyverek meg nem annyira szarok mint mondod...legalabbis szerintem, szal nekem bejon a stalker a bugjaival egyutt is az egyik legjobb single fps
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ez meg a Crysis viszont etalon nálam (az újabbak között)😄
fotográfik kolomp edisön :D
Nekem az FC1 nagyon bejött, a második rész meg annyira szar lett, hogy még a szenvedések ellenére sem volt idegzetem végigjátszani. Asszem életem egyik legszarabb játéka volt. Még csak a közelébe sem jut a STALKER-nek.
Izlések, és pofonok.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
A Far Cry és a Border egy gatyában járnak. Border is olyan unalmas lenne mint az FC2, ha nem lenne benne coop (valamint a loot system is sokat dob rajta), illetve az FC2 is lehetne olyan jó mint a Border ha lenne benne.
FC2 világa, látványa is varázslatos tud lenni, csak hát offline valóban gáz, hamar megunható, a multi meg a szokásos ugrabugra.
Tehát mindhárom játék jó, ízlés kérdése, kinek melyik.
[merlinw.org]
Ja, és ha monotonitásról beszélünk: Far Cry 2 nem monoton? Szerintem nem ugyanazzal a játékkal játszunk...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyébként ha szabadtéri FPS kell, nálam a FarCry2 a nyerõ. A STALKER-nek például értelmét nem láttam. De ez az én véleményem.
Mellesleg a GameStar tesztben is "egy idõ után monotonnak" titulálták, szóval nemcsak õ találta ki.
Haverommal szeretnénk játszani,de sehogyse sikerül.Próbáltunk már hamachin is de ott se,fel vagyunk patchelve,nekem elvileg forwardolva vannak a portjaim,úgy tudtunk már játszani egy kicsit,hogy egy public szerverre csatlakoztunk...amúgy meg se kép se hang.
Gamespy ID:Muthituja
Még hétvégeken is más dolgom van.
Online játszottam feletek, offline kicsit itt, a könyvtári, kicsit az otthoni gépemen és máris 2. végigjátszást kezdtem...
monoton játék ez nem vitás, de hogy rossz lenne...
@
1 óra alatt 3-4 küldit lehet megcsinálni (mivel egy csomó egy mapon van), és 3 óránként szintlépés...
mellesleg ha normálisan fejlõdsz, akkor minden küldi trivial, és egy nomárlis puskával 2-3 rövid sorozattal le lehet szedni bárkit, még a bossok sem okoznak gondot
szerintem jó játék én nem unom, pont a loot a lényege az egésznek, az hajt elõre
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Normális vagyok. Mások is annak tartanak a környezetemben.
S csak azzal a játékkal játszom, akár többször is, ami tetszik. Szerencsére.
Az a nagy csápos monsztra télleg az uccsõ fõboss és ha igen akkor hogy lehet hamar a másvilágra küldeni?(shotgunnal egész jó lehet sebezni, csak hamar kifogy aztán a többi fegyó meg nem sebzi nagyon)
Nekem is nagyon bejön harmadszorra is :-)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ugyanis nincs magyar verziós játék. A fordítás készülõben.
A hun könyvtár nem a magyarítást tartalmazza.
45-ös karakteremnek (2, végigjátszás) már az elején 32-es mobokkal kell harcolnia, Fyrestone-nál!
Jó is ez.
@
De a "pár óra alatt" én azért még nem értek "páros"/"páratlan" órákat 😊 Még jóhiszemûen sem 😊
Cheat-tel biztosan le lehet tudni a játékot kábé 4-5 óra alatt - szerintem.
Vagy egy jó csapattal, koop-ban.
Amúgy ez nagyon gyanús: "pár ora alatt elértem eddig"
Akkor Te nem is játszottál, hanem rohantál.
2. végigjátszást csinálom,megjavitottam pár claptrapet,kb 6ot eddig,és fele-fele arányban 3 gránátmódositó kütyüt adott,3 pedig SDU-t.KEresem az inventoryban az SDU-t de sehol sem találom..Eltünt :C
Viszont a helyet emg elfoglalta,szóval most van 3 szellem SDU az inventorymban..Fasza:C
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
sdu-t adott
"jah amúgy 40-es karival tévedsz, mert minden mellékküldetéssel együtt lvl 36-ot érsz el pt1-ben (hacsak nem ölsz +ban jóóóópár órácskát)" lol