5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Venom
    Ja majdel felejtettem aza +2 skillpont a mad moxi DLC-ből van. Szal nem 63as vagyok XD bárezt látni a videón.
  • Venom
    Ráadásul farmolható a boss. Csak kikell menni a barlangból meg vissza és megint ottvan.

Amúgy itt a buildem ha érdekel titeket: Deadly Phoenix
    Én neveztem el így :D
    Buildhez ajánlott classmod:
  • Synit HUN
    Nah elmentek ti... Nekem is kell segítség! Akarom azt a sok cuccot! xD
    Soldier-em van.
  • Solid Snake
    Tényleg nincs egy jó Siren build-ed /tuti van, látom én/

• Solid Snake
    Ez a sok cucc
  • pointer4
    Bazz :D Nagyon nagy :D
  • zsotesz
    végén van miből válogatni
  • Venom
    Ja majdel felejtettem :D Siren powa :D
  • Venom
    Hát azért egykét + New-U stationt bepakolhattak volna :S de tényleg itt legalább nem kell gyalogolni mint a Zombie DLC-ben.
  • pointer4
    Azé van naaaaagy Nitro tartály a verdán :D De minek lépkedsz ki? Átlag játéék idő 3-4 óra/nap egyhuzamban. Fagy ?
  • rumkola
    áhh én ezt már nem bírom idegekkel.... kurva nagy terek vannak az új dlc-ben, és ez az idióta minden kilépés után a kezdőhelyre tesz, mintha nem is léteznének a save pointok
    már a zombisnál is idegesített, de itt már rendesen agyérgörcsöt kapok
  • rumkola
    hát igen, viszont ha a letörlése után működött....
    am én is kódekpakk ellenes vagyok
    xvid, ac3, mpc-hc ennyi

nem is értem valaki miért tesz fel kódekpakkot ill. olyan lejátszót,
    amiben eleve integrálva van vagy 25 féle bizbazkódek
    hú már nagyon off :)
  • IMYke2.0.0.0
    És a WinRAR, és a Total Commander, és a Winamp és...
    Ne akard belelátni a dolgot!
  • Venom
    Hát a Fable-nál se mindegyik verzió zavart be. De akinél mentés probléma volt annak mindegyiknek fentvolt a K-lite.
  • zsotesz
    elképzelhető, bár én is k-lite-ot használok de nálam nem zavart be
  • Venom
    Hát elég sok játékban bezavar. Pl Fable-ben elszarja a játék mentést miatta és nemlehet betölteni, Freelancerben felakad az egyik küldetés.
    Igaz ezek még régebbi gamek de mostaniakban is okoz gondokat. Egyik haveromnak asszem Dead Spaceben cseszett meg valamit. Na szal a K-Lite azegy olyan dolog ami semmilyen gépre nem kell mert semmi értelme.
    Lehet hogy Borderlands-nak nem zavar be de én soha semmilyen körülmények között nem raknám fel azta vackot a gépemre az biztos.
  • messinho2
    csak most néztem amit írtál K-lite-ról, télleg bezavarhat a játékban?
  • pointer4
    Nekem köszönöm jó volt, ezek voltak ekkora almák, én meg túlbecsültem őket, hogy ilyen alap hibát csak nem vétenek. Fel se tűnt, hogy a gépük 2 gigát 5 sec alatt átmásol.
    Amúgy ajánlom a TC Ultima Prime csomagot, vagy legalább belőle az UniversalExtractor-t. :D
  • MerlinW
    TC-ben RAR-nál pipáld be a külső tömörítőt. Valamint telepíts egy Winrar-t.
  • rumkola
    mert nincs beállítva neki no4rmális tömörítő, azért...
  • pointer4
    Hihhetetlen számomra, de ön nyert uram :D
    Már csak az a kérdés, nekem miért tömte ki jól a TC ?:D
  • Venom
    Nemgég találtam két ilyen cuccost meg még pár érdekességet. Amory-ban megtekinthető.
  • MerlinW
    Pearlescent-et csak Knoxx-ban találsz, ha találsz.
  • Synit HUN
    Hú bazze! Hát én Pearlescent fegyvert még nem is láttam. 4x játszottam végig, a Zombie-t 2x, a Knoxxx-ot egyszer. Meg a Moxxi-t is.
  • Venom
    Fegyver ritkaságát jelöli. Bővebben olvashatsz róla itt a Rarity címszó alatt.
  • szakacsgergo333
    hello lenne egy kérdésem... mi a jelentősége a fegyvernév színének?
  • Venom
    Hát én már annyi vagyok szóval nincs vele gondom :D
    Amúgy harmadik DLC-ben azta rákszerű dögöt valakinek sikerült már lenyomni? Nekem nemrég sikerült nagy kínkeservesen a sirenemmel. Láttam videón hogy dob egy rakás fegyvert, kb két embernél nem fér el annyi csak engem pont leütött és valamiért nemállt fel akarakterem miután épphogy lenyomtam a maradék HP-ját és visszarakott a lifthez lent. Nemis lett volna ez gond csak emiatt nemvolt loot ahogy felmentem megint :S
    Elég bosszantó :(
  • pointer4
    req level 61 :D Jajj be jó :D
  • rumkola
    úúúúristen!! :DDDD
  • Venom
    Megnyugtatlak hogy nem photoshopp
  • Teppik Amon
    Hát ha ez nem fotosopp akkor tényleg király fegyó :o
  • MerlinW
  • Venom
    Na én meg pár napja találtam ezt a gyöngyszemet :)
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk én többnyire lila cumókkal tolom, ami annál gyakoribb, az kuka, vagy eladom.
  • Sir Quno Jedi
    Bár most én is rákattantam a x4-es tüzes sniper-re (sikerült egy combosat venni). Úgy öli firefly mod-dal a badass kiscsókákat, hogy öröm nézni!
  • Sir Quno Jedi
    Én többször is vettem double anarchy smg-ket. Több szinten is előfordul, többféle verzióban. A krititkalok miatt fontos, mivel annyi skulót küld, hogy abból tuti lesz egy rakat kritikal és így olyanokat is lazán kinyír,amiket amúgy alig sebezne.
  • armageddon666
    ez gecijóóó O.o
  • rumkola
    EZ 2x100-as

• rumkola
    se very quick health-es cuccal, se 4x-esen sebző SMG-vel nem találkoztam 5 végigjátszás alatt, úgyhogy érdekes dolgokat ajánlgatsz neki :DDD

am van egy CITROMSÁRGA SV3 nevű SMG-m (hellehluja), most találtam Sirennel. beteszem armory totyikba

• Synit HUN
    Csak ha már felvetted az ehhez szükséges küldetést. Dr. Ned-es pálya aljára kell lemenned.