5584
-
#3584 Ja majdel felejtettem aza +2 skillpont a mad moxi DLC-ből van. Szal nem 63as vagyok XD bárezt látni a videón. -
#3583 Ráadásul farmolható a boss. Csak kikell menni a barlangból meg vissza és megint ottvan.
Amúgy itt a buildem ha érdekel titeket: Deadly Phoenix
Én neveztem el így :D
Buildhez ajánlott classmod:
-
#3582 Nah elmentek ti... Nekem is kell segítség! Akarom azt a sok cuccot! xD
Soldier-em van. -
#3581 Tényleg nincs egy jó Siren build-ed /tuti van, látom én/
-
#3580 Ez a sok cucc -
#3579 Bazz :D Nagyon nagy :D -
zsotesz #3578 végén van miből válogatni
-
#3577 Ja majdel felejtettem :D Siren powa :D
-
#3576 Hát azért egykét + New-U stationt bepakolhattak volna :S de tényleg itt legalább nem kell gyalogolni mint a Zombie DLC-ben. -
#3575 Azé van naaaaagy Nitro tartály a verdán :D De minek lépkedsz ki? Átlag játéék idő 3-4 óra/nap egyhuzamban. Fagy ? -
rumkola #3574 áhh én ezt már nem bírom idegekkel.... kurva nagy terek vannak az új dlc-ben, és ez az idióta minden kilépés után a kezdőhelyre tesz, mintha nem is léteznének a save pointok
már a zombisnál is idegesített, de itt már rendesen agyérgörcsöt kapok -
rumkola #3573 hát igen, viszont ha a letörlése után működött....
am én is kódekpakk ellenes vagyok
xvid, ac3, mpc-hc ennyi
nem is értem valaki miért tesz fel kódekpakkot ill. olyan lejátszót,
amiben eleve integrálva van vagy 25 féle bizbazkódek
hú már nagyon off :) -
#3572 És a WinRAR, és a Total Commander, és a Winamp és...
Ne akard belelátni a dolgot!
-
#3571 Hát a Fable-nál se mindegyik verzió zavart be. De akinél mentés probléma volt annak mindegyiknek fentvolt a K-lite. -
zsotesz #3570 elképzelhető, bár én is k-lite-ot használok de nálam nem zavart be -
#3569 Hát elég sok játékban bezavar. Pl Fable-ben elszarja a játék mentést miatta és nemlehet betölteni, Freelancerben felakad az egyik küldetés.
Igaz ezek még régebbi gamek de mostaniakban is okoz gondokat. Egyik haveromnak asszem Dead Spaceben cseszett meg valamit. Na szal a K-Lite azegy olyan dolog ami semmilyen gépre nem kell mert semmi értelme.
Lehet hogy Borderlands-nak nem zavar be de én soha semmilyen körülmények között nem raknám fel azta vackot a gépemre az biztos. -
messinho2 #3568 csak most néztem amit írtál K-lite-ról, télleg bezavarhat a játékban? -
#3567 Nekem köszönöm jó volt, ezek voltak ekkora almák, én meg túlbecsültem őket, hogy ilyen alap hibát csak nem vétenek. Fel se tűnt, hogy a gépük 2 gigát 5 sec alatt átmásol.
Amúgy ajánlom a TC Ultima Prime csomagot, vagy legalább belőle az UniversalExtractor-t. :D -
#3566 TC-ben RAR-nál pipáld be a külső tömörítőt. Valamint telepíts egy Winrar-t. -
rumkola #3565 mert nincs beállítva neki no4rmális tömörítő, azért... -
#3564 Hihhetetlen számomra, de ön nyert uram :D
Már csak az a kérdés, nekem miért tömte ki jól a TC ?:D -
#3563 Nemgég találtam két ilyen cuccost meg még pár érdekességet. Amory-ban megtekinthető. -
#3562 Pearlescent-et csak Knoxx-ban találsz, ha találsz. -
#3561 Hú bazze! Hát én Pearlescent fegyvert még nem is láttam. 4x játszottam végig, a Zombie-t 2x, a Knoxxx-ot egyszer. Meg a Moxxi-t is. -
#3560 Fegyver ritkaságát jelöli. Bővebben olvashatsz róla itt a Rarity címszó alatt. -
szakacsgergo333 #3559 hello lenne egy kérdésem... mi a jelentősége a fegyvernév színének? -
#3558 Hát én már annyi vagyok szóval nincs vele gondom :D
Amúgy harmadik DLC-ben azta rákszerű dögöt valakinek sikerült már lenyomni? Nekem nemrég sikerült nagy kínkeservesen a sirenemmel. Láttam videón hogy dob egy rakás fegyvert, kb két embernél nem fér el annyi csak engem pont leütött és valamiért nemállt fel akarakterem miután épphogy lenyomtam a maradék HP-ját és visszarakott a lifthez lent. Nemis lett volna ez gond csak emiatt nemvolt loot ahogy felmentem megint :S
Elég bosszantó :( -
#3557 req level 61 :D Jajj be jó :D -
rumkola #3556 úúúúristen!! :DDDD -
#3555 Megnyugtatlak hogy nem photoshopp -
#3554 Hát ha ez nem fotosopp akkor tényleg király fegyó :o -
#3553 -
#3552 Na én meg pár napja találtam ezt a gyöngyszemet :)
-
#3551 Mondjuk én többnyire lila cumókkal tolom, ami annál gyakoribb, az kuka, vagy eladom. -
#3550 Bár most én is rákattantam a x4-es tüzes sniper-re (sikerült egy combosat venni). Úgy öli firefly mod-dal a badass kiscsókákat, hogy öröm nézni! -
#3549 Én többször is vettem double anarchy smg-ket. Több szinten is előfordul, többféle verzióban. A krititkalok miatt fontos, mivel annyi skulót küld, hogy abból tuti lesz egy rakat kritikal és így olyanokat is lazán kinyír,amiket amúgy alig sebezne. -
#3548 ez gecijóóó O.o -
rumkola #3547 EZ 2x100-as
-
rumkola #3546 se very quick health-es cuccal, se 4x-esen sebző SMG-vel nem találkoztam 5 végigjátszás alatt, úgyhogy érdekes dolgokat ajánlgatsz neki :DDD
am van egy CITROMSÁRGA SV3 nevű SMG-m (hellehluja), most találtam Sirennel. beteszem armory totyikba
-
#3545 Csak ha már felvetted az ehhez szükséges küldetést. Dr. Ned-es pálya aljára kell lemenned.