Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Maak
ja es a clear sky most ketezerer van az 576-ban, ha netan valakit erdekel <#vigyor2>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
amikor mutatta haver youtubeon a videot a borderlandsrol, azt mondtam : "ez egy szar, ezzel en nem fogok jatszani" - azota o nem jatszik en meg azert csak-csak jatszogatok vele 😊 ha meg osszejovunk paran akkor joideig csak a lootokon elvezkedunk haverokkal 😄

mondjuk a crysistol en speciel labrazast kapok szal itt nem ertunk egyet 😄

tmisi:

stalkerrol csak annyit, hogy akinek nem jon be maga a vilag annak nem is fog tetszeni, mellesleg a clear skyban mar vannak "vezetok" akikkel "teleportalhatsz" es nem kell atkutyagolnod az egesz terkepet, a fegyverek meg nem annyira szarok mint mondod...legalabbis szerintem, szal nekem bejon a stalker a bugjaival egyutt is az egyik legjobb single fps

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Hát igen. Nálam a stalker van az fps-ek legmélyén kb. egy szinten a FC2-vel.
Ez meg a Crysis viszont etalon nálam (az újabbak között)😄

fotográfik kolomp edisön :D

Izlések, és pofonok.

Nekem az FC1 nagyon bejött, a második rész meg annyira szar lett, hogy még a szenvedések ellenére sem volt idegzetem végigjátszani. Asszem életem egyik legszarabb játéka volt. Még csak a közelébe sem jut a STALKER-nek.

Izlések, és pofonok.

MerlinW
Van benne, csak nem volt idejük befejezni😊 Egy apró moddal, máris lehet autókázni Stalker-ben is😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
S ez remek hír! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerinted, miért nincs jármûvezetés a STALKER-ben?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BuriP

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

IMYke2.0.0.0
Szerinted, miért nincs a STALKER-ben?

Ezt elfogadom. De: Sztalkerben csak az a szar, hogy fosak a fegyverek és két tár kell az ellenségre, meg a rewardokért kilómétereket kell gyalogolni, mert amúgy jármû az nincs. FC2-ben még busz is van, ami teleportként szolgál. Nálam az ilyen apróságok döntenek. De igazad van, ízlések és pofonok. Tesómnak pl anno tetszett a Worms Blast, holott valahol lehúzták 17%-ra. 😄

skyman14
Üdv! Az új zombis DLC akkor nem is jön ki PCre?

Ezt is megtettem,TCP-ben az összesre azt írja,hogy nyitva,de UDP-ben egyik sem...nem tudom ez baj-e,nem értek ehez.
elvileg? Itt le tudod ellenõrizni a portokat. Szedd le!
IMYke2.0.0.0
Ne csak port forwardot használj, hanem nyisd meg a szükséges portokat tûzfalon.

Azt is próbáltuk nem egyszer...úgy is hogy én hostoltam,vagy úgy hogy õ,de amikor friendsben meghívom,elfogadja,15 mp lejár és kiírja hogy nem tudott csatlakozni...port forward nállam elvileg megvan...
MerlinW
Ízlés kérdése... Far Cry 2, Stalker, Borderlands közül a Stalkerben van a legtöbb tartalom. Azonban engem mindig a hideg rázott a világában, nem szerettem sosem. Pedig hangulatos játék lenne, ha bejönne.

A Far Cry és a Border egy gatyában járnak. Border is olyan unalmas lenne mint az FC2, ha nem lenne benne coop (valamint a loot system is sokat dob rajta), illetve az FC2 is lehetne olyan jó mint a Border ha lenne benne.

FC2 világa, látványa is varázslatos tud lenni, csak hát offline valóban gáz, hamar megunható, a multi meg a szokásos ugrabugra.

Tehát mindhárom játék jó, ízlés kérdése, kinek melyik.

[merlinw.org]

Roger6
Hát igen, a GameStar egy isteni jó lap, mindig hiszek nekik. Ha õk azt mondják szar, akkor szar...<#hehe> Kinek mi tetszik, érted. Attól mert a nagy GS-ben leszólták, attól még ugye játszhatok vele?<#hehe>

Ja, és ha monotonitásról beszélünk: Far Cry 2 nem monoton? Szerintem nem ugyanazzal a játékkal játszunk...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát urambocsá aki reggeltõl estig a gép elõtt ül /ráadásul egy ugyanazon játékkal/ az konkrétan függõ. A múlt héten a Mónika sóban volt egy srác, aki lemondott a géprõl a barátnõje kedvéért (nem emléxem a pontos részletekre, mert épp neteztem közbe, anyám nézte). Na az biztos ilyen lehetett, ha már szinte teljesen le kellett mondani róla. Tudom jobb mintha kocsmába járnál, de mindennek van egy határa. Anyu mit szól hozzá? 😄

Egyébként ha szabadtéri FPS kell, nálam a FarCry2 a nyerõ. A STALKER-nek például értelmét nem láttam. De ez az én véleményem.
Mellesleg a GameStar tesztben is "egy idõ után monotonnak" titulálták, szóval nemcsak õ találta ki.

IMYke2.0.0.0
Csakis "JátékKém"-mel érdemes játszani - ott is lehet privát játékot indítani, ahol csak 2-en játszotok...

Sziasztok.
Haverommal szeretnénk játszani,de sehogyse sikerül.Próbáltunk már hamachin is de ott se,fel vagyunk patchelve,nekem elvileg forwardolva vannak a portjaim,úgy tudtunk már játszani egy kicsit,hogy egy public szerverre csatlakoztunk...amúgy meg se kép se hang.
Gamespy ID:Muthituja
MerlinW
Lássátok feleim😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
feletek = veletek

IMYke2.0.0.0
Nekem még monotonnak sem tûnt: napi 1-1,5 órát tudtam játszani vele, amióta feltettem.
Még hétvégeken is más dolgom van.
Online játszottam feletek, offline kicsit itt, a könyvtári, kicsit az otthoni gépemen és máris 2. végigjátszást kezdtem...

robotnyk
armageddon666
Fõboss béna volt -> elakadsz nála -> lehet mégiscsak béna vagy?

monoton játék ez nem vitás, de hogy rossz lenne...

@

én max napi 1-2 órát játszom, lassan a 2. végigjátszást fejezem be
1 óra alatt 3-4 küldit lehet megcsinálni (mivel egy csomó egy mapon van), és 3 óránként szintlépés...
mellesleg ha normálisan fejlõdsz, akkor minden küldi trivial, és egy nomárlis puskával 2-3 rövid sorozattal le lehet szedni bárkit, még a bossok sem okoznak gondot
szerintem jó játék én nem unom, pont a loot a lényege az egésznek, az hajt elõre

Synit HUN
Az utolsó fõboss gyakorlatilag folyamatosan ellát lõszerrel. Én meg amúgyis agyonvertem beserkkel XD

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

JackSparrow88
Igazából az itt a lényeg h aki nem játszik vele 10-11 órát mint egyesek egy nap, annak biztosan baromi hosszú az egész, arról nem is beszélve h bizonyos idõ után nem hiszem el h senkinek se lenne monoton és unalmas az h császkálni akár 10-15 perceket is, még jármûvel is sokat kell menni olykor, plusz jópár küldetés nekem, szal egyetlen egy küldi teljesítése több mint 1 órába telt és nem azért mer béna vok meg ilyenek de gondolom egy rakás igen szívós ellenségen senki sem bírja percek alatt átrágni magát, na errõl ennyit...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

IMYke2.0.0.0
De haragszom.
Normális vagyok. Mások is annak tartanak a környezetemben.
S csak azzal a játékkal játszom, akár többször is, ami tetszik. Szerencsére.

robotnyk
corrosive shotgun nekem bevállt rá, de szvsz egy jó tüzes fegyver is jó lehet.
pluhi
Én anno rakétaetõvel is toltam bele, meg mindennel. Nem árt egy jobb fegyó/classmod/skill, ami tölti a lõszert, akkor nincs ilyen gond. Lehet szintkülönbség probléma is van, ha nagyon nem tudod sebezni.
JackSparrow88
Hát akkor ti tényleg betegek vagytok ha egy ilyen game ennyire bejön. Viszont én meg már túl akarnák lenni rajta ezért egy kis help kéne:
Az a nagy csápos monsztra télleg az uccsõ fõboss és ha igen akkor hogy lehet hamar a másvilágra küldeni?(shotgunnal egész jó lehet sebezni, csak hamar kifogy aztán a többi fegyó meg nem sebzi nagyon)

Izlések és pofonok... Ez a Te véleményed, másnak más!

Nekem is nagyon bejön harmadszorra is :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

JackSparrow88
Már ne is haragudj de te normális vagy? Másodszor akkor sem nyomnám ki ha ez lenne az utolsó játék a világon. A vége már szinte csak serious sam féle mészárlás semmi több, viszont ez nem hasonlító még távolról sem Sam bácsihoz. Ráadásul az uccsó fõboss is hülyeség mer nagyjából tom milyét kéne lõni de lõszert adni azt luxus ugye.(úgy vettem észre h szinte csak a shotgun sebzi)Ráadásul ha meghalok ugye kezdhetem az elejérõl, plusz ugye fizess is az újjáéledésért, na erre mondja vki h ez nem buziság a javából. Szal nálam %-ban már a 80-at sem éri kb 70 körül mozog...

Sehogy.
Ugyanis nincs magyar verziós játék. A fordítás készülõben.
A hun könyvtár nem a magyarítást tartalmazza.

blackfire001
Helló! Hogyan lehet elõcsalni a magyar nyelvet?
IMYke2.0.0.0
Ez a játék tipikusan nem egyszer végigjátszható.
45-ös karakteremnek (2, végigjátszás) már az elején 32-es mobokkal kell harcolnia, Fyrestone-nál!
Jó is ez.

armageddon666
csináld meg azokat is, minimum 36os leszel... aztán kezdheted a 2. végigjátszást 😊

@

Reggel elkezdtem azt estére értem eddig. 32es szintü lettem. rengeteg küldetést meghagytam mert mind gyenge volt, nem kihivás a szintemhez képest. 😞 Akkor várom a 2. részt.

armageddon666
Jah, jó 4fõs csapattal. Ha egy helyre szól 4 küldetés, akkor mindenki elmegy megcsinálni az egyiket 😄

@

IMYke2.0.0.0
Jó... 😊
De a "pár óra alatt" én azért még nem értek "páros"/"páratlan" órákat 😊 Még jóhiszemûen sem 😊

Cheat-tel biztosan le lehet tudni a játékot kábé 4-5 óra alatt - szerintem.
Vagy egy jó csapattal, koop-ban.

armageddon666
25 óra is pár óra... izé... az páratlan óra... 😊)

@

IMYke2.0.0.0
Az a vége - várd a 2. részt.
Amúgy ez nagyon gyanús: "pár ora alatt elértem eddig"
Akkor Te nem is játszottál, hanem rohantál.

berlinboy6329
Olyat lehet,h a Claptrapek nem adnak SDU-t?

2. végigjátszást csinálom,megjavitottam pár claptrapet,kb 6ot eddig,és fele-fele arányban 3 gránátmódositó kütyüt adott,3 pedig SDU-t.KEresem az inventoryban az SDU-t de sehol sem találom..Eltünt :C

Viszont a helyet emg elfoglalta,szóval most van 3 szellem SDU az inventorymban..Fasza:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sziasztok. Megszereztem a vault kulcsot és odaadtam valami csajnak, pár ora alatt elértem eddig. Ez már a vége? innen nem kaptam uj küldetéseket és a régiek mind gyengék. Van innen valami folytatás?

én is most csináltam meg egy claptrapot pt2-ben, amint az elsõ végigjátszásnál kihagytam

sdu-t adott

upsz... akkor sry... én mindet megcsináltam pt1-ben szóval nem tudhattam.
Maak
most csinalom es kepzeld, megkapom, na erre mit mondasz okoska? persze biztos az en gamam a szar mert te okos vagy es TE TUDOD...

"jah amúgy 40-es karival tévedsz, mert minden mellékküldetéssel együtt lvl 36-ot érsz el pt1-ben (hacsak nem ölsz +ban jóóóópár órácskát)" lol

jah amúgy 40-es karival tévedsz, mert minden mellékküldetéssel együtt lvl 36-ot érsz el pt1-ben (hacsak nem ölsz +ban jóóóópár órácskát)