Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Venom
közben én is rájöttem. azért kösz 😊 "Braaaaaaaaaaaaains!"

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

hallows end-ben

wapolok

Maak
na mondjuk erre en is kivancsi vagyok, nem vagtam mire valo az a sok brain, egyaltalan melyik teruleten van ez a haz? nekem a videobol nem derul ki :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Nem csak a Hirdetõtábláról kaphatsz küldetést.
New és Old Haven-ben az épületek között is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

berlinboy6329
Olyat lehet,h az összes DLC küldit a Bounty Board adja?Ugy kell lennie?Jártam dead Havenbe,használtad azt a szállítóizét,ami visszavitt és a Claptraptõl nem kapok küldit,v legalább is nem ijr a misszió,h tõle jönne,mindenhova Bounty board van irva.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Venom
Valaki nem tudja hogy ezt hol találom meg a Dr. Ned DLC-ben?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/watch?v=ZHnRpgh29Sg

balee4
Nem hiszem, a misszióknál 25-27-es szintet ajánlott. Egyébként már végigvittem, Dr. Ned legyõzése egyáltalán nem volt nehéz. Egyébként a vége, meg úgy az egész ütött, jó kis DLC volt. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

berlinboy6329
tyûû mekkora mák..TAláltame gy save game editort,amit emg tudta nyitni a rossz fájl,felülirtam vele megint és megy!..huh,megusztam.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Azt a mocskos tetves büdös kurva kibaszott anyját ennek a szájbabaszott kurva játéknak.....Beszart a mentés...Kiszedtem a mappájából,h ugy megye-ne a játék tovább és megy..Visszaraktam,kifagy...Szopjon le az a kurva geci,48as szinten voltam, 2. végigjátszás,zombi kieg....

Solid Snake
Én is beleaplikáltam, nekem meg mindig felülírta magát indításnál, úgyhogy átírtam írásvédetté azóta faxa.
berlinboy6329
Az hogy lehet,h a MerlinW cfgjét átirkálva,tegnap éjfél fele tökéletesen ment a játék,ma pedig,rányomok a single playerre és kifagy az egész..4x néztem,mind a 4x ugyanott...Tegnap este semmi baja sem volt,most meg nem megy...Mások is volt már 0 bájt a C:-n,de jó volt,szal nem hiszem,h az a baja.

Solid Snake
Most kezdtem új karaktert lvl.10-el akkor még nem megyek dlc-re xD
Solid Snake
Pszt..szenvedjen csak <#hehe>
/ megeszik a zombikok /
persze hogy szenvedsz, mivel 34-es szintõl ajánlott tudtommal 😄

fotográfik kolomp edisön :D

Maak
keress tuz vagy robbanos fegyvereket, az hatasos ellenuk, neha jo cucc van az automatakban is, surun kell latogatni es sokat maszkalni mindenfele elobb-utobb lesz jo fegyvered

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Én rifle zek meg csipa.... meg persze smg 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

berlinboy6329
Nekme akad pár szerencsére...A legjobb szerintem az az SMG,ami ANARCHY jelzéssel van ellátva..Akkor jó,h ha kecisok golyó van benne,és erõs,mert 4 golyót lõ ki egyszerre,de csak 2-t vesz le az ammoból.A másik kedvencem a MASHERes revolverek.7et lõ ki egyszerre.Zombikra 1. osztályú.Esetleg tûzsebzésû cuccokat próbálj ki, nem szeretik.

balee4
Én meg a 27-es karimmal szenvedek a DLC-ben, mondjuk az a baj, hogy elég gyengék a fegyóim, így az alapgame-ben is nehezen haladok, de egyszerûen nem találok jobb fegyvereket.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Maak
a kepen tuloldalt ahol van az ut, ott is van egy kunyho, ha jol emlekszem amellett egy matrac alatt lesz amit keresel

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

leugrasz a kunyhó és a szikla után felmész jobbra ,ott lesz a fûben.

wapolok

A lényeg hogy az ilyen jellegû küldiknél több cucc van szétszórva a jelzés körül. Tehát nem pont ott ahová mutat hanem körülötte bárhol.
oks akkor utánna nézek
köszi
Messi6502
Már régen csináltam, de emlékszem, hogy amikor jössz erre a területre, akkor ott fel lehet menni a hegyre, és ott az egyik ilyen bódé körül van.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

talán ez jó lesz
a kérdés ugyanaz
ah f..om valaki mondjon egy norm képfeltöltést mert én eddig a netmaffiát használtam de az nem jó most

ezt a darabot merre találom (oda mutat a sátor mellé)
Maak
na, kitoltuk a dlc-t, kicsit kar erte, hogy nem elobb jott, igy fura, nagyon helovines, de mindegy vegulis, tetszettek az uj palyareszek, csak az nem, hogy 48-as karival nem volt kihivas benne igazan, meg ugy sem, hogy a fegyvereimet kicsereltem feleakkora sebzesure...a vege meg tenyleg jo lett, aki kijatszotta tudja mirol beszelek 😄

ettol fuggetlenul tetszett, es remelem csinalnak meg hozza tobb hasonlo jo kieget 😊

remélem is, mert így nagyon könnyû

nem kell sniper sem, pedig soldiernél muszáj volt használnom

IMYke2.0.0.0
És ez tart kb. 25-28-as szintig... onnan meg már szenvedni fogsz a szintlépéssel. Egyedül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

használj gyenge fegyvert 😄DD
am szirénnel a normál és a hard küldik is könnyûek, ráadásul úgy lépkedek szintet így, hogy öröm nézni 😄

Nekem is ez a gondom a játékkal hogy túl könnyû. New heaven környékén már annyi küldi van hogy szinte mind triviálisan könnyû ráadásul ezért meg xp-sem kapok. Ha sokkal nagyobb ellenfelet támadok azt meg nem tudom sebezni. Szal szerintem túlságosan behatárolták a lehetõségeket és így túl könnyû lett a játék. Ha valaki tud valami nehezítést az érdekelne mert a játék tetszik csak így nincs kihívás.
Elkezdtem most szirénnel a játékot, hát nem kicsit egyszerûbb és könnyebb mint soldierrel. Szinte ásítozva játszom, bossokat is beleértve....

MerlinW
Passz. Telepítsd újra, hátha.

[merlinw.org]

lalakov
Vedd fel a robottól a küldetést és keresd meg a szerszámosládát, a térkép mutatja merre van.

koko63: Sajnos nem tudunk segíteni neked, ha két percenként írod be akkor sem.😞 (Ha valaki tudná a megoldást beírta volna már.)
jah de nekem állandoan amikor epróbálom inditani
ilyen hibát nekem is szokott dobni játék közbe hirtelen elég idegesítõ
Hello lene egy kérdésem a játé kelinditásákor ezt írja General protection fault!
History GEtOutermost Address =0xaad52a filname not found in C program files .... Pls írjatok megoldást nagyon kéne pls !! pls
itt ott találok kis fetrengõ robotokat amiket gondolom meg kellene javítani azt hogy lehet?
Hello lene egy kérdésem a játé kelinditásákor ezt írja General protection fault!
History GEtOutermost Address =0xaad52a filname not found in C program files .... Pls írjatok megoldást nagyon kéne pls
nézegettem a képeket azt nem jöttem rá mi a grafikai tuning ebben...
aztán rájöttem, hogy én is így játszom vele azért nem láttam semmit 😄

Megoldottam, thánkjú.

Eza megoldás nálam nem válik be :S bemásolom és amint indítom a game t visszaállítja magát, más a configod monitorod, nemjo az enyémhez.

33%-os Borderlands leárazás holnap éjjel 1-ig! És a kis képbõl ítélve lehet, hogy holnap cod 6 lesz 😊
http://www.direct2drive.co.uk/holiday/
MerlinW
Írd be a lenti keresõbe hogy willowengine

[merlinw.org]

Venom
Hát nemtudom nekem valahogy hiányzik a körvonalazás 😊 amúgy nem rossz.

Ezta grafikai tuningot elfogadnám 😊

MerlinW
Catalyts 9.12-vel megszûntek a texturabugok, AI quality + Adaptive AA-val és a picit megbütykölt grafikai tuningommal pár kép:

[merlinw.org]

grebber
Ahhoz, hogy a kiegészítõvel játssz csupán egy teleportáló géphez/oszlophoz kell menni

Next PC upgrade: 2022

berlinboy6329
A kieg hol érhetõ el?Ki adja,hol a sziget?