5584
-
newc22 #3664 Nem már kipörgettem az alapgémet és a Dr. Nedet! -
#3663 Szerintem, ez a Borderlands franchise lesz. Nem ok nélkül :9
-
#3662 Borderlands pajzsok
De fentebb is azt írják, hogy a tediore gyártja a quick és very quick regen pajzsokat. -
#3661 pl. ilyesmi:
-
#3660 Valami Panacea pajzsok ezek, a képességük, hogy quick health regeneration. Asszem New Heaven-ben lehet kapni valamék Helena-s küldetésért (emlékeim szerint). -
reszcsi #3659 fene, teljesen kiment a fejemből az autóválasztás. Így már simán lenyomtam, köszi! -
rumkola #3658 109-et? Mióta játszol vele? 1 órája? :D
Am azaz pedig, nyitogassad szépen, aztán egyszercsak bummm - mekapod a reward XP-t. -
newc22 #3657 Csak azért kérdezem mert a mellék küldiknél van olyan hogy nyiss ki 500 at na abból kinyitottam 109 et és akármilyen páncélszekrényeket, vagy töltényes, fegyveres ládákat nyitok ki nem nő a mennyisége marad az a 109! -
#3656 Olyan, doboz szerű izék. (Gondolom nem komolyan kérdezted....) -
newc22 #3655 Open 500 chets azok milyen ládák?! :) -
#3654 de eddig ? :D -
#3653 Nem :D ellehet lenni vele :D -
#3652 Venom :D Még mindig nem unod ezt a játékot ? :P -
#3651 Fegyvert vagy akármi cuccot berakhatsz. Upgradelni lehet de max 42 sloting. Sztem semmi értelme. Inkább áttírom egy savegame editorral a hátizsákom kapacitását :/ pedig azt igérték hogy minda nemtom hánymillió fegyver elfog férni benne :S -
newc22 #3650 Még egy kérdésem lenne: Mad Moxxi's Underdome Riotban a banknak milyen szerepe van? Fegyvermegörző vagy micsoda?! :) -
newc22 #3649 Én még sajnos nem találkoztam ilyennel.... :( nem emléxel rá találtad vagy vetted valahol és angolul milyen néven fut? :) köszi a helpet healt regeneration shield vagy micsoda?! -
#3648 Hát kinek a pap kinek a papné :D Próbáltam énis quick regent de álandóan pofára esés. Bár ha sok az ellenfél akkor nem verik le könnyen mert ahogy megölök valamit máris elkezd visszatölteni a shield hála a Siren egyik képességének. Hameg szorul a hurok akkor ott a PhaseWalk :) -
#3647 Az én harci stílusomhoz a quick regen illik jobban. Úgyis mire egyig számolok ledurrantják a pajzsomat és az életerőmet is pár hp-ra redukálják, ilyenkor jól jön a regen. -
Anyaszomorító #3646 Akkor mellé mentem :-( inkább így mint forditva :-) -
#3645 Naja én is azt használlom a Sirenemmel, sokkal nagyobbak a túlélési esélyeim mint quick regen shieldel. -
#3644 jaja 60%-os HP növelő pajzs durva, de jobb ami quick regenerál -
#3643 Valamint szintlépéskor is emelkedik. -
#3642 Soldiernél Fitness nevű skill illetve ha találsz hp növelő pajzsot. -
newc22 #3641 Életerőt hogyan tudom megnövelni? -
#3640 Miért lenne bugos? Csak azt emeli ki hogy eza fajta gyógyítás rakétavetővel és gránáttal is működik, nem csak a sima lőfegyverekkel.
Igaz kissé félre értelmezhető de ezt akarja leírni :) -
Anyaszomorító #3639 Soldier
Egy kis magyarázat a buildhez:
4 fős coop-ban játszok vele, Support Gunner moddal( adatai: +3 Impact, +4 Barrage, 20 team ammo reg., +39% team ammo capacitás)!
A Cauterize nevű skill bugos mert __bármilyen__ fegyverrel tudom gyógyitani a haverokat!
Shieldnek 1 quick healt reg-eset használok.
Fegyverek: Rohampuska, rakétavető és shotgun. -
newc22 #3638 Ja és valaki egy ütős soldier karaktert belinkelhetne! :) -
newc22 #3637 Életet mikkel lehet növelni páncéllal esetleg fegyverekkel és ha szintet lépek akkor kb mennyivel nő az élet soldier kaszttal vagyok thx a helpet! :) -
rumkola #3636 racerrel ugrass, ne a lomha tankkal :D -
lordbalu #3635 Ha arra a részre gondolsz s jól vettem ki abból amit írtál, akkor a rámpa mellet van egy „autóválasztó” ott kell kiválasztani a legkönnyebbet s az már átugrik a lyukon.
-
reszcsi #3634 Az új kiegben stunt-olni kell, úgy nézem át kell ugratni egy lukon, de kiába nyomom rá a nitrót, nem tud felugrani. Mi a fene itt a trükk? Gyalog bejutottam oda, utána egy háztetőn kell tovább ugratni, de ugye az gyalog necces lesz :)
Ez az a pálya, ahol a hosszúlábú csávók ugrálnak a föld alól. -
ml85ml #3633 kösz a gyors választ!!!! -
#3632 Hagyd a túróba, csak később lehet majd átjutni oda, miután megcsináltad az "Athena set up us the bomb" ill. "Bridging the gap" küldetést...
ui: http://www.youtube.com/watch?v=u1TWp0gkzpE&feature=PlayList&p=B25FF2F15C3D35E8&index=17 -
ml85ml #3631 help!
elakadtam itt: http://borderlands.wikia.com/wiki/This_Bitch_is_Payback,_pt._2
hogy a f/szba tudok átjutni hogy kinyírjam ajax-ot?vagy egy walkthrough-t tudna vki adni? http://www.youtube.com/watch?v=qIB7RiZFhvc ezt találtam de ez nem jo:((( -
#3630 Mi hárman toljuk nap mint nap, 1 Hunter(én) 1 Berserker és egy Soldier. Crawmerax okozott csak gondot eleinte, de már Ő sem. :) -
#3629 A zsoldzsa+turret meg csapatvezetőként, supportörként és medic-ként is faja. Gyógyít, tápot dob stb. -
#3628 Én most ha hármasban is lehet, hogy toljuk, akkor a két sirenem mellé már szeretnék egy huntert, vagy egy soldzsát magamnak. Végignéztem a skillbuilderben miket tudnak, elég combosak azé azok is, HA az ember ésszel él.
Most is szereztem egy 10-et lövő, jó fire rate-ű, durva x3 tüzes snipát és azzal kb. úgy lehet menni, mint egy combat rifle-val, zoom, meg minden nélkül csak lövöd őket és halnak (mivel iszonyat jó az accuracy-ja is és még majd 50% rájön a cucc speckójából). Emmár döfi. A hunter meg tud még bővíteni a táron, növelni a pontosságot, kritikalt stb., hmmmm... -
#3627 Amúgy unaloműzés gyanánt többet sniperkodom, zombik erre pont ideálisak, persze csak ahol nagy a látótáv. Jó kis tüzes snipa+firefly mod és bumm heccsát! Pont nem öli meg őket, hanem elkezdenek lángolni és rohangálni, de mire elérnének elégnek és tök poén azon elmélkedni a távcsőben figyelve őket, vajon elérnek-e mielőtt meghalnak (újra)?! :DDD
A phoenix igen hasznos tulajdonság itt, mert ha a zombik ráugranak az emberre, vagy csak közel megyek el mellettük, máris lángolnak! :D Egy hátránya van, haverom már mindig igyexik jól lemaradni tőlem, mert már rájött, hogy az összes hordó, meg gázpalack felrobban a környékemen a tűztől és én még átérhetek élve (futás, vagy phase walk), de ő az egészet bekapja, ha utánam jön a közelben. :DDDD -
#3626 a siren sztem is op.
szombaton kezdek majd ujat (soder) meglátjuk az milyen :) -
#3625 Azt azért ne feledjük, a Siren sem istennő... ha valaki rosszul tápolja, bizony megkarcolni is alig tudja az ellenfeleket...
S lehet rohadt "tápos" a többi karakter is.