Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is elég nehéz lett Playtroght 1-be mentem végig terep ismerkedés céljából mos kezdtem a 2-est és alig haladok😞 kb 30milla ment el halál miatt😄

vDIABLOv néven vagyok ha valaki társat keres közös hentelésre😄
balee4
Ha lemegy az ára, nekem is esélyes a vételre, mondjuk zavvi-n tök olcsó, 12, 95 font.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Narxis
Itt az élõ példa, hogy a jó játékért fizetnek az emberek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
Nemtom volt-e már, de A hónap eleje környékén elérte a 3milliós eladást a játék. Ez szép teljesítmény tekintve, hogy nincs védelem a multi-n.
Mindenesetre örülünk neki, megérdemli.

[merlinw.org]

MerlinW
Kellemes lett. Klassz új ellenfelek ("lézerkardos" assassin lányokat imádom😄), autópályás-sivatagos helszínek, új jármû(vek?).
Történet is kapcsolódik az elõzményekhez, Moxxi-nak is dolgozunk, tehát egyben van. Jó muzsikákat is kapott. A fegyverek, classs mod-ok, 61-es szint pedig ugye köztudott volt eddig is. A küldetések a szokásosak, de volt egy-két fantázadús is. Ja, és mocsok nehéz lett 😊 (Playtrough 2-ben legalábbis)

[merlinw.org]

balee4
A Dragon Age kiegje elég pofátlanság lesz, az alapjáték CE-jét 13k-ért vettem és 100 óra körüli játékidõt adott, a kieg. meg 15-20 óra játékidõt 7k körüi áron. Mindegy meg kell venni, nem hiszem, hogy vmi szart kapnánk a Bioware-tõl. 😊
Amúgy milyen lett az Knoxx DLC?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Ezt mondom én is, de Borderlands-nek igen tartalmas DLC-i vannak - Moxxi-t leszámítva - megérik az árukat. A pofátlanság kategória a Dragon Age egy órás kis izéi. Awakening kiegészítõt is, igaz dobozos verzióban adják majd, de valami 30$-ért. Ehh.

[merlinw.org]

armageddon666
DLC, amíg map, fegyver, egy-két küldi, van benne, de lényegében marad a játék, addig legyen ingyenes... fizetõs legyen az, amit anno expansion pack néven árultak 😊

@

robotnyk
egy EA fejes mesélte interjúban, hogy a másolásvédelem helyett a DLCkre gyúrnak rá a jövõben, szal kétlem, hogy csak a fejlesztõktõl függ mihez mennyiért jön DLC.
MerlinW
Jah, talán 4-en egymás s*ggére vigyázva jó móka lehet egy ideig, de 3 embert még sosem sikerült összehalásznom hozzá😊 Arénánként 25 hullám meg vértpisilõs😊

[merlinw.org]

MerlinW
Elvileg a DLC-kben pont az a jó, hogy semmi köze a kiadókhoz, közvetlenül a fejlesztõkhöz megy a pénz. Ezért is húznak a cégek a digitális terjesztés felé. Egy Steam, Live, tized annyi részesedést kér mint egy nagy kiadó. Emellett ugye spórolnak a dobozolás, nyomda, szállítás és egyéb költségeken. Ezért is olcsóbb a digitális verzió. Tehát a DLC ugyanaz mint a régimódi "kiegészítõ lemez" csak digitális formában. Az más kérdés, hogy sokszor 2MB-os szirszarért kérnek pénzt, de ez ugye már a vásárló dolga.

[merlinw.org]

robotnyk
az egy nagyon gyenge eresztés szerintem, rosszul megtervezett, unalmas, semmi motivációt nem ad.
robotnyk
még a bioware is kísérletezik. a dragon age dlcért fizetni kellett (ingyen is kicsit fanyalgós), a mass effect 2höz ami jön majd köv hónap végén, azért nem kell (pedig elvileg +3-4 órát ígérnek)... szerintem még nem tudják a kiadók sem mit kezdjenek ezzel a dlc témával.
MerlinW
Ezt a Moxxi-s arena-s dlc-t az életben nem csinálom meg egyedül. De még ketten sem megy, piszok nehéz és hosszú😊

[merlinw.org]

MerlinW
Bioware-es DLC-k sem ingyenesek. Max a kis vackok (fegyver, páncél, stb).
Ráadásul mindhárom Borders DLC 5-6+ órás játékidõvel rendelkezik, ami manapság egy alapjáték játékideje (sajnos). Zombisat megvettem, Moxxit nem is fogom, ezen a Knoxx-on még gondolkozom, mert nagyon jó😊

[merlinw.org]

én meg jól megszívtam, mert valami licence kódot kér a dlc telepítés végén, nem reloade-et szedtem le. Azért példát vehetne mondjuk a 2k games mondjuk a bioware-tõl, dlc-ért miért kell fizetni? Legalább az letölthetné ingyen aki megvette az alapjátékot.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

MerlinW
Tipikus, leírom és megoldom eset volt ez is😊 rld.dll-t vírusírtó sunyiban törölte😊

Ettõl függetlenül köszi a segítõ kommenteket😊

[merlinw.org]

XeeN
Így telepítsd: alap játék-> dlc1 -> dlc2 -> dcl3. Nem kell semmi patch, ugyanis a reloaded dlc3 tartalmazza az 1.30-at.

én most vettem meg a játékot, majd mindjárt kipróbálom a 3. dlc-t, hogy megy-e.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

MerlinW
Nálam secemu ablak ugrik fel, ami azt mondja: "Failed initialize the emulator"

Próbáltam tiszta játékra feldobálni a Reloaded-es DLC-ket, ugyanez.
Próbáltam tiszta játékra feldobálni a Reloaded-es DLC1-et + Razor-os DLC2-õt, 1.2.1-es javítást, RLD DLC3-mat, ugyanez.
Próbáltam tiszta játékra feldobálni a javításokat és csak a DLC3-at, ugyanez.
Próbáltam rld.dll-el és anélkül is (amit mondjuk csak a DLC1 tartalmazott). Dll-el secemu ablak, anélkül hibaüzenet nélküli crash ablak.

Ritkán fog ki rajtam valami, de ez most zavarba ejtett😊 Már csak azért is mert másnál mûködik és ez nem rendszerjelenség, hanem törés.
Ötlet?

(1.2.1 Razor DLC2, illetve 1.2.0 Reloaded DLC2 mûködik rendesen, csak az 1.3+DLC3 nem megy)

Az alapjáték bolti állapotú ugyan, de ez most mitsem számít.

[merlinw.org]

Zs0lt1
ok, köszi, közben rájöttem 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

MerlinW
Utazóterminálban vannak az új helyszínek, ott kezdõdnek a küldetések, ahogy mindig.

[merlinw.org]

grebber
A kieg küldiket mikor hol kapom meg vagy egybõl ott lesznek a listában?

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
knoxxban benne van az 1.3, szal patchelni nem kell, csak a dlcket rakd fel.
Zs0lt1
Srácok, most raktam újra a gépem, jól gondolom, h a telepítés sorrendje:
- Alap játék
- Patch 1.01
- Patch 1.02
- Patch 1.21
- Zombi DLC
- Max Moxxis DLC
- Knoxx DLC

MerlinW
A hála a fejlesztõknek jár, mert nem használnak kulcsvizsgálatot😊

[merlinw.org]

XeeN
A virágbolti verzióval is lehet coop-ot játszani, hála a Reloaded-nek.

Synit HUN
Ájee enmag!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Gubberx
ez gyors volt 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Narxis
jeeeeeeeeeeeee

Synit HUN
HhóóóólllllÁÁÁÁ?!?!?!?!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Zs0lt1
ojeee
Borderlands.The.Secret.Armory.of.General.Knoxx.DLC-RELOADED

Higany
Köszi az infót!

Synit HUN

Synit HUN
Én úgy vettem ki külföldiekbõl hogy ma.

Higany
PC-re mikor jelenik meg?

Synit HUN
Jön mán, jön mán! Knoxx!!

Sziasztok!
2 másik haverommal leszedtük torrenten(tudom,hogy megkellett volna venni,de ez van) ezt a játékot coop céljából.
Eddig minden ment nagyon szuper játék, csak nemrég kijött ez a 1.21-es patch, amit akárhogy próbálok nem tudok feltelepíteni rá, mert az én verziómat digitálisnak érzékeli a manuális patch meg ugye a dvd-s verzióhoz van, így ugrott a coop móka. Ha mondanátok valami megoldást erre a problémára,(ami tudom, hogy a törtségébõl fakad, de hátha) azt nagyon megköszönném, vagy ha ez nem lehetséges akkor is válaszoljatok ha lehet, mert akkor nem bajlódok fél napokat vele, hogy megoldjam. =]
Az esetleges segítségeteket elõre is köszönöm, Ádám.
Narxis
Regisztrálj gamespy.com-on és azzal lépj be multizni játékban.

Synit HUN

Helló sziasztok érdeklõdnék hogy lehet-e tört játékkal multizni?Valaki mintha monta volna hogy gamespy-al lehet.
Ha valaki akar party-ba játszani vegyen fel barátnak vDIABLOv a nevem.
Okés, akkor a remény ha meg utoljára😛 thx
Synit HUN
Sztem hozzáadja. Nekem Rolandnál a tárméret nem csak %-ban van megadva a class modoknál hanem van neki overload skill-je. Az tárméretet növel. És ha a class mod tud adni (pedig 5 megvan belõle) akkor valóban növexik a tárméret.

Sziasztok! AZ lenne a kérdésem hogy a class mod hozzáadja a skilleket a karimhoz? Mert semmi erre utaló jelet nem fedeztem fel. A % os képességeket hozzáadja mint a tárnövelés vagy rate of fire. És ha hozzáadja akkor lehet e magasabb 1 skill 5 nél? Válaszotok elõre is köszönöm.
Nekem olyen gondom van hogy 1.21 patch után amikor bossnál vagyok és adná a videót kilép a játékból hibaüzenet nélkül így nem tudok tovább jutni😞
Headston mine boss-nál és the vault boss megölése után volt ez nekem 😞
Valakinek van ötlete erre?
IMYke2.0.0.0
Meg kell venni azokat is. Nem ingyenesek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

az lenne a kérdés: ha a gamet megvettem akkor elég ha a dlc -ket csak letöltöm??
MerlinW
Ha van tûzfal, router, akkor nyissatok portokat egymásnak.

TCP
7777, 28900, 28910

UDP
7777, 27900

[merlinw.org]

szasztok! fent van a 2 dlc, valamint a razor által kiadott patch. Mind2 gépen fel van rakva ugyanúgy. Win7 mind2 OP. De nem látják egymást a gépek!! CSben okés a dolog. Vmi elképzelés? Köcce