5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • coolpet
    Hali!

par challenge-t nem tudok megcsinalni.
    Pl a verdaval 5mp-ig a levegoben lenni. Azt hol probaljam?
    Talaltam par dolgot a jatekban ami quest alapja lehet, de az istenert nem tudom aktivalni. Pl a csokanal Rust common Westben(kb a terkep kozepenel, aki adja a biztositekos es spiderant olo kuldiket, meg hogy aktivaljak 2 rendszert) ottvan egy magno mint Skag Gulliban az idegenes. Nem tartozik sehova.
    Szinten West-ben alul van egy kor alaku talan arena? Na ott acsorog egy hippi, de nem tudok vele beszelni, es a kor alaku terep ajtaja is zarva.
    Honnan tudom hogy merre vannak meg kuldik ha mar az osszeset megcsinaltam? Vannak secretek a gameban? :)
    eddig 2rol tudok new heavenben(a rideres fegyo a hazban es a titkos fegyoautomata).

Na erre valaszoljatok :)
  • paksihapsiBA
    Sziasztok!
    Új játékos vagyok, felraktam a Borderlandsot plussz az 1.3 pacthet. A problémám az hogy játék közben nincsen hang. Semmi, se effektek, se zene. Az elején lévő videóban van rendesen. Ahogy indul a játék megszűnik. Ha valakinek van ötlete kérem segítsen.

Üdv.
  • rumkola
    jaaa wiki :)
    hirtelen nem értettem mi van
  • Sir Quno Jedi
    ne óvassá, ÖJJJ!
  • IMYke2.0.0.0
    Mert ott olvastam valami olyasmit, amit írtam :)
  • rumkola
    ?
  • Herma
    Hello mindenki. Mért van az h Online-ba nyomom egyik haverommal, de amikor kaput lépünk (szal átmegyünk másik helyre) kidob a menübe és csak engem és a netem se szar(5Mb). Grafika meg az ilyenek le van véve minimumra.
  • Sir Quno Jedi
    A barlangok pont erre vannak. Pl. Playthrough 2-ben olyan gyorsan respawnolnak már az ellenfelek, hogy kedvedre tápolhatsz órákon át (csapatban pláne). Volt hogy 5 szintet ráhúztam ott.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor wikian komoly tévedésben vannak :)
  • rumkola
    én pl. shock chrystal barlanba mentem ki-be vagy 20x, már a bejáratnál jöttek a bogarak ~2000XP-vel a játék elején
    ezt játszottam amíg nem ugrottam feljebb 2 szntet :DDD
  • coolpet
    de en ugy vettem eszre hogy ha 14esen lvl14es monsztakat olok, akar tobbszor akar nem, valtozo xpket kapok
    mast kapok headshotert, mithha elegne a csoka, vagy a kezet tepem le.
    es ez mint szinttol fuggetlenul.
  • IMYke2.0.0.0
    wikia-n
  • IMYke2.0.0.0
    A játék büntet azzal, ha magasabb szinten gyengébb ellenfeleket gyilkolsz le - már pedig, ha egy területre többször visszatérsz, már komoly esélye van annak, hogy (sokkal) magasabb szintű legyél, mint az ott lévő ellenfelek.
  • wedge31
    Az xp nem egy terület látogatottságátol lesz több vagy kevesebb hanem a monszták szintjétöl függöen változik.
  • coolpet
    hmm van errol valami doksi?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha ugyanazon területre többször visszamész már nem kapsz annyi XP-t a leölt ellenfelekért.
  • coolpet
    Hali ismet.

Az exp pontokat hogy a fenebe kapom?
    Megolok egy lvl 14es skag-ot, kapon 34 expet
    megolok egy lvl14es banditat, kapok 3 expet.
    ha kocsival utom el 1 exp.
    a vegefele a barlangban a guardianokert amik repulnek kaptan 3-4k xp-t is.
    Most akkor mi alapjan meg a szamolas?
    headshot, testreszleszakitas, elegetes stb hogy vannak ezek jutalmazva?
  • Jobboka
    a másik gondom meg, h próbáltam fegyót moddolni ezzel a willow tree -vel, de nem tudok új fegyót csinálni és ami meg van azt se tudom átalakítani :S:S
    Win7 -hez lehet köze??
  • Jobboka
    merlin nálam nincs is rld.dll :S:S
  • Majesty
    Nem tudom fel telepiteni a borderlandot.pedig eloszor siman fel rakta.elkezdi telepiteni majd mikor vegig szalad a csik nem fejezi be.a haterben marad mindig.
  • MBP Schaefer
    Sziasztok!
    Olyan gondom van, hogy 3-an szeretnénk coop-ozni, de az egyikünknek nem sikerül csatlakozni. a portok a routeren elvileg nyitva vannak, mindhárom játék eredeti a vírusirtó (NOD) kilőve, szóval kezdem feladni, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
    Lehet hogy nem nyitottuk ki az összes portot? ( a portfoward.com ról néztük meg)
    Előre is köszönöm!!!
  • MerlinW
    rld.dll, és tört exe-t értelemszerűen nem kell bemásolni.
  • Jobboka
    ez érdekes, felraktam a gamet, átmásoltam a dlc -ket és runtime error :S, visual c++... elég érdekes
  • Jobboka
    Az lenne a kérdésem, h ha megvettem a gamet eredetibe, de a dlc ket csak letöltöttem, akkor vhogy meg lehet oldani, h működjenek?
  • lalakov
    A feladatok felett ott van a terület neve is kiírva(eszerint vannak csoportosítva a feladatok), hogy hová kell menned. Ha kész van, akkor sincs különbség, pontosan látszik mely területre kell utaznod.
  • Sir Quno Jedi
    Helena Pierce New Heaven vezetője, szal. illenék tudni ki ő és hol van, mint ahogy Tanist is stb. Vannak kulcskarakterek, akik a sztori fő karakterei is egyben, őket ismerni kell. Arról nem is beszélve, hogy van aki változtatja helyét a sztori szerint.
  • coolpet
    igen de ha nem azon a mapon vagyok ahol le kell adni, akkor csak az atjarot mutatja es lehet hogy 3 teruleten keresztull kell gazolni, ahelyett hogy pont oda utaznak a fast travellel
  • FSpofon
    a logban csak jelöld ki a questet és válts a térképre, mutatja pontosan merre kell menni
  • coolpet
    nem az a gondom :)
    hanem pl Helena Pierce ad egy kuldit, asszem szerezzem vissza jack egyik szemet.(nembiztos mar). Megvan, es nezem a logot ertetlenul hogy most hova vigyem? A tobbsegnem ottvan hogy New Heaven Bounty Board, akkor vagom hogy az New Heavenben van, de Helena Pierce hol a feneben? vegig kovetem a quest waypointot vagy elkezdek utazgatni a fasttravellel. Ez a bajom.

Vagy megtanulom ki hol van :)
  • IMYke2.0.0.0
    A Fast Travelnél egyszerűen meg kell tanulni a helyek nevét, nincs mese.

Ja, és a FRAPS-szel rögzített képet ALT+TAB után töltöttem fel a Képhostra... :) Nálam nem fagy ki a játék.
  • IMYke2.0.0.0
    A küldetésekről az Inventory-dban tájékozódhatsz. Amiket teljesítettél azok így kerülnek rögzítésre:

• coolpet
    oke kerdezek meg :)

felvettem egy csomo questet, mind megcsinaltam, de egyeseket nemtudom hol kell leadni. Nem irja valahol?
    Pl eltettem labalol a rakk hive nevu dogot es megvannak a vaultkullcsok.
    Egy Guardian Angel nevu valakinek kell leadni a kuldit, de gozom nincs merre keressem. Jo a waipoint mutatja hogy merre de fast travellel akarok utazni :)

Tudom, wikipedia, de nalam kifagy a jatek ha alt+tab-ot nyomok.

ebben tudsz segiteni?
  • IMYke2.0.0.0
    1. kérdésszerűségre: nincs ilyen - ez nem Diablo 2
    2. még egyszer: ez nem Diablo 2
    3. Nem. gondolom, már sejted...
  • coolpet
    Hali!

egy ket feature hianyzik nekem, de lehet hogy bennevan csak en nem tudom merre :)
    Szoval:
    lehet e highlightolni a foldon levo loot-tengert hogy ne csak a fenyt mutassa, hanem az osszes felett mint amikor raviszem a celkeresztet? Mint a diablo2ben az alt gomb

mas: nincs valami script vagy hasonlo arra hogy megyek, es a toltenyeket meg a lovet felkapkodja a foldrol auto ne nekem kelljen hosszan nyomni a cselekmenygombot?

Megint mas: csak a bolt es a drop van amibol lehet gazdalkodni? en nem tudok osszepakolni fegyvereket alkatreszekbol?

Koszi elore is a valaszokat.
  • Majesty
    Mindig azt irja nem sikerult csatlakozni a szerverhez.
  • Majesty
    Ezt már probaltam de csak néha ad be szervert és arra se tudok fel menni.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell trükközni - játék elindít, GameSpy fiók létrehoz, játszik.
  • Majesty
    Sziasztok!

Szeretnek multit jatszani de nem tudom hogy kell milyen program kell hozza .Nekem tort verziovan mind 3 dlcvel. ha szeretne valaki multizni velem irja meg es meg beszeljuk mns vagy skypon.Elore is koszonom a segitseget.
  • Jowanson
    ah, nvm, most olvasom hogy ezt a feature-t dahl headlands-en kell majd aktiválni. totál kiment a fejemből
  • Jowanson
    Playthrough 2-t elkezdtem és van egy kis gondom:
    nem tudok csak a kezdo Fyrestone-i new-u station-höz teleportálni, oda is csak a 3 DLC new-u station-jétől, a többi waypoint nem működik, meg sem jelennek a listában. Habár azoktól meg a 3 DLC kezdőterületére megy a teleport, de oda nem.