5584
-
#3904 Hali!
par challenge-t nem tudok megcsinalni.
Pl a verdaval 5mp-ig a levegoben lenni. Azt hol probaljam?
Talaltam par dolgot a jatekban ami quest alapja lehet, de az istenert nem tudom aktivalni. Pl a csokanal Rust common Westben(kb a terkep kozepenel, aki adja a biztositekos es spiderant olo kuldiket, meg hogy aktivaljak 2 rendszert) ottvan egy magno mint Skag Gulliban az idegenes. Nem tartozik sehova.
Szinten West-ben alul van egy kor alaku talan arena? Na ott acsorog egy hippi, de nem tudok vele beszelni, es a kor alaku terep ajtaja is zarva.
Honnan tudom hogy merre vannak meg kuldik ha mar az osszeset megcsinaltam? Vannak secretek a gameban? :)
eddig 2rol tudok new heavenben(a rideres fegyo a hazban es a titkos fegyoautomata).
Na erre valaszoljatok :) -
paksihapsiBA #3903 Sziasztok!
Új játékos vagyok, felraktam a Borderlandsot plussz az 1.3 pacthet. A problémám az hogy játék közben nincsen hang. Semmi, se effektek, se zene. Az elején lévő videóban van rendesen. Ahogy indul a játék megszűnik. Ha valakinek van ötlete kérem segítsen.
Üdv. -
rumkola #3902 jaaa wiki :)
hirtelen nem értettem mi van -
#3901 ne óvassá, ÖJJJ! -
#3900 Mert ott olvastam valami olyasmit, amit írtam :)
-
rumkola #3899 ? -
Herma #3898 Hello mindenki. Mért van az h Online-ba nyomom egyik haverommal, de amikor kaput lépünk (szal átmegyünk másik helyre) kidob a menübe és csak engem és a netem se szar(5Mb). Grafika meg az ilyenek le van véve minimumra. -
#3897 A barlangok pont erre vannak. Pl. Playthrough 2-ben olyan gyorsan respawnolnak már az ellenfelek, hogy kedvedre tápolhatsz órákon át (csapatban pláne). Volt hogy 5 szintet ráhúztam ott. -
#3896 Akkor wikian komoly tévedésben vannak :) -
rumkola #3895 én pl. shock chrystal barlanba mentem ki-be vagy 20x, már a bejáratnál jöttek a bogarak ~2000XP-vel a játék elején
ezt játszottam amíg nem ugrottam feljebb 2 szntet :DDD -
#3894 de en ugy vettem eszre hogy ha 14esen lvl14es monsztakat olok, akar tobbszor akar nem, valtozo xpket kapok
mast kapok headshotert, mithha elegne a csoka, vagy a kezet tepem le.
es ez mint szinttol fuggetlenul.
-
#3893 wikia-n
-
#3892 A játék büntet azzal, ha magasabb szinten gyengébb ellenfeleket gyilkolsz le - már pedig, ha egy területre többször visszatérsz, már komoly esélye van annak, hogy (sokkal) magasabb szintű legyél, mint az ott lévő ellenfelek.
-
#3891 Az xp nem egy terület látogatottságátol lesz több vagy kevesebb hanem a monszták szintjétöl függöen változik. -
#3890 hmm van errol valami doksi? -
#3889 Ha ugyanazon területre többször visszamész már nem kapsz annyi XP-t a leölt ellenfelekért.
-
#3888 Hali ismet.
Az exp pontokat hogy a fenebe kapom?
Megolok egy lvl 14es skag-ot, kapon 34 expet
megolok egy lvl14es banditat, kapok 3 expet.
ha kocsival utom el 1 exp.
a vegefele a barlangban a guardianokert amik repulnek kaptan 3-4k xp-t is.
Most akkor mi alapjan meg a szamolas?
headshot, testreszleszakitas, elegetes stb hogy vannak ezek jutalmazva?
-
Jobboka #3887 a másik gondom meg, h próbáltam fegyót moddolni ezzel a willow tree -vel, de nem tudok új fegyót csinálni és ami meg van azt se tudom átalakítani :S:S
Win7 -hez lehet köze?? -
Jobboka #3886 merlin nálam nincs is rld.dll :S:S -
Majesty #3885 Nem tudom fel telepiteni a borderlandot.pedig eloszor siman fel rakta.elkezdi telepiteni majd mikor vegig szalad a csik nem fejezi be.a haterben marad mindig. -
#3884 Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy 3-an szeretnénk coop-ozni, de az egyikünknek nem sikerül csatlakozni. a portok a routeren elvileg nyitva vannak, mindhárom játék eredeti a vírusirtó (NOD) kilőve, szóval kezdem feladni, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Lehet hogy nem nyitottuk ki az összes portot? ( a portfoward.com ról néztük meg)
Előre is köszönöm!!! -
#3883 rld.dll, és tört exe-t értelemszerűen nem kell bemásolni. -
Jobboka #3882 ez érdekes, felraktam a gamet, átmásoltam a dlc -ket és runtime error :S, visual c++... elég érdekes -
Jobboka #3881 Az lenne a kérdésem, h ha megvettem a gamet eredetibe, de a dlc ket csak letöltöttem, akkor vhogy meg lehet oldani, h működjenek? -
#3880 A feladatok felett ott van a terület neve is kiírva(eszerint vannak csoportosítva a feladatok), hogy hová kell menned. Ha kész van, akkor sincs különbség, pontosan látszik mely területre kell utaznod. -
#3879 Helena Pierce New Heaven vezetője, szal. illenék tudni ki ő és hol van, mint ahogy Tanist is stb. Vannak kulcskarakterek, akik a sztori fő karakterei is egyben, őket ismerni kell. Arról nem is beszélve, hogy van aki változtatja helyét a sztori szerint. -
#3878 igen de ha nem azon a mapon vagyok ahol le kell adni, akkor csak az atjarot mutatja es lehet hogy 3 teruleten keresztull kell gazolni, ahelyett hogy pont oda utaznak a fast travellel -
#3877 a logban csak jelöld ki a questet és válts a térképre, mutatja pontosan merre kell menni -
#3876 nem az a gondom :)
hanem pl Helena Pierce ad egy kuldit, asszem szerezzem vissza jack egyik szemet.(nembiztos mar). Megvan, es nezem a logot ertetlenul hogy most hova vigyem? A tobbsegnem ottvan hogy New Heaven Bounty Board, akkor vagom hogy az New Heavenben van, de Helena Pierce hol a feneben? vegig kovetem a quest waypointot vagy elkezdek utazgatni a fasttravellel. Ez a bajom.
Vagy megtanulom ki hol van :) -
#3875 A Fast Travelnél egyszerűen meg kell tanulni a helyek nevét, nincs mese.
Ja, és a FRAPS-szel rögzített képet ALT+TAB után töltöttem fel a Képhostra... :) Nálam nem fagy ki a játék.
-
#3874 A küldetésekről az Inventory-dban tájékozódhatsz. Amiket teljesítettél azok így kerülnek rögzítésre:
-
#3873 oke kerdezek meg :)
felvettem egy csomo questet, mind megcsinaltam, de egyeseket nemtudom hol kell leadni. Nem irja valahol?
Pl eltettem labalol a rakk hive nevu dogot es megvannak a vaultkullcsok.
Egy Guardian Angel nevu valakinek kell leadni a kuldit, de gozom nincs merre keressem. Jo a waipoint mutatja hogy merre de fast travellel akarok utazni :)
Tudom, wikipedia, de nalam kifagy a jatek ha alt+tab-ot nyomok.
ebben tudsz segiteni? -
#3872 1. kérdésszerűségre: nincs ilyen - ez nem Diablo 2
2. még egyszer: ez nem Diablo 2
3. Nem. gondolom, már sejted...
-
#3871 Hali!
egy ket feature hianyzik nekem, de lehet hogy bennevan csak en nem tudom merre :)
Szoval:
lehet e highlightolni a foldon levo loot-tengert hogy ne csak a fenyt mutassa, hanem az osszes felett mint amikor raviszem a celkeresztet? Mint a diablo2ben az alt gomb
mas: nincs valami script vagy hasonlo arra hogy megyek, es a toltenyeket meg a lovet felkapkodja a foldrol auto ne nekem kelljen hosszan nyomni a cselekmenygombot?
Megint mas: csak a bolt es a drop van amibol lehet gazdalkodni? en nem tudok osszepakolni fegyvereket alkatreszekbol?
Koszi elore is a valaszokat. -
Majesty #3870 Mindig azt irja nem sikerult csatlakozni a szerverhez.
-
Majesty #3869 Ezt már probaltam de csak néha ad be szervert és arra se tudok fel menni.
-
#3868 Nem kell trükközni - játék elindít, GameSpy fiók létrehoz, játszik.
-
Majesty #3867 Sziasztok!
Szeretnek multit jatszani de nem tudom hogy kell milyen program kell hozza .Nekem tort verziovan mind 3 dlcvel. ha szeretne valaki multizni velem irja meg es meg beszeljuk mns vagy skypon.Elore is koszonom a segitseget. -
Jowanson #3866 ah, nvm, most olvasom hogy ezt a feature-t dahl headlands-en kell majd aktiválni. totál kiment a fejemből -
Jowanson #3865 Playthrough 2-t elkezdtem és van egy kis gondom:
nem tudok csak a kezdo Fyrestone-i new-u station-höz teleportálni, oda is csak a 3 DLC new-u station-jétől, a többi waypoint nem működik, meg sem jelennek a listában. Habár azoktól meg a 3 DLC kezdőterületére megy a teleport, de oda nem.