Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vDIABLOv néven vagyok ha valaki társat keres közös hentelésre😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mindenesetre örülünk neki, megérdemli.
[merlinw.org]
Történet is kapcsolódik az elõzményekhez, Moxxi-nak is dolgozunk, tehát egyben van. Jó muzsikákat is kapott. A fegyverek, classs mod-ok, 61-es szint pedig ugye köztudott volt eddig is. A küldetések a szokásosak, de volt egy-két fantázadús is. Ja, és mocsok nehéz lett 😊 (Playtrough 2-ben legalábbis)
[merlinw.org]
Amúgy milyen lett az Knoxx DLC?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[merlinw.org]
@
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ráadásul mindhárom Borders DLC 5-6+ órás játékidõvel rendelkezik, ami manapság egy alapjáték játékideje (sajnos). Zombisat megvettem, Moxxit nem is fogom, ezen a Knoxx-on még gondolkozom, mert nagyon jó😊
[merlinw.org]
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ettõl függetlenül köszi a segítõ kommenteket😊
[merlinw.org]
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Próbáltam tiszta játékra feldobálni a Reloaded-es DLC-ket, ugyanez.
Próbáltam tiszta játékra feldobálni a Reloaded-es DLC1-et + Razor-os DLC2-õt, 1.2.1-es javítást, RLD DLC3-mat, ugyanez.
Próbáltam tiszta játékra feldobálni a javításokat és csak a DLC3-at, ugyanez.
Próbáltam rld.dll-el és anélkül is (amit mondjuk csak a DLC1 tartalmazott). Dll-el secemu ablak, anélkül hibaüzenet nélküli crash ablak.
Ritkán fog ki rajtam valami, de ez most zavarba ejtett😊 Már csak azért is mert másnál mûködik és ez nem rendszerjelenség, hanem törés.
Ötlet?
(1.2.1 Razor DLC2, illetve 1.2.0 Reloaded DLC2 mûködik rendesen, csak az 1.3+DLC3 nem megy)
Az alapjáték bolti állapotú ugyan, de ez most mitsem számít.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
- Alap játék
- Patch 1.01
- Patch 1.02
- Patch 1.21
- Zombi DLC
- Max Moxxis DLC
- Knoxx DLC
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Borderlands.The.Secret.Armory.of.General.Knoxx.DLC-RELOADED
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
2 másik haverommal leszedtük torrenten(tudom,hogy megkellett volna venni,de ez van) ezt a játékot coop céljából.
Eddig minden ment nagyon szuper játék, csak nemrég kijött ez a 1.21-es patch, amit akárhogy próbálok nem tudok feltelepíteni rá, mert az én verziómat digitálisnak érzékeli a manuális patch meg ugye a dvd-s verzióhoz van, így ugrott a coop móka. Ha mondanátok valami megoldást erre a problémára,(ami tudom, hogy a törtségébõl fakad, de hátha) azt nagyon megköszönném, vagy ha ez nem lehetséges akkor is válaszoljatok ha lehet, mert akkor nem bajlódok fél napokat vele, hogy megoldjam. =]
Az esetleges segítségeteket elõre is köszönöm, Ádám.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Headston mine boss-nál és the vault boss megölése után volt ez nekem 😞
Valakinek van ötlete erre?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
TCP
7777, 28900, 28910
UDP
7777, 27900
[merlinw.org]