Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Amúgy feltûnõen alacsony szintû vagy még ide. Én mire ideértem Lucky megmentéséhez, már bõnyállal 21-22 voltam és akkor aztán tarolás van (eleve Sledge legyõzése elõzõ terepen 15-ön kurva nehéz volt, de 19-20-on már megoldható). Érdemes visszamenni quest-eket csinálni, tápolni barlangokban ahol sok az erõs ellenfél újra-meg újra.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nagyon nagy különbség az a 3-4 szint ám! A bruiser-ek mindig is sok HP-val mászkálnak, a badass, pedig különösen erõs ellenfelet jelent mindig. Viszont kurva lassúak a bruiser-ek és általában messzirõl nem túl hatásosak a fegyóik. Fejlõdni kell a szintjükre és utána elementálos fegyóval (fõleg tûz) kell õket kinyírni, mert az tovább sebzi õket, így gyorsan lefogy az erejük. Meg nem árt kritikal-okat lõni jó helyre rajtuk! 😄 DE mindig vigyázni kell velük, mert piszoksok hp-jük lesz.

Pl. az is járható út, hogy veszel valami piszok sokat sebzõ fegyót (pl. 1xrre négyet lövõ double anarchy SMG-k) és beleküldöd nagy tûzsebességgel a sokszáz skulót pár másodperc alatt. Na attól ez is meghal. Vagy ésszerû messzirõl távcsöves (tüzes, vagy korrozív) puskával leszedni szép apánként. Ha lemegy a pajzsod, uccu fedezékbe.

Ha pedig gyakran lesebzõdsz, szerezz egy olyan pajzsot ami gyorsan regenerálja az életerõdet is vissza (very quick health regeneration) és így kb. halhatatlan leszel, csak idõben kell fedezéket keresni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
áááááááá 😄DDDDDDDDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bertino
lol 😄DDDDDDDDDDDddddddddddddddddddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Synit HUN
Tudtommal bele kell beszélni.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

hogy kell a mikrofont használni?
MerlinW
Keress könnyebb területeket, elsõsorban többjátékosra tervezték a játékot, így ha egyedül játszol, ahogy alant is írták figyelj a küldetések nehézségi minõsítésére.

[merlinw.org]

menj más felé, amikor kiválasztasz egy küldetést, akkor írja, hogy a szintedhez képest milyen nehéz.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

épp most vagyok 15ös szintû, és 18-19-es szintû ellenfelek jönnek [nem ez a jellemzõ, csak fel-fel bukkanak...egyébként ilyenekrõl van szó], akik finom szólva fossá aláznak. valamit én csinálok szarul, vagy eleve ilyen baszott nehéz? 3-4 lövés és megdöglök, nekik meg shotival nem elég 30 a fejbe...finom szólva frusztráló.
nem vagyok egy nagy rpg guru, szóval nem lennék meglepõdve ha én csesztem volna el a karakterem 😄
Venom
Hát haverokkal próbáltuk már 4en is de vagy 3x meghaltunk aztán hagytuk a fenébe :S

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

MerlinW
Hívjál segítõtársakat😊

[merlinw.org]

Venom
Na ezaz. Egyszer majdnem sikerült, már alig volt HP-ja erre leüt aztán egyik lárváját sem sikerült lelõni hogy feltudjak kelni :S azóta még csak hasonló szituációt sem sikerült produkálni 😞

Synit HUN
Az a dög nekem 64-es xD Már a lárvája is kinyír 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

helloo nem tudjátok a mikrofont hogyan kell aktiválni?
Venom
Hamradik DLC-ben a "You. Will. Die." küldetést sikerült már valakinek megcsinálni? Aza nyomorult rákféleség bármit is csinálok állandóan lever 😞

semmi, nem kódekpakkozom, am amíg a dlc nem volt fent, nem volt sebesség gondom

(érdekes módon ha autóba ülök, jó az fps 😄DD )

X akta

fotográfik kolomp edisön :D

Venom
Esetleg nincs K-Lite kodec pack a gépeden vagy más hasonló? Mert azis bezavarhat.
Driver cserét azért tanácsoltam mert néhány fórumon utánnanéztem a feketeképernyõs problémának és mindenhol csak driver cserét ajánlottak.

Teppik Amon
pléjtrú 2-ben látni 60+os elleneket is, told végig úgy.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

az volt az elsõ, próbáltam többet is

Venom
Egyik haveromnak is crackelt és neki semmi gondja nincs vele. Próbáljatok meg felrakni újabb vagy a jelenleginél régebbi drivert a grafkártyának hátha azzal jó lessz.

Ja és visszanéztem régebbi területekre is, ott is ez van sajna 😞

Na bakker... Én most láttam hogy van új DLC és felraktam (eddig nálam a Moxxi volt a leguccsó). Hát sajna igazad van, tényleg durván leesett az FPS. Eddig kiakadt 60-al toltam 1680-ban minden maxon (X4 AMD + gtx260+). Most az új dlc felpakolása után simán látok 30 alatti FPS-eket és durván rángat! Szerintem rosz a krekk. Beszoptuk....

Narxis
Driverfrissítés, DirectX frissítés...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha tudnánk mi lehet, megmondanánk. De valszeg nem találkozott senki ezzel a problémával. Próbálkozz másik driverrel, vagy nézz meg más fórumokat, használd a google-t.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

újraraktam már jópárszor 😛 leszedtem egy másik verziót és mindig u.a. a probléma...driverrel lehet probléma vagy mi, hozzáértõ választ szeretnék ha lehet, nem mint az elõzõ...
Synit HUN
Telepíccsed mán újra! Azzal elleszel legalább egy ideig...

segítsen már valaki légyszives, kinyitok egy fegyveres ládát fekete lessz a kép és nem tok semmit csinálni, miért van ez és hogy tudnám megoldani? pls help! HELP! HELP!
Az alp játékba az ellenfelek mikor lesznek 61-esek?Végigvittem a DLC3-at és csak 50 esek vannak valamit meg kell még csinálni vagy csak T-Bone-ba lesznek 50+ os ellenfelek mert akkor a játéktér drasztikusan csökken.Ha valaki tud errõl valami infót légyszi írjon,elõre is köszönöm.

Venom
Hát nem tudom mi lehet a probléma nekem ugyanúgy 60-70 körül mozog mindenhol.

XeeN
T-Boneban nekem is hatalmasat esik az fps néha. Szvsz a játék ilyen.

Synit HUN
Nekem az új driver (ATI) nem vált be. De nekem csak az új helyszínek 1-2 részén ilyen. Azonnal T-bone juction. De most vittem el havernak neki gyengébb gépe van így a játszhatatlanság határát súrolja néha. És neki nVidia szal ez sem lehet.

balee4
Miután feltettem a 3. DLC-t, alapból az új helyszínre léptem be és rendesen meglepõdtem hogy 15! FPS-el megy, aztán megnéztem a régi helyszíneket és ahol eddig 60 körül ment, most épphogy megvan a 30 FPS. Megnézem újabb driverral, hátha...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

hali!
tudtok segíteni abban hogy a secret armorys dlc-ben miután kiszabadítom athenat ad 2 küldit,az 1ikben meg kell ölni 2 osztagvezetõt(az megvan),a másiknál meg valami infot kell begyüjteni,de ahova mutat ott nem találok semmit-.-
kinyitok egy fegyveres ládát és befeketül a kép,de nem lép ki és semmit nem tok csinálni, ez mé lehet? mit kéne ezzel kezdeni?
Synit HUN
Nálam néhány új pályán visszaesett rendesen az fps. De nem mindenhol, a régiek meg ugyanúgy pöpecek. Vagy törés vagy driver sztem.

IMYke2.0.0.0
Én sem tapasztaltam ilyet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Akkor nálam vmi más gond lehet. 😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Venom
Moxxi elég érdekes trükköket tud produkálni 😄

passz, én sem

MerlinW
Passz, én nem tapasztaltam ilyet :/

[merlinw.org]

balee4
Mi történt a játékkal? felraktam az új DLC-t és mindenhol szaggat, alig érem el a 30 fps-t, korábban meg 60 körül futott. Miért nõtt meg ennyire a gépigény?

hy all, van egy kis gondom a játékkal,megyek, kinyitok egy fegyveres ládát, fekete kép, hang van, hallok egy olyan hangot,mintha megnyomtam volna az esc-et és innentõl semmit nem tok csinálni, csak a gépet kikapcsolni vagy újraindítani, pls help! :'(
MerlinW
Tudsz.

[merlinw.org]

áhh milyen relytélyes... és ha használom a kiegészítõket tudok ugyan úgy jáccni a régi barátaimmal meg a régi szervereken?
MerlinW
A három kiegészítõt megvásárolhatod hozzá, vagy keresel magadnak egy torrentoldalt, de errõl mi nem tudhatunk😊

[merlinw.org]

mit? az arénákat? 😊

kösz...és tudnál adni egy linket ahonnal leszedhetném?
MerlinW
Három az alapjátékban és még három a Moxxi kiegészítõben.

[merlinw.org]

hello nem tudja vki hogy hány arena map van?
Sziasztok!

Segítsetek nekem pls!!! felraktam a játékot, és hiányolja az engine.ini fajlt! mi tévõ legyek? korábban ugyanezen a gépen, minden probléma nélkül futott...