5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Noodlee
    Igen. ezt ilyen szarul csinálták meg a fejlesztők. A maximális, amit tudsz tenni, hogy nyomsz neki egy invite-ot, így tudja, hogy létezel :P
  • Majesty
    Az a baj hogy még azt se látom melyik szerverev van fent.És jelezbi se tudok neki.
  • Noodlee
    Nem, csak ha egy partyban vagytok :(
  • Majesty
    Ha valakit be jelölök barátként és fent van tudok neki üzenetett küldeni?
  • ratgab
    Mintha valaki már ezen a fórumon is leírt volna hasonló problémát. Azt hiszem megoldást is találtak rá. Olvassatok vissza a fórumban. Lap alján ott a keresés funkció is, az segíthet a fellelésében.
  • IMYke2.0.0.0

A VGA-probléma reális lehet - ehhez érdemes a gyártó/típus legújabb driver csomagját telepíteni.
    S persze, a játék javításait is.
  • IMYke2.0.0.0
    Az nem sokat jelent...

Ha minden más alkalmazásban [kezdve a Windows-zal] van szín a monitorán, akkor a játékkal van a gond.
    A beállításokban nem lehet eltávolítani a színeket, még véletlenül sem.
    Feltételezem, nem eredeti játékkal játszik, és buherálta is.
  • ratgab
    IMY meg poénkodik... :-D
  • ratgab
    Az valamilyen videókártya driver probléma, már hallottam ilyenről!
  • misztic
    ledes LG monitorja van
  • IMYke2.0.0.0
    Monitor...
  • misztic
    az egyik haveromnál nincs szín a játékban.van a problémára megoldás?
  • Sir Quno Jedi
    Ez a lényege a szintnek. Ha túl nagy a szintkülönbség, akkor meg sem bírod sebezni őket (avagy 1HP-s sebzéseket osztogatsz). Ez pl. néhény bossnál igen vicces, mert ha túl low level vagy, akkor simán esélytelen vagy velük szembe, taktika ablakba.
  • Sir Quno Jedi
    Annyia zé gáz, hogy ha az ember nagyon elszántan tolja és a DÉC-kben felmegy mondjuk level 46-ig, majd úgy kezdi el a PT2-t, akkor oa az elején kicsit túl tápos lesz, hiszen azt úgy lev36 körülre tervezték, mivel DLC-k nélkül a körül fejezted volna be elsőre. Így idő, míg szintben hozzád nőnek az ellenfelek. Viszont ha továbbra is kitartóan tolod és profi vagy, akkor pont tudsz annyit fejlődni, hogy azért elakadni nem fogsz. Bár bazi gyorsan meg lehet halni már a vége felé, ha az ember nem óvatos, oda kell azért néha a csapat az élesztések végett.

Szóval végülis vehetjük könnyűnek is...
  • Majesty
    Én nem tudom milyen kihivást keres hapi de nekem multin böven elég nehéz Pt1.Knoxxnál elvérzik a 44lvl katonám persze 4fős multinál.Nem vagyok pro játékos ezt hozzá kell tennem.
  • hapi
    igen arra gondoltam, de igazából alig jönnek többen. Az is zavar hogy keresek direkt nagyobb ellenfelet, de azt meg nem sebzi a fegyóm. Ugrok 2 szintet visszamegyek és ugyan azal a fegyóval kinyírom. Ez gáz.
  • birno
    Szerintem erre gondolt: http://borderlands.wikia.com/wiki/PC_Tweaks#Increase_difficulty
  • Noodlee
    "Öcsémmel nyomtuk 2-en Lanon, nehezítés bekapcsolva, tehát a game azt hiszi 4-en vagyunk benn"

Ezt most hogy is?
  • hapi
    Öcsémmel nyomtuk 2-en Lanon, nehezítés bekapcsolva, tehát a game azt hiszi 4-en vagyunk benn, úgy is gyengusz, simán megyünk előre.

Remélem igazad van és Pt2 már nehezebb.
  • birno
    Azért ezt egyhe túlzásnak tartom, hogy azzal a kóddal bármi ilyesmi megtörténhet...
  • IMYke2.0.0.0
    Playthrough 1-ben egy délután során 15 szintet sikerült összehoznom multiban, és annak folytatásaként otthon...
    Playthrough 2-ben még offline is vért pisil az ember néhol... 4x-es karakterrel...
  • Sir Quno Jedi
    - A gém előszr is multira van kihegyezve, a szingli lehetőség csak gyakorlás. Minél több emberke van a partiban, annál jobban bedurvul.
    - Másrészt playthrough 1-ben nem kell óriási kihívásokra számítani, az playthrough 2-ben kezdődik (pláne a barlangokban, vagy a két uccsó kiegben).
    - Majd pt2-ben próbáld végigcsinálni az arénameccseket a Moxxis kiegben. HA azt is túl könnyűnek találod, akkor nem szóltam...
  • hapi
    Az a baj ezzel a játékkal hogy nincs kihívás benne, túl könnyű.
    21-es szinttől kezdve végig triviális nehézségű küldik annak.(Vagy így jött ki nekem). Csajjal megyek végig ugyanazzal az smg-vel, amiből soha nem fogy ki a lőszer- ergo nem kell ládákat nyitnom-, k. gyorsan kilövi a lőszereket és szinte mindegyik robban,-ergo nem kell céloznom critical miatt-. Ha baj van (de nincs) akkor elfutok a speckó tulajdonsággal ami azonnal feltölti az életem és mire kijövök a láthatatlanságból a pajzs is feltöltve.
    Ismételten köszönöm a konzol faszoknak, hogy a nehézség a 3 napos palota pincsi értelmi szintjéhez lett igazítva.
    Egyébként jó játék lenne.
  • Panzeradler #3921
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_borderlands.shtml
  • misztic
    öhömm... értem
  • MerlinW
  • misztic
    lehet a játékhoz olyan parancsikont szerezni amivel ha elindítom nem kéri a játék cd-jét?
  • IMYke2.0.0.0
    Azt, hogy olyan kódot futtatsz vele, amivel a gépedről bármit le lehet lopni...
  • birno
    Ööö, nem tudom mit kellene néznem rajta.
    Azt hogy vírusos lehet vagy mit?
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt a topikot azért nézd át...
  • birno
    Max haverokkal játszok coopban, ők meg tudnak róla, meg ha olyan van akkor úgyis cserélgetjük a cuccokat.
    Ha meg idegenekkel játszanék akkor úgyis az aki kapja marja elv érvényesülne. :)
  • MerlinW
    Coop-ban ne nagyon használd, hacsak nem akarod kiutáltatni magad.
  • birno
    A 2-es pont felkeltette az érdeklődésem és a következőt találtam: Borderlands Auto Loot.
    Nagyon faszán működik. :)

Nekem egyetlen bajom, hogy mindig elfelejtem leállítani game után és ha használnám a bal shiftet folyton csak E betűt ír, erre pedig csináltam egy kis scriptet, amit itt lehet elérni, ezt kell még letölteni mellé, mert alapból nincs sleep parancs a winben.
    Ez annyit csinál, hogy elindítja az autoloot progit, utána a játékot és 10 másodpercenként figyeli, hogy fut-e a game, ha nem, akkor kilövi az autoloot progit.
    Használat előtt a bat fájlban értelemszerűen szerkeszteni kell a progi és a játék elérési útvonalát.
  • Ferlito
    ok,köszi, hajrá :)
  • Majesty
    1 jo multiban benne lennek mindegy hogy hamachi vagy sima szerver.Mind 3 dlc meg van.
  • Majesty
    Sziasztok!

vegre sikerult fel tennem a jatekot.
  • IMYke2.0.0.0
    Aktuális - DLC-kkel küzdök, időm mellett.
  • Ferlito
    a játék fordítása még aktuális? vagy már leállt?
  • MerlinW
    Utazóterminálokkal. A lista alján vannak a DLC helyszínek.
  • misztic
    cs.hogy tudok elmenni azokra a helyekre amiket a dlc-k adnak?