5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Synit HUN
    És úgy látom ki tudja írni a teljes összeget nem csak 7 karaktert.
  • readswift
    Gyüjtsetek inkább 3d projektorra ilyen hülységek helyett( 130+20+áfa), fullos 3d support van borderlands-be , tökély.
  • XeeN
    A g19-es nagyon durva. Animált claptrap (valószínűleg ninja assasin) masíroz rajta. külön oldalon: xp/pénz, fegyver szintek, questek, friends(online/offline).

mod: közben találtam videót s róla: Borderlands logitech g19
  • Hunter of Deer
    nah akkor ezt bekell szerezni kivancsi vagyok a G15 supportra :)
  • rumkola
    jah, ennyi:

- Added support for Logitech LCD screens on the G13 gameboard and G15/G19
    Keyboards
    - Added Steam Achievement
  • Optimus Prime
    Ezzel jöttek a Steam Achievementek meg valami Logitech kütyü támogatás?
  • Zs0lt1
    Borderlands.Patch.1.3.1-RELOADED
    ezmegmi? nem is tudtam h lesz frissites.
  • wedge31
    Globális térkép nincs csak éppen annak a területnek a helyi térképét látod ahol éppen tartozkodsz.

Terminálok vannak amiken listába vannak szedve ahová eltudsz teleportálni.
    Az egyik föküldi lesz az lesz hogy az egész rendszert újraindisd mert az elején nincs teleportálgatás, a dlc-ék területei a lista alján lesznek.
  • Tinman #4016
    Ezért jó eredeti játékot venni, a füzetkéjében le volt írva a válasz. :-)
  • Tinman #4015
    Köszönöm a választ!

Még annyit csak, hogy a 2 addon az megjelenik a térképen majd, vagy, hogy van?
  • wedge31
    1. Nehéz kérdés nekem sp-be már több mint 100 órám benne van multiba meg jóval több, de ez a stilusodtól függ mennyi mellékküldit válalsz be.
    A dlc-ék még legalább 15 - 20 óra+ rádobnak.

2.Szerintem a Moxxist meg a zombist érdemes azonnal a knoxxot meg szerezd be mert egy rakat új fegyod ad.
  • Tinman #4013
    Két kérdésem volna:

1. Normal tempóban mennyi játékidőt ad?

2. Kiegészítőlemez is megvan (2 addon van rajta), azt érdemes feltelepíteni már az alapjátékkal együtt, vagy csak később?
  • crackyS
    sziasztok, valaki jönne neten esetleg tunnglen játszani? noob vagyok..mármint a karim, de régebben volt egy nagyobb.
  • IMYke2.0.0.0
    HEX-ben igazi élvezet... :)
  • Synit HUN
    Ez teljesen a te a játékstílusodtól függ. És nem lehet mindent fullra tenni, viszont bármikor lenullázhatod és újrarakhatod a meglévő pontjaidat.
  • Hunter of Deer
    Hali szerintetek ha mesterlovesz csavot kezdek azzal melyik iranyban erdemes fejlodni? sniper revolver vagy a madarkat is fejlesszem? illetve ha masodszor is vegigtolja az ember akkor mar minden skillt maxra lehet tanulni?
  • Optimus Prime
    70 Steam Achievement! Bár nem tudom a retail verziók hogy élvezik ennek az előnyét.
  • rumkola
    Nem ő rágja a kefét bammeg, hanem mi. :D
  • wedge31
    IMYke most rághatja a kefét mire kész lenne a forditásal mindig jön egy új DLC....
  • Synit HUN
    Fuckyeah!

Amúgy hova tűnt a banner?
  • rumkola
    ÚJ DLC INFÓK!

KLIKK
  • Lord Diablo
    Akor jobban járok ha újrarakom knoxx nélkül?
    Elvileg akkor is tudok mindenkivel játszani csak knoxx részre nem tudok menni ugye?
  • MerlinW
    Lesz még DLC, már dolgoznak a következőn.
  • FSpofon
    a general knoxx dlc nélkül rendesen emelkedik az ellenfelek szintje, nem tudni fogják e javítani ezt valaha is, ahogy azt se hogy lesz-e még dlc, de esélyesebb hogy már új játékon dolgoznak inkább
  • Lord Diablo
    DLC4 röl lehet tudni valamit mi lesz benne vagy mikor jelenik meg?
    Mert csak kis részen lehet játszani mert mindenhol 50-51 esek vannak max kivéve fort ba szóval nem tudok máésfele menni.:(
    Vagy valamit nem vettem észre és belehet nyomni hogy 60-61 esek legyenek az ellenefek?
  • sedf
    Ezt még régebben leszedtem és ez 1 rip volt, majd töröltem és most újra letöltöttem de most meg nem működik, pedig elvileg kellett volna neki.
    és ezután próbáltam reloaded-es és razoros crackekkel, de így is semmi ezért most szedem le a reloaded-es releaset.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez már csak azért is érdekes, mert a Reloaded csapat release tartalmazza a rld.dll-t...
  • sedf
    Köszi a segítséget de sajna így se müködik, inkább leszedem a reloaded-es verziót.
    Még1x THX
  • MerlinW
    Ha eredeti játékod van, akkor telepítsd a legfrissebb javítást.

Ha nem eredeti (vagy csak a DLC-k nem azok), akkor az rld.dll-t másold be újra a helyére, mert a vírusirtód letörölte. Vírusirtóban a kivételek közé kell tenni, különben nem fogja békén hagyni. Nem azért mert vírusos, hanem mert "crack".

• sedf
    Szeva mindenki, nem tom hogy volt-e már valakinél ilyen probléma de nálam ezt írja ki inditásnál:
    General protection fault!
    History: GThread::OnExit() Address = 0xaab2ea (filename not found) [in D:\Borderlands\Binaries\Borderlands.exe]

Ha valaki tudja mi a baj kérem segítsen!!
  • Ferlito
    Hali!
    Lehet tudni milyen állapotban van a fordítás? Ha jól tudom,az alapjátéké kész, már "csak" a DLC-k vannak hátra. Kb. mikorra lehet számítani rá? Mert addig nem kezdeném el a singleplayert.
  • Cyrus666
    Igen, és ugyanabban a sorrendben is raktuk fel.
  • ratgab
    Mármint elejétől kezdés mehetne!
  • ratgab
    Ez engem érdekelne! Milyen Dlc-k vannak fent neked?
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenkinek azonos DLC-i, játékverziói vannak?
  • Cyrus666
    Szasztok! Kellene némi help! Haverokkal szeretnénk tolni LANban, de csak az alap játékkal látjuk egymást! 1. DLC, 2. DLC, +PATCH volt a sorrend a telepítésnél. Van vkinek vmi tapasztalat? Köcce
  • Majesty
    Sajnos nem tudok fel menni a szerverre.Kikapcsoltam a tüzfalat igyse sikerült.Kapcsold ki a tüzfaladat ha nincs kikapcsolva és próbáljuk meg úgy a játékot.
  • Solid Snake
    Tudom hogy senkinek sem lenne kedve az elejétől nyugiban farmolgatva végig haladni,de ha mégis akkor írjon pm-et. Szervert csinálok, időpontot egyeztetünk, stb. köszi
  • Sir Quno Jedi
    Banki belső hálózatban nem kell használni szoftveres tűzfalat. ámde NEM ÁRT. Szívtam én már eleget és ha valaki bejut a belső hálózatba, zónásítás ide, avagy oda, garázdálkodhat és jobb félni, mint megijedni. Nem utolsó szempont, hogy saját főnökeidtől és kíváncsi kollegáidtól is védekezhetsz ezáltal, mitöbb a logolásnak hála, bizonyítékaid is vannak, hogy mire kíváncsiak a kedves érdeklődők.

Sokan a truecryptet is túlzásnak tartják sok helyre, pláne virtuális gépeken belül (pedig az a finom ám), én nem.

Egy szó mint száz, a TÖBB védelem mindig jobb, mint a kevesebb. Tudnék vitázni veled és volna mit, de felesleges, mivel én a biztonságra szavazok, még ha ez több kellemetlenséggel is jár. (pl. Comodo Defense Shield-je erős hajhullással tud járni, pláne a virtualizációs védelme, de igen hasznos is tud ám lenni)
  • MerlinW
    Jah, VPN jóság.