5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • armageddon666
    Áh, nem találok elég gyors torrentet DLCkhez, ott meg nem lesz net...
    Ettől függetlenül jó lenne valami megoldás, hogy NAGYON GYORSAN Pt2-es szintre jöhessenek a többiek.

Akarom látni a sokszámjegyű sebzéseket :D
  • armageddon666
    Gyors kérdések:
    van-e valami savegame editor
    ezzel normálisan állítható-e a karakter
    hol találom meg

10-ig kéne a válasz :S

Magyarázat: megyünk LANozni, kiegeket is tolnám a Playthrough 2 után... de másnak nincs meg a játék, szóval egy olyan hasonló szintre fel kéne húzni a karikat egyből.

Esetleg van erre könnyebb megoldás? Lehet húzni GYORSAN az alacsony szintű karikat?
  • oregon1987
    Hogy tüntetted el az erős fekete kontúrokat az élekről?
  • MerlinW
    Van sztori, csak lassan bontakozik ki. Egyébként jah, első sorban online coop-ra lett kitalálva. Indíts egy játékot online, és folytasd az egyszemélyes játékodat. Szép lassan beszivárognak a vendégek és hárman-négyen már nem unalmas:)
  • Indigo
    Eltüntettem az erős fekete kontúrokat az élekről. Valamelyest jobban tetszik így a látványvilág.

Tulajdonképpen nem rossz játék ez, pozitívan csalódtam. Csak elég unalmas single-ben, sőt, igazából semmi értelme, mert sztori, mint olyan, az mintha nem is lenne, csak idióta küldik egymásutánja az egész... Kb mint egy MMO:
    10 menj oda
    20 öld meg ezt
    30 tápolj
    40 lootolj
    50 goto 10

Legalábbis eddig ennyit láttam belőle. Egy érdekes sztorival jó kis lövölde lenne, de így szerintem hamar lekerül a vinyóról.
  • MerlinW
    lvl36-nak nem rossz. Nekem 4x fire, 900 dam, 98 acc, 1,7 fr-es távcsövesem van lvl56-on:)
  • oregon1987
    Én is minap vittem végig az alap játékot! LvL 36-os Hunter!
    Ez a legjobb stukkerem amit eddig megszereztem:

Hírben meg olvastam hogy új kiegészítő érkezik szeptemberben Claptrap Ninja Assassin címen! Amiben a Claptrap-ek fellázadnak és ellenük kell harcolnunk majd! A vezetőjük pedig a híres Ninja Assassin! Nagyon várom! :D Itt a cikk is:
    Új kiegészítő

Most neki állok a 3 kiegészítőnek!
  • Hunter of Deer
    Nah végre én is végigjátszottam a pt1-et kemény 22óra alatt és 37 (gunslinger) lettem a végén :) belekezdtem a pt2-be hát elég kemények az ellenfelek, kell beléjük töltény keményen és elég jókat is sebeznek rám :)
  • MerlinW
    Válassz ki egy karaktert utána join. Alacsony szintű karakterrel kevesebbet fogsz találni, de szokott lenni 1-2. Nincs dedikált szerver, csak júzer szerverek. Indítsd egy publikus host-ot és kezdj el játszani, szép lassan csatlakoznak majd hozzád.
  • rumkola
    nyomtam már rége invite-t, annyi eszem azért volt :)

nem látok egy darab online servert sem, miért?
    alap+3 dlc felpakolva (sorrendben)
  • MerlinW
    Meg bizony:)
  • IMYke2.0.0.0
    Meg fogsz lepődni... :)
  • rumkola
    akkor mondjad a GS nevedet!
    :D
  • MerlinW
    Wow, én egy órát sem játszottan single-ben:) Coop-ban viszon majdnem 300-at:)

Elkéred a népek GS nevét, felveszed, ők elfogadnak és játszotok:) Ha Steam-es a játékod, akkor még egyszerűbb.
  • rumkola
    Sziasztok!
    100 óra single után lenne kedvem online játszani. Gamespy acc van. Hogyan tudlak felvenni titeket?
    nevem:
    rumkola

közsi
  • MerlinW
    Steam-en ~11€ a játék, ~3€ minden DLC. Az egész pakk nincs 20€.
  • MerlinW
    Nem használunk space-t fájlnévben. Ha mégis van, helyettesítsd itt a fórumban %20-ra őket:

http://pcm54.tvn.hu/TD3%20Combustion%20HellFire.jpg

• readswift
    hátb+
  • readswift
    ezt találtam,
    [IMG]http://pcm54.tvn.hu/TD3 Combustion HellFire.jpg[/IMG]
    ezt meg tartogattam, de láttam hasznát
    [IMG]http://pcm54.tvn.hu/HX 4 C Combustion HellFire.jpg[/IMG]
    ez meg egy mezei verziója
    [IMG]http://http://pcm54.tvn.hu/TEK3 Burning SMG.jpg[/IMG]
  • readswift
    ezt találtam,
    [IMG]http://pcm54.tvn.hu/TD3 Combustion HellFire.png[/IMG]
    ezt meg tartogattam, de láttam hasznát
    [IMG]http://pcm54.tvn.hu/HX 4 C Combustion HellFire.png[/IMG]
    ez meg egy mezei verziója
    [IMG]http://http://pcm54.tvn.hu/TEK3 Burning SMG.png[/IMG]
  • IMYke2.0.0.0
    Lesz még DLC.
  • readswift
    nahát. Pedig reméltem hogy a knoxx felsrófolódik 61.-re (az ellenfelek).

És találtam mégegy hellfire smg-t ami 41. es szinten rosszabb mint amit eddig használtam és egy német illetőtől kaptam (25-ös) . Akkor úgytűnik h a 25ös smg-m mindent visz a játékban, 41es skill mellett távcső sem kell
  • MerlinW
    - Amióta megjelent megy a multi warezzal, semmi köze a törésnek hozzá.
    - Nincs PT3 a játékban. Ha lvl50 vagy afelett megölöd a destroyer-t PT2-ben, elvileg nehezebb lesz a játék, de nem igen lehet észrevenni. Playtrough 3 nem létezik.
  • readswift
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    psszt, psszt, van egy pár hetes reloaded crack amivel megy a multi is, csak gamespy acc kell . Ha valakit érdekel a téma tudok adni egy pt2-es soldiert
  • readswift
    Szóljatok ha jöttök, el vannak rakva a mentett állások 47.szintől 55-ig
  • readswift
    -bizony DLC-t csak pt2 pt3-ban érdemes csinálni!!!

Akkor több és jobbfajta lények vannak, badass shock, pyro.

Hellfire smg nélkül énmár kixoptam volna egyedül (senki nem lép be publicon), de azt csak vészhelyzetben használom, mostmár van x4-es korrozív smg -m is. Kéne jó tormentor classmod.
  • readswift
    szereztem pt2-es végigjátszáshoz combustion hellfire smgt ;)

-jön vki pt2 knoxx?
  • Sir Quno Jedi
    Rögtön tolható a pt2 az alapjáték után is, egyedül is. A DLC-ket akkor tolod mikor jólesik. Jobb is tán elsőre kiahgyni, mert mink túl erősre tápoltuk magunkat a pt2 elejéhez képest (vagy 10+ szint+ és brutál fegyók).
  • IMYke2.0.0.0
    1. - végig lehet "tolni" egyedül is
    2. - A DLC-k a játékon belüli utazással játszhatók végig, azaz nem jelennek meg sehol a menürendszerben
    3. - minden ellenfelet - hosszabb-rövidebb csatában - le lehet győzni egyedül is.

Ez a játék NEM "multiplayer only", de mindenképp kooperatívban érdemes végigjátszani, illetve játszogatni vele!
  • Hunter of Deer
    hali!
    lenne egy olyan kérdésem hogy ha végigtolom az alap játékot(most 31es szinten vagyok) akkor utána egyből lehet tolni a 2. végigjátszást vagy akkor tolhatom a zombi es Knoxx kiegeket és csak utána jön a második végigjátszás? jah és egyébként egyedül végig lehet tolni? csak mert olvastam valahol hogy valami fő szörnyet csak coopban tudtak kinyirni olyan kemény volt.
    thx
  • Hunter of Deer
    utana nezegettem hogy mi lenne a jo Mordecai build es eleg sok helyen a repeatert reszesitik elonyben es daralnak le vele mindenkit mint atom :) amugy a trespas skill az minden fegyora hat vagy csak sniperre? mert ha mindenre akkor lehet hanyagolom a madarkat :)
  • XeeN
    Nem kell újrakezdeni. Mindenképpen tedd fel a Knoxxot, sokat ad a játékhoz. Én a pisztolyt részesítettem előnyben, a madárra nem raktam. Így sem akadt ellenfél, akit pillanatok alatt ne tudtam volna megölni, még playtrough 2-ben sem. Magasabb szinten néhány killenként fejlődnek az alacsony szintű fegyver skillek, szerintem ráérsz még az smg-kkel szórakozni.
  • Hunter of Deer
    ha felteszem ezt a General Knoxx - Armory-t akkor erdemes elorol kezdeni? most jarok 26os szinten new Heaven kuldiket csinalok. ugy olvastam hogy ez a dlc egy csomo jo fegyot ad remelem nem csak a kiegeszito helyeken hanem a tobbin is. jah es meg annyi kerdesem lenne hogy ha sniper karival tolom azzal erdemes hasznalni smgt meg a masik fajta gepfegyvert? en eddig sniperrel meg pisztollyal toltam, de mivel inkabb a madarkara illetve a pisztolyos skillekre pakoltam igy nemigen pro a sniper (pedig az a pajzs atutos skill se lenne rosz, de sokan azt irtak hogy a madar hasznosabb amikor 6 embert letud utni szal nemtudom :S)
  • XeeN
    General Knoxx - Armory, esetleg Skagzilla. Más legális lehetőségről nem tudok. Aki ekkora pajzzsal futkos, az nem is tudom miért játszik ezzel a játékkal.
  • MerlinW
    trainer..
  • Hunter of Deer
    meg1 dolog. olvasgattam gamepod-on a hszeket es lattam olyan kepeket amin valakinek 246674896-as shieldje volt. ez hogy lehetseges? illetve volt valami cucc generalo palya is arrol esetleg tudtok valamit?
  • Hunter of Deer
    lenne egy kerdesem azokhoz akik g15-ot hasznalnak. feltettem az 1.3 pacthet amiben benne van a g15 support de csak a borderlands kiiras van illetve mission log es friends. csak ez a 3 lehetoseg van benne vagy csak nalam nem klappol valami?
  • readswift
    Ezt a játékot stereo 3d-ben mindenkinek látnia kell.

Totál kész.
  • Synit HUN
    Ugyanazt csak végig többen vagytok. A hangulat odabasz. + ki lehet hívni egymást vagy bevonulni vmelyik arénába (?) egymást gyakni.
  • Magh
    Gagyi kérdés, de multiban mit tud a játék?