5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Broafka
    hali. Mi a játék port száma, milyen szám kel hogy ki nyissam a portokat?

köszi
  • Majesty
    Sziasztok!

Fel tettem az 1.3.1-es patchet.Nagyon sok badass ellenség jön pegid még csak az elején járok.
  • zeze97
    ok legyőztem és érdekes nem kellett gránátoznom
  • wedge31
    Szerintem annyi hogy alacsony szinten ne menj neki, semmi extra védekezö bonusza nincs.
  • zeze97
    Tudja valaki van valamilyen gyengélye a banditavezérnek?
    Még az elején van ez a küldetés de nagyon nehéz tudtok tippet
    adni?
  • ManoNegra
    köszi
  • MerlinW
    A hónap végén 10$-os áron (~2300 Ft).
  • ManoNegra
    Tudja valaki, hogy hányadikán jön az új DLC?
  • pointer4
    Az valami misszióért járt, mint jutalom.
  • meteoreső
    Nekem is ezt a hibát írta ki én úgy oldottam meg hogy minden kieg után feltelepítem a 1.31 es Patch t és így múködik.
    (feltört gamehez természetesen feltört Patch et)
    Volna egy kérdésem kipróbáltam itt a leírt karaktergenerátort csak egy baj van
    hogy nem nyílnak ki a 3 as 4 es fegyverek mert túl nagy a szintem már
    Tudja valaki hányas szinten kapjuk meg a 3 - 4 es fegyver slotot ?
  • wedge31
    Az új DLC-ben 8 szintel emelik a level cap-ot és a GotY kadásban nem lesz benne alapból a Claptrapos dlc viszont ingyen letölthetö lesz hozzá.
  • Broafka
    b***a meg a... elegem van, most már le se lehet törölni, meg újra se lehet telepíteni a játékot. Azt írja ki, hogy hiba, valami windowsos dolog hiányzik neki...

marha ideges vagyok
  • Broafka
    közben visszaolvastam, nem kell bemásolni mindent a DLC-ből. Viszont hiába telepítettem a patchet, nem igazán fogta föl a játék, szóval nem tudtam sehogy se bejutni online-ba. Most újrateszem.

De nem értem miért nem érzékeli a patchet
  • Broafka
    föltettem a játékot, föltettem a DLC-ket, és patcheltem a játékot, és a patch telepítése után nem indul a játék, hiba üzenettel nem indul el :-/

Runtime Error Visual C++ vagy valami ilyesmi kiírással. Föltelepítettem ezt a visualt is de nem megy.
  • MerlinW
    Dr Ned, Mad Moxxi, General Knoxx és most jön a Claptrap.
  • FSpofon
    3 van és jön a 4. heteken belül
  • Broafka
    bocsi a lehetséges hülye kérdésért, de eddig csak egy DLC van?

rég játszottam a játékkal, kb akkor hagytam abba, amikor megjelent a Zombie island of Dr. Ned

De most úgy döntöttem újból játszani fogok.
  • armageddon666
    és a DLC független a javítástól? szóval DLC előtt meg után is updatelhetem akár?
  • MerlinW
    Mindig a legfrissebb javítás kell. Anélkül nem is tudsz online játszani. Jelenleg 1.3.1-nél tart. A Knoxx-os buggal nem találkoztam, vagy legalábbis nem vettem észre (még csak lvl 56 vagyok)
  • armageddon666
    DLC-k előtt kell patchelni? Hányas verzióra? Meg ezek ilyen bemásolósok?
    Illetve hallottam valami General Knoxxos bugról, hogy nem fejlődnek az ellenfelek.
  • Lord Diablo
    ÉN vDIABLOv néven vagyok,ha kijön az új DLC akkor leszek igazán aktív de uj karit kezdve.Aki szeretne party-ba játszani az vegyen fel barát listába vagy küldje el a nevét nekem.
    Remélem kijavítják hogy nem csak knoxx ba lesznek lvl61 esek hanem mindenhol.Azért nem játszok mostanába vele mert nincs hova menni lvl 60+ os karival ha mindenhol lvl50 esek vannak:(
  • oregon1987
    Én is nagyon várom már az új DLC-t! Fasza lesz a ninja Assassin claptrap :D
    General Knoxx dlc-t viszem éppen! lvl 41-es hunter vagyok!

Ezek a legjobb stukkereim:

• Lord Diablo
    És maga az uj DLC mikor jelenik meg?Úgy tudom szeptemberbe nem?
  • wedge31
    Nálam biztos vétel lesz föleg hogy benne lesz az uj claptap dlc is.
  • MerlinW
    "Claptrap’s New Robot Revolution" DLC:

• FSpofon
    59.99$
    PC, XB360 and PS3

Comes with all four DLCs
    Comes with a bonus map that is awesome

It will be available in October
  • FSpofon
    DuvalMagic
    Borderlands all-inclusive Super Extravasplosive Game of the Year Edition is official! Press release drops any moment :)
    3 minutes ago via txt
  • Sir Quno Jedi
    tökéletesen megy hamachi-n is, de a szerver címét be kell írni a shortcutba
  • armageddon666
    Na, LAN megvolt, ez a SaveEditor szar... Csalni jó, de "kulturált használatra" nem... Szóval előröl kezdtük :) Viszont most kicsik imbák vagyunk. Most kaptuk el a Rakk Hive-t, és már 33-asok vagyunk... Mikor anno egyedül játszottam, ott asszem 35 lettem a végére, vagy ilyesmi, aztán elkezdtem Playthrough 2-t, és nagyon az elején, de már 39 vagyok.

Most belassul majd a fejlődésünk, vagy sikerült izomtáposnak lennünk?

Illetve ha végigvittük, akkor Playthrough 2-t kezdjük, vagy inkább a DLCket, illetve DLCket milyen sorrendben?

LAN után itthonról folytattuk nagy nehezen a játékot. Első próba Hamachi, de (nem meglepő módon) nem sikerült... Régen fasza kis progi volt, de mostanában semmi nem megy vele. Aztán akkor regeltünk GameSpy accountot, nem láttuk egymás szerverét így sem... Végül Garena-n sikerült nagy nehezen megcsinálni :\

DLCk előtt kell majd gondolom update. Remélem mentések maradnak.
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.
  • ManoNegra
    ez volna az?
  • csige791
    végigjártam az egészet, nem csak a jel kornyeket, fent is lent is.
  • IMYke2.0.0.0
    A térkép az állványzat alatti kuka környékén jelzi, pedig odafenn van - megtalálod.
  • csige791
    Van egy olyan küldetés, ahol egy mesterlövész puska 4 darabját kell összegyűjteni, ha jól emlékszem a távcsövet egyszerűen nem találom meg. Ahol jelzi a térképen ott nincs, végigjártam az egész környéket, sehol nincs. Ez valami bug? A játékot a steamen vettem meg.
  • rumkola
    Rage gameplay
    egy az egyben Borderlands :))))
  • armageddon666
    Köszi, ezt találtam én is. Kis használati útmutató? Mert kicsit ijesztő az összefüggő dolgok külön való állítása. (lvl és xp)
  • csige791
    Sziasztok, nekem a binkw32.dll- el van gondja, letöltöttem a rad tool-st ugyanaz, letöltöttem a binkw32.dll-t bemásoltam a játék könyvtárba is és a system32-be is ugyanaz.
    Tud valaki valami megoldást?
    Segítséget előre is köszönöm.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem szívesen adom meg, mert csalásra használják: Borderlands Save Editor
  • MerlinW
    Ezzel pl
  • IMYke2.0.0.0
    Nem fogod elhinni, de 1,5 óra alatt nagyon magasra fel lehet rántani karaktereket! Saját tapasztalat.