5584
-
#4144 beállításoknál, az mind OFF, kivéve a depth of field, de mondom mindent kipróbáltam. Ki/be kapcsoltam az összeset, semmi, ugyan úgy szar az egész. -
rumkola #4143 cserélj vga drivert -
#4142 Dinamikus árnyékokat kapcsold ki teljesen!
-
#4141 Már fel tettem az 1.31 patchet is de nem tűnik el a hiba, azoknak az épületeknek a külseje és a belseje is, a falak és a padló, szürke, mintha nem töltene be oda textúrákat. Nem tudom mi lehet a probléma, még shotot sem lehet csinálni, fekete kép annyi lesz. Kipróbáltam az össze grafikai beállítást de még mindig. Eszméletlen zavaró. ötlet valaki? -
readswift #4140 Szerintem mass effectezek amig nem lesz vmi patch , vagy a steam-el kiderül h mi a fax van. -
readswift #4139 én se, már visszatöltöttem az 51-es mentést.. -
#4138 Figyuzzatok, nem úgy volt hogy lehet tovább fejlődni még kb nyolc szintet? Mert én a 61 es karakteremmel nekivágtam de semmi xp-t nem kapok semmiért -
newc22 #4137 Le kb 500 kb/sec fel meg 60 kb/sec! Jó ez! :D -
readswift #4136 én meg steam-el szoptam meg, most ott vettem meg a DLC-t , és amit előzőleg vettem a 15dolláros akcióbanm azt úgy értékeli hogy nincs DLC-m , hogy lehet a gyökér steamet ráébreszteni hogy 4 DLC-m van? -
#4135 üdv, egy kis help kéne. Melyek is azok a fájlok amiket nem "szabad" átmásolni ha a játékom eredeti, de a DLC-k letöltöttek?
köszi -
#4134 zöld... -
tonyo9 #4133 mer milyen neted van:O? -
newc22 #4132 Nincs mit! Fel is töltöttem pár torrent oldalra! :D -
tonyo9 #4131 öcsi kösz a törést:D -
newc22 #4130 Borderlands: Claptrap's New Robot Revolution DLC RELOADED -
#4129 Azt tedd máshol - ügyeskedj kicsit és használd a kuglit!
-
kozako #4128 bocs asszem félreértettél.én LEAKAROM TÖLTENI!! :D -
Ember, csak egyet kellet volna visszaolvasnod... -
kozako #4126 helló.nemtudjátok mikor lehet letölteni az új DLC-t???:) -
#4125 Szép csendben vásárolható lett a claptrap dlc... -
readswift #4124 Jöjjön már mert megőrülök érte. -
readswift #4123 Hát akkor legyen Merlinnek igaza és várjuk meg, tényleg elég gáz az a mod. Eredetileg ME2-höz kerestem.
Ez meg olyan Borderlands kategóriás humor:D -
#4122 7,5 dollár pár napig a game a microsoftnál
http://www.microsoft.com/games/en-US/Games/Pages/borderlands.aspx -
Majesty #4121 Toncsika néven vagyok fent 35 katona. -
#4120 A Claptrap DLC elvileg átfésüli az egész játék szintezését, szerintem érdemes előbb azt megvárni. Most jön októberben. -
#4119 A MOD-ra linket tudsz adni - engem érdekelne. -
readswift #4118 ESC, view lobby, ott már el kéne tudnod igazodj,
más, találtam nehézségi szint modot, megoldható hogy egymagadra olyan nehéz ellenfelek jussanak mintha 4-en lennétek. Na ez jó lössz ;)))
-éljen soká a pécé !!! (főleg ha stereo3d) :D -
#4117 bocs a kicsit láma kérdésért, dehogy lehet valakit fölvenni barátlistába? :$ -
readswift #4116 Nekem már kurvajó classmodjaim meg fegyvereim vannak, 61.-en.
Adott valaki egy ogre nevü elemental géppuskát, 3as szintem van belőle siren-el ( SMG persze 50-es), de nem gond . :DD -
#4115 Tök mindegy mit tesz fel, a multihoz a legfrissebb kell. -
Noodlee #4114 Nekem szintén. Én is találkoztam már ilyennel párszor.
Nem tudom mitől van.
Milyen néven vagy fent?
Btw a 3. DLC az csak 1.3-as patchet rak fel nem? -
readswift #4113 Nem kell 1 pont , az kell hogy ki legyen töltve a helye ! -
Majesty #4112 Prőbáltam fel menni a szerveredre de azt irja hogy nem megfelelö verzionk van.nekem mind 3 dlc fent van sorba felrakva és az 1.3.1 patch.Másnál nem volt ilyen problémám. -
Noodlee #4111 Ha van itt olyan, aki játszik mostanában online, és van kedve, akkor vegyen fel friend listbe plz.
Alig találni normális játékost mostanában :( -
oregon1987 #4110 Itt egy videó az új DLC-ről:
Claptrap's New Robot Revolution -
#4109 pfff, ezt jó tudni, én régen midnig direkt azért raktam be olyan modot, ami más skillre ad, hogy abból is legyen legalább.
most újra előszedtük a játékot, és ezúttal akkor nem úgy csinálom majd : D -
#4108 Csak akkor adja meg a skillt ha már van legalább 1 pont rajta... -
#4107 ezek a class modok nem igazán adják meg a kellő pluszt a skillekre.
pl most föltettem egy olyat amin volt +3 egy olyan skillre amire nem tettem semmit (de amúgy tudnék már rá tenni) és ez olyan skill ami ölés után aktiválódik. Szóval ki kéne jeleznie a jobb alsó sarokban nem?
nem igazán jelzi.
ilyen élet, meg pajzs dolgoknál működik, de pl több sérülést adóknál is ez a helyzet, vagy hogy van ez? -
#4106 köszönöm, beállítva, mondjuk még nem próbáltam ki, de remélem működik -
#4105 TCP/UPD:
6500
7777-7787
27900-29900