Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videó driver legfrissebb, szal félek, hogy videokártya lesz a problémás...
videó driver frissítés, ha nem segít, windóz csere, ha az se videókártya csere 😊 Játék patchelés gondolom alap azt nem is írom, vagy mégis 😊

pointer4
Ehhez a misszióhoz, tök rossz helyen van 😄
attól eltekintve, hogy totál LSD lett a játék? áá semmi 😛
És, mi a baj? 😄

Van némi gond.
Haverom elindítja a játékot, és hát.. inkább nézzétek meg ti magatok.

Én csak egy olyan hírt láttam anno, hogy lesznek további DLC-k de konkrétumot még nem mondtak.
pointer4
Volt még valamirõl szó.
A kérdés inkább az, te tudsz valamirõl, amirõl mi nem?
valami új dlc-rõl tudtok?

fotográfik kolomp edisön :D

ratgab

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ÖÖÖ, az 1-es szirént talán <#zavart2>... De még jobban örülnék egy olyan 20-25 év..., akarom mondani 20-25. szintû szirénnek alacsony páncélzattal, lehetõleg fegyvertelenül (Coopba elég lenne az én fegyverem <#nyes>)!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ID?

nekem van egy 61-es soldierem emg egy 1-es sirenem. Melyiket kéred? 😛
Én benne lennék egy Borderlands Coopba. Egy Hunter a legmagasabb szintû karakterem, most fejbõl nemtudom, de asszem 34-es szintû.

nem tudok csatlakozni hozzád, azt írja h nem kompatibilis verziónk van, vagy egy DLC-ben vagy ami nekem nincs (utóbbi kizárható)
najó, próbáljuk meg újra, hátha
chilios
De ha van lehetõség normál multira,akkor nemfogunk hamachizni 😄 (csak végsõ esetben)
Sir Quno Jedi
Látod-látod, hamachi-n semmi ilyen ökörködésre nincs szükség, felrak, elindít megy. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

chilios
sima,dlck nincsenek fenn
lehet h a verzió szám nem egyezik és azért van ez a bibi?
Hanyas verziószám /mely dlc-k vannak fent?
chilios
google ön kerestem rá
és honnan nézted ki a portokat? Csak mert van 1 amit a Readme nem ír.
chilios
mindenesetre tûzfalban is engedélyeztem most az összes portot,hátha az miatt nem jött össze
chilios
nincs szükségem ilyen oldalakra,am meg
port forward megvolt?
http://portforward.com/
Itt válaszd ki a routered típusát, skip advertisement (fent), majd a játékot (Borderlands), és kövesd az ott leírtakat.
chilios
igen én,és énse tudok hozzád :S
te vettél fel engem friend listbe?
Figyu, nem tudok hozzád csatlakozni...
chilios
üdv,valaki jön játszani?
Sir Quno Jedi
Sõt ha leszakad, mert van rá példa (netszakadás, gépújraindulás, ups baszakodás, vgarakoncátlankodás, mifene), akkor rögtön visszaesik ha újraindul neki a gamma, addig meg zavartalanul hete tovább tolni a többieknek (már ha nem a szerver esik ki).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mondjuk ez igaz...
Annyival kényelmesebb, ha Béla indít egy játékot, akkor nem kell lesni, hogy Józsi mikor online, hanem egybõl csatlakozhat hívás nélkül.

persze, a single átalakul private game-é ha behívsz vkit.

Juteszembe, tessék megjelenni 😊

@Sir Quno Jedi
Tudom mi a hamachi, csak mi értelme ennél a játéknál, ahol...
1. tört verzióval si lehet neten játszani
2. Van privát szerver lehetõség, amivel kb. ugyanazt éred el mint haamchival, csak hamachi nélkül.
Sir Quno Jedi
SZépen berakod az indító linkbe annak a hamachi-s ip címét, aki a szerver szokott lenni, a többiek is ugyanígy tesznek, a szerver indít, többiek autmaotikusan beesnek agammájába ha már fut, vagy éppen kreál. Ennyi. Ennél kényelmesebb már nem is lehetne. A hamachi egy zárt, jeszóval védett VPN hálózat, ergó senki még csak nem is tudja a virtuális IP-ket és a tûzfalakon is kényelmesen átmegy, elég a hamachi-t átengedni 1x valaha és megjegyeztetni a tûfallal (meg routerrel stb.), utána minden játék szépen megy, mintha csak lanoznál, hiába változik a külsõ valós IP-d. Van akinek több netkapcsolata is van, sõt utazik, mobilnettel és így is bármikor azonnal betalál az összes kedvenc játék lanban.

Amúgy tegnap a játékba, amibe meghívtalak, azt single playerben indítottam, és te úgy is simán beléptél, mikor nyomtam invite-ot 😊

Valóban ott a pont!
Private játékba még az sem tud csatlakozni, aki a friend listben van (ezt pl. én hülyeségnek tartom, mivel a friend listben a "haverok" vannak, miért ne csatlakozhatnának hívás nélkül). Csak az tud belépni a játékodba, akit te meghívsz, így az idióta koreai mikrofonos brigád is kilõve 😊

Amúgy én is örülnék, ha Richardx mellett lenne még pár arc, akivel lehetne tolni együtt.

És hamachi kell ahhoz, hogy a 2-3 barátoddal játszhass? Ott van a játékban private game, csak az csatlakozhat akit te hívsz meg... azaz a 2-3 barát.
hamachinak semmi értelme ezesetben.
Sir Quno Jedi
Namost ez egy 4 fõs coop game. Ha van 2-3 barátod aki szereti tolni, máris megvan a full csapat. Egyéb hülye kérdés?!?! 😄

Idegenekkel nem jó játszani, nem megbízhatóak (ez sajnos az MMO-kra is igaz, mindig fix, jól bejáratott csapat kell, ha élvezetes játékot akarsz).

hamachin? Mi értelme hamachin tolni, ha lehet ott is teszem azt private game-be?
Sir Quno Jedi
Jaja, de mi hamachi-n toljuk zártba.

Am játszik egyáltalán bárki is rajtam és Noodlee-n kívül? mert senkivel se találkoztam eddig.
jah igen, és online mi ez a playythrough 3? tudtommal csak 2 pt van...
te meg ne feleselj, hanem gyere fel 😛
Ha végig gondolod, akkor valóban hülye kérdés volt 😊 sry
Szerintem ha valaki a partyból olyan helyre megy, akkor a dlc nélkülit simán kidobja a játék a partyból.

én vagyok nehéz eset? teljesen értelmeset kérdeztem sztem...
Synit HUN
Nehéz eset... <#ticking>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

-.-
Azt midnenki tudja, hogy a HOSTNAK mi van meg, de a host attól nem fogja tudni, hogy pl nekem nincs meg a Mad Moxxi...
MerlinW
Gondolod, hogy direkt hülyeségeket beszélek?
Rákattintasz egy "host"-ra és jobb oldalon ott vannak az DLC ikonok.

[merlinw.org]

naigen... de a szerver keresõ mit jelez? A hostokat. Azt, hogy a rá csatlakozó játékosoknak mi van meg azt nem. Épp ezért kérdeztem, végülis nem egy lehetetlen dolog.
MerlinW
Már hogy a fenébe tudnának?😊 Nem tudnak. Ezért is jelzi a szerverkeresõ, hogy kinek mi van meg.

[merlinw.org]