5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • fejnelkuli
    Es hogy lehet resetelni a skilleket?
  • Noodlee
    A skilleket el lehet osztani újra, ahányszor csak akarod, szóval nem tudod elbacni.
    Szerintem tegyél arra, ami tetszuik, max ha nem jön be, akkor újra elosztod.
  • gabo91
    Értem, hát szerintem nekimegyek majd másodszor is :)

Még egy kis segítséget szeretnék kérni a skill pontok elosztásához.
    Soldier-rel vagyok, mire érdemes pakolgatni?
  • MerlinW
    Mindegy a sorrend, a lényeg, hogy a Knoxx-ot hagyd a legvégére. Nem igazítja szinthez a játék az feladatokat. Miután végigjátszottad, választható lesz a Playtrough2 amiben ~35-nél kezdődnek az ellenfelek. Ha másodszor is végigjátszod, utána 50-55-ös lesz mindenki.
  • cikasz
    Sziasztok. Nem volt valakinek olyan problémája a játékkal, hogy egy idő után a winyó elkezd dolgozni mint állat és a játék lefagy? de úgy, hogy a gépet csak resetelni lehet.
    Fentvan az 1.3.1 és a dlc-k.Reloaded verzió, win7 64-bit.
    köszi
  • wedge31
    " Elsőnek az alapjátékot (főszál + mellékküldik) aztán utánna a dlc-ket. " - igy logikus meg vannak visszautalások is föleg az utolsó claptrapos dlc-ben azt mindenképp érdemes a végére hagyni.
  • gabo91
    Helo

Pár napja nekiálltam újra a játéknak lvl19-es vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan érdemes időrendben játszani.
    Elsőnek az alapjátékot (főszál + mellékküldik) aztán utánna a dlc-ket.
    Vagy teljesen mindegy?
    Mert elutaztam a "zombis helyre" és ott ilyen 15-16- os szintű küldiket adott. Ha végigjátszom a játékot és utánna jönnék ide akkor is ilyen szintűek lennének a küldik, vagy szintemhez állítja be a mellékküldetéseket a játék?
    Azt sem szeretném hogy kimaradjanak mellékküldik (nem tudom felvenni őket, mert jóval magasabb a szintem)

Köszi előre is.
  • Sir Quno Jedi
    vagy hamachi és akkor azt elég cuzámmen átengedni
  • MerlinW
    Meg kell nyitni a szükséges portokat a tűzfalon/routeren. A readme-ben vagy a portforward.com-on le van írva minden.
  • kozako
    Hellósztok.Egy haverommal akarjuk Online-ba nyomni a játékot de amikor Invitelni szeretném neki Timed out van folyamatosan.valaki segítsen pls.
  • oregon1987
    megvan bocsátva! máskor egyből rakd újra a gépet XD
  • fejnelkuli
    Köszi!
  • Synit HUN
    TK-nek kell gyűjteni de csak miután kéri. Addig tök felesleges összeszedni. Utána is... :D
  • fejnelkuli
    A zombi agyvelot mire lehet hasznalni?
  • MerlinW
    Automatikus. Észre fogod venni.
  • Majesty
    Most vitem végig pl2-t vissza vitem a kulcsot Tannisnak.Akkor mostantol pl2.5 leszek?Vagy külön ki kell választani?
  • MerlinW
    A főszál rövid, de van benne "sok" mellékes. Persze még mindig a Knoxx a legjobb DLC:)
  • Majesty
    DLC4 nagyon rövid de legalább ad 1 skill pontot a végén.
  • Broafka
    hi, újratelepítettem a windowst és furcsa mód eltűnt a lila körvonal, valamit bekaphatott a gépem, vagy valami nem tetszett neki, de most úgy néz ki rendben van.

Szóval bocsi a hosszas nyávogásom miatt! :)
  • readswift
    Hát én eddig is pt2.5 -öt játszottam ezekszerint.
    "An ephemeral third playthrough-like setting will be unlocked when The Vault is entered in Playthrough 2. At this point the Playthrough 2 enemy levels will increase to 48 at the start, to 52 for some high end selected opponents at the end of the game. Items will likewise be encountered at maximum levels, with the vast majority being level 48. No new missions are available at this point, although missions gained previously in Playthrough 2 may yield far greater rewards and drops. "
  • Broafka
    nem azt mondom, hanem, hogy valaki írta a fórumon, hogy ha eredeti a játékod de a dlck nem akkor bizonyos dll fájlokat vagy miket nem kell ilyenkor bemásolni, vagy felülírni.

habár nekem ment úgy a játék hogy mindent bemásoltam, de úgyis hogy azokat a bizonyos dll-eket nem. most viszont úgy csináltam ennél a claptrapesnél, hogy mindent bemásoltam, és azóta van ez a lila. mondjuk nem hiszem hogy bármi köze lenne hozzá, csak elmélkedem
  • MerlinW
    Csak töréssel tudod használni a warez DLC-ket.
  • Broafka
    megpróbálom majd, most már egy centis vastag keret és megjelent a fegyverek körül, ami ilyen átlátszó volt, szóval elég érdekes dolgokat kezdett el produkálni, most újratelepítem

Ha eredeti a játékom és a DLC-k nem, akkor is ugyanúgy kell fölrakni? Szóval minden cuccot átmásolok a játék mappájába, és mindent felülírok amire rákérdez?
  • MerlinW
    Ha más játékban nem tapasztalsz ilyet, akkor logikusan semmi köze a VGA-hoz.

Töltsd le az ingyenes Unigine Heaven 2.0 benchmarkot, az az összes létező effektet végigmutatja (igen hangulatos formában). Ha ott minden stimmel, akkor semmi gond.
  • Broafka
    idegesítő, ennyi az egyetlen baja, és az hogy eddig ez nem volt ott. És a másik, hogy nem tudom leszarni, mert ha az új videókártyának valami baja van, akkor nem fogok kocka ként kibámulni a fejemből és kattintgatni, hanem tudni akarom, hogy mire költöttem pénzt
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
  • joered80
    Megtaláltam, köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Borderlands WIKI
  • joered80
    Hali! Van valahol egy leírás, hogy hol vannak azoka a claptrap-ek, amelyeket meg lehet menteni, és növelik a hátizsák nagyságát?
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy pt2-ben nekem is az a gondom mindig, hogy alig van méltó ellenfél, ha az ember előtte a DLC-ket is szorgosan végigtolta.
  • Sir Quno Jedi
    Hát én végigtoltam egyedül, ketten, hárman és most éppen négyen tologatjuk. Általában Siren-nel, néha hunterrel, de most kénytelen lettem ökölharcosként kezdeni, mert nekem ezt hagyták. Így azé érdekes, mert négyesben kurva sok hp-je van az ellenségnek, a shotgunok alig sebzik őket (és jól bírják ötcentiről a tuti fejlövést is, a shoti meg lassú, így második lövésre már nem mindig van idő), de az őrjöngés közben ökölharctól sem szeppennek meg nagyon (és elvileg védett vagyok ilyenkor, de a nagyobb dögök ugyanúgy szénné sebeznek). Szóval vicces így brute-tal. Legalább van kihívás. :D
  • oregon1987
    Istenem örülj hogy müxik a game azt a lila körvonalat meg szard le!
  • MerlinW
    Igen onnantól.
  • readswift
    Na ezt nem tudtam, ez akkor érvényesül ha visszaviszed a kulcsot a vault után , v mikortól?
  • readswift
    Lássuk be, te max 1 csúszkát állítgatsz a kezelőkéden, énmeg 15öt a nintendómon. Amúgy a cs-s elvetemültek véleményét is el lehet olvasni ha valaki arra kíváncsi, engem nem nagyon érdekel a műfaj.
  • MerlinW
    Sőt, ha végigjádszod az alapjátékot másodszorra is, automatikusan átvált "Pt 2,5"-re, azaz emel még 10 szintet a játékon. Így már a leggyengébb ellen is lvl50 körül van. Knoxx-ban pedig szinte csak 60-61-esek jönnek.

Már 2,1 milliárd XP-m van, várom a lvlcap emelést:D
  • Fpocok
    Véletlenül tévedtem csak be ide :D Aztán megláttam ezt a videót.
    Jópofa. Nagyon jól lehet használni játékhoz. Single részhez. Elég nevetséges, hogy azt mondják, hogy olyan pro-n lehet használni, mint egy egeret... hazugság.
  • fejnelkuli
    Reggel melozok,ugyhogy tente van,de holnap ha nemmegy kereslek majd.
    csao
  • JethroHUN
    Mert hanyas szintű vagy? Inkébb csinálj egy privát szerót, hívj be és megoldjuk.
  • fejnelkuli
    hmm. elozmenyeket megcsinaltam mindenkit legyilkoltam. akkor most grindelni kellene mint egy mmo-ba,hogy meglegyen a szintem hozza?