Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan gondom van, hogy 3-an szeretnénk coop-ozni, de az egyikünknek nem sikerül csatlakozni. a portok a routeren elvileg nyitva vannak, mindhárom játék eredeti a vírusirtó (NOD) kilõve, szóval kezdem feladni, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Lehet hogy nem nyitottuk ki az összes portot? ( a portfoward.com ról néztük meg)
Elõre is köszönöm!!!
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Battletag: coolpet#2467
Arab money
hanem pl Helena Pierce ad egy kuldit, asszem szerezzem vissza jack egyik szemet.(nembiztos mar). Megvan, es nezem a logot ertetlenul hogy most hova vigyem? A tobbsegnem ottvan hogy New Heaven Bounty Board, akkor vagom hogy az New Heavenben van, de Helena Pierce hol a feneben? vegig kovetem a quest waypointot vagy elkezdek utazgatni a fasttravellel. Ez a bajom.
Vagy megtanulom ki hol van 😊
Ja, és a FRAPS-szel rögzített képet ALT+TAB után töltöttem fel a Képhostra... 😊 Nálam nem fagy ki a játék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
felvettem egy csomo questet, mind megcsinaltam, de egyeseket nemtudom hol kell leadni. Nem irja valahol?
Pl eltettem labalol a rakk hive nevu dogot es megvannak a vaultkullcsok.
Egy Guardian Angel nevu valakinek kell leadni a kuldit, de gozom nincs merre keressem. Jo a waipoint mutatja hogy merre de fast travellel akarok utazni 😊
Tudom, wikipedia, de nalam kifagy a jatek ha alt+tab-ot nyomok.
ebben tudsz segiteni?
2. még egyszer: ez nem Diablo 2
3. Nem. gondolom, már sejted...
egy ket feature hianyzik nekem, de lehet hogy bennevan csak en nem tudom merre 😊
Szoval:
lehet e highlightolni a foldon levo loot-tengert hogy ne csak a fenyt mutassa, hanem az osszes felett mint amikor raviszem a celkeresztet? Mint a diablo2ben az alt gomb
mas: nincs valami script vagy hasonlo arra hogy megyek, es a toltenyeket meg a lovet felkapkodja a foldrol auto ne nekem kelljen hosszan nyomni a cselekmenygombot?
Megint mas: csak a bolt es a drop van amibol lehet gazdalkodni? en nem tudok osszepakolni fegyvereket alkatreszekbol?
Koszi elore is a valaszokat.
Szeretnek multit jatszani de nem tudom hogy kell milyen program kell hozza .Nekem tort verziovan mind 3 dlcvel. ha szeretne valaki multizni velem irja meg es meg beszeljuk mns vagy skypon.Elore is koszonom a segitseget.
nem tudok csak a kezdo Fyrestone-i new-u station-höz teleportálni, oda is csak a 3 DLC new-u station-jétõl, a többi waypoint nem mûködik, meg sem jelennek a listában. Habár azoktól meg a 3 DLC kezdõterületére megy a teleport, de oda nem. <#conf>#conf><#confused>#confused><#conf>#conf>
"Melyik a legjobb, hol lehet találni" - mindig más (kinek mi)/máshol. 16 millió véletlen generált véletlen helyen letett fegyverrõl van szó.
[merlinw.org]
Vannak ezek az artifactok
A rougeval vagy mivel vagyok, es ha aktivalom az artit, akkor eltunik
a sas megkapja a sebzestipust
de a kerdes a kovetkezo: az elozo hatasat torli az uj artifact, vagy olyan sebzes is hozzaadodik meg +ban amit elnyomok?
most 2x tuzsebsese van es talaltam egy korrodalo artit
szerintetek melyik tipusu fegyver a legjobb altalanossagban veve?
Uniq fegyvereket hol lehet talalni? vagy csak drop a magasabb szintu szornyektol?

fotográfik kolomp edisön :D

Az alapjatek van fenn, es annyi hirtelen a kerdesem, hogy az elejen az introt, at lehet e lepni valahogy, meg uj jatek inditasanal a karaktervalasztasig terjedo videot. 5 perc mire lejatsza a dolgokat...
Koszi!
Múlt héten kezdtem el játszani, azóta végigtoltam pt1-et, elkezdtem a zombis dlc-t, akinek van kedve multizni vegyen fel friend list-be, Jowanson néven. 37-es Brick-el tolom jelenleg.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az 5*5 az kb fél óra ha jó szinten vagytok.
20*5-nél haverommal a 93. wave-nél fagyott ki 2 óra után, többet nem kezdünk bele (vele).
Az mindegy, hogy ki nyer?
Hamar megvan a lvl 61.
Viszont isteni csatákat lehet vívni 50-51-es monsztákkal, pl. spiderantokkal stb.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
[merlinw.org]