Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MBP Schaefer
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy 3-an szeretnénk coop-ozni, de az egyikünknek nem sikerül csatlakozni. a portok a routeren elvileg nyitva vannak, mindhárom játék eredeti a vírusirtó (NOD) kilõve, szóval kezdem feladni, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Lehet hogy nem nyitottuk ki az összes portot? ( a portfoward.com ról néztük meg)
Elõre is köszönöm!!!

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

MerlinW
rld.dll, és tört exe-t értelemszerûen nem kell bemásolni.

[merlinw.org]

ez érdekes, felraktam a gamet, átmásoltam a dlc -ket és runtime error :S, visual c++... elég érdekes
Az lenne a kérdésem, h ha megvettem a gamet eredetibe, de a dlc ket csak letöltöttem, akkor vhogy meg lehet oldani, h mûködjenek?
lalakov
A feladatok felett ott van a terület neve is kiírva(eszerint vannak csoportosítva a feladatok), hogy hová kell menned. Ha kész van, akkor sincs különbség, pontosan látszik mely területre kell utaznod.
Sir Quno Jedi
Helena Pierce New Heaven vezetõje, szal. illenék tudni ki õ és hol van, mint ahogy Tanist is stb. Vannak kulcskarakterek, akik a sztori fõ karakterei is egyben, õket ismerni kell. Arról nem is beszélve, hogy van aki változtatja helyét a sztori szerint.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

coolpet
igen de ha nem azon a mapon vagyok ahol le kell adni, akkor csak az atjarot mutatja es lehet hogy 3 teruleten keresztull kell gazolni, ahelyett hogy pont oda utaznak a fast travellel

Battletag: coolpet#2467

FSpofon
a logban csak jelöld ki a questet és válts a térképre, mutatja pontosan merre kell menni

Arab money

coolpet
nem az a gondom 😊
hanem pl Helena Pierce ad egy kuldit, asszem szerezzem vissza jack egyik szemet.(nembiztos mar). Megvan, es nezem a logot ertetlenul hogy most hova vigyem? A tobbsegnem ottvan hogy New Heaven Bounty Board, akkor vagom hogy az New Heavenben van, de Helena Pierce hol a feneben? vegig kovetem a quest waypointot vagy elkezdek utazgatni a fasttravellel. Ez a bajom.

Vagy megtanulom ki hol van 😊

IMYke2.0.0.0
A Fast Travelnél egyszerûen meg kell tanulni a helyek nevét, nincs mese.

Ja, és a FRAPS-szel rögzített képet ALT+TAB után töltöttem fel a Képhostra... 😊 Nálam nem fagy ki a játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A küldetésekrõl az Inventory-dban tájékozódhatsz. Amiket teljesítettél azok így kerülnek rögzítésre:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

coolpet
oke kerdezek meg 😊

felvettem egy csomo questet, mind megcsinaltam, de egyeseket nemtudom hol kell leadni. Nem irja valahol?
Pl eltettem labalol a rakk hive nevu dogot es megvannak a vaultkullcsok.
Egy Guardian Angel nevu valakinek kell leadni a kuldit, de gozom nincs merre keressem. Jo a waipoint mutatja hogy merre de fast travellel akarok utazni 😊

Tudom, wikipedia, de nalam kifagy a jatek ha alt+tab-ot nyomok.

ebben tudsz segiteni?

IMYke2.0.0.0
1. kérdésszerûségre: nincs ilyen - ez nem Diablo 2
2. még egyszer: ez nem Diablo 2
3. Nem. gondolom, már sejted...

coolpet
Hali!

egy ket feature hianyzik nekem, de lehet hogy bennevan csak en nem tudom merre 😊
Szoval:
lehet e highlightolni a foldon levo loot-tengert hogy ne csak a fenyt mutassa, hanem az osszes felett mint amikor raviszem a celkeresztet? Mint a diablo2ben az alt gomb

mas: nincs valami script vagy hasonlo arra hogy megyek, es a toltenyeket meg a lovet felkapkodja a foldrol auto ne nekem kelljen hosszan nyomni a cselekmenygombot?

Megint mas: csak a bolt es a drop van amibol lehet gazdalkodni? en nem tudok osszepakolni fegyvereket alkatreszekbol?

Koszi elore is a valaszokat.

Mindig azt irja nem sikerult csatlakozni a szerverhez.
Ezt már probaltam de csak néha ad be szervert és arra se tudok fel menni.
IMYke2.0.0.0
Nem kell trükközni - játék elindít, GameSpy fiók létrehoz, játszik.

Sziasztok!

Szeretnek multit jatszani de nem tudom hogy kell milyen program kell hozza .Nekem tort verziovan mind 3 dlcvel. ha szeretne valaki multizni velem irja meg es meg beszeljuk mns vagy skypon.Elore is koszonom a segitseget.
ah, nvm, most olvasom hogy ezt a feature-t dahl headlands-en kell majd aktiválni. totál kiment a fejembõl <#vigyor2>
Playthrough 2-t elkezdtem és van egy kis gondom:
nem tudok csak a kezdo Fyrestone-i new-u station-höz teleportálni, oda is csak a 3 DLC new-u station-jétõl, a többi waypoint nem mûködik, meg sem jelennek a listában. Habár azoktól meg a 3 DLC kezdõterületére megy a teleport, de oda nem. <#conf><#confused><#conf>
MerlinW
Nem adja hozzá, mindig csak az aktív amit kiválasztasz.

"Melyik a legjobb, hol lehet találni" - mindig más (kinek mi)/máshol. 16 millió véletlen generált véletlen helyen letett fegyverrõl van szó.

[merlinw.org]

coolpet
Ismet en:

Vannak ezek az artifactok
A rougeval vagy mivel vagyok, es ha aktivalom az artit, akkor eltunik
a sas megkapja a sebzestipust
de a kerdes a kovetkezo: az elozo hatasat torli az uj artifact, vagy olyan sebzes is hozzaadodik meg +ban amit elnyomok?
most 2x tuzsebsese van es talaltam egy korrodalo artit

szerintetek melyik tipusu fegyver a legjobb altalanossagban veve?

Uniq fegyvereket hol lehet talalni? vagy csak drop a magasabb szintu szornyektol?

coolpet
nagyon koszi, mar probalom is 😊

fotográfik kolomp edisön :D

KLIKK

Borderland Advanced Sttings 0.9.9.

Mellesleg mindenkinek ajánlott!

gamecopyworld.com

coolpet
Sziasztok!

Az alapjatek van fenn, es annyi hirtelen a kerdesem, hogy az elejen az introt, at lehet e lepni valahogy, meg uj jatek inditasanal a karaktervalasztasig terjedo videot. 5 perc mire lejatsza a dolgokat...

Koszi!

Sziasztok
Múlt héten kezdtem el játszani, azóta végigtoltam pt1-et, elkezdtem a zombis dlc-t, akinek van kedve multizni vegyen fel friend list-be, Jowanson néven. 37-es Brick-el tolom jelenleg.
Sir Quno Jedi
Igen a hosszú küldik, illetve arénák kockázatosak tudnak lenni. Kár, hogy a program nem ment közben, legalább idõnként...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pointer4
Az mindegy ki nyer, csak legyen bent, amikor befejezitek.
Az 5*5 az kb fél óra ha jó szinten vagytok.
20*5-nél haverommal a 93. wave-nél fagyott ki 2 óra után, többet nem kezdünk bele (vele).
lalakov
20*5? Az mennyi idõ? Egy 5*5 van meg, az is másfél óra volt 2 fõ részvételével.
Az mindegy, hogy ki nyer?
jó de hát azért elég hasonló 😛
Nyomjatok pár Craw runt-t 😊
Hamar megvan a lvl 61.

pointer4
Igen, egyben kell végigtolni a 5*5 wave-t, ha pedig megvan mind a három, kapsz egy skill pontot, és még 3 nyitott Aréna ajtót. Amikben 20*5 wavet kell kibírni.
pointer4
Nem, nem nehéz, 3000-5000XP-ket dobál az országúti erõdöknél pl, katonánként. Van amelyikre 7000XP.
Sir Quno Jedi
No már lassan level 57-ek vagyunk. Így már nehézkes a fejlõdés picinkét. Már csak a Knoxx dlc pt2-ben reménykedünk... 😄DD

Viszont isteni csatákat lehet vívni 50-51-es monsztákkal, pl. spiderantokkal stb.

Zs0lt1
lol ez nem cs 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

nem lehet állítani valahogy a célkereszten mert pl cs ben beírjuk console ba hogy crosshairscale valami szám és akkor lehet állítani itt ilyen nincs?
Solid Snake
Idõ kérdése, már készülget <#buck>
kösz a third person linket😉 Am. lesz valamikor magyaritás ehhez a játékhoz?

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Synit HUN
Aha, sehogy.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

grebber
Valaki letudná írni hogy lehet elõcsalni a 3rd person nézetet?

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Moxxis pedig a leggyengébb. Knoxx a legjobb kieg. Középen pedig a Zombis van😊 Moxxi csak egy arénázás, szerintem piszok unalmassá válik a 2-3. után.

[merlinw.org]

MerlinW
Coop-ban kell játszani úgy nem unalmas😊

[merlinw.org]

AtiRadish
Felpakoltam a 2 dlc-t, a zombis nagyon nem jott be gondoltam kiprobalom a Mad Moxxisat, ez sokkal jobban tetszik. Annyi volna a kerdesem h. az arenakat 1 huzamban kell vegig csinalni? mind az 5*5 wavet egyszerre? Mert en a 3. round 1. wavejenel kileptem, es amikor folytatni akartam Round 1 wave 1 rol indit =.=

pointer4
Én kedveltem a soldiert, aki velem jött, regenerálódó hp meg lõszer aurával 😄
grebber
Na már 22-es vagyok egyedül tolom úgy könnyebb mint coopba haverral!

Next PC upgrade: 2022

pointer4
El tudod kezdeni, talán csak a General Knoxhoz -hoz érdemes 45 körül bemenni a nehézsége miatt.
Én úgy oldottam, meg hogy csak haverral coopba játszottunk, úgy az ökörködés miatt nehezebben unom meg.