5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Broafka
    hát majd lehet neki esek az ilyeneknek :)
    köszi a tippeket
  • cikasz
    A legeslegegyszerübb módja ha értékbiztositással kéred a postázást! Az már nyomonkövetést is tartalmaz és általában csak + 1-2 usd/eur.
  • MerlinW
    Írsz egy levelet, hogy nem érkezett meg (kb 2 hét után) - ha nem megy az angol ott a gugli fordító, vagy keresel valakit aki tud - ellenőrzik mi a pálya és ha gond van újrapostázzák.
  • Broafka
    nem csak erről van szó, hanem másmilyen ilyen dolgokról is. Meg most érted, megveszem, kifizetem a pénzt, és nem jön meg az áru, mit csinálok? felhívom őket? és ha nem veszik fel? beperlem őket? jó vicc.

lehet túl aggodalmaskodom a dolgokat.

Egyébként azt tervezem, hogy nyitok egy új számlát, arra felrakom a kellő pénzt amit épp költenék online dolgokra, és arról lophatják a dolgot...
  • IMYke2.0.0.0
    Fuj-fuj warez []
  • newc22
    Borderlands.Patch.1.4.1-RELOADED :) juhaaaaaaaaa
  • IMYke2.0.0.0
    Nem teszik - nem fognak ennyi pénzért bebukni egy teljes hálózatot :)
  • Broafka
    én valahogy nem merek rendelni külföldről, túlságosan parázok, hogy átvernek, lehúzzák a pénzem, stb
  • IMYke2.0.0.0
    És a Borderlands GOTY is eléggé jutányos, ZAVVI-ról rendelve.
    Én megvettem, mert megérdemli.
  • MerlinW
    Offline játszhatsz, ha az 1.4-es no-dvd-t használod (claptrap dlc-ből borderlands.exe és steamapi.dll). Persze az 1.41 újdonságait nem fogod látni, de játszani játszhatsz.

Halkan megjegyzem, hogy pár hete az összes DLC 2$ volt Clap kivételével, azaz 1500ft volt az első három.
  • Broafka
    vártam! :D
    még mindig nincs :(
    pedig már játszanék vele nagyon
  • pointer4
    Vársz 1-2 napot, és lesz.
  • Broafka
    honnan tudnék leszedni egy crack-et? :-/
  • Broafka
    fene, a játék eredeti, a DLC-k nem, így a patch-hez kéne crack :-/
  • Majesty
    Super végre meg érkezet.
  • MerlinW
  • IMYke2.0.0.0
    Borderlands v1.4.1 Patch

Changes in version 1.41:

* [b]Level cap increase of 8 levels for all players.
    * [-]Original Borderlands players will now be able to achieve level 58.
    * [-]Owners of The Secret Armory of General Knoxx can achieve a record setting increase to a maximum level of 69.
    * Enemies now scale to new level caps throughout the whole game as long as playthrough 2 has been completed.
    * Item drops (with the exception of COM Decks) will now scale to new enemy level caps.
    * DLC4 Achievement/Trophy glitches that have affected some users will now properly award players for obtaining these achieve.

• MerlinW
    Lényegtelen, warezzal is lehet játszani a hivatalos "szerveren", hiszen nincsenek szerverek, maguk a felhasználók azok.
  • Rotyoka
    Valaki nem akar esetleg Garenan velem Co-op ba játszani? :) Csóró vagyok és nem tudom megvenni :(
  • lepike
    Nekem is volt ilyen, újratelepítettem és elmúlt.
  • Gabesz026
    Sziasztok!

Az mitől lehet hogy játék közben 10-15 sec-re megáll a kép?
    épp gondoltam hogy megveszem a játékot de így nem hiszem hogy kiadok ennyi pénzt. Az 1.21-es patch van fennt ati videókarim van a legújabb driverel.
  • Broafka
    ha már egyszer megcsináltad akkor már csak gránátmódot ad
  • kozako
    helló.a haveromnak a Claptrap javítókért gránátmódot ad. nem tárhelynövelőt:S az mérvan???mer nemnő a tárhelye :S
  • IMYke2.0.0.0
    X-BoX 360-as GOTY:
  • JethroHUN
    legit dolgokat nem nehéz csinálni, de igazán erőket már ki kell trükközni.
    De hibák is előfordulhatnak, hiányzó textúrák pl
  • IMYke2.0.0.0
    Ne akarj csalni, jó?!
    Bármilyen külső MOD agyoncsapja a játék hangulatát.
  • kozako
    Mer amugy hogyan kell moddolni??Mer amikor én lövök a tüzes fegyómmal akkor valaki írja hogy no mod pls.azisaz??és a pajzsa hogylehet valakinek egy kimondhatatlan számjegyű szám-os damage??:D és hogylehet moddolni a pajzsot??:D
  • Broafka
    pff, egyre több a modder...

marhára elrontja a hangulatát a játéknak amikor próbáljuk kinyírni crawlemaxot, és bejön egy emberke, halhatatlan, és 2 lövésre megöli. És az a legjobb, hogy hiába írom úgy a játékot hogy craw mod=kick ők szarnak rá, akkor is belép

komolyan ki kéne tiltani a csalókat, vagy valami külön szervert csinálni nekik, mert ezek rontják el az összes jó játékot
  • kozako
    köszi :D énis valami ijenre gondoltam :D
  • Noodlee
    Moxxi trezorja sem végtelen, max 48 emlékeim szerint.
  • readswift
    Rossz bőrben lévő robotkákon ha segítesz azért kapsz egy SDU nevezetű tárgyat cserébe, az növeli a "hátizsák méretét" . Folyamatosan nő minél több SDU-t szedsz össze, de nem végtelen. Moxxynál van trezor , az végtelen.
  • kozako
    hellósztok.azlenne a kérdésem hogy haverjaimnak nem nő a fegyver tár nagysága hanem 12 marad mindig.azt hogyan lehet növelni ??:D Nekem végtelen lehet csak nemtom ohgyan lett annyi :D szal hogyan lehet megnagyobbítani 12 férőhely-nél nagyobbra :D
  • Sir Quno Jedi
    de elfogynak sajnos

amúgy k.jó a szingli is
  • fejnelkuli
    Erdemes a single reszet tolni?Mert mar vagy 55 orat beletoltam,de ugynezki,hogy sohase fogynak el a questek!
  • Broafka
    miért nem tudok játékot csinálni?
    portok be vannak állítva.
    ti tudtok játékot csinálni?
  • Broafka
    nem csatlakozik hozzám senki se online, pedig a portok is be vannak állítva elméletileg :-/
  • pointer4
    Pontosan.
  • cikasz
    Mindenkinek müködik faszán semmi random fagyás?
  • fejnelkuli
    Köszi!
  • Sir Quno Jedi
    Van az az oszlop az elején, ahol nevet, meg kinézetet választasz, na olyanoknál lehet resetelni a skilleket is.