5584
-
#4264 hát majd lehet neki esek az ilyeneknek :)
köszi a tippeket -
#4263 A legeslegegyszerübb módja ha értékbiztositással kéred a postázást! Az már nyomonkövetést is tartalmaz és általában csak + 1-2 usd/eur. -
#4262 Írsz egy levelet, hogy nem érkezett meg (kb 2 hét után) - ha nem megy az angol ott a gugli fordító, vagy keresel valakit aki tud - ellenőrzik mi a pálya és ha gond van újrapostázzák. -
#4261 nem csak erről van szó, hanem másmilyen ilyen dolgokról is. Meg most érted, megveszem, kifizetem a pénzt, és nem jön meg az áru, mit csinálok? felhívom őket? és ha nem veszik fel? beperlem őket? jó vicc.
lehet túl aggodalmaskodom a dolgokat.
Egyébként azt tervezem, hogy nyitok egy új számlát, arra felrakom a kellő pénzt amit épp költenék online dolgokra, és arról lophatják a dolgot... -
#4260 Fuj-fuj warez []
-
newc22 #4259 Borderlands.Patch.1.4.1-RELOADED :) juhaaaaaaaaa -
#4258 Nem teszik - nem fognak ennyi pénzért bebukni egy teljes hálózatot :) -
#4257 én valahogy nem merek rendelni külföldről, túlságosan parázok, hogy átvernek, lehúzzák a pénzem, stb -
#4256 És a Borderlands GOTY is eléggé jutányos, ZAVVI-ról rendelve.
Én megvettem, mert megérdemli.
-
#4255 Offline játszhatsz, ha az 1.4-es no-dvd-t használod (claptrap dlc-ből borderlands.exe és steamapi.dll). Persze az 1.41 újdonságait nem fogod látni, de játszani játszhatsz.
Halkan megjegyzem, hogy pár hete az összes DLC 2$ volt Clap kivételével, azaz 1500ft volt az első három. -
#4254 vártam! :D
még mindig nincs :(
pedig már játszanék vele nagyon -
#4253 Vársz 1-2 napot, és lesz. -
#4252 honnan tudnék leszedni egy crack-et? :-/ -
#4251 fene, a játék eredeti, a DLC-k nem, így a patch-hez kéne crack :-/ -
Majesty #4250 Super végre meg érkezet.
-
#4249 -
#4248 Borderlands v1.4.1 Patch
Changes in version 1.41:
* [b]Level cap increase of 8 levels for all players.
* [-]Original Borderlands players will now be able to achieve level 58.
* [-]Owners of The Secret Armory of General Knoxx can achieve a record setting increase to a maximum level of 69.
* Enemies now scale to new level caps throughout the whole game as long as playthrough 2 has been completed.
* Item drops (with the exception of COM Decks) will now scale to new enemy level caps.
* DLC4 Achievement/Trophy glitches that have affected some users will now properly award players for obtaining these achieve.
-
#4247 Lényegtelen, warezzal is lehet játszani a hivatalos "szerveren", hiszen nincsenek szerverek, maguk a felhasználók azok. -
Rotyoka #4246 Valaki nem akar esetleg Garenan velem Co-op ba játszani? :) Csóró vagyok és nem tudom megvenni :( -
lepike #4245 Nekem is volt ilyen, újratelepítettem és elmúlt. -
Gabesz026 #4244 Sziasztok!
Az mitől lehet hogy játék közben 10-15 sec-re megáll a kép?
épp gondoltam hogy megveszem a játékot de így nem hiszem hogy kiadok ennyi pénzt. Az 1.21-es patch van fennt ati videókarim van a legújabb driverel. -
#4243 ha már egyszer megcsináltad akkor már csak gránátmódot ad -
kozako #4242 helló.a haveromnak a Claptrap javítókért gránátmódot ad. nem tárhelynövelőt:S az mérvan???mer nemnő a tárhelye :S -
#4241 X-BoX 360-as GOTY:
-
#4240 legit dolgokat nem nehéz csinálni, de igazán erőket már ki kell trükközni.
De hibák is előfordulhatnak, hiányzó textúrák pl -
#4239 Ne akarj csalni, jó?!
Bármilyen külső MOD agyoncsapja a játék hangulatát.
-
kozako #4238 Mer amugy hogyan kell moddolni??Mer amikor én lövök a tüzes fegyómmal akkor valaki írja hogy no mod pls.azisaz??és a pajzsa hogylehet valakinek egy kimondhatatlan számjegyű szám-os damage??:D és hogylehet moddolni a pajzsot??:D -
#4237 pff, egyre több a modder...
marhára elrontja a hangulatát a játéknak amikor próbáljuk kinyírni crawlemaxot, és bejön egy emberke, halhatatlan, és 2 lövésre megöli. És az a legjobb, hogy hiába írom úgy a játékot hogy craw mod=kick ők szarnak rá, akkor is belép
komolyan ki kéne tiltani a csalókat, vagy valami külön szervert csinálni nekik, mert ezek rontják el az összes jó játékot -
kozako #4236 köszi :D énis valami ijenre gondoltam :D -
Noodlee #4235 Moxxi trezorja sem végtelen, max 48 emlékeim szerint. -
readswift #4234 Rossz bőrben lévő robotkákon ha segítesz azért kapsz egy SDU nevezetű tárgyat cserébe, az növeli a "hátizsák méretét" . Folyamatosan nő minél több SDU-t szedsz össze, de nem végtelen. Moxxynál van trezor , az végtelen. -
kozako #4233 hellósztok.azlenne a kérdésem hogy haverjaimnak nem nő a fegyver tár nagysága hanem 12 marad mindig.azt hogyan lehet növelni ??:D Nekem végtelen lehet csak nemtom ohgyan lett annyi :D szal hogyan lehet megnagyobbítani 12 férőhely-nél nagyobbra :D -
#4232 de elfogynak sajnos
amúgy k.jó a szingli is -
#4231 Erdemes a single reszet tolni?Mert mar vagy 55 orat beletoltam,de ugynezki,hogy sohase fogynak el a questek! -
#4230 miért nem tudok játékot csinálni?
portok be vannak állítva.
ti tudtok játékot csinálni? -
#4229 nem csatlakozik hozzám senki se online, pedig a portok is be vannak állítva elméletileg :-/ -
#4228 Pontosan. -
#4227 Mindenkinek müködik faszán semmi random fagyás? -
#4226 Köszi!
-
#4225 Van az az oszlop az elején, ahol nevet, meg kinézetet választasz, na olyanoknál lehet resetelni a skilleket is.