Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#kerdes>#kerdes>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szóval végülis vehetjük könnyûnek is...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezt most hogy is?
Remélem igazad van és Pt2 már nehezebb.
Playthrough 2-ben még offline is vért pisil az ember néhol... 4x-es karakterrel...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Másrészt playthrough 1-ben nem kell óriási kihívásokra számítani, az playthrough 2-ben kezdõdik (pláne a barlangokban, vagy a két uccsó kiegben).
- Majd pt2-ben próbáld végigcsinálni az arénameccseket a Moxxis kiegben. HA azt is túl könnyûnek találod, akkor nem szóltam...
21-es szinttõl kezdve végig triviális nehézségû küldik annak.(Vagy így jött ki nekem). Csajjal megyek végig ugyanazzal az smg-vel, amibõl soha nem fogy ki a lõszer- ergo nem kell ládákat nyitnom-, k. gyorsan kilövi a lõszereket és szinte mindegyik robban,-ergo nem kell céloznom critical miatt-. Ha baj van (de nincs) akkor elfutok a speckó tulajdonsággal ami azonnal feltölti az életem és mire kijövök a láthatatlanságból a pajzs is feltöltve.
Ismételten köszönöm a konzol faszoknak, hogy a nehézség a 3 napos palota pincsi értelmi szintjéhez lett igazítva.
Egyébként jó játék lenne.
Azt hogy vírusos lehet vagy mit?
Ha meg idegenekkel játszanék akkor úgyis az aki kapja marja elv érvényesülne. 😊
Nagyon faszán mûködik. 😊
Nekem egyetlen bajom, hogy mindig elfelejtem leállítani game után és ha használnám a bal shiftet folyton csak E betût ír, erre pedig csináltam egy kis scriptet, amit itt lehet elérni, ezt kell még letölteni mellé, mert alapból nincs sleep parancs a winben.
Ez annyit csinál, hogy elindítja az autoloot progit, utána a játékot és 10 másodpercenként figyeli, hogy fut-e a game, ha nem, akkor kilövi az autoloot progit.
Használat elõtt a bat fájlban értelemszerûen szerkeszteni kell a progi és a játék elérési útvonalát.
vegre sikerult fel tennem a jatekot.
<#conf>#conf>
par challenge-t nem tudok megcsinalni.
Pl a verdaval 5mp-ig a levegoben lenni. Azt hol probaljam?
Talaltam par dolgot a jatekban ami quest alapja lehet, de az istenert nem tudom aktivalni. Pl a csokanal Rust common Westben(kb a terkep kozepenel, aki adja a biztositekos es spiderant olo kuldiket, meg hogy aktivaljak 2 rendszert) ottvan egy magno mint Skag Gulliban az idegenes. Nem tartozik sehova.
Szinten West-ben alul van egy kor alaku talan arena? Na ott acsorog egy hippi, de nem tudok vele beszelni, es a kor alaku terep ajtaja is zarva.
Honnan tudom hogy merre vannak meg kuldik ha mar az osszeset megcsinaltam? Vannak secretek a gameban? 😊
eddig 2rol tudok new heavenben(a rideres fegyo a hazban es a titkos fegyoautomata).
Na erre valaszoljatok 😊
Battletag: coolpet#2467
Új játékos vagyok, felraktam a Borderlandsot plussz az 1.3 pacthet. A problémám az hogy játék közben nincsen hang. Semmi, se effektek, se zene. Az elején lévõ videóban van rendesen. Ahogy indul a játék megszûnik. Ha valakinek van ötlete kérem segítsen.
Üdv.
hirtelen nem értettem mi van
fotográfik kolomp edisön :D
ezt játszottam amíg nem ugrottam feljebb 2 szntet 😄DD
mast kapok headshotert, mithha elegne a csoka, vagy a kezet tepem le.
es ez mint szinttol fuggetlenul.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az exp pontokat hogy a fenebe kapom?
Megolok egy lvl 14es skag-ot, kapon 34 expet
megolok egy lvl14es banditat, kapok 3 expet.
ha kocsival utom el 1 exp.
a vegefele a barlangban a guardianokert amik repulnek kaptan 3-4k xp-t is.
Most akkor mi alapjan meg a szamolas?
headshot, testreszleszakitas, elegetes stb hogy vannak ezek jutalmazva?
Win7 -hez lehet köze??