5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • elitehun
    Értem. És valahol olvastam hogy kicsit necces feltenni a legális példányt a másolásvédelem miatt. Ez mit jelent?
    A másik kérdésem hogy a patchet (ha jött ki egyáltalán) nekünk kell feltenni vagy magától felteszi?
  • IMYke2.0.0.0
    Igen - a teljes sztori vonalat lehet 4 fős kooperatívban lenyomni.
    A sztori tulajdonképp a lazán kezelt küldetéseket jelenti.
  • elitehun
    Úgy néz ki hogy emegveszem mert nagyon megtetszett a játék. A kérdésem csak annyi hogy ugye a sztori voonalon lehet coopozni nem pedig egy külön részlegben vagy nem tom hogy mondjam?
  • Sir Cryalot
    Engem is hívhattok , 35 fölött kb 3 szintenként van elrakva mentett állásom!
  • Knabb
    tékkk na
  • IMYke2.0.0.0
    Na ja... :)
  • Knabb
    Csak jön a kérdés, hogy miért ne akarna :D az a legeslegegyszerűbb és nem kell semmivel se szarakodni :D
  • armageddon666
    Úgy rémlik sikerült már Hamachival is, de Garenával volt eddig a legkényelmesebb, ha nem akarsz Gamespy IDt csinálni.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell semmiféle külső program hozzá.
    Játékon belül felcsatlakozol, Gamespy ID-vel [ingyenes], és egy gyors netes csóka készíti a meccset, belép 3 másik és játszotok: ennyi a recept.
    S igen, nem bolti verzióval is megy ez a módszer.
  • Brain00
    Helló lenne egy kérdésem csak Garenával lehet LAN-on játszani vagy lehet hamachival is előre is kösz.
  • Knabb
    Na aki lvl 20-30 között jár, és akar jönni játszani az jöjjön ha tud.
  • Knabb
    Majd szerintem felveszlek.
  • Lord Diablo
    Én is party-t keresek coop-ra. Minden DLC-megvan 1.41 javítás ,eltérő szintű karik vannak így mindig van alkalmas szintű a partyhoz :D

vDIABLOv A nevem vegyetek fel barát listára.
  • MerlinW
    Értelemszerűen a második-harmadik-negyedik karkterrel kell ezt csinálni, már ha akarja az ember (hiszen a pt 2,5 az igazi buli). Én már vagy 5x végigjátszottam elejétől végéig coop-ban. Első karakternél keresni kell egy lvl 1-5-ös csapatot és velük játszani.
  • tonyr #4290
    oké de igy nem játsza végig a lvl1-es a játékot, miért kel egyböl 50es szint ? tolja végig lássa a játék szépségeit a missiokat, utána lehet coop-poénkodni
  • Noodlee
    A skillt is simán ki lehet maxolni :)
  • Sir Cryalot
    Hát igen, olyan talikon lehet szerezni ogre géppuskát , meg mellé 30as skill-t a semmiből :D
  • MerlinW
    1 Craw megölése után lvl50 leszel:) Persze kell hozzá 1-2 lvl60-as társ.
  • tonyr #4286
    10 perc ? hát szentem 5 ora latt se lenne max, iröl besz ? ha én 42es vagyok és mellém áll egy lvl1-es akkor 10 perc után kb 5ös szintü... nem 60-as...
  • MerlinW
    Azóta ugye kijött a teljes újraszintezés az 1.41-es javítással. Azóta minden a feje tetejére állt e-téren. Többnyire a javára persze, de a húzás dolgot megnehezítette.
  • Noodlee
    Crawnál egy lvl 1-es karit kb 10 perc alatt fel lehet húzni maxra.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor csak nekem volt mázlim, mert amikor 11-14-es [rég volt] Szirénnel beléptem egy ilyen buliba - fórumtársaink emlékezhetnek - akkor nem telt el fél [1-1,5 óra] délután, és már 22-25-ös szinten loholtam a csapatban, gyilkolászva.
  • tonyr #4282
    igen, tudom ! sokat nyomtam coop-ba haverokkal, DE aki kis lvl-ü annak uncsi me bele se szol a küzdelembe, csak futkos hiába van ott.. 5 ora kell igy kb mire ér valamit az ellenséggel... ill ha pl velem nyomja akkor nem is látja a játékot h mi hogy milyen.. érdemes elöször végigjáccani a game-t azt utána coop-rulez
    szentem
  • Knabb
    Szinoníma vagymi XD
  • Roger6
    Én Power Leveling-nek ismerem, de a lényeg ugyanaz.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem így van.
    30-40-es mellett ott kolbászolhat nyugodtan egy 1x-es is - legfeljebb többet támogatod, segíted az ellenfelek aprításakor. Diablo (1-2) multiban (Battle.net) ismert kifejezés: "húzás" zajlik így.
    Nagyon hangulatos, és érdemes kipróbálni - arról nem is beszélve, hogy sokkal-sokkal-sokkal gyorsabban lehet fejlődni, jobb fegyvereket lehet találni így.
  • tonyr #4278
    jah , na mind1, amugy nem sok értelme lenne együtt jáccanunk mig nem vagy 35-40-es szintü mivel ha én inditok szervert akkor egy lövés neked azt annyi, ha te inditasz akkor meg nekem tul könnyü ill 1xp per ölés.. értelmetlen...
    vidd végig a game-t azt utána cool lesz
  • Knabb
    Fenntvan az 1.41es patch? Ha igen akkor valószínüleg tényleg tűzfalgond lesz
  • tonyr #4276
    kiirja hogy nem tud csatlakozni a gamespy-hoz
  • Knabb
    Én még csak 16os siren :D Sajna nem tudok megoldást, mert nekem azonnal ment minden. Ööö mit értessz azon, hogy nem működik?
  • tonyr #4274
    hello
    én jönnék
    42es lilith vagyok
    csak info kéne hogy hogyan jáccunk, hiába eredeti a game-m minden dlc-vel gamespy nem müködik, talán tüzfal...
  • Knabb
    Aki mostanában jönne játszani, az vegyen fel: hcore88
    Jó lenne már épeszű emberekkel játszani, mert nagyon unom, hogy mindenki rohan ide oda, meg felkapkod mindent mindenki elől.
  • MerlinW
    Nem.
  • DarkSl4yer
    hi!
    Erősen gondolkodok a játék Goty kiadásának megvételén de egy valami nagyon érdekelne, a dobozos verzió is steames??
  • lee56
    Mi most kezdtük haverral a general knoxxos DLC3at, a playthrough2 zombizás és az aréna után, de itt lvl50es ellenfelek jönnek, mi meg már 55ösök vagyunk..

És nálunk is van az a probléma hogy neki mennek tovább a backpack sdu-k én meg nem kapok többet 33 után csak gránátmodokat kapok helyette, ez mitől van? Mind a kettőnknek ugyanazok vannak fenn DLC4ig + az új patch 1.41
  • MerlinW
    Annyira abszurd, hogy Zavvi amellett hogy általában minimum 20%-al olcsóbban ad mindent, £1 a szállítás tételenként. Itt van pl a GOTY 6000Ft-ért:

Borderlands: Game of the Year Edition
    In stock | This item will be dispatched as soon as it arrives
    PC £15.95
    1 £15.95
    Total Delivery Cost: £0.99
    Total Order Value: £16.94
  • Optimus Prime
    Inkább használd az eBayt. Olcsóbb, nagybb választék és nekem eddig az évek alatt 1 csomagom - sima borítékos CD, 2 font - veszett el. Az ilyen nagyobb üzletek értékbiztosított és egyéb posta díja abszurd.
  • MerlinW
    Mennyire jó lett így a játék:) Végre mindenhol lvl69-es monszterek jönnek:)
  • Broafka
    majd benézek, de nem csak a játékokkal kapcsolatban vannak fenttartásaim
  • IMYke2.0.0.0
    Érdemes belátogatnod ide, sok tanáccsal, tapasztalattal tudunk segíteni: SG.hu - 'Eredeti játékaink' topik - hiszen, sokan rendeltünk már külföldről, nem külön számláról.