5584
-
Travelos #5504 Melyik az a küldetés? -
#5503 A főszálban van egy ilyen küldi, ahol lehet egy kristályt szerezni, esetleg próbálj meg oda visszamenni.
De szerintem itt még minden random esik, tehát egyszerűen nem volt szerencséd. Öldökölj, nyitogass ládát, és meglesz. -
Travelos #5502 Nem emlékeztek véletlenül, hogy Roland skorpió lövegének fejlesztéséhez hol lehet találni olyan kis elementál kristályt, amely a robbanólövedék szintjét emeli?
Ugyanis a másik három (marás, sokkolás, tűzcsapás) szintem már hatos, mert azokat a természetben előforduló lények (pókhangyák, skagok, stb.) eldobálják, de olyan lény, amely róbbanócsapás elementál erővel bír, nincs. Így ez még csak négyes szinten van nálam, és nem emlékszem, hogy azokat hol találtam, de valahol az alapjáték első végigjátszása során lehetett, ami azért érdekes, mert a második végigjátszás során egyet sem találtam.
Remélem ti emlékeztek.
Köszi! -
#5501 ha másodszor tolod az alapjátékot, abban csak 1x tolhatod a dlc-ket, majd megen az alapjátékot fogod tolni, szal. alapajáték, közben szintben aktuális dlc-k, majd újra ugyanez stb. -
Travelos #5500 Próbáltam itt visszaolvasgatni, de nekem teljesen káosz ez a szintezés dolog.
Tisztázzuk már legyetek szívesek.
Ha felraktam a GOTY edition-t, és csak single playerben akarom nyomni, akkor először alapjáték + a 4 DLC majd megint alapjáték + a 4 DLC, vagy alapjáték 2x és utána a 4 DLC 2x sorrend lesz a jó?
Természetesen fontos lenne, hogy az ellenfeleim hasonló szinten legyenek minden pillanatban, mint én.
Olvasom itt, hogy van valami patch, de ez nincs benne a GOTY kiadásban?
Végül pedig szeretném kifejezni köszönetemet i2K-nak a remek fordításért, mestermunka lett. -
#5499 nem kell javitanod en nem kotok bele ilyen aprosagokba.. :\
ajax: (y) sry
a nehezpuskas meg mindig nehezen emesztheto :o
a gyogyito allomas viszont :o :\ a fullos szoszerinti angol magyar forditas nem tul jo nem? en nekem azt tanitottak hogy probaljunk magyarositani ha forditunk nem pedig szo szerint venni a dolgokat. :\
de mint mondtma, nem vitazni akartam csak szerintem vicces ahogy forditottad.. olyan mint a starcraft 2-be kerrigan idezete: i am the swarm, vengeance shall be mine. - en vagyok a raj, .. -
#5498 sezrelpő = játékszereplő -
#5497 "ez a magyaritas lejebbrol. :D ajax megolve?:D a regi mosogatoszer? nehezpuskas? gyogyito allomas? atyauristen. ne mcsoda hogy ma agyarok tobbsege retardalt.."
Ajax: sezreplő
Google: nehézpuska
Healing Station = Gyógyító állomás
Legközelebb inkább maradj csendben, mindenki jobban jár! -
#5496 ertem. nos en kerek elnezest hogy a forditas kicsit vicces.. :o tobbet nem hozom szoba. -
#5495 Ha értelmes ember lennél, nem kezdted volna úgy a topikbeli "karriered" ahogy. S megmagyarázni sem kellene azt, ami mindenki másnak egyértelmű, csak neked nem. -
#5494 nem magyarazkodast kertem a nickel kapcsolatban, hanem azthogy a tajekozatlansagomat magyarazd el. ertelmes embernek tartom magam szoval hajra. elismerem ha hulyesegeket beszeltem.
lehet privatba is mivel nem akarok sspemelni.
tovabba: nem fogom lecserelni a nickem vek multan csak azert hogy egyesek ne a flame szot kovetkeztessek ki belole mert telivagytok eloiteletekkel.. -
#5493 Ilyen névvel és stílusú hozzászólással ne várj mást, és ne neked álljon feljebb! -
#5492 #5485: angol billrol biztos nem hallottal meg.. :o nyilvan nem elnek magyarok kulfoldon ahol nem magyar a villentyuzet es mashol is telivan ekezetes betuvel a billentyuzet.. :\
#5486: a tajekozatlansagot mire erted?
#5486: nem veletlen, jatekban hasznaltam.. nem azert flamer mert hogy a foumban milyen jot lehetne felmelni.. pff. eloiteletek mi?.. -
#5491 Szívesen -
lordbalu #5490 Én is köszönöm -
#5489 Nem, én köszönöm! :) -
#5488 Köszönöm szépen :) -
#5487 Ne is foglalkozz vele.. Én nagyon örültem, hogy vetted a fáradságot és lefordítottad a játékot! :) -
#5486 Nyilván, nem véletlen a "Flamer" név sem.
Csak rossz napot választott hozzá - kulturáltan igyekeztem elküldeni melegebbekre. :) -
#5485 A hsz helyesírását is érdemes megfigyelni... -
#5484 Hogy te tájékozatlan vagy, arról senki, csak tehetsz. Bújj vissza szépen a barlangodba, és játssz az abakusszal! -
#5483 ez a magyaritas lejebbrol. :D ajax megolve?:D a regi mosogatoszer? nehezpuskas? gyogyito allomas? atyauristen. ne mcsoda hogy ma agyarok tobbsege retardalt.. -
#5482 Sziasztok! :)
Egy mellék küldivel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Marcus bízott meg, hogy kapjak el:
- 50 rabot
- 25 Skag-ot
- 100 törpét
Na most a törpékkel vagyok gondban, ugyanis nemhogy 100-at, 1-et sem lelek... Pedig több területet bejártam.
Tudtok valami jó kis "lelőhelyet"?? :)
Köszi a válaszokat! -
#5481 Köszi a választ! :)
Nem ott kellett... Érdekes, tegnap du is ezzel szenvedtem, kiírtam a HSZ-t
és rá 5 percre megtaláltam.. Ez az én formám.. :)
A híd másik oldalán lehet feljutni a hídra! :) -
#5480 Asszem 'tartályokon' meg mozgó dugattyúkon lehet följebb jutni. -
#5479 Sziasztok! :)
A The Secret Armory of General Knoxx DLC-ben elakadtam a küldetéseknél.. Van ötletetek, hogy ezen a hídon hogy lehet átjutni?
Köszi a válaszokat! :)
-
#5478 pássz, nem kérdeztem, nekem origin és velem játszott, de nem tudom törtel megy-e, lehet hogy virágbolti -
#5477 virágbolti vagy steames/eredeti? -
#5476 Ma egyik barátommal elkezdtük a Borderlands 1-et tolni (nincs meg neki a 2, én meg gondoltam egy kis retro jót tesz :D ), de állandóan kifagy az alábbi üzenettel "A Borderlands működése leállt" ötlet valakinek? Gép bírja FPS gond nincs, egyszerűen széthal... Win7-en játszik, rendszergazda módban is futtatta már, mindent csinált... Van hogy 2 perc múlva hal le a gém, van hogy 1 óra... Tipp esetleg? -
#5475 Na igen, ha tudom nem kocsikázom.. :)) -
#5474 1. Igen, a DLC-kben sajnos nem csináltak más mentési pontot, mindig az elején kezdesz
2. Ez nem normális. Ha olyan kis út, menj gyalog :) -
#5473 Sziasztok!
Újra rabolnám az időtöket! :)
Szépen csinálom a DLC-ket, már 100 óra játékidőnél járok de 2 dolog nagyon bosszant.
1. A DLC-kben hiába van mentés? Mert látom, hogy ment, de ha újra játszom mindig a pálya elejére tesz ki.. Roppant idegesítő. :)
2. A másik a The Secret Armory of General Knoxx-ban van ami kiakaszt...
eljutok a börtönig, már csak egy kis út kéne, azt gondoltam megteszem autóval, erre amikor beülök, a pálya közepén találom, magam, ami ebben a DLC-ben nem kis távolság...
Ezek így rendben vannak?
Köszi a válaszokat! :) -
#5472 Telepítsd fel az nVidia honlapjáról a legújabb PhysX-csomagot és meg kell oldódnia minden gondodnak... -
#5471 Köszönöm a választ.Lemezes verzió.Most vásároltam.Viszont nem értem,miért panaszkodik a physxcudart_20.dll-re. -
#5470 Nem kell. STEAM-est különösen nem. -
#5469 Sziasztok!
A GOTY-t kell patch-elni? -
#5468 Oké, köszönöm szépen mindenkinek még egyszer a segítségét, türelmét! :)
-
#5467 Szépen haladsz a játékkal és meglátod, elérhetőek lesznek a helyek. A teleport állomásokat meg figyeld - a 4 DLC egymás alatt lesz. -
#5466 Jaa, akkor nem erőlködöm tovább! :) Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :) -
#5465 A kódokat akkor kéri, amikor belépnél a DLC területekre, előtte nem.