Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Én is az 1.4.1-t találtam utolsó patchnek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezért szeretem a tört játékokat, azokkal nem szopok ennyit.<#falbav>#falbav>
Akkor azt javaslod, hogy az elsõ végigjátszással csináljam meg a dlc-ket. De utána hogyan tudom folytatni? Vagy utána menjek át a második végigjátszásra és csináljam tovább? Ezeket a végigjátszásokat meddig lehet folytatni? Szintlimitig vagy végtelen?
Sõt, van még olyan lehetõség is hogy másodszorra csak gyorsan végigdarálod a fõszálat, közben felveszed az összes mellékküldit, de nem csinálod õket meg, és akkor még tovább játszhatsz, a mellékküldetéseket megcsinálva (mert akkor asszem jobb a loot). Ezt hívják "pt 2,5"-nek
Most akkor hogy van ez? Itt nincs jelzés, hogy nehezítve lett a játék? És akkor most a dlc-ket mind a két végigjátszásban végigjátszhatom egymástól függetlenül?
jatter
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezért vettem meg a honosításhoz a STEAM-es verziót, és ezért tudom, hogy mivel mûködik helyesen és mivel nem a honosítás.
S persze, kaptam visszajelzéseket is a lelkes, segíteni szándékozó játékostársaimtól, amiknek köszönhetõen elég széles spektrum alapján tudom, hogy helytálló, amit lejjebb leírtam 😊
Amúgy, tõlem már megszokhatták volna a játékosok, hogy mindig a lehetõ legbõvebb és legújabb javítással rendelkezõ kiadáshoz készítek honosítást - az alatt pedig nem érdemes próbálkozni.
look for a file called "cudart.dll" in the borderlandsBinaries folder, make a copy of it and rename it to "physxcudart_20.dll"
should fix ya up "
jatter
jatter
* ha csak a Borderlands (1) alapjátékra - STEAM-es, vagy dobozos, vagy WRZ - telepíted a honosítást: textúra hibák, széttárt karokkal álló ellenfelek fogadhatnak
* ha csak a Borderlands (1) alapjátékra és mondjuk 1 vagy 2 DLC-re - STEAM-es, vagy dobozos, vagy WRZ - telepíted a honosítást: textúra hibák, széttárt karokkal álló ellenfelek fogadhatnak
* ha a Borderlands (1) alapjátékra és a 4 DLC-re (azaz: Game of the Year) - STEAM-es, vagy dobozos, vagy WRZ - telepíted a honosítást: tökéletesen fut
Találkoztatok már ilyen hibával?A fordítás telepítése után jelentkezik ez a probléma.
Borderlands
jatter
anti hero
De szerintem itt még minden random esik, tehát egyszerûen nem volt szerencséd. Öldökölj, nyitogass ládát, és meglesz.
Ugyanis a másik három (marás, sokkolás, tûzcsapás) szintem már hatos, mert azokat a természetben elõforduló lények (pókhangyák, skagok, stb.) eldobálják, de olyan lény, amely róbbanócsapás elementál erõvel bír, nincs. Így ez még csak négyes szinten van nálam, és nem emlékszem, hogy azokat hol találtam, de valahol az alapjáték elsõ végigjátszása során lehetett, ami azért érdekes, mert a második végigjátszás során egyet sem találtam.
Remélem ti emlékeztek.
Köszi!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tisztázzuk már legyetek szívesek.
Ha felraktam a GOTY edition-t, és csak single playerben akarom nyomni, akkor elõször alapjáték + a 4 DLC majd megint alapjáték + a 4 DLC, vagy alapjáték 2x és utána a 4 DLC 2x sorrend lesz a jó?
Természetesen fontos lenne, hogy az ellenfeleim hasonló szinten legyenek minden pillanatban, mint én.
Olvasom itt, hogy van valami patch, de ez nincs benne a GOTY kiadásban?
Végül pedig szeretném kifejezni köszönetemet i2K-nak a remek fordításért, mestermunka lett.
ajax: (y) sry
a nehezpuskas meg mindig nehezen emesztheto :o
a gyogyito allomas viszont :o :\ a fullos szoszerinti angol magyar forditas nem tul jo nem? en nekem azt tanitottak hogy probaljunk magyarositani ha forditunk nem pedig szo szerint venni a dolgokat. :\
de mint mondtma, nem vitazni akartam csak szerintem vicces ahogy forditottad.. olyan mint a starcraft 2-be kerrigan idezete: i am the swarm, vengeance shall be mine. - en vagyok a raj, ..
http://loal.atw.hu
Ajax: sezreplõ
Google: nehézpuska
Healing Station = Gyógyító állomás
Legközelebb inkább maradj csendben, mindenki jobban jár!
lehet privatba is mivel nem akarok sspemelni.
tovabba: nem fogom lecserelni a nickem vek multan csak azert hogy egyesek ne a flame szot kovetkeztessek ki belole mert telivagytok eloiteletekkel..
#5486: a tajekozatlansagot mire erted?
#5486: nem veletlen, jatekban hasznaltam.. nem azert flamer mert hogy a foumban milyen jot lehetne felmelni.. pff. eloiteletek mi?..
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Csak rossz napot választott hozzá - kulturáltan igyekeztem elküldeni melegebbekre. 😊