Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Kicsit vicces kedvemben voltam sry 😊

egyébként európában okt. 30-án érkezik meg.

En ugy tudom oktober 26.jon pc-re hivatalosan.

Jimi Hendrix

grebber
Aki kipróbálta majd írjon véleményt milyen lett!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Elnapolták november 22-re a pc-st 😄

Ez jo hir,akkor a napokban lehet pc-re is kijon a viragbolti verzio.

Jimi Hendrix

böröczk
nincs még, de már 96%-ig kész : D

Kumiho #2179

grebber
Magyarítás van már??<#banplz>

Viccet félretéve remélem lehet majd hozzá csinálni!

ez a jövö, minden jätekhoz lassan igy csinäljäk , hozzäszokäst javaslok<#nezze><#wave>
böröczk
ja, bocsánat, ez csak természetes : D

Kumiho #2179

Rage47
...a virágbolti verzió
böröczk
xbox-ra kigyött.

Kumiho #2179

faxa még azért is fizetni kell, hogy megújítsák a játékot XD
grebber
Borderlands The Zombie Island of Dr. Ned DLC Announced

The Zombie Island of Dr. Ned is planned for release later this year for all available platforms for $9.99 (800 Microsoft Points).

STREEX
Borderlands Flash játéjk
Érdemes kipróbálni

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

en tegnap neztem rä elöször a game honlapjära..hatalmas, nagyon jo hangulata van a honlapnak is, kis videokat a kerakterekröl neztetek?...a cd galaxison meg mindig nincs är, pedig a küszöbön a megjelenes
Solid Snake
Nem tudom hogy volt-e már, ha igen akkor is,ha nem akkor meg pláne <#hehe>

Friss finom gameplay
bertino
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
Ha nem lenne ráhúzva a cartoony/cellsahding akkor azt mondanám, hogy eza Fallout New vegas

gameplayt is megnéztem..perszehogy😊..hatalmas hangulat,kisrobot iszonyat poén,hangok eltalálva nagyon,csak emberünk kissé béna szerintem,aki prezentálja,de nagyon jó lesz ez😊
és mennyire nem lett semmi gáz a Cell shading miatt,sõt kifejezetten jól áll neki..az intro hatalmas😊
grebber
Release Date: October 26, 2009

The Protector
Mikor jön a game?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nöm, nöm nézem meg 😄
Biszog spoileres banda <#vigyor3>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Megtekintése csak "türelmetleneknek" ajánlott /az elsõ 6-perc gameplay/

<#idiota>Fogadjunk mindenki megnézte mi? <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

bertino
zsír.

Intro

skyman14
én is csendben várom a figyelem a topicot,játékot. ce verzióról eddig semmi hírt nem láttam,de az biztos, hogy a megjelenés után nem sokkal jön az elsõ DLC, elég nagy bõvítéssel.

generális uram,te itt?<#integet2>...nem látlak a total war empires topikjában?..én is kussban várom a játékot, 2 hét még kb...nem tudni valamit estleg borderland ce verziórol?
Ahh de kihalt a topik, na mindegy pillanatnyilag ez a legjobban várt játékom <#vigyor2>

wedge31
Aranyon a game ,ugytünik már nem csusztatják tovább...<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Jaja, game.net. A játékaim 90%-a onnan van.

[merlinw.org]

bertino
steamen most nézem 27 fontért adják.

werkfilm
game.net, mostani árfolyamon csak 8200

Dobsz egy weboldalt? Angliából Mo. -ra hozzák 8900 Ft ér? wow 😄
MerlinW
Angliából rendeltem meg még augusztusban, így postával együtt ~8900Ft

[merlinw.org]

ha olcsón akarsz eredetit akkor ebay/thaiföld, izléses csomagban küldik

skyman14
A STEAM-en már elõlehet rendelni a játékot 45 euróért, azaz 12k ftért.
Remélem azért az itthoni boltokban olcsóbb lesz.

norbi2fraktal
minimális gépigény:

Processor: 2.4 Ghz or equivalent processor
Memory: 1GB System RAM (2GB recommended with Vista)
Graphics: 256mb video ram or better (GeForce 8 series or higher/Radeon R8xx series)
Hard Drive: 8 GB or more free space
Sound: Windows compatible sound card

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

bertino

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

balee4
Unreal 3 motor, csak nem lesz nagy gépigény.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hy van már gépigény infó vhol??? nem naon találtam ha vki tud pls írjon

13. évesen, sõt 14 év alatt.... ne járjon már a szád léci... feljöttem megláttam, h mit írtál és ideges lettem, igazán nem akarok személyeskedni, de nem v. véletlenül mohácsi? Obe: intézz neki szentem XD <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
13 éves újreg-et zavarja a billentyûzet használatom!!<#wilting> ..ha nagyon zavar, és/vagy fáj, esetleg égeti a retinád, kipattintom egy csavarhúzóval az umlautos a-t, és sürgõsen keresek egy osztrák gamer fórumot, nem lesz nehéz, mert még az osztrák kisállat tartók honlapján is szokás az umlautot használni

most meg mégiscsak van á betûm?..na ms wattson ez meg hogy lehet?..ha ostoba vagy és trollkodsz, szívesen intézek egy kitiltást innen
grebber
Sajnos nincs olyan szerencsénk 😄 Ez nem lesz live-os!

werkfilm
énis ugatnék a világ másik felérõl
kereshetsz osztrák gamer fórumot is ha az õ szokásaikhoz vonzódsz

lalakov
Ez véletlenül nem GFWL-os lesz?
grebber
Másodjára minden apró küldetéssel.Azt írta volna le hogy a fõsztroi mennyi.Mert lehet tolja az ember azt ha nem tetszik neki annyira csak a fõküldi érdekli akkor leszarja a mellékküldiket.

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord