5584
-
#1342 vegyél fel msn-re ([email protected]) ott ledumáljuk ^^ -
#1341 te vagy nefike? most invitálgatlak :D -
MURopi #1340 akkor most engedd meg, hogy rád csatlakozzak :D -
#1339 ez a private ip mi is tulajdonképpen? -
#1338 portforwarding.com
itt válaszd ki a routered típusát, majd nyomj a következő oldalon a borderlands-ra és segít megcsinálni egészet :) -
#1337 mit rontottam el?
-
Pares #1336 Ezen az oldalon válasszátok ki a routereteket, és részletes útmutatót kaptok, hogyan is nyissatok portot a saját routereteken... -
MURopi #1335 nemtudok rád csatlakozni! folyamatosan ki time outol! ( nefike a nevem gamespyon) -
#1334 itt is dlink router van, akkor lehet ezért nem tud senki se csatlakozni :D -
#1333 esetleg akinek dlink routere van az már foglalkozott a borderlands port forward-olással? -
#1332 Aki akar játszani az vegyen fel, lvl 15 -
#1331 Sziasztok!Kb 3 órát játszottam a játékkal és nagyon tetszik:) -
#1330 -
#1329 Armory topik -
#1328 emberek, a class mod cuccok azok működnek? mert nekem valahogy úgy tűnt, mintha nem igazán emelné az adott skillemet ez a mód izé -
#1327 igen nyiss egy Borderlands Armory topikot :) -
Pares #1326 OK, köszi a választ. -
#1325 Nem lehet tuningolni, csak a maximális ammo kapacitást lehet növelni amit az adott típusú ammobol magaddal vihetsz. -
obe #1324 pontosabban úgy gondoltam hogy szinte csak képlinkelés, maximum pár komment válasz, ilyen kép dominál topic, semmmi : lökhetitek a mindenfajta kérdést, információs pult vagyok ...egyébként nem ragaszkodom ahhoz hogy én nyissam meg, bárki kezdeményezhet, sajnos annyi időm nincs hogy házigazda lehessek, tehát megnyithatom, de gondozásra nem tehetek ígéretet -
Pares #1323 A fegyvert hogyan lehet upgrade-élni? Valami Plotmisszió vagy Quest után? Mert lentebb írták, hogy az automatikusan generált (kb.) 18 millió fegyver mellett a már meglévőket is lehet tuningolni. De eddig nem nagyon láttam még nyomát se annak, hogy tuningolni lehet a fegyvert... -
Pares #1322 8871-es portot nyisd meg, az a gamespy portja, és ha nem nyitod meg, akkor timeoutal ledob. Még nyitott portal is néha, de csak ritkán... -
#1321 csinálj Borderlands Armory topikot:) +1
jó ötlet -
#1320 csinálj Borderlands Armory topikot:) -
obe #1319 tömören: nyugi, én pl hosszú órákat töltök el a fegyverek összehasonlításával, körmöt fogsz rágni hogy melyiket adjad el, hamar tele lesz a hátizsák, sok dolgot kell nézni egy fegyveren, plusz kísérletezés melyik dögre mi javallt?...ezt a részét kiba eltalálták, soha senki nem fogja leellenőrizni hogy valóban 17 bazillion különböző fegyver van benne...elég lesz a fegyverfétisű játékosoknak is
srácok
nagy hülyeség lenne egy olyan altopic nyitása, mint például a need for speed fórumnak a saját pimp csodáinak bemutatása..arra gondoltam, ezer és ezer kérdés fog felbukkanni majd hogy: - ez fegyver elég jó? - milyen fegyvert használjak ha szirén vagyok? - meg egyébként is kíváncsi lennék egy egy olyan egzotikumra, amit én 20. végigjátszásra sem láttam, hiszen ha nem is 18 millió, csak 100 ezer variáns kijön, az is iszonyú szám
elég a fegyver adatlapját belökni, esetleg spoiler-ben feltüntetni hol bukkant rá, bár ha láda adta, akkor mindegy, bárhol előjöhet -
#1318 egyébként ha gamespy-on akarok játszani haverral akkor is kell? -
#1317 és melyikeket? leírnád légyszíves -
Pares #1316 Igen, nem esetleg, hanem portokat KELL (muszáj, ha csatlakozni akarsz) forwardolni... -
MrAndree #1315 Kb. mint a Diablo-ban. Van ezer féle tulajdonság, meg ezer féle sebzés és ezeket variálja. Itt is vannak szintek, fehér az alap, zöld az ennél jobb, kék mégjobb stb. Szóval vannak egyforma fegyverek. De egyforma tulajdonságú fegyverek nemigen. Max ilyen alap, fehér cuccokból. -
Jobboka #1314 ja mondhatjuk így is, de nézz review -kat azokba mindent elmondanak -
Richardix #1313 tehát van x féle fegyver amik fel vannak vértezve y féle tulajdonsággal? -
Jobboka #1312 hát vannak fegyók amik ugyan úgy néznek ki, de nagyon eltérő a tulajdonságuk... pl.: fire damage, corrosive damage, fire rate, accurate stb..."The developers of Borderlands created a program that generates weapons based on a set of rules. In addition to this massive variety of weapons which can be found, your existing weapons can be upgraded with additional abilities. According to Game Informer, Randy Pitchford reported that the last weapon count for the game was an astronomical 17,750,000." -
Richardix #1311 de ez hogy értsük? tehát ezek között mind van legalább egy minimális különbség tulajdonságilag is vagy mondjuk csak máshogy néz ki v iylesmi? -
Cat 02 #1310 Hát minden skillnek 5 szintje van ,de ezek passzívak. És minden kasztnak van egy fő skillje, hunter sast idéz, soldier gépágyút rak le (~engineer tf2-ben), többinek nem tudom :D -
Jobboka #1309 loller 17,750,000 fegyó van benne -
#1308 ha multiztok és megcsináltok egy küldit akkor nálatok mindenki kap xp-t? -
Knabb #1307 tulajdonképpen csak egy aktív skill van, és azt lehet erősíteni passzívokkal, bár nem teljesen biztos mert én eddig csak siren-nel voltam
-
Richardix #1306 a skillekkel kapcsolatban még: maguk a képességek is fejlődnek? tehát egyre erősödnek. -
Knabb #1305 2. Nézőpont kérdése
3. Nagy
4. Igen
5. Van egy, de lehetrá gépágyút tenni, vagy rakétavetőt -
#1304 1. 4 kaszt van ezeknek 3 talentáguk amiket ki tudsz talentolni. mindegyiknek saját különleges képességük van.
2. biztos nincs fél milla fegyver
3. elég nagy sok pálya rész van
4. igen előfordul
5. vannak járművek -
Richardix #1303 Sziasztok épp filózom a játékon, válaszolnátok pár alap kérdésre?
1. mennyire szabad a képességek fejlesztése? mármint, kiválasztok egy kasztot és fejlődhetek 2-3 irányba vele vagy ettől kicsit szabadabb?
2. az a bizonyos félmillió féle fegyver mennyire igaz?
3. Mekkora a játéktér?
4. Ugye előfordulnak olyan böhöm nagy ellenek is ahol csak nézünk felfelé mint a plane-áriumban? :)
és végül 5. Járművek vannak?