Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
<#nemtudom>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

akkor mér okt. 30?
wedge31
Már tizedikén aranyon volt a game nem csiszolnak ezen már semmit.

Seth
Hát abból nem sok maradt 😊

PSN ID.: Beegabor

Akkor meg mirõl kammeroztak, h azért adják ki késöbb, mert tökéletesítik? ha már a boltokban van 30. elött akkor szopják ki....
...és eredetileg 10000 alkatrészrõl volt szó 😊

Páran külföldi fórumokon már írták hogy látták a PC-s játékot a boltokban de az eladók még nem adhatták el nekik, lehet hogy már a hivatalos megjelenés elõtt itt lesz a warez verzió.

grebber
Fájlszerkezetet nézted milyen ,lehet magyarítani?<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Seth
Csak 1 jármû van, de lehet tuningolni fegyverrel, nitróval, gumit cserélni etc. illetve cicomázni

én is úgy emlékeztem, h több fajta jármú, de haxoror kommentje után körül néztem és csak 1 et találtam xD képek alapján, de a fejlesztõ csávó (Randy Pitchford?!?!?) azt állította, hogy képek és vidik alapján csak egy minimális részt láttunk a gamebõl és szerintem ez zsiiiir
bertino
jó kérdés.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Korábban azt ígérték hogy 12 fajta jármû lesz, most mindenhol azt olvasom hogy csak 1 van (a buggy), ez igaz?

de ez a vicc, elötte egy kurva szót nem írtál ide... csak a flame megy?
szókincs meg már kicsit uncsi nem megy vmi új?<#szomoru2>
Ez a 24 óra tiszta játékidõ? <#confused> Mert az szvsz nem hangzik rosszul. <#smile>

kezdjük ott, hogy nem veled vitatkoztam hanem a metalikással, erre beszóltál a 60 szavas szókincseddel , amibõl mostanra maradt kb 7-8 . Szevasssz.

tonyr
na game-röl mennyen a hsz, ne egymásrol, ha gondotok van priviben irogassatok...
nembaj h vkinek nem teccik a game vége, hát talán nem találták el a készitök, vagy.. hát nemtudom, és vmi beteg dologra számitok, az elözetes vidik is elég furik voltak ill szokimondoak 😊
várjuk a game-t és ha kijön akkor aztán kenem amit látok 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

nincs nekem semmi bajom csak h szánalmasan 11 éves létedre beleugatsz az életembe...
1. lehet hogy beszóltál de nem vettem föl. Van elég bajod anélkül is, most irtad.
2. Semmi közöd hozzá

Bátorkodtam annyit írni, h 18 évesen eltünök az országból és readnyomott beleköt..... pff ez aztán kömény dolog, boccs
lol hát akkor én most meek is nincs idõm, se kedvem ilyen szánalmas csicskára pazarolni az életem.....
2 embernek szóltam be eddig : readswift és DarkSector...
okoskodásról meg nem nagyon tudok, de szarok rátok magasról... 1.azt írok ide amit gondolok, az se érdekel, ha kitiltanak, mert fosok az sg.hu -ra
témára visszatérve: readswift, ha elég bátor vagy hozzá, életkor?
Bartn73
Te milenne ha eldugulnál má a kurva kiba..ott életbe! Néha benézek ide mit látok vagy okoskodsz vagy belekötsz mindenkibe dugujjelmáááá és várd a játékot lécci!! Igazad van Seth tényleg rengeteget elárult a játékról + a végéröl ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

vészesen fogy a 60 szavas szókicsned én erre vigyáznék azért. Mindenesetre durva hogy még magyarul sem tudsz. ( 'Egyenlõre' 😄 )

félreérted , neki nem lehet ilyet mondani õ már 60 szót tud, megy ki külföldre már fél lábbal ott van, land of opportunitiyes meg hamburger, meg taxi . Õt fogják és megkoronázzák odakinnt .Aszonta a média is meg monták az sgén <#idiota>

...mit akarunk mi akiket csak hivnak.... <#hehe>

Seth
Az,hogy kinek mi a jó ending az szubjektív, ennél fogva semmi jelentõsége nincs annak amit írtam.

legalább hülyeségeket ne beszélj már léciii, "az ending vmi marhaszar és értelmetlen" ezt szerintem mindenki maga szerette volna kitapasztalni.... nem igy kezdeni a gamet, hogy: hát szar a game vége ezt már tudom, de azért végigjátszom
Seth
Elsõre nem ment ez a szép mondatod?
Semmit nem árultam el a végébõl.Személyeskedni meg szemtõl szembe kell,ahogy magad is mondtad

Seth
Na, boxon végigjátszva. 24 óra, de ez csak a fõszál pár mellékes küldi . Az ending vmi marhaszar és értelmetlen, de utána visszadob és lehet tovább csinálni az elmaradt dolgokat.

böröczk
fogjátok már be az istenit, csináljatok gumiszobában saját topicot.

Kumiho #2179

én viszont ki nem állhatom az értetlen b*zikat<#lookaround>
szerintem ezzel külföldön is igy vannak.

Ezt úgy szeretem xD Egyszercsak jön egy suttyó és megpróbálja a szerinte huuuuu de filozófus érzékével beoltani azt ami mi irunk.... hmmm az ilyeneket, de szeretem...... (<#szeret> puszi a homlokodra)
Mellesleg ne tégy úgy, mintha több lennél bárkinél is, mert egyenlõre egy zoknit se tudsz felmutatni....
böröczk
20 új komment kb, már azt hittem valami érdemleges. -.-"

bannernek meg menjen a legfelsõ egyelõre

Kumiho #2179

tonyr
bannernek pl:

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

skyman14
ne szemeteljétek lécci tele a topikot! köszi.

ok 2fingás közt ne felejts el metallicát hallgatni.

bertino
lol.
részemrõl errõl ennyit.

és te honnan tudod hogy neki milyen nyelvérzéke van, vagy hogy neki sikerül-e összebotorkálnia azt amit neked huh? Majd térjünk vissza a te és a munkaerõpiac közti viszonyra 5 év múlva kiváncsi vagyok mi lenne a pálya .

bertino
meg szeretnéd gyõzni az élõ ellenpéldát ?
nyomasd akkor privibe.
aztán majd ne az irigység beszéljen belõled <#hehe>

nem.
igen.
igen.

Fõleg azé mer nagyon meghúznád a rövidebbik végét.

_D

hát persze ... A lilaköd meg rulez.

bertino
errõl kár vitázni.
pláne itt.
pláne az általad leírtak alapján épp veled.

wedge31
Én csak a holdra ,már amugy is holdkoros vagyok...<#hehe>

Amerika..... Like they say, "Land of Opportunities"
DarkSector
én japánba mennék....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

most se vagyok 0.... tudod hogy van ez, fõ a pozitív hozzáállás, de a pénz se az utolsó(nem mintha lenne)
úgykell azt menni a semmibe , igaz?

gyerek , ha 0 ként mész ki, az is maradsz.

bertino
nincs kedve valakinek csinálni egy fasza kis bannert ?

a borító lehetne az alapkép rajta, faszányosan megspékelve a karakterekkel.
vagy valami.
sajna én képszerkesztéshez nem értek :|

bertino
mármint az országból ?
azt jól teszed.
mármint télleg.

már lehetne egy ár MO. -ban is -.- omg 18 leszek úúúúgy eltünök innen, csak a kondenzcsíkot fogjátok látni....
The Protector
Haver már tolja boxon.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber

Next PC upgrade: 2022