5584
-
Extraneous #1382 http://www.portforward.com/help/portcheck.htm , ezzel leellenőrizted? Biztosan jó a routered IP-je? Én megcsináltam az enyémnél, a tűzfalat kikapcsoltam és tökéletesen működött. -
#1381 Ennyi erővel a Star Warsot is nevezd P.A.-nak, mert a Tatooine sivatagos, és kihalt.
Semmit nem tudni, hogy volt-e valami ökopusztulás azon a bolygón, sokkal valószínűbbnek tartom, hogy egyszerűen elhanyagolt peremvidéken (Innen a cím!) tengődő bolygó magára utalva, a rendfenntartó erőktől, törvényektől, civilizációtól messze. -
#1380 Látom sokak szenvednek a portokkal. Ha tud a router DMZ-t, a játék idejére kapcsoljátok be. Ilyenkor MINDEN port forwardolásra kerül. Érthetően nem túl egészséges állapot, játék végeztével kikapcsolandó... -
#1379 A "poszt apokaliptikus" [azaz pusztulás utáni] jelző nem kizárólagos.
S mint arra már utaltam, valamiféle pusztítás/pusztulás utáni állapotok között játszódhatnak ilyen sztorik, ergo - simán belefér a jelző.
De a játék teljes történetének megismerése után nyilvánvalóan többet tudunk erről vitatkozni.
-
#1378 Ezt a bannert lökjétek már ki pls... tiszta sötét.. jobb banner van a másik totyikban, már nem azért:P -
#1377 ÖÖhm... Nemrég kezdtem el játszani a játékkal. Viszont már a játék bevezető monológjában kiderül, hogy a topik alcíme eléggé sántít: a Borderlands világa nem poszt-apokaliptikus, egyszerűen csak egy sivatagos bolygón (Pandorán) játszódik.
Ennyit akartam hozzáfűzni perpill, a játék császár, de nem posztapo. -
gyuri12 #1376 :D
Nyomtam Entert,aztán még a menü bejött,de tovább semmi.:) -
Jobboka #1375 Ha délig megrendelitek, holnapra hozzák: Itt -
MURopi #1374 szerintem ott lehet a gondod, hogy ki írja press [ENTER] és te szerintem el bambultál és nem nyomtál entert :D -
Knabb #1373 Akár :D tökmindegy úgyis ritkagyökér :D és nem csak ő hanem a haverjai is :D -
#1372 claptrap jelentése:
feldicsérés, halandzsa, halandzsázó, handabandázás, hatásvadászat, hatásvadászó beszéd, hatásvadászó, nagyhangú, népszerűséget hajhászó beszéd, politikai vezércikk-stílus, porhintés, reklám, tetszetős közhely, tetszetős közhelyek, üres.
Nos, azt hiszem, látva és tudva, hogy milyen a mi kis robotunk, s be-nem-áll a szája, a Fecsegő tökéletes rá.
Ráadásul, a bemutatkozáskor ugye ki is jelenti, hogy van egy gúnyneve...
-
#1371 Ezzel én is így voltam... bár amikor táncolni kezd, akkor is odamegyek megnézni, és röhögni egy jót:)
Kinek ki a kedvenc karaktere? -
#1370 Na persze, miért nem mindjárt Iccy Piccy Robcsy... -
Knabb #1369 Fecsegő helyett Gyökszi Robcsi XD -
#1368 Engem a Jacko tánccal és a lángolós rohangálásával fogott meg :)
-
gyuri12 #1367 Nézegettem elég sokáig,ugyanis amikor először elindítottam a játékot bejött a főmenü,és konkrétan semmit sem tudtam csinálni,csak nézni a a kis robotot ahogy a háttérben rohangál,meg baromkodik.:) -
#1366 A játék alaphangját a Claptrap [Fecsegő - by me] adja meg... már a FŐMENÜ alatt... nézegesd kicsit :)
Ha azt el tudod fogadni, gondod nem lehet a játékkal. Az biztos, hogy üde színfolt.
-
gyuri12 #1365 Jó játék. Az első fél óránál majdnem elaludtam, a játék minden hibáját akkor mutatta meg(butácska AI, lagocska[amúgy 40-60FPS-sel megy a játék,de az elején folyamatosan lagolt],komolytalan tálalás, kevés RPG elem,stb). Aztán egy óra múlva már kiguvadt szemekkel,tátott szájjal rohangásztam,és öltem halomra az ellenséget,hogy aztán a jobbnál jobb fegyvereket felszedjem.:D A lag eltűnt, az AI már nem érdekel, az RPG elemekből még mindig kevés van,de azok jól kiegészítik a játékot és igen sokat adnak hozzá, és a végére az idióta stílust is megszoktam. Jó játék. -
#1364 sztem nálam laggoltatok, sajnos csak 256kbit a feltöltésem :S
bár azért 4en állandóan voltunk és jót játszottunk ^^ -
torma1 #1363 Jaja! Valami gond volt! Utánna átmentünk egy másik szerverre amit egy másik srás csinált! Ott jó volt! -
#1362 hmm srácok, jó kis party volt ma este ^^ -
haxoror #1361 Fegyvert nem lehet tuningolni viszont minél többet használsz egy adott fegyverfajtát annál jobb leszel vele. -
#1360 ma ottvoltam veletek marhára lagolt az egész :D -
torma1 #1359 Sziasztok! Akinek van kedve 1-es szintről nekivágni megint vegyen fel! torma1981 a nickem! -
#1358 na szóval nem igen sikerült a port forward legalábbis nem tudom mit csináltam rosszul, de nem tudok havert behívni az én játékomba.
readme-ben ezt írja:
"To host an online game, the following ports need to be opened / pushed to the host's internal IP address:
7777 (TCP/UDP)
28900 (TCP)
27900 (UDP)
28910 (TCP)"
valamint van a Gamespy-os 8871-es port. ezeket mind kinyitottam.
dl524-es router, wlan-on keresztül. router, windows tűzfal kilőve.
ellenőriztem egy porgrammal ami szerint nem nyitott a port.
valakinek van ötlete, hogy mit rontok el?
-
#1357 Na ez már nem rossz fegyó..., 12-es vagyok, de egyelőre ilyen max 160 sebzés körüli fegyókat dobál. Mondjuk ezekkel egyelőre szépen el is vagyok. :D -
MURopi #1356 na mostmár télleg el teszem magam :) kössz merlin a kielégítő választ :) -
#1355 Ott regiszrálhatsz ingyen saját domain-t. pl muropi.dyndns.org, vagy muropi.sytes.net.
Egy kis (az adott oldalról letölthető a saját kis kliens) program pedig állandoan frissíti a dinamikus címeddel a domain-t. Ergo mindig hivatkozhatsz a domain-ra, ip-től függetlenül. -
#1354 helyes :D -
MURopi #1353 jó ez nekem sok :D inkább el teszem magam holnapra -
MURopi #1352 és itt mit? -
#1351 Ne csak UDP-t nyiss, hanem TCP-t is. Tehát a Both-ot válaszd. Egyébként Readme-ben írja hogy milyen portokat kell nyitnod:
7777 (TCP/UDP)
28900 (TCP)
27900 (UDP)
28910 (TCP) -
#1350 dyndns.org, no-ip.com -
#1349 nembaj :S -
MURopi #1348 az a baj h dinamikus az ip-m :S -
MURopi #1347 windows :D vegyél fel msn : [email protected] -
#1346 az cink :D firewall milyen van? -
MURopi #1345 nem éppen :D nehéz lenne mert felét se tom -
#1344 és te beállítottad router-t, firewallt? :D most nekem timeout -
#1343 a hálózaton belüli IP címed :)