5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • atila4
    At miért van hogy egy csomoszor nem csatlakozik egy játékhoz? nincs routerem!
  • MrAndree
    De ebben is lesznek új területek meg új város, azt veheted másik act-nak ha gondolod...
  • MrAndree
    Előlröl. 35ös szintű dögökkel. De ilyen is van a Diabloban is. :)
  • Noodlee
    "nehézségi fokozat ahol folytatódhat a buli."

Kezdődik előröl, izmosabb szörnyekkel, jobb cuccokkal, vagy olyan, mint egy új act a Dióban?
  • grebber
    Pontosan mit hova kell irni nekem ilyen alapból:

• MrAndree
    1: Alapvetően igen. Fehér az alap, zöld ennél jobb, kék mégjobb stb. De Set cuccok nincsenek.
    2: Van respawn. Max level az 50, elsőre állítólag olyan 35ig lehet felmenni, akkor nyílik meg magasabb nehézségi fokozat ahol folytatódhat a buli.
    3: Igen. Működik, még az online is tehát hamachival se kell szarakodni. Ettől függetlenül vedd meg, megérdemli. :)
    4: Fegyvereket kreálni nem lehet. Illetve nem vettem észre, hogy lehetne.
  • Halalos
    Köszönöm a választ. Az a baj, ennyire nem vagyok jártas az online módban, pontosabban az első játékom online. Szóval ha kicsit tudnád részletezni, pontosan mit kell, akkor nagyon hálás lennék. Amúgy a játék szerintem az év játéka és azért is akarom multiban. Nagyon jó! 5/5
  • offkorzreg
    nekünk is ez a gond haverral,de ma már hátha jó lesz,este jó lenne tolni :c
  • Soad999
    Hali!
    Onlineba toljátok, és Portokat engedélyezni kell a routereden. (port forwarding név alatt van) a portok a következők:

7777 (TCP/UDP)
    28900 (TCP)
    27900 (UDP)
    28910 (TCP)
    Ennyi és lehet is tolni qrva jó játék
  • Halalos
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Egyik barátommal szeretnénk lanba tolni. Hamachival összekapcsoltuk a 2 gépet, de mikor joinolni akar az egyik a másikhoz játékon belül, akkor nem látják egymást. Utána próbáltuk Online módon is, csináltunk mindketten egy-egy accountot majd csináltunk private szervert is. Felvettük egymást friendbe is, de mikor meghívjuk egymást, akkor letelik a 15 sec és azt írja hogy sikertelen. Ennek mi lehet az oka? Hogyan tudnánk játszani együtt cooperatívba? Hálás lennék minden segítő válaszért. Üdv: Halalos
  • rumkola
    Mondjuk mikor lvl. 10-en odamentem újra, a közelembe sem ért.
  • Noodlee
    Hi!

Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:
    Láttam képeket fegyverekről. Különböző szín jelölésekkel. Ezek a "megszokott" szín jelölések, úgy, mint: Unique, Set, Rare, stb?
    Van-e a játékban a már bejárt helyeken respawn? Mekkora a max. lvl, és mennyire könnyű azt elérni?
    Valaki próbálta már a játékot coop módban "biztonsági másolat" verzióval?
    Olvastam, hogy kreálni is lehet fegyvereket. Ez hogy működik?
  • rumkola
    Én srögtön az elején beleszaladtam boneheadbe, annyira elkolbászoltam. Néztem, hogy miért csak 1-et sebez rajta a sniper. :D
  • pluhi
    Ha egy magasabb szintű kari hostol és bemész egy kicsivel a küldetések automatikus megosztódnak és nem is lehet őket kitörölni a listából. Csúnya design hiba, minthogy az is, hogy az actek(városok) között szabadon mászkálhat a kiskari, sőt, a fast travel is elérhető neki. Marhaság, ugyanúgy az utsó küldihez kellett volna ezeket kötni, mint a Diablo 2-ben. Ott ugye Act boss ölés nélkül(mindegy ki ölte meg valójában csak a partiban legyen) nem juthattál át a másik act-be, így nagyon nem tudtak összekeveredni a dolgaid.
    Az automata küldimegosztás csak azoknál a kariknál kéne működjön, akik már átmentek abba a HUB-ba. Neadjisten egy abandon gomb is elfért volna az UI-n.
    Elvileg igy egy lvl30-as(nemtom hol fejezed be az első végigjátszást) kari felvesz egy küldit a játék végefelé, megosztódik, megcsinálja, kiskari lépett 10 szintet??
  • RedDevilsza
    Igen, ha végigviszed megnyílik egy "Playthrough 2" opció, mindened megmarad.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez engem is izgat.
  • grebber
    Aki már végigtolta attól kérdezném hogy ha úja game-et kezdünk akkor a megszerzett cuccokkal lehet tolni tovább??
  • IMYke2.0.0.0
    Borderlands honosítás: 18%-on

A menürendszer teljes és ez dobott sokat a sebességen. Innentől kezdve mérsékeltebb lesz a haladási arány.
  • Seth
    Ha hosszan nyomod akkor egyszerre felmarkolja az összes közeledben lévő cuccot. Hasznos azért, nem kell egyesével.
  • Gunner
    lendület közben hogy az istenbe ragad az ujjad az E gombon? Nyomogasd mint egy őrült és szedegesd úgy a skulót :D
  • pluhi
    Nincs valakinek ötlete, hogy hol lehetne kikapcsolni a halál idegesitő azonnali cucc cserét hosszabb E lenyomáskor? Értelme semmi kb, viszont szépen el lehet szórni értékes dolgokat, amik rajtad vannak, ha tele van az inv. Harc közben sokszor próbál meg az ember felmarkolni nagy adag töltényt, de ha mondjuk egy fehér pajzsra kattint hosszan, már be is ugrott, a tied meg repül.
    "bNeverSwitchOnPickup" bejegyzést találtam az egyik iniben, de sajna nem segit.
  • IMYke2.0.0.0
    Ragnar-ról tudjuk, hogy egy isten :)
  • Pares
    Half-Life? Például? Szerintem ennek is elég jó sztorija van... Sőt, az egyik legjobb, ha a véleményemre kiváncsiak vagytok...
  • MrAndree
    Ragnar Tornquist így rögtön... :)

Nem hiányzik a Borderből a sztori de ezzel indokolni hülyeség, igenis léteznek zseniális játék sztorik is...
  • IMYke2.0.0.0
    cikk... bocs.

• IMYke2.0.0.0
    Akit érdekel a teljes cíkk, itt elolvashatja.
  • Beast Machine
    Ehehe, erre csak 3 szóban válaszolnék: Clive Barker's Jericho.
  • rumkola
    Persze ezeket vágom, de nekem egyből az jutott eszembe.
  • rumkola
    Outer Rim Territories
    :D
  • IMYke2.0.0.0
    Idézet, egy ausztrál oldalról:

"We know that Borderlands is part shooter and part RPG. But how much RPG is it really? We asked Gearbox president Randy Pitchford just what’s the story with Borderlands?
    Well, actually, we asked him: what’s in Borderlands for the gamer who likes a good story?
    Pitchford, as we’ve now come to expect, had an interesting take on the question:

“[b]Depends on what you mean by story. If you mean the type of person who likes to read a lot of text or likes to watch a lot of cut-scenes, then frankly, I think that person is probably reading books and watching movies.

The people that are writing the best novels in the world are much better than the people writing videogames. I’m sorry! I love our craft – and I love our videogame writers – but you know what? There is no videogame writer right now who can hold a candle to a Shakespeare or Jane Austen… or even fucking JK Rowling. So that’s where we’re going to get our passive entertainment in literature – we’re going to get it from the best in the world.

And if we’re talking about film, then… hey, we’ve won awards for our story-telling here at Gearbox with the Brothers In Arms series, but still… we’re going to get our movies from Spielberg or Bruckheimer or whoever, and those guys are much better at it than any game maker ever will be.”
  • Pares
    Haha, fő hogy a Rage az csak később jön ki. Szerintem két teljesen más univerzum a Rage és ez. A Rage az valóban poszt-apokaliptikus, mivel egy Apofisz nevezetű (valójában is létező, nézzetek utánna: Google) aszteroida becsapódása után játszódik...
  • Pares
    Mellesleg egészen biztos, hogy nem poszt-apokaliptikus, legalábbis az egész emberiséget nézve. Mivel több plot misszióban is említést tesznek más földi kolóniákról, meg egyéb dolgokról, mint pl.: hogy a nagy és tehetséges tudósnőt erre az elhagyatott, sivatagos, lepusztult bolygóra küldik idegen technológiákat kutatva. Szóval szvsz ezt a játékot tényleg csak annyira lehet poszt-apokaliptikusnak nevezni, mint pl.: SW-t. De nem is annak szánták, szóval ez így jó.
  • Beast Machine
    Határvidék szót sehol sem hallottam még konkrétan :P

Minden sci-fiben ahol az emberek által lakott területek szélére mentek, peremvidéknek nevezte/nek, nem szó szerinti fordítás, de jól érzékeltet, hogy itt már nem az van, mint a magvilágokon.
  • rumkola
    Am totál a Rage-e hajaz az egész.
    :D
  • Pares
    Peremvidék elég jól hangzik...
  • Prince23
    Inkább határvidék, úgy szebben hangzik
  • rumkola
    Ez a játék nagyon jó!
    Mellesleg borderlands - peremvidék. Tényleg nem pusztulás utáni.
  • IMYke2.0.0.0
    Mi volt veled eddig?
  • Beast Machine
    Félreértés ne essék, nem akarok belekötni az élő fába is, jó a stílusmegahtározás (a Mad Max-es jelző jó), de nem Posztapo. Mint ahogy a Fallout 3 sem steampunk.
  • I.C.ram
    Imykével kár vitázni...